Sfaturi mici de configurare a acvariului de apă sărată

Peștei tropicali înot în bucătărie în afara acvariului

Cât de mic de un acvariu puteți avea cu apă sărată? Acest lucru este adresat adesea și, deși puteți decide să înființeze un acvariu Mai puțin de 40 de galoane în dimensiune sau ceea ce se face referire la tancurile Mini, Micro, Nano și Pico, cel mai mult acvarist condimentat vă va spune că cu atât mai mare este volumul de apă cu care aveți de-a face într-un acvariu, cu atât mai bine. Motivul principal? Deoarece există mai puține preocupări legate de schimbările de mediu care apar rapid.

Acvariile mici sunt unice

Cu un volum mic de apă, dacă o problemă de calitate a apei apare, cum ar fi amoniacul, de exemplu, poate să crească și să construiască rapid, provocând rezultate dezastruoase dacă nu este îngrijită imediat. Când aveți o capacitate mare de apă, deși amoniacul poate fi prezent, se construiește, de obicei, treptat și ar putea fi considerat diluat din cauza cantității mai mari de apă implicată. O situație ca aceasta poate fi corectată într-o manieră mai puțin panică, deoarece este nevoie de puțin timp pentru că problema să ajungă la masa critică.

Sfaturi pentru mediul mai mic de apă sărată

Mai mic nu este întotdeauna mai ușor sau mai bine și înainte de a vă decide să puneți împreună un mic Sistem de apă sărată, sau cumpărați A Mini / Nano Aquarium Kit, Iată câteva taste importante pentru succesul pe care trebuie să-l cunoașteți despre înființarea și menținerea unui acvariu de mai puțin de 40 de galoane în dimensiune.

  • Ar trebui să fii răbdător și sârguincios.
  • Asigurați filtrare adecvată și Circulația apei. (Exemplu: Nu utilizați un Până la capacitate de 10 galoane Hang-on Filtru de alimentare pe un rezervor de 10 galoane, dar se usucă la o unitate de 20 sau 30 de galoane.)
  • Încorporând utilizarea unui a proteine ​​skimmer este un plus definit pentru a elimina o chestiune organică acumulată și dificilă.
  • Păstrați materialele de pre-filtrare curate.
  • Pentru a rămâne pe partea de sus a ceea ce se întâmplă în acvariu, apa trebuie testată frecvent.
  • În funcție de cât de multă bio-încărcare este păstrată într-un sistem individual, o săptămână obișnuită, bi-lunar până la 50 la 50 de schimbări de apă este esențială pentru menținerea unui bun control al calității apei, care se referă la importanța testării apei.
  • Alegeți cu atenție ocupanții de rezervoare și nu supraîncărcați sistemul prin suprasolicitare.
  • Nu depășiți, mai ales cu alimentele care pot polua rapid apa.
  • Fiți precauți în legătură cu adăugarea de tampoane, adjugite, oligoelemente, suplimente, alți aditivi, precum și medicamente. Aceste lucruri pot sfărâma echilibrul sistemului foarte rapid.
  • Monitorizați temperatura, mai ales când faceți modificări. Căldura reziduală de la lumini, pompe, un skimmer și alte echipamente pot provoca o schimbare.
  • Nu învinge sistemul cu prea multă lumină. Folosind standardul 3.5 până la 4 ani.0 watts per galon (exemplu: 10 galoane x 4 = 40 watts), wattage adecvat VHO fluorescente, putere Fluorescenți compacți, Tuburile de ieșire ridicate T-5, HQI compactă, precum și corpurile de becuri combinate sunt alegeri bune. Kiturile mini-acvarii fac iluminat ușor, deoarece acestea sunt dotate cu sisteme de iluminat încorporate. Dacă intenționați să păstrați corali și alte nevertebrate de găzduire zooxanthellae, trebuie doar să alegeți configurarea potrivită care va sprijini tipurile de animale de recif pe care intenționați să le păstrați.
  • Pentru a evita problemele legate de boală, ceea ce poate duce la tratarea acvariului, luați timp în carantină noua efectiv de animale înainte de a le plasa în rezervorul dvs. de spectacol.

Nu cedează capcanei de a deveni dezamăgit și frustrat de păstrarea acvariului și renunțarea, pentru că ați fost pregătiți prost. Succesul provine în primul rând de a fi conștienți de ceea ce se așteaptă înainte Pornirea unui acvariu și apoi angajamentul de a urma cu due diligence pentru a avea grijă de ea. Acest lucru se aplică în special pentru a menține un acvariu mic.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sfaturi mici de configurare a acvariului de apă sărată