Diy cabinet de acvariu și planuri de stand

Aquarium cu pește de cichlide din Lacul Malawi

Iată planurile DIY pentru a face acvariul plat, deschis în stil Afișați standuri, și modelele de cabinet care încorporează utilizarea dulapurilor închise de mai jos pentru a vă depozita echipamentul și produsele de acvariu. DIY Aquarium Standuri și dulapuri reprezintă o modalitate excelentă de a personaliza aspectul acvariului dvs. și de a economisi o mulțime de bani în același timp.

01 din 07

Stan Haruter

"Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_8-0-1 "Container de date =" Adevărat "/>

Acesta este un stand de acvariu DIY care arată grozav, nu costă prea mult (mai puțin de 35 de dolari!) și durează mai puțin de 2 ore pentru a construi. Acest stand de acvariu poate fi modificat pentru a ține aproape orice rezervor de la 10 g la 75g până la 48 "lungime. Instrumentele care sunt necesare sunt minime, cu unelte electrice (un ferăstrău circular și motor de foraj în acest caz) fiind cea mai bună alegere pentru construcția rapidă și ușoară.

  • 02 din 07

    Planul de bază de bază de cabinet de bază de acvariu

    Obosit de dulapurile de acvariu off-the-Wall? Puteți face dulapul rezervorului viselor dvs. într-o după-amiază foarte puțini bani și totul începe cu cadrul de bază al cabinetului. Planuri și instrucțiuni de montaj pentru un cadru de cabinet de acvariu din lemn de 2 "x4" sunt ușor modificate pentru a ține orice acvariu. Puteți termina cu orice pată de lemn sau vopsea pe care doriți să o potriviți decor.

  • 03 din 07

    DIY Graphics Cabinet Aquarium DIY

    Grafica pentru acest cabinet de acvariu de stejar DIY oferă o imagine bună asupra modului în care cabinetul de acvariu va veni împreună. Pachetul Graphics include un plan de întrerupere pentru a ajuta cel mai bine să utilizeze placajul de stejar.

  • 04 din 07

    DIY Cabinet de acvariu de stejar

    Planuri complete pentru un cabinet de acvariu de stejar DIY, inclusiv liste de materiale și scule, fotografii și grafică. Acest cabinet pare teribil și nu este greu de construit. În timp ce descrierea necesită utilizarea placajului de stejar, orice material va funcționa la fel de bine. Când căutați placajul pe care îl doriți, încercați să găsiți lemn cu un model bun de cereale, apoi alegeți o pată pentru ao arăta ca și cum doriți.

    Continuați la 5 din 7 de mai jos.
  • 05 din 07

    DIY Aquarium Stand cu blocuri de ciment

    Căutați un stand pentru a vă pune acvariul pe acest braț și un picior? Este ușor să faci acest bloc ieftin din lemn și un ciment care poate conține unul dintre numeroasele 48 "x 16" DIY 55 Acvariile de sticlă Am construit de-a lungul anilor. Acest stand este atât robust, cât și economic. Timpul de pregătire este scurt, asamblarea durează doar câteva minute, poate fi construită pentru a se potrivi aproapelui acvariu și este un proiect de do-it-yourself că majoritatea oricine poate face.

  • 06 din 07

    Organizați-vă cabinetul de acvariu

    Aici este o metodă ieftină (lângă nimic) pentru organizarea tuturor "chestii" sub acvariu, făcându-l mai ușor să găsiți rapid ceea ce aveți nevoie atunci când aveți nevoie de ea. Materialele necesare pentru acest lucru sunt probabil în jurul casei dvs.

  • 07 din 07

    DIY rafturi de rezervoare multiple

    Iată planurile de construire a DIY Cisternă Tank Rack. Metodă rapidă, ușoară și robustă pentru a găzdui o serie de acvarii într-un spațiu mic. Acest rack este ușor de construit cu foarte puține instrumente necesare și pot fi construite în mai puțin de o oră.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Diy cabinet de acvariu și planuri de stand