Două produse noi de câini conduc calea către o protecție mai bună a puricii

Două produse noi conduc calea către o protecție mai bună de la purici

Toți proprietarii de câini așteaptă cu nerăbdare să primă primăvară care aduce vremea mai caldă, astfel încât animalele lor de companie pot deveni în aer liber și se bucură de soare. Lucrul pe care nu-l așteaptă cu nerăbdare să fie o nouă recoltă de purici care așteaptă să-și atace animalul. Există o mulțime de metode pentru prevenirea și tratarea puricilor pe câini, dar acum două companii eliberează pilule masticabile pentru a gestiona puricii cu ajutorul produselor chimice numite izoxazolines.

Isoxazolinele sunt pesticide care au fost introduse pentru prima dată la produsele veterinare în 2013 pentru a combate puricii și căpușe pe câini. Ei s-au dovedit a fi extrem de eficienți în ultimii doi ani, iar acum două produse, Nexgard și Bravecto, Utilizați substanța în mestecul lor oral.

LEGATE DE: Cele mai bune tratamente de purici de câine: Top 10 soluții

Nexgard este de la producătorii de frontline plus. Acesta ucide purici adulți înainte de a pune ouă și ucide, de asemenea, căpușe. Pilula este sub forma unui mestecător moale delicios de carne de vită, care este sigur și eficient timp de 30 de zile. Este aprobat FDA și dovedit a fi sigur pentru utilizare în toate rasele de câine.

Două produse noi conduc calea către o protecție mai bună de la purici

NexGaurd a ucis 100% din purici în 24 de ore într-un studiu realizat pe produs. Este prima pastilă de acest gen de pe piață.

Bravecto a fost, de asemenea, aprobat de FDA și oferă o uimitoare de 12 săptămâni de la purici și bifați controlul cu o singură pastilă. Acesta a fost aprobat pentru utilizare la toți câinii adulți, inclusiv cei care sunt însărcinați, reproducerea sau lactarea.

O singură pastilă ucide purici, împiedică reinfestarea puricilor, și să împiedice căpușe cu picioarele negre, căpușe de câine american și căpușe de câine maro de la atașarea la câine pentru cei 12 săptămâni. De asemenea, ucide că bifați stele de până la 8 săptămâni. Este prima pilula orală pentru câinii care pot face toate acestea.

LEGATE DE: 11 sfaturi vitale despre cum să aveți grijă de un câine

Cel mai bun lucru despre aceste pastile este că, deoarece tratamentul se află în sistemul câinelui, spre deosebire de tratamente topice, Plea este ucisă de îndată ce începe să se hrănească. Ele sunt ucise destul de repede încât nici măcar nu au suficient timp pentru a injecta suficientă proteină în corpul câinelui pentru a provoca o reacție alergică.

Aceste pastile ar putea fi un schimbător de jocuri uriașe pentru câinii care suferă de alergii de purici. Pentru a obține cel mai bun control de purici pentru animalul lor de companie, proprietarii sunt încurajați să caute sfatul veterinarului lor. VET va cunoaște istoria și informațiile de fundal ale câinelui și poate recomanda produsul de purici care va fi cel mai benefic.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Două produse noi de câini conduc calea către o protecție mai bună a puricii