Cum de a construi un stand simplu de acvariu

48

Stan Haruter

Prezentare generală
  • Timpul total: 4 ore

Te-ai găsit vreodată în poziția de a avea nevoie (sau de a dori) un stand de acvariu care arată grozav, nu costă prea mult și poate fi gata să pună un rezervor în doar câteva ore? Acest stand de acvariu DIY ar putea fi doar biletul pentru tine. Acest stand este mult mai simplu și mai puțin costisitor de construit decât, de exemplu, Cabinetul de bază de acvariu sau DIY Cabinet de acvariu de stejar și mai mult pentru plăcerea ei decât cea ușoară, ieftină DIY Aquarium Stand ".

Standul de acvariu (similar cu suportul de 48 de ani ilustrat de mai sus) a fost construit pentru a 20 Gallon Reef Acvariu Pentru a fi plasat în bucătăria clientului. Ea a planificat să pata suportul pentru a se potrivi cu tăierea în bucătăria ei după ce a luat-o acasă. Clientul a planificat să instaleze un LED-ul de acvariu sau un baldachin de sticlă și un Stripul luminos cu LED-uri pentru iluminare.

Mai jos sunt materialele și pașii pentru a-ți construi propriul stand de acvariu.

DIY Suprafață de acvariu simplă

Acest stand de acvariu este construit din lemn de 2 "x4", pentru preț, una dintre cele mai puternice și mai economice bucăți de lemn pe care le puteți cumpăra la aproape orice centru de îmbunătățire a casei.

Construcții și considerente materiale

Am constatat că o suprafață plană ridicată, nivel (i.E. O bancă de lucru, birou sau masă) a fost cea mai ușoară platformă de utilizat pentru tăiere, foraj și asamblarea standului de acvariu. O pereche de cai de văzut ar funcționa bine pentru asamblare și pictură.

8 "Șuruburi de lemn au fost achiziționate pentru construirea de standuri de la 10 galoane la 55 de galoane acvarii. 4 știfturi au fost necesare pentru un rezervor de 24 "sau 30", iar 5 știfturi au fost necesare pentru tancuri de 36 "sau 48". Înălțimea picioarelor pentru fiecare dintre aceste standuri a fost "standardul 28". Când vă luați bucățile de cherestea pentru acest stand, nu fiți tentați să alegeți lucrurile mai ieftine, clasa scăzută. Utilizați numai bucăți care sunt drepte (nu sunt deformate) fără noduri deschise și un cereale atractive (dacă veți colora standul). Acest cherestea poate fi un dolar sau mai mult pe bucată, dar eliminarea unui număr de dureri de cap și calitatea produsului final va fi bine meritată.

Ce veți avea nevoie

Echipamente / Instrumente

  • Creion
  • Ruletă
  • Lemn de ferăstrău
  • Șurubul șoferului
  • Capete de burghiu
  • Peria de vopsea de 2 inci
  • Cilindru de vopsea 3 sau 4 inci

Materialele

  • 502 1/2 "x 6.36 cm șuruburi din lemn exterior
  • Vopsea de primire de lemn
  • Latex (recomandat) sau vopsea de bază de ulei

Instrucțiuni

  1. Pregătiți materialele

    Măsurați și marcați cherestea pentru toate piesele pe care le veți tăia. Măsurarea tuturor pieselor înainte de a reduce oricare dintre ele se va asigura că ați utilizat materialul eficient. Măsurarea fiecărei piese de două ori înainte de tăiere vă va ajuta să vă asigurați că nu ați făcut greșeli. Măsurarea și marcarea cu precizie vă vor ajuta să vă asigurați că standul nu va fi învârtit atunci când este asamblat. Chiar și 1/8 "Diferența în lungimea unui picior va face o mare diferență în stabilitatea acvariului.

    Când măsurați și marcați cherestea, păstrați un ochi în cazul în care defectele sunt în cherestea. Nu vrei să taie o piesă în așa fel încât să gătești o gaură pilot cu șurub printr-un nod. Acest lucru va face ca instalarea șuruburilor să fie mult mai ușoară.

    Nisip fiecare bucată de cherestea înainte de asamblare. Dacă doriți să pictați suportul, o șlefuire ușoară pentru a scoate "Fuzz" pe cherestea va fi suficientă. Dacă veți pata materialul, o lucrare mai bună de șlefuire va produce cel mai bun rezultat. Majoritatea oamenilor găsesc că colorarea pieselor înainte de asamblare oferă și cel mai bun rezultat.

  • Măsurați picioarele

    Drill șuruburi pilot în puntea 2x4 și bara încrucișată 2x4`s (vezi fotografia de mai sus pentru locații). NOTĂ: Când găuriți găurile pilot din bucățile din față și din spate, găurați-le ușor mai îndepărtate de capete și le unghi spre picioare. Acest lucru va face înșurubarea șuruburilor mai ușor, deoarece picioarele pot ajunge în calea motorului de găurit electric. Contorând găurile cu burghiul mai mare la o adâncime de aproximativ 1/4 ".

    Măsurați în jos 1 1/2 "Din vârfurile picioarelor și, folosind un pătrat, trageți o linie peste fiecare picior (partea de jos 2 bucăți de lemn din fotografie, de mai sus). Aceasta va fi partea de sus a locului în care sunt atașate barele de cruce superioară. Măsurați în sus 6 "din partea de jos a fiecărui picior și trageți o linie, folosind un pătrat. Aceasta va fi partea de sus a locului în care sunt atașate barele de fund.

  • Asamblați picioarele

    Așezați două picioare de pe suprafața de asamblare (masă etc.) cu liniile marcate în sus. Așezați două barele încrucișate pe picioare, alinierea barelor încrucișate sub liniile marcate. Fixați barele încrucișate la picioare cu un șurub în fiecare picior prin fiecare bară încrucișată (total de 4 șuruburi în acest moment). Acest lucru va permite picioarelor să se rotească pe picioare. Reglați picioarele până când acestea sunt paralele între ele și barele încrucișate sunt, de asemenea, paralele între ele. Măsurați distanța de la colțul din partea superioară a barei de sus în colțul inferior al barei de fund. Ar trebui să fie de aproximativ 26 ". Acum, măsurați distanța de la colțurile opuse. Reglați picioarele până când distanțele sunt identice. Fi cât mai precis posibil. Orice variație a distanțelor va determina starea de a fi învârt. Țineți picioarele în poziție și instalați celelalte patru șuruburi. Repetați acest proces cu celelalte două picioare și barele încrucișate.

  • Finalizați asamblarea

    Următorul pas în asamblare este probabil mai ușor de făcut o podea plată și cu un asistent. Stați la 2 ansambluri de picior pe podea cu barele încrucișate cu care se confruntă reciproc. Puneți 2 din piesele de pe punte de sus pe barele de top. Aliniați una dintre piesele de sus cu marginile unui picior și țineți capetele barei încrucișate strâns împotriva picioarelor. Găuriți o gaură pilot în bara încrucișată și instalați un șurub în fiecare bară încrucișată. Repetați cu o altă bucată de punte și cu celălalt picior. Măsurați din partea de sus a colțurilor opuse ale picioarelor și ajustați distanța pentru a se potrivi și a instala ultimele 4 șuruburi din piesele de sus. Așezați asamblarea standului pe o suprafață plană, ridicată (bancă de lucru sau masă și instalați piesele de jos din partea inferioară. Instalați ultima piesă de sus.

    Standul dvs. de acvariu este acum complet și gata să picteze.

  • Afișați articolul complet
    # Chop_1-0 - Chop-Content {max-înălțime: inițial -} # chop_1-0 {afișaj: nici unul;}
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cum de a construi un stand simplu de acvariu