5 Cele mai bune câini de gardă pentru familii

Cel mai bun câine de pază

Există persoane care doresc deveniți părinți de companie Pur și simplu pentru că vor însoțiți. Unii primesc câini, deoarece doresc ca o altă ființă să se răsucească. Unii au nevoie de animale de companie pentru a le ajuta în nevoile lor zilnice, precum și la locul de muncă. Cu toate acestea, vor exista întotdeauna indivizi și familii care vor necesita un câine pentru un scop foarte specific numai: protecție. Câinii au fost folosiți ca securități personale de mai mulți ani. Fiecare comunitate va avea cartiere în care fiecare casă este de fapt păzită de un câine. Este unul dintre cele mai primitive, dar încă la fel de eficiente, de descurajare a invaziei la domiciliu. Și dacă sunteți gândindu-se la obținerea unuia pentru tine și pentru familia ta, Aici sunt 5 dintre cele mai bune rase de câine de pază pe care le puteți obține vreodată.

Punerea noastră pentru cei 5 câini de pază pentru familia ta

Am enumerate aici 5 dintre cei mai buni câini de gardă din lume pe care ați putea dori să o luați în considerare pentru casa și familia dvs. Luați notă că acestea reflectă alegerile noastre și, ca atare, sau nu pot coincide cu lista proprie. Cu toate acestea, am reușit să oferim justificări pentru alegerile noastre.

Ciobănesc german

ciobănesc german

Ar fi nedrept să nu porniți această listă a celor mai buni câini de gardă cu ciobănesc german. Această rasă iconică a fost simbolul a ceea ce ar trebui să fie un protector din lumea caninei. Mare, impunătoare, regală și foarte inteligentă. Cu toate acestea, sub corpul său de hulking și aspectul plâns este o natură iubită, adorabilă și blândă, care este bine iubită de copii și adulți deopotrivă. Instinctul lor natural de a învăța, a asculta și a asculta ceea ce îi face foarte apreciați nu numai în domeniul aplicării legii, căutați și salvați și operațiunilor militare, ci și în gospodăriile obișnuite care ar dori să aibă câine care este atât de ușor de antrenat, pot afișa comportamente foarte protecționate, dar posedă un farmec care poate fi ușor de îndrăznea copiilor.

Păstorii germani arată o înțelegere ciudată a locuințelor, a casele lor și va afișa comportamente de protecție în cazul în care cineva nu este complet nefamiliar față de ei intră în acest domeniu. Stamina lor poate depăși orice om și mintea lor nu este nici un meci pentru cei mai răi de crooks. Încrederea lor este foarte infecțioasă. Ei nu au nevoie pentru a mârni sau de a-și anunța prezența. Doar simpla poziție a unui păstor german este deja suficientă pentru a face pe alți câini să se supună. Chiar și proprietarii care sunt considerați a fi lipsiți de păstori germani nu vor ezita niciodată să-i protejeze de când știu că sunt încă liderii pachetului.

Acești câini sunt foarte inteligenți și sunt extrem de dornici de a învăța. Ei au o ascultare excepțională de comenzi și au superioară câine sentiment de miros, Făcându-le favoritul unităților de aplicare a legii și de căutare și de salvare pentru operațiile de urmărire și recuperare. Păstorii germani iubesc, de asemenea, arată. Ei iubesc să dovedească maeștrii lor cât de mult din pregătirea lor au învățat deja. Creșterea unui păstor german este, de asemenea, relativ ușor. Trebuie doar să o dați cu o mulțime de dragoste și răbdare, în special în nevoile sale de formare și veți fi recompensați cu inargubil cel mai bun câine de gardă din lume.

Bullmastif

Bullmastif

O combinație a unui mastiff și a unui buldog, Bullmastif este cunoscut pentru instinctele sale superioare, în special atunci când vă protejează pachetul. Învață ușor cine este pachetul său și va fi foarte protector. Păstrarea pachetului este naturală pentru această rasă, deoarece construcția sa musculară și atletică îi ajută să prezinte un aspect amenințător la potențialele amenințări. În loc de a mârâia și lătratul când este amenințat, un bullmastif nu va ezita să atace un intrus, o amenințare sau chiar un prădător. Sa cunoscut că un bullmastif poate să ia cu ușurință un om plin de cultivat.

În ciuda naturii sale destul de formidabile ca protector al ambalajului, bullmastiful are o parte mai blândă. Poate fi un gigant, dar sigur știe cum să fie adorabil copiilor mici. Din acest motiv, trebuie să-l dețineți chiar de la catelus, astfel încât să-și cunoască familia și să învețe să crească cu familia dvs. ca membru al pachetului.

În legătură cu o postare: Dog alimente pentru mastiffs

Rottweiler

Rottweiler

Toată lumea este aproape frică de Rottweiler. Are o reputație de a fi înfricoșătoare și formidabilă ca un protector de familie și un câine de gardă. Reputația sa fermă este făcută și mai uimitoare prin poziția sa. Ele sunt foarte inteligente și vor răspunde foarte bine la comenzile pupa. Neîndeplinirea corectă a unui Rottweiler poate fi destul de dezastruoasă, mai ales dacă aveți copii acasă. Au existat o serie de incidente în care un rottweiler se întoarse de aceeași familie pe care ar trebui să o protejeze. Chiar nu-i poți da vina de când nu au fost niciodată instruiți în mod corespunzător. Odată pregătit în mod corespunzător, totuși, veți aprecia natura blândă și iubitoare a acestor giganți miniaturani. Ei vor arăta un snarl foarte amenințător și agresiv pentru oricine sau orice altceva care reprezintă o amenințare la adresa familiei lor. Dar, cu familia lor, ei vor arăta întotdeauna partea lor moale și iubitoare.

Rottweilerele au fost utilizate pe scară largă de armata romană pentru a-și păstra taberele în timp ce au luat un răgaz de la bătăliile. Spre rândul său de 19asecolul, acești câini au fost transformați încet în unități de protecție canine formidabile, în cea mai mare parte servind ca Câini de poliție. De-a lungul anilor, Rottweilers au fost folosite pentru protecția personală în casele rezidențiale, precum și securitatea caninei în timpul călătoriilor.

În legătură cu o postare: Dog alimente pentru Rottweilers

Doberman Pinscher

Doberman Pinscher

Venerat pentru agilitatea, atleticismul și dimensiunea excepțională, Doberman Pinscher își face drumul în lista noastră de cel mai bun câine de gardă pentru familie din cauza loialității lor de neegalat. A Loialitatea câinelui va merge mult spre protejarea ta și a familiei tale. Nu numai că Doberman este foarte loial, este foarte alertă și foarte precaută de persoane nefamiliare, de asemenea. Spre deosebire de bullmastiff care poate intra într-o poziție atacantă pentru a arăta foarte amenințător, Doberman își va îndrepta urechile deja în sus pentru a-și spori simțurile și va deveni vreodată vigilent. Va păstra totul pe radarul său. Doar mârâul lor și coaja sunt de multe ori pentru a descuraja pe cineva să intre vreodată acasă.

Dobermanul este în mod special crezut ca să fie un câine de protecție. Acestea sunt principalele principale în domeniul aplicării legii, precum și operațiunile militare, deși acest rol a fost acum răspândit și la alte rase tradiționale. Deși pot fi destul de provocatoare pentru a se antrena, perseverența și abordarea corectă a formării le pot face în câini de protecție formidabilă. Luați în considerare totuși că, dacă aveți copii la domiciliu, asigurați-vă că aduceți o casă de Pinscher Doberman în timp ce ei sunt încă pui, astfel încât să crească cu copiii dvs. și să învețe să fie loiali lor.

În legătură cu o postare: Dog alimente pentru Dobermans

Boxer

Boxer Dog

Boxerul poate fi mic în comparație cu majoritatea câinilor din lista noastră, dar personalitatea sa extrem de energică îl face un câine extrem de mare pentru a vă proteja casa și familia. Poate ceea ce separă Boxer de la alți câini este capacitatea sa neclannta de a citi intențiile altor persoane. Experții nu pot explica cu adevărat cum boxerii sunt capabili să-și elaboreze abilitățile oarecum intuitive. Cu toate acestea, acest lucru ar trebui să vină la îndemână în protejarea familiei.

Nu vă lăsați păcăliți de dimensiunea sa, deoarece boxerul este destul de stochid și este considerat greu, ajungând în mod obișnuit mai mult de 100 de kilograme în greutate. Aspectul lor Stern și amenințător este adesea suficient pentru a vă opri pe urmele voastre, deși dacă boxerul vă cunoaște bine, știți că va fi în picioare la picioarele voastre. Boxerii iubesc afecțiunea și îi iubesc pe cele oferite de copiii mici. Ele sunt foarte atletice și vor folosi această trăsătură pentru a-și proteja familiile. Dacă vrei o câine care arată foarte înfricoșător și intimidant, dar fără pericolul unei lovituri violente, atunci boxerul este pentru tine.

În legătură cu o postare: Dog alimente pentru boxeri

O privire la ceea ce face un câine de protecție bun

Acum că avem o idee despre cei 5 câini de pază pentru familia ta, să încercăm să înțelegem caracteristicile sau trăsăturile împărtășite de membrii familiei canine care au făcut-o în cercul de protecție al protectorilor din lume.

Agresivitate temperată

Unul dintre primele trăsături pe care potențialii proprietari de câini de pază le place să vadă într-un câine este agresivitatea. Există această noțiune populară că un câine agresiv va fi în mod natural mai departe de proprietarul și familia sa. A fost portretizată în filme și chiar în cultura populară pe care cei mai buni câini de gardă sunt cei care sunt agresivi.

Din păcate, prea agresiv poate avea și cobiderile sale. Dacă aveți copii mici în familia dvs. și cățelul dvs. nu a fost încă pregătit să-și tempereze tendințele agresive, vă puneți familia, în special copiii dvs., în calea răului. Nu este neobișnuit ca chiar și cei mai buni câini de pază pregătiți să își întoarcă proprietarii lor, în special cei nefericiți ca copiii mici, pe un capriciu. Prin urmare, este important să alegeți un câine a cărui agresivitate poate fi temperată.

Când spunem temperat, nu înseamnă neapărat și timid. Care este scopul de a avea un câine de protecție atunci când nu se poate apăra chiar de un potențial prădător? Prin urmare, este esențial să se uite la următoarele semne, deoarece acestea vor indica, de obicei, un cățeluș sau un câine care are agresivitate temperată.

  • Arată vigilență ori de câte ori un om se apropie de ea
  • Inițiază jocul activ sau Socializează cu alți câini de companie
  • Arată demultor calm atunci când este manipulat de cineva care este familiarizat
  • Afișează atitudinea caldă față de alții câini prietenosi în cartier
  • Nu se agită sau nu se află într-un colț când alte persoane sunt în zonă

Loialitate

Aceasta este o trăsătură pe care o dorim cu toții de la un câine de gardă. Vrem ca ei să fie agresivi față de amenințările la adresa securității noastre, dar vor fi iubite, blânde și afectate de loiale față de noi și familia noastră. Este în sensul loialității, sentimentul de apartenență, că un câine are pentru familia sa că va dori să o protejeze de orice amenințare sau rău.

Loialitatea este învățată, nu înnăscută. Cu toate acestea, deoarece câinii sunt în mod natural înzestrați pentru a învăța, formarea lor de a fi loiali pentru tine este, de asemenea, ușor. Am spus că câinii trebuie să se simtă o parte din familia dvs., fiind un membru al pachetului dvs. Ca atare, trebuie să vă tratați pooch-ul ca atare - un membru al pachetului dvs. Cu toate acestea, este, de asemenea, esențial să nu supraîncărcați, deoarece poate avea un efect advers asupra modului în care Pooch dvs. vă poate proteja în mod corespunzător familia.

Formarea Pooches pentru a deveni apărători loiali necesită stabilirea de reguli. Trebuie să cereți acțiuni și fiecare acțiune, dacă este finalizată cu succes, va fi recompensată. Este crucial să vă lăsați pooch-ul să știe că apreciați-o mai ales disponibilitatea de a vă proteja și de a vă apăra familia.

Înainte de a putea începe să vă antrenați pooch-ul pentru a vă fi loiali pentru dvs., trebuie totuși să vă întrebați următoarele întrebări atunci când determinați potențialul unui câine pentru a fi loial pentru dvs. și familiei dvs.

  • Câinele se apropie de tine, căutând atenția?
  • Dogul arată semne de prietenie, cum ar fi pawing la picior sau chiar linsându-vă?
  • Câinele rămâne lângă dvs., chiar dacă vă uitați la alți câini?

Dominanță încrezătoare

Un câine de gardă dominant nu trebuie să spună nimănui că este forța dominantă în casă. Acest câine îl cunoaște bine. Și încrederea ei este la un astfel de nivel încât nu este nevoie să arate agresivitate sau dominanță de fiecare dată când alte animale de companie plătesc gospodăriei o vizită. De ce? Acest lucru se datorează faptului că alți câini vor simți deja superioritatea câinelui tău.

În cazul în care nu ați observat, cățelușii și câinii de gardă juvenilă vor coaja în mod neîncetat chiar și cu un câine care trece în afara casei. Dar un dominant mare și dominant și CÂȘTIGUL DE PĂRȚI DE CONFIDENȚI de obicei, va sta în tăcere, dar cu atenție la câinele care trece. Nu veți auzi scoarța, nici măcar nu prezintă agresiune față de celălalt animal de companie. Știe că este dominantă. Și nu este nevoie să-l arate. Doar permite ca dominația sa încrezătoare să radieze spre exterior, astfel încât alte animale de companie vor fi avertizate.

Iată câteva întrebări pe care trebuie să le cereți să verificați dacă un câine are potențialul de a arăta dominanțe încrezătoare.

  • Care este comportamentul câinelui față de alte animale, în special alți câini?
  • Cum se comportă și reacționează alți câini la câinele dvs?
  • Alți câini își păstrează distanța sau dau câinelui spațiu să se plimbe?
  • Câinele se pune ferm în fața dvs. când există alți câini care vă pot dori atenția?

Vigilenţă

Un câine de gardă ar trebui să fie vigilent la orice schimbare în împrejurimile sale. Unul dintre comportamentele pe care le-ați dori să o căutați într-un câine pe care îl distrați pentru a deveni un câine de gardă este reacția sa la prezența unei persoane nefamiliare. Un câine de gardă va fi instantaneu în sus și va lăsa tot ceea ce face ca câinele să facă. Dacă câinele rămâne în jos sau continuă să facă ceea ce face în prezent, în ciuda faptului că o persoană necunoscută sau nefamiliară se apropie, atunci acesta este un semn sigur că nu va face pentru un mare protector de familie.

Acum, dacă câinele a arătat vigilență, dar a mers înapoi la ceea ce face, adesea nu este un semn bun, de asemenea. Lucrul este un câine de gardă ar trebui să rămână vigilent în orice moment. Prezența simplă a unei persoane nefamiliare ar trebui să stimuleze deja câinele să fie mai protejată, să fie mai protejată, deoarece nu se spune ce va face această "persoană nefamiliară".

Inteligență

Această trăsătură merge mână în mână cu vigilență atunci când vine vorba de câini de protecție. Punctul este pentru a vă instrui câinele dvs. pentru a fi alertă la ceea ce se întâmplă în împrejurimile sale, pentru a menține vigilența în orice moment și pentru a răspunde în mod corespunzător oricărui tip de amenințare sau rău iminent care ar putea fi prezent.

Vrei un câine pe care îl poți antrena pentru a-și examina cu atenție mediul sau împrejurimile. Ai nevoie de o pooch care are un aspect ascuțit, îngrijorat pe ochi și bine concentrat pe un anumit subiect. Vrei un pooch care nu va lua niciodată ochii pe o amenințare percepută, fără a-și pierde simțul asupra altor surse potențiale de pericol. Toate acestea pot fi instruite. Dar lucrul este cum vă puteți aștepta ca un câine să învețe aceste abilități dacă pur și simplu nu are inteligența naturală de a merge cu ea?

Ca atare, este imperativ să căutați un câine care vă va arăta ori de câte ori îl adresați. Aveți nevoie de un câine care să asculte în mod intenționat asupra a ceea ce spuneți, deoarece acesta este un semn că este dispus să învețe. Dacă vă va asculta, dar devine repede dezinteresat, fie că trebuie să vă schimbați abordarea de antrenament sau că căutați un alt câine tren ca un câine de gardă.

Câinii de gardă sunt la fel ca orice alt membru al familiei canine. Cu toate acestea, ei posedă anumite calități, cum ar fi agresivitatea temperată, vigilența, dominarea încrezătoare, loialitatea și inteligența care le face foarte apreciate ca protectori ai familiei moderne.

Ați putea dori, de asemenea

Cele mai multe rase de câine loiale
Cele mai frumoase rase de câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Cele mai bune câini de gardă pentru familii