5 Câini de vânătoare cel mai bun

Cel mai bun câini de vânătoare

Când vine vorba de vânătoare, nici un vânător nu se simte complet fără mutt de încredere. El poate avea cea mai bună pușcă de vânătoare în mână, dar fără de neegalat Vânătoare de competență a prietenului său de canin, care coboară o pradă va fi mult mai dificilă. În acest articol, împărtășim cu dvs. 5 dintre cei mai buni câini de vânătoare al omului. Dacă sunteți un newbie la câmpul de vânătoare, atunci acestea sunt Poohes pe care doriți să le aveți.

În legătură cu o postare: Alimente pentru câini de vânătoare

Cei 5 câini de vânătoare cei mai buni

Am enumerat aici cei 5 cei mai buni câini de vânătoare, inclusiv ceea ce sunt evaluați în mod special pentru. Ia notă de faptul că acestea sunt prezentate în nici o ordine particulară.

Setter irlandez

setter irlandez

Sub stratul de mahon lustruit al lui Irlandez este un vânător de păsări, feisty, atletic, ascultător, elegant și cu adevărat dur. De fapt, acest tracker și vânător de vânătoare robust sunt unul dintre cele mai bune atunci când vine vorba de păsările de vânătoare și alte păsări. În timp ce are o reputație nemeritată pentru a fi un creier de zgomot, Setter irlandez este totuși, s-au îndreptat către cei care își prețuiesc punctele forte în găsirea păsărilor.

Labrador

Labrador

Nimeni nu ia Labrador Serios când vine vorba de vânătoare. Acest mutt, cu haina plină de farmec și poziția fotogenă, nu poate fi numită un vânător serios. Dar când vine vorba de aproape orice joc în sus sau de apă, tenacitatea lor este pur și simplu de neegalat. Dacă puteți privi dincolo de haina sa, veți vedea un vânător universal temperat numai de personalitatea lui dornică și foarte afectuoasă. Este atletic și are o duritate interioară care este creată de părul său care curge neted.

Pointer german wirehait

Pointer german wirehait

Daca esti Vânătoare pentru păsări în sus, Urmărirea cerbilor sau chiar preocuparea pe apă, pointerul german Wirechaird este cel care urmează să aleagă. Un amestec de griffons, shadhair-uri, pudele și foxhounds a dat o capacitate de tip WireHair german de a alerga după o fazantă cu vârfuri de aripă prin mlaștini de cattail și se întoarce la tine cu pasărea ferm în gura lui barbă. Acești vânători nu urmăresc păsările pe teren. Mai degrabă, ei indică nasul direct spre cer ca o cupolă radar în căutarea acelei caracteristici de păsări de păsări în aer. Este posibil ca ei să nu fie la fel de agresivi ca și ceilalți vânători, dar și ei sunt de asemenea excepționali. Sunt duri și sunt foarte protejați de maeștrii lor umani.

American Foxhound

Foxhound Dog

Privind mai mult ca o beagle cu picioare lungi, Foxhound-ul american este un amestec de foxhounds irlandezi, englezi și francezi cu un temperament dulce. Ca vânător, Foxhound american este neobosit când vine vorba de urmărirea unui miros. Ei ar putea alerga pentru multe ore la un moment dat până când au urmărit mirosul la sursa sa. Singura altceva pe care o vor opri este când au pierdut pista de miros. Unele vulpi au învățat să se ascundă adânc ori de câte ori un Foxhound american este în jur. Dar pentru cei care sunt destul de stupizi pentru a face o alergare pentru că se găsesc adesea între fălcile câinilor. La urma urmei, ei nu numesc Foxhound american Maestru de Hounds pentru nimic.

Ați putea dori, de asemenea: Veste de vânătoare de câine

Beagle

Beagle

Poate fi diminutiv, dar Beagle are cele mai bune nasuri din lumea câinelui, mai ales când vine vorba de urmărirea iepurilor și a iepurii. Sunt pline de vigoare și au fost folosite pe scară largă în vânzările de iepure pentru mai mult de 2 secole. Este agil și poate alerga la viteze mari. Dacă există, este abilitățile remarcabile de parfumare ale Beagle care o fac un tovarăș prețios al vânătorilor de iepure. Tenditatea lor de lătrat și baying înseamnă pur și simplu că nu trebuie să vă faceți griji pentru locul lor.

Ați putea dori, de asemenea: Dog alimente pentru beagles

Calități ale unui câine de vânătoare

S-ar putea să doriți să căutați un câine de vânătoare al tău decât cele pe care le-am enumerat mai sus. Ca atare, poate doriți să vă uitați la caracteristicile care fac ca aceste mutts să fie foarte apreciate pentru abilitățile lor. Aceste caracteristici sau calități sunt ceea ce face un câine de vânătoare construit special pentru acest tip de aventură.

  • Temperament bun - Acesta este un dat. Vrei un mutt care va urma comenzile dvs. și poate rămâne calm chiar și în cele mai indiferente situații.
  • Neînfricat - Unele pooches sunt în mod natural frică de anumite animale sălbatice. Unii pot chiar să se întoarcă de la vederea unui rozător. Aveți nevoie de o mutt care este neînfricată, una care nu se va întoarce niciodată de aproape nimic, dacă nu aveți nevoie de ea.
  • Inteligență - Nu trebuie să-i spui unui câine ce trebuie să facă de fiecare dată. De aceea, inteligența naturală este un factor mare în alegerea unui câine de vânătoare. De asemenea, doriți ca o pooch care este foarte tratabilă, păstrează toate abilitățile pe care le-ați învățat-o și puneți-o în bună folosință în domeniu.
  • Stamina și rezistența - pradă sunt rapide și mascate. Hunterul dvs. cu 4 picioare trebuie să fie la fel de repede și mai mare dacă nu mai repede și mai mare. În plus, aveți nevoie de un mutt cu rezistență, deoarece Chase poate cu siguranță să-și poată înlătura energia anumitor câini.
  • Forța falsă - Dacă sunteți în păsări de vânătoare sau pradă mică, aveți nevoie de o pooch cu fălcile moi. Cu toate acestea, dacă vânăți pentru iepuri sau rafoane sau alte pradă similară, atunci aveți nevoie de o pooch cu o putere semnificativă a maxilarului.
  • Sentiment foarte acut de miros - Când vine vorba de urmărirea mirosului, nimic nu bate sângele. Cu toate acestea, ei nu pot avea celelalte caracteristici ale altor câini de vânătoare, astfel încât să doriți să obțineți o mutt care va fi capabil să miroasă pradă și să-l scot afară, astfel încât să puteți face fotografia.
  • Camuflaj natural - Majoritatea vânătorilor nu consideră că haina de câini este un tren important pentru vânători. Cu toate acestea, am decis să includem acest lucru așa cum doriți ca o pooch care se amestecă în mod natural cu mediul său de vânătoare.
  • Insensibilitate la zgomotele puternice - în timp ce este adevărat că puteți elimina într-un fel sensibilitatea sunetului instruirea pooch-ului, Este mai bine să obțineți o rasă care nu este frică în mod natural de zgomote puternice, mai ales cu sunetul creat de arderea unei puști de vânătoare.

Există mulți câini de vânătoare mai mulți, Pooches cu un sentiment uimitor de miros, Vitezele rapide și rezistența excepțională. Acești câini au vânat cu maeștrii lor umani de mai multe secole, astfel încât nu există într-adevăr nici o îndoială abilitățile lor.

În legătură cu o postare: 5 cele mai loiale rase de câine

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Trackere GPS pentru câini
Scutece de câine
Crăciun cadouri pentru câini
Jucării puzzle pentru câini
Plăcuțele de răcire pentru câini
Câine retractabilă
Chew toys pentru pui
Jucării pentru cățeluși
Jucării pentru câini
Câini leagă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Câini de vânătoare cel mai bun