Stocarea acvariului dvs. Uniform cu numărul corect de pește

stocarea peștelui acvariu ilustrație uniform

Unul dintre factorii adesea trecute cu vederea atunci când alegeți peștele pentru un acvariu comunitar este nivelul de înot pe care peștele îl preferă. Alegerea peștilor care preferă înotul la diferite nivele va duce la un acvariu mult mai atractiv, asigurând în același timp că peștele dvs. nu va trebui să concureze pentru spațiu. De asemenea, va reduce stresul care apare atunci când peștele trebuie să lupte pentru teritorii.

Peștii populari care înot la orice nivel include:

Pești de nivel superior

Peștele de top de locuință Adăugați mișcarea și culoarea la nivelul superior al acvariului, care de multe ori are o decorare foarte mică. Multe pești care preferă nivelul superior sunt alimentatoare de suprafață în natură și au gura răsturnată proiectată pentru hrănirea de sus. Ei atârnă la suprafață așteptând următoarea masă să vină.

Rețineți că unele dintre aceste specii de nivel superior sunt jumperi puternici. Hatchetfish sunt cunoscute pentru a putea sări de mai multe picioare din apă. Chiar și peștii care nu sari în mod normal poate face acest lucru atunci când sunt surprinși de zgomote puternice sau prin mișcări bruște. Aveți grijă să păstrați rezervorul bine acoperite, și închideți imediat capacul după alimentarea sau efectuarea întreținerii.

Populele de pește top-locuință includ:

  • Marmură și argint hatchetfish
  • Halfkek

Populară populară peștilor de la mijlocul locuințelor includ:

Pește de nivel mediu

Nivelul de mijloc este punctul focal al acvariului și ar trebui populate cu o mulțime de pești activi. Școala de pește, Includerea majorității speciilor de tetra, precum și unele dintre barburi, sunt excelente pentru nivelul de mijloc al unui rezervor comunitar. Peștele de la mijlocul locuinței sunt adesea selectate ca peștii pentru cisternele cichlide, în special școlile de pește activ.

Pești mai mari, cum ar fi Gouramis, Rainbowfish sau Angelfish, de asemenea, fac de asemenea interesant pește la nivel mediu. Cu toate acestea, este important să ne amintim că peștii care se mișcă mai lent, cu aripioare lungi, pot fi selectați de pește mai mic și mai rapid. Tiger Barbs sunt deosebit de cunoscuți pentru aripioare. Evitați combinarea acestora cu angelfish sau bettas. De asemenea, amintiți-vă că mulți Gouramis nu sunt tolerante de acest fel, așa că faceți temele înainte de a le adăuga la amestec.

Peștele populare la mijlocul locuințelor includ:

Pește de locuințe

Peștele de locuit de jos acordă dobânzi la nivelurile inferioare ale rezervorului și adesea ajută la întoarcerea substratului. Veți observa că majoritatea dintre ei au gura care indică în jos, făcându-l ușor să scoată fundul rezervorului pentru bucățele de mâncare. Cu toate acestea, nu se încadrează în mitul deținut în mod obișnuit că locuitorii de jos nu trebuie să fie hrăniți. De prea multe ori peștele de locuit de jos sunt sub-hrănite. Ele nu pot să susțină doar pe resturile de la celălalt pește, dar trebuie să fie hrăniți cu alimente care le vor atinge pe fund.

Amintiți-vă că peștele de top și mijlocii vor ajunge mai repede la mâncare. Inclusiv scufundarea alimentelor Când hrănirea se va asigura că cei care trăiesc în partea inferioară a rezervorului primesc suficientă alimente. Unii locuitori de fund sunt nocturni și ar trebui să fie hrăniți după întoarcerea luminilor pentru noapte.

Peștele populare de la mijlocul și de jos includ:

Peștele populare de locuințe de bază includ:

Alegerea peștelui

Mereu cercetați peștele care vă interesează pentru acvariul comunității dvs. Deși nivelele de înot sunt un parametri de factor, cum ar fi pH-ul, temperatura și Duritatea apei sunt destul de importante atunci când combină peștele într-un acvariu comunitar. De asemenea, fiți conștienți de dimensiunea adulților pe care peștele va crește, deoarece majoritatea peștilor sunt vânduți ca minori încă.

Pentru o referință rapidă, uitați-vă la a graficul nivelului Pentru o listă de aproximativ 100 de pești comunitari separați de nivelul pe care îl preferă. Nu uitați că peștele dvs. trebuie, de asemenea, să fie compatibil cu condițiile de apă preferate, dimensiunea și temperamentul.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Stocarea acvariului dvs. Uniform cu numărul corect de pește