Ce este un sistem de apă sărată numai pentru pește?

Țipar

Chiar dacă un sistem numai de pește sau FO este de obicei descris ca un acvariu de apă sărată care conține doar că, doar pește, nu este neobișnuit să aibă și unele altrite și detritus care mănâncă crustacee și melci prezenți. Aceste animale sunt incluse numai dacă sunt compatibile cu tipurile de pești pe care le păstrați. Nu se adaugă corali vii și alte nevertebrate sesile sau motive și ceea ce poate fi considerat a fi "viu" rock, dar în schimb, roci de tip decorative, bucăți naturale uscate sau sintetice de corali, scoici, Plante artificiale, și alte astfel de articole sunt utilizate.

Ce pește sunt bune pentru acest tip de acvariu

Cele mai multe tipuri de pește "comunitate" este potrivit pentru acest tip de configurat, dar acesta este cel mai des aleasă de acvaristici pentru păstrarea peștilor agresivi sau prădători, cum ar fi anghilă, scorpioni / lei, declanșatoare, grupe, snappers, puffers, Hawks, Veverițe, tangi / chirurgi și femei, precum și îngeri mari de specii.

Elementele fundamentale ale unui FO înființat

În afară de piesele standard de echipamente și componente care sunt necesare pentru înființarea Orice acvariu cu apă sărată, Iată elementele fundamentale ale unei configurații numai pentru pește:

  • Filtrarea mecanică suficientă: Când vine vorba de păstrarea oricărui tip de acvariu curat, având o bună filtrare mecanică este esențială, dar acest lucru este deosebit de important dacă decideți să păstrați peștele care sunt mâncători murdari. În mod obișnuit, filtrele de alimentare ale stilului de alimentare sau de blocare a rezervoarelor sunt ideale pentru acest scop și puteți pasi lucrurile prin cumpărarea unuia care are capabilități complete de filtrare cu 3 etape.
  • Filtre sfaturi de cumparare: Opțiunea 1) "Dimensiune sus" pe filtru. De exemplu, dacă aveți un rezervor de 30 de galoane și filtrul pe care îl priviți spune că este pentru un galon de 30 de galoane, mergeți până la dimensiunea următoare, cum ar fi o evaluată pentru 50 de galoane. Opțiunea 2) "Double Up" și rulați Două canistre sau filtre de alimentare de dimensiunea corespunzătoare.
  • Mișcarea bună a apei: Este important să oferiți bine Circulația apei De-a lungul acvariului. Acest ajutor în procesul de schimb de gaze de oxigen permite Apei de acvariu Pentru a fi filtrate mai bine și ajută la evitarea problemelor cu petele moarte în substrat. În mod ideal, acest lucru poate fi realizat cu a puterea sau două, sau mai puțin, prin intermediul utilizării unui pompă de aer cu piatră (s) sau o baghetă de bule. Dacă doriți să faceți acest lucru, poate fi utilizată o combinație a acestor două elemente. Dacă intenționați să faceți upgrade la un rezervor de recif cel târziu, ați putea dori să vă uitați la Noii famactoare de undă și instalați unul dintre aceștia. Unii dintre noii famadacători oferă un număr minunat de modele și intensități care vor funcționa destul de bine pentru un rezervor numai de pește.
  • Iluminat: Deoarece aveți nevoie doar de iluminat pentru a spori aspectul acvariului și peștii în ea, nu (ieșire normală), actinic, 50/50 și alte becuri standard fluorescente ținute într-un Stripul de bază de bază de acvariu sau capota poate fi utilizată pe un rezervor numai pentru pește. Mulți acvaristici noi care înființează un rezervor de pești doar pentru absolvire, în timp, la o rocă live sau chiar un sistem complet de rezervor recif și va opta pentru iluminarea de gradul Reef pentru a începe cu faptul că acest lucru va elimina nevoia de a merge la cheltuielile suplimentare de modernizare a luminii lor la un moment mai târziu.

Considerații de upgrade de echipamente

Când începeți cu un acvariu numai pentru pește, este o idee bună să vă proiectați configurarea cu gândul în minte că tu Mai Decideți să convertiți acvariul într-o singură dată cu rock live sau a Sistem de rezervor de recif in viitor. Prin alegerea de a vă îmbunătăți opțiunile de filtrare și echipamente la început, aceste tranziții pot fi făcute destul de ușor și vă vor economisi bani pe termen lung, fără a fi nevoie să cumpere noi piese de echipament mai târziu, dacă sau când decideți să avansezi următorul nivel.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce este un sistem de apă sărată numai pentru pește?