Cine știa că ochelarii de soare doggy au fost o afacere atât de mare?

Cine știa că ochelarii de soare Doggy au fost o afacere atât de mare

Ați avut vreodată o idee pentru un produs foarte mare pe care tocmai l-ați cunoscut că ați putea face milioane de vânzări? Probabil că aveți, dar șansele sunt o căutare rapidă pe Internet a arătat că produsul pe care l-ați crezut că ați inventat că a fost deja creat de altcineva. Cheia de a avea succes cu un produs este creând ceva că nimeni nu realizează nici măcar că au nevoie încă - ca ochelarii de soare pentru câinele lor.

La fel ca noi, câinii au nevoie de ochelari de protecție și Roni Di Lullo a realizat că acum aproape 20 de ani. Antreprenorul obișnuia să lucreze ca programator de software pentru PC Giant Hewlett-Packard. Ea va ajunge acasă după muncă și va lua collie de graniță, la miezul nopții, la parcul local pentru o rundă a jocului său preferat - Frisbee.

LEGATE DE: Zece produse de câini neobișnuite de animale de companie cumpără

Di lullo întotdeauna ochelari de soare, deoarece soarele începuse să se așeze până la acea vreme și de multe ori strălucea chiar în ochii ei. Într-o zi, când miezul nopții a ratat o captură de frisbee, își dădu seama că câinele ei poate avea nevoie de protecția împotriva razelor puternice ale soarelui. Ea a petrecut următoarele câteva luni încercând să adapteze ochelari de soare tradiționali, înot ochelari de protecție și chiar câini de schi pentru a se potrivi câinelui ei.

Cine știa că ochelarii de soare Doggy au fost o afacere atât de mare

Fit nu a fost niciodată corect. Ea și-a dat seama că, dacă dorește să aibă propria sa pereche de nuanțe, trebuia să-i creeze ea însăși. Ea a creat designul original pentru Doggle Într-un program CAD, a investit 25.000 de dolari în startup și a început să producă și să vândă ochelari de soare pentru câini. Proiectul inițial a început ca mai mult de un hobby decât o afacere de afaceri.

Di lullo tocmai a devenit o nouă mamă și a fost în mijlocul unui concediu de absență de la locul de muncă. Părea ca timpul perfect pentru ao lansa idee noua. Ea sa bucurat de proiectarea produsului și le-a vândut părinților câinilor, dar ea a dat seama repede că a fost într-adevăr o piață mare pentru câini. Nu a fost într-adevăr până în 2002 că compania a decolat.

Atunci CNN a făcut o poveste despre ochelarii de soare. După aceea, Di Lullo a decis că mergea la rece la numerele fără taxă pentru Petsmart. Care este cel mai rău care s-ar putea întâmpla?

Ea a întrebat despre trimiterea unui produs și a primit o adresă. Ea a trimis prin poștă compania o pereche de câini și a primit un răspuns scris câteva săptămâni mai târziu. Ea a fost șocată de ceea ce a citit - Petsmart a vrut să ia produsul în toate magazinele lor.

Ea a pus Schimbările de soare finalizate împreună cu mâna, dar acum vânătoarea a fost pe un producător și di lullo trebuia să găsească rapid! A început să sune și a găsit un producător în Taiwan care ar putea produce câini pentru ea, iar restul este istoria. Di lullo a făcut 100.000 de dolari vânzând produsul ei în primul an, iar anul trecut compania a raked în peste 3 milioane de dolari.

LEGATE DE: Costul de a deține un câine: ceea ce ar trebui să știe fiecare părinte potențial de companie

Cine știa că ochelarii de soare Doggy au fost o afacere atât de mare

Câștigurile sunt o combinație de ochelari de protecție și ochelari de soare care sunt făcuți în mod specific pentru a se potrivi cu fața unică a unui câine. Ele oferă protecție UV pentru ochii animalului dvs. de companie. Ochelari de soare Doggy sunt rezistente la coadă și flexibile, astfel încât câinele dvs. nu le poate rupe cu ușurință. Au găuri în părțile laterale pentru a păstra lentilele de la ceață.

Di lullo spune că câini sunt foarte populari cu poliția K-9s și câini militari. Mulți proprietari de câini le achiziționează pentru animalele de companie care se bucură de a-și lipi de pe fereastra mașinii și sunt, de asemenea, populare cu motocicliștii care își aduc câinele împreună cu ei într-o parte laterală. Care știa că era o piață atât de mare pentru ochelari de soare canine?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cine știa că ochelarii de soare doggy au fost o afacere atât de mare?