Cadouri de crăciun de crăciun teribil

Angelfish în rezervorul de pește tropical

Dacă nu ați avut niciodată un acvariu, poate fi dificil să cumpărați un cadou minunat (unul care va fi apreciat și folosit) pentru cineva care face. Să nu vă faceți griji. Iată câteva daruri pe care aproape fiecare (mai ales o apă sărată) va comoara. Cele mai multe dintre aceste daruri sunt lucruri care vor fi folosite aproape în fiecare zi, în timp ce altele sunt lucruri pe care le va avea nevoie în fiecare zi, dar va fi bucuros că el sau ea le are atunci când apare ocazia ciudată "trebuie să aibă".

01 din 11

Salinitate refractometre

Refractometrele de salinitate fac un cadou minunat pentru orice entuziast acvariu cu apă sărată. Acvaristorii de apă sărată măsoară concentrația de sare în acvariile lor în mod regulat. Datorită utilizării lor ușoare și a prețului scăzut, hidrometrele de braț leagăn au fost utilizate în acest scop de ani de zile, dar deoarece mai multe refractometre de apă sărată sunt produse la prețuri accesibile, popularitatea lor este în creștere. Refractometrele utilizează apă pentru a îndoi lumina, care este apoi măsurată pentru a determina cantitatea de sare din apă.

Majoritatea acvariștii de apă sărată preferă în mare măsură refractometrele peste hidrometrele de braț leagăn, datorită preciziei lor (fără bule de minute blocate la brațul leagăn la citirile de înclinare) și ușurința de utilizare (puneți câteva picături de apă de acvariu pe sticlă, țineți-o până la lumină, și citiți rezultatele). Refractometrele pot fi ușor calibrate cu distilate sau R.O. apă pentru a menține o precizie ridicată.

  • 02 din 11

    Fiecare acvariu trebuie să aibă alge răzuite din sticlă din când în când. Instrumentele obișnuite pentru îndepărtarea algelor sunt un răzuitor cu mâner lung (ciudat) și / sau un tampon de frecare (braț umed și mânecă de cămăși). Curătorii de sticlă cu acvariu plutirea sunt o invenție teribilă că fiecare acvarist dorește. Cu aceste substanțe de curățare, nu este nevoie să urmăriți tamponul de curățare în partea de jos a rezervorului atunci când se pierde din magnet. El plutește pe suprafață. Când dispozitivul de curățare nu este folosit, doar "parcați-l" într-un colț din spate al rezervorului, unde este ușor să găsiți data viitoare când este necesar.

  • 03 din 11

    Alimentatoarele automate de pește sunt ceva care aproape fiecare acvarist dorește, dar niciodată nu ajunge niciodată la cumpărare. Aceste alimentatoare sunt foarte uimitoare pentru hrănirea peștilor și a nevertebratelor într-un acvariu când proprietarul este departe de vacanță (sau un weekend lung) și nu poate fi acasă să se hrănească. Mulți acvariști au descoperit că sunt foarte utili pentru hrănirea zilnică. Rezervorul devine hrănit în mod regulat o cantitate măsurată de alimente, ceea ce este bun pentru critterii și face viața puțin mai ușoară pentru acvarist.

  • 04 din 11

    Mini / Nano Kits Aquarium

    Acvarii Mini / Nano sunt perfecte pentru birou sau desktop. Multe dintre aceste kituri sunt complete cu filtrare, iluminare și încălzitoare. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați un substrat, decorațiuni (rock viu), apă și critters.

    Mulți dintre furnizori includ transport gratuit cu aceste kituri.

    Continuați la 5 din 11 de mai jos.
  • 05 din 11

    Hexagon și acvariile frontale de arc oferă o experiență cu totul nouă pentru păzitorii de acvariu. Zona de vizionare foarte îmbunătățită face ca aceste tancuri să fie o bucurie pură pentru a popula cu niște critters teribil și interesanți. Multe dintre aceste kituri includ programe de filtrare și iluminare. Noile rezervoare LED sunt cu adevărat impresionante.

  • 06 din 11

    Pompe de aer

    Datorită potențialului de "Salt Creep,"Pompele de aer nu sunt utilizate la acvariile de apă sărată, deoarece sunt în acvariile de apă dulce pentru estetică (pietre de aer sau pereți bule). Cu toate acestea, acestea sunt utilizate în funcționarea multor proteine ​​skimmers.

    Cele mai multe pompe de aer de hobby utilizează o diafragmă de cauciuc vibratoare pentru a produce aer comprimat. Aceste diafragme devin crăpate în timp și încetează să producă aer. În timp ce aceste tipuri de pompe de aer sunt relativ ieftine, în mod normal nu produc un volum mare de aer prea lung și vor trebui înlocuite în mod regulat.

    Pompele de aer cu piston, pe de altă parte, produc în mod fiabil un volum mare de aer la o presiune bună pentru o perioadă lungă de timp. Aceste pompe costă un pic mai mult, dar sunt considerate ca Cadillac de pompe de aer de acvariu și fac cadouri excelente pentru acvaristici care se bazează pe o pompă de aer pentru a conduce echipamentul.

    Pentru acvariile de apă dulce, aceste pompe de aer de lungă durată produc în mod fiabil o cantitate mare de aer pentru numeroase pietre și decorațiuni.

  • 07 din 11

    Powerheads

    Acvariile de apă sărată (în special rezervoarele de recif) au nevoie de mișcări de apă pentru a funcționa corect. Aquaristii folosesc capsii de putere pentru a crea curenți de apă care pot fi direcționați pentru a beneficia de corali și alți ocupanți din rezervor. O pornire este întotdeauna un cadou apreciat pentru aproape orice entuziast acvariu cu apă sărată.

  • 08 din 11

    Pompe automate de dozare a acvariului de acvariu

    Pentru a-și păstra acvariile de apă sărată care rulează la o eficiență de vârf, mulți acvaristici adaugă diverse suplimente (Kalkwasser, elemente de urmărire, balanțe pH și chiar alimente lichide) la rezervoarele lor în mod regulat. Pompele de dozare automate iau zgomotul din rezervoarele de dozare prin hrănirea regulată a cantității corecte de lichide la rezervor.

    Continuați până la 9 din 11 de mai jos.
  • 09 din 11

    Redimensiunile de alge roșii

    Un izbucnire a algelor roșii de alge este ceva pe care toată lumea cu un rezervor de apă sărată se tem. Unul dintre acești deteriorări de alge roșii roșii roșii face un mare deșeuri de stocare pentru oricine cu un acvariu cu apă sărată. Acesta este un lucru pe care fiecare acvarist de apă sărată va avea nevoie la un moment dat. Este ceva ce nu vă gândiți până când nu aveți nevoie de ea și doriți să aveți la îndemână.

  • 10 din 11

    Proteina Skimmingul este pur și simplu folosind bulele de aer pentru a colecta proteine ​​în apă acvariu și a le aduce pe suprafața apei într-un recipient. "Skimma" (lucrurile scoase din apă) conține proteinele pe care filtrul biologic din sistemul de acvariu ar trebui să proceseze altfel de a prelucra toxinele (amoniac) din apa de acvariu. Proprietarii de rezervoare recif iubesc skimmers pentru un motiv bun: ei iau gunkul din apa rezervorului, astfel încât coraliile pot crește mai bine.

  • 11 din 11

    RO / Di (Osmoză inversă / De-ionizare) Apa este o apă foarte filtrată, care a avut o mare majoritate a contaminanților eliminați prin filtrare. Utilizarea apei RO / DI este foarte populară în rezervoarele de apă sărată (în special recif), spre deosebire de apa de la robinet de-clorurată. Lipsa de echipamente pentru producerea de apă RO / DI, RO / DI Apă este în mod normal achiziționată la un magazin de pește (PET), care poate deveni costisitor în timp.

    RO / Di unități sunt simple, destul de ieftine și oferă avantajele comodității (puteți face toată apa ro / di pe care o doriți în propria casă) la o fracțiune din prețul de apă cumpărat de magazin.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cadouri de crăciun de crăciun teribil