Cele mai bune câini de service rase

Cele mai bune câini de service rase

Câinii sunt cu adevărat creaturi incredibile. Nu numai că pot fi tovarășii voștri credincioși care oferă bucurie în viața voastră, dar pot lua și tot felul de locuri de muncă care sunt utile în toate domeniile vieții. Precum și de a contribui la îngrijirea personală, aceștia pot lua, de asemenea, roluri în serviciile publice, cum ar fi poliția și pompierii. Dar există cu siguranță câteva rase de câine care sunt mai potrivite pentru o viață de serviciu decât altele. Acestea sunt că ne vom concentra pe acest mesaj pe blog care detaliază cele mai bune rase de câine de serviciu.

Dar mai întâi, să ne uităm la principalele categorii pe care câinii de serviciu le pot cădea.

Orb om cu câine de mers pe jos

Tipuri de câini de serviciu

Câinii pot lucra în diferite roluri diferite care pot ajuta societatea. În secțiunea următoare, vom privi la unele dintre cele mai frecvente mai jos.

  • Terapie Dogs

În primul rând, avem câini de terapie care pot ajuta oamenii care au trecut prin experiențe traumatice în viața lor și acum suferă de condiții precum anxietatea. Acestea pot varia de la minor la extrem de grav. Un exemplu de tip de muncă pe care o poate face este să intrăm în spitale pentru a oferi confort pacienților. Ele pot intra chiar în școli înainte de examene pentru a oferi unele măsuri de stres! Există, de asemenea, câini care pot oferi asistență pentru mobilitate, cum ar fi aducerea lucrurilor la oameni și chiar să tragă scaunele cu rotile în sus.

  • Ghidul câinilor

Acești câini oferă asistență persoanelor cu deficiențe fizice. Cele mai cunoscute sunt câinii de ghidare a orbilor și cu deficiențe de vedere, care își conduc proprietarii prin viața lor, indiferent dacă acest lucru traversează un drum aglomerat sau pur și simplu navigând pe o stradă aglomerată a oamenilor. Există, de asemenea, acei câini care pot ajuta oamenii care au deficiențe auditive, alergându-le la zgomote pe care ar fi putut să le detecteze altfel.

  • Câini de alertă

Câinii pot fi, de asemenea, instruiți pentru a ajuta persoanele cu afecțiuni cum ar fi diabetul și convulsii. Cu fostul, le pot lăsa să știe dacă nivelurile de zahăr din sânge s-au schimbat la niveluri periculoase. Cu acesta din urmă, ei pot oferi ajutor pentru persoanele cu condiții ca epilepsia prin alertarea altora atunci când au o convulsie.

  • Serviciile de urgență

Există o mulțime de câini care pot fi instruiți să lucreze în diferite domenii de servicii de urgență. De exemplu, aveți cei care lucrează pentru poliție sau protecția frontierei, ajutând la mirosul drogurilor. Alții lucrează în serviciul de pompieri și pot oferi chiar sprijin de salvare. Același lucru este valabil și pentru cei care lucrează într-o capacitate de căutare și salvare.

Două pudeuri

Calități ale unui bun serviciu de serviciu

Există mai multe calități diferite care fac o rasă de câine de serviciu bun. Acestea sunt câteva din cele principale, precum și de ce sunt atât de importante.

  • Inteligență

Calitatea primară pe care un câine de serviciu necesită este inteligența. Fără acest lucru, ei nu pot fi instruiți să completeze sarcinile de care au nevoie. Și acest lucru este important atunci când unele dintre aceste locuri de muncă pot fi salvarea vieții. Deși nu toți câinii din fiecare rasă pot fi instruiți pentru a finaliza sarcinile individuale, un nivel ridicat de inteligență va ajuta cu siguranță.

  • Friendly și calm Demeanor

Deoarece acești câini lucrează adesea foarte atent alături de oameni și alte animale, trebuie să aibă tipul de personalitate prietenoasă care îi va permite să se înțeleagă bine. În timp ce câinii defensivi sau supraprotectivi pot funcționa bine ca câini de gardă, De obicei, acestea nu vor avea abilitățile necesare pentru a lucra ca câini de serviciu. De asemenea, aceste Poohes pot fi plasate în situații de înaltă presiune, deci trebuie să fie capabili să răspundă calm și fără dorința copleșitoare de a juca care depășește câinii. În același timp, ei nu pot să se rostogolească și să devină agresivi.

  • Puternic etica muncii

În timp ce câțiva câini sunt letargici și conținut cu lărgerea în jurul casei timp de ore întregi, acest lucru nu poate fi cazul cu câinii de serviciu. Ei trebuie să aibă tipul de a se ridica și să meargă, care le permite să meargă la sarcinile lor. Deci, creșterea câinilor de serviciu trebuie să aibă o etică puternică de lucru.

  • Capacitatea de a legătură

În cele din urmă, capacitatea de a forma legături cu tovarășii umani este importantă. Acesta este cazul nu numai ca câinii care lucrează în roluri de îngrijire, cum ar fi în terapie, ci și pentru cei care lucrează în roluri de protecție, cum ar fi poliția, deoarece trebuie să formeze obligațiuni cu ofițerii umani pentru a face cel mai bun loc de muncă posibil.

  • Conformitate

În timp ce unele rase de câine sunt inteligente, ele sunt Câini încăpățânați și provocând să se antreneze. Câinele de câine pe care vom vorbi mai jos afișează adesea tipul de conformitate și dorință pentru a le face mai ușor să învețe abilitățile și tehnicile necesare.

Top 10 rase de service câine

Acum, să mergem prin 10 dintre cele mai populare și cele mai bune rase de câine de service acolo, precum și de locuri de muncă pe care le pot întreprinde și ceea ce le face atât de potrivite pentru fiecare rol.

Păstoriștii germani

Ciobănesc german

Păstoriștii germani sunt bine cunoscute pentru loialitatea, inteligența și natura grea. Acestea sunt legate în mod obișnuit de munca de pază și de protecție, dar pot fi, de asemenea, însoțitori de îngrijire care formează legături puternice cu proprietarii lor. Armata și poliția sunt câteva exemple comune de industriile pe care le lucrează, dar pot lucra și în roluri de ghid și auditive. Erau câțiva dintre primii câini din istorie care au fost folosiți într-o capacitate de serviciu. Alte condiții pe care păstorii germani le pot ajuta cu anxietatea include. Când sunt instruiți în mod corespunzător, ele pot detecta chiar problemele bruște, cum ar fi atacurile de panică, precum și prevenirea cu succes - sau pur și simplu oferind o anumită dragoste și sprijin.

Labrador Retrievers

Labrador Retriever

Una dintre cele mai populare rase de câine pentru proprietatea de animale de companie și roluri de service, sunt amândoi iubitoare, cât și tovarăși de tip. Ele sunt cel mai frecvent asociate ca fiind câini de ochi pentru câinii asistenți orbi și auditivi. Și pot fi, de asemenea, utile pentru oamenii cu limitări de mobilitate. Ei au un instinct natural de recuperare (așa cum ați ghicit deja de la nume) și au guri moi care se strângeau ușor obiecte, făcându-l mai puțin probabil că lucrurile pe care le iau vor fi deteriorate. Ele pot fi însoțitori incredibil de reconfortant care pot oferi sprijin emoțional proprietarilor lor. Labrador Retrievers De asemenea, afișați calmul în Spades, ceea ce îi ajută să calmeze oamenii în jos. Un exemplu de sprijin pe care îl poate oferi este copiilor cu add sau autism.

Retrieveri de aur

Labrador

O rasă foarte asemănătoare la Retrieverii la Labrador, lucrează bine în capacități similare pentru ei. Pe lângă faptul că sunt inteligenți, ei sunt, de asemenea, ușor de antrenat. Și au același tip de personalitate iubitoare și îngrijitoare, care le face atât de populari ca animalele de companie. În timp ce sunt destul de mari, ei nu au un aspect intimidant. Ele sunt excelente pentru a ajuta persoanele care suferă de afecțiuni cum ar fi tulburarea de stres post-traumatic (PTSD), dar pot, de asemenea, să ghideze oamenii orbi și să contribuie la aducerea lucrurilor pentru persoanele cu probleme de mobilitate. Ei învață în mod natural să iubească și vor să-i placă proprietarii.

Pudele

Pudele

În timp ce primele trei ar fi putut fi evidente exemple de câini de service, nu pot fi spructuale mici podele fanteziste. Dar ei sunt de fapt câini foarte inteligenți care pot fi instruiți cu ușurință și de multe ori se bucură de locuri de muncă de făcut. Poodlele vin în dimensiuni diferite, dar este de obicei pudelul standard care este instruit într-o capacitate de serviciu. Numele poate fi puțin înșelător, deoarece acesta este de fapt cel mai mare din set în comparație cu pietrele de jucărie sau miniaturale. Desigur, ei nu pot prelua o parte din mai multă lucrare fizică a raselor mai mari enumerate mai sus, pot face în continuare câteva roluri utile în societate.

Pomeranian

Pomeranian

Din nou, cu puțină prezență fizică, aceasta este o altă rasă pe care probabil că nu ar trebui să o fiți câini de serviciu care sunt. Și cum ar fi pudelul, ei nu vor fi implicați în cele mai intense sarcini fizice, dar acest lucru nu înseamnă că nu pot fi utile. Ele formează legături puternice cu proprietarii lor și pot fi destul de atenți la nevoile lor. Unele dintre afecțiunile fizice și psihiatrice pe care le pot ajuta includ PTSD, epilepsie și autism. Ele pot fi, de asemenea, salvarea vieții pentru persoanele cu diabet zaharat, deoarece au un talent pentru alertarea atunci când oamenii suferă de zahăr scăzut din sânge. În ceea ce privește epilepsia, ei pot deveni, de asemenea, alertă la momentul în care se vor produce, precum și să ofere confort dacă o fac.

Verifică Dog alimente pentru Pomeranii.

Câini de munte Bernese

Câini de munte Bernese

Pe hârtie, câinii de munte Bernese afișează multe dintre caracteristicile necesare pentru excelența pentru câini de serviciu: inteligență, prietenie și o etică puternică de lucru. De asemenea, au dimensiunea și puterea necesare pentru a efectua diverse locuri de muncă fizice, combinate cu mintea trebuia să fie învățată sarcini mai complexe. De asemenea, ei au fost cunoscuți că trage vagoane sau scaune cu rotile care oferă mobilitate celor care nu se pot mișca prea bine. Suportul emoțional este o altă calitate pozitivă pe care o pot oferi. Există câteva puncte pe care să le aibă în vedere care pot avea un impact în cazul în care pot oferi servicii. În primul rând, ele sunt câini de vărsare ridicată, astfel încât acestea nu pot fi cele mai bune pentru climatul mai cald. De asemenea, au nevoie de o mulțime de activități fizice, deci viața apartamentului nu este adecvată.

În legătură cu o postare: Bernese Câine de câine de munte de vânzare

Collele de frontieră

Collie de frontieră

Sa crezut a fi acolo sus cu cele mai inteligente rase de caine acolo, ei pot fi instruiți pentru a finaliza o serie de sarcini cu ușurință relativă. Instinctele lor puternice de herding le-au făcut foarte populare cu agricultorii pentru controlul animalelor. Cu toate acestea, aceste instincte puternice nu le pot face cea mai bună alegere pentru familiile cu copii mici, deoarece sunt expuși riscului de a le bate. De asemenea, trebuie să obțină o stimulare regulată prin exerciții fizice, ceea ce înseamnă că acestea sunt cele mai potrivite pentru casele care au acces ușor la în aer liber. În caz contrar, ei se pot angaja în comportament rău, astfel încât lătratul și distrugerea neplăcerilor. Amintiți-vă, trebuie, de asemenea, să oferiți prea multă stimulare mentală prin intermediul jocurilor și jucării interactive.

Ați putea dori, de asemenea: Mâncare pentru câini pentru coloanele de frontieră

Boxeri

Boxer

Boxerii au multe dintre calitățile care le fac câini de serviciu excelent, dar nu sunt folosiți ca fiind în mod obișnuit în această calitate ca și multe dintre celelalte pe care le-am discutat mai sus. Una dintre cele mai pozitive trăsături pe care le afișează reprezintă o bună natură și cu adulții și copiii. De asemenea, ca unele dintre celelalte rase pe care le-am discutat mai sus, au nevoie de o mulțime de stimulente fizice sau sunt susceptibile de a se plictisi și de nesupraveghere. Natura lor de protecție le-a făcut câini de protecție populară, dar pot oferi, de asemenea, sprijin oamenilor cu dizabilități.

Marele Danes

Marele Dane

Câinele penultim pe lista noastră de câini de terapie cel mai bun este numit în mod corespunzător Marele Dane. Mari și puternice, pot ajuta oamenii cu probleme de mișcare sau echilibru. Sunt giganți blânzi, ceea ce ajută oamenii care au nevoie de sprijin mental și emoțional. Din nou, este important să aveți tipul potrivit de viață de viață pentru un câine de această dimensiune și trebuie să aveți grijă de ele cu dieta potrivită și o mulțime de exerciții fizice.

În legătură cu o postare: Marele catelusi dane de vanzare

Cavalier King Charles Spaniel

Cavalier King Charles Spaniel

În cele din urmă, avem Cavalier King Charles Spaniel, care sunt câini extrem de buni, dar pot fi, de asemenea, extrem de buni în diferite roluri de serviciu. Deoarece aceștia formează astfel de obligațiuni puternice cu proprietarii lor, ei pot ajuta persoanele care au probleme psihiatrice, cum ar fi depresia. Ele sunt, de asemenea, una dintre cele mai bune rase de câine de serviciu pentru PTSD. După cum v-ați aștepta, ele sunt inteligente și ușor de antrenat. Din nou, trebuie să vă asigurați că câinele dvs. este stimulat în mod corespunzător atât mental, cât și fizic.

Gândurile finale

Unele rase de câine sunt mai bune decât altele la devenind câini de serviciu, iar 10 pe care am discutat mai sus sunt printre cele mai populare. În timp ce vin în forme și dimensiuni diferite, au multe calități în comun, inclusiv inteligența, abilitatea de a fi învățată naturi iubitoare și etica puternică a muncii. Să-l auzim pentru câini!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai bune câini de service rase