Cum să hrănești peștele vegetarian

Pește înot în acvariu

Unele pești sunt consumatori de carne (carnivores), unii sunt pe deplin vegetarieni (erbivores), în timp ce alții mănâncă o varietate de alimente (omnivores). Aproape toți peștii vor beneficia de anumite materii vegetale în ele dietă. Deci, chiar dacă nu vă mâncați legumele, nu vă scufundați să adăugați legume în dieta peștilor tăi.

Care pește sunt vegetarieni?

Pacus, Dolari de argint, Farowellas, și Mollies sunt pești vegetarieni în primul rând. Somnul nu sunt pe deplin vegetarieni, ci necesită o mare parte din materie vegetală în dieta lor. Multe alte pești, de la Goldfish la Guppies, se bucură de legume ca parte a dietelor lor. Cu excepția câtorva carnivore, cum ar fi Piranhas, majoritatea peștilor vor accepta și se vor bucura de legume ca parte a dietei lor.

Legume proaspete

Greenii proaspeți reprezintă o modalitate ideală de a include legume în dieta peștilor. Unele opțiuni sunt:

  • Mazăre proaspătă cu pielea îndepărtată
  • Felii / piese de dovleac
  • Cărucioare de castravete crude / bucăți
  • Salată salată
  • Spanac proaspăt cu tulpină îndepărtată

Toate alimentele trebuie spălate bine înainte de servire. Alimentele cu frunze ar trebui să fie fixate pe partea laterală a rezervorului. Magazinele de companie oferă clipuri de legume în acest scop. Dacă aveți un curățător de alge magnetice, acesta va funcționa la fel de bine ca și un clip de legume. Pentru peștele de bază, utilizați o stâncă pentru a ține verdele în poziție. Îndepărtați imediat orice alimente neatenție, deoarece se va roti și defecta rezervorul dacă este lăsată mai mult de câteva ore în acvariu.

Alte opțiuni non-carne

Nu este necesar să se hrănească legumele proaspete în fiecare zi. Vegetal Fulgi și peletele reprezintă o opțiune bună și ar trebui să fie folosite ca parte a unei diete bine echilibrate pentru majoritatea peștilor.

Algele de alge reprezintă o modalitate excelentă de a furniza materiei vegetale la peștele de bază, cum ar fi Plecos.

Pește vegetarian se bucură adesea de fructe proaspete. Bucăți de banane, struguri curățate și bucăți de pepenețe pot fi, de asemenea, oferite periodic. Utilizați bucăți mici și eliminați porțiuni neobișnuite în timpul orei, astfel încât acestea să nu facă față rezervorului.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să hrănești peștele vegetarian