9 Critters pentru a face acvariul dvs. Cuter

peşte

Puppies. Kittens. Copiii umani. Unele creaturi primesc tot creditul drăguț.

Când vă gândiți la viața de mare, probabil că vă gândiți la creaturi slabe și scalabile care se ascund la fundul unui lac sau al oceanului. Și ai dreptate - sunt slabi și scalabile! Dar ei pot fi destul de drăguți drăguți.

Nu ne credeți? Verificați acești nouă critters care vă vor face instantaneu acvariul.

01 din 09

Axolot

Orizatriz / Wikimedia Commons / CC cu 2.0"Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-1 "Container de urmărire a datelor =" Adevărat "/">

Oh, nu ai auzit niciodată Axolot, un tip de salamander care arată ca un personaj anime adorabil care poate regenera membrele întregi și se bucură de mâncare de carne de vită?

Axoloturile sunt originare din Lacul Xochimilcho din Mexic, unde sunt considerate specii pe cale de dispariție. Deoarece pot regenera membrele, totuși, sunt crescute pe scară largă în captivitate și folosite pentru cercetare.

Dacă adăugați axoloturi la acvariul dvs., veți avea nevoie de multă spațiu - și câțiva ani. Ele pot crește oriunde de la șase la 18 centimetri lungime și pot trăi pentru o perioadă de 20 de ani.

Continuați la 2 din 9 de mai jos.
  • 02 din 09

    Telescope Goldfish

    Benson Kua / Wikimedia Commons / CC BY-SA 2.0"Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-6 "Container de urmărire a datelor =" Adevărat "/">

    Se pare că acest aur a primit doar această veste proastă, dar reacționează în mod acceptat: în ciuda ochelarilor săi proeminenți, el (și frații săi de aur de aur) au o viziune foarte slabă. În plus, ochii lor sunt deosebit de susceptibili la rănire și infecție.

    Care este un pește de făcut? Găsiți o casă cu mai mulți păzitori de acvariu cu experiență și luați în considerare investițiile în ochelari de protecție

    Continuați până la 3 din 9 de mai jos.
  • 03 din 09

    Sea mai mare

    Florin Dumitrescu / Wikimedia Commons / CC BY-SA 3.0"Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-Image_19-0-10 "Container de date =" Adevărat "/">

    Oameni umani, iau notă ... și mulțumesc stelelor tale norocoase nu te-ai născut a calut de mare.

    În timpul împerecherii, femininul Seahorse stabilește zeci - chiar până la sute de ouă În interiorul unui abdomen de sex masculin. Bărbatul poartă apoi ouăle în punga sa de pui (o pungă concepută special pentru a purta tineri, nu portofele) până când se naște aproximativ 45 de zile mai târziu.

    Când s-au născut, bebelușii de mare sunt despre dimensiunea unui jellybean (drăguț!) și evitați prădătorii prin agățarea împreună în grupuri mici (adorabile și puțin tristă!).

    Continuați până la 4 din 9 de mai jos.
  • 04 din 09

    Maimuțe de mare

    Damongman / Wikimedia Commons / CC cu 2.0"Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-Image_19-0-15 "Container de date =" Adevărat "/">

    Maimuțele de mare sunt probabil cel mai dezamăgitor lucru pe care l-ai comandat vreodată de la un catalog ... dacă nu ați încercat, de asemenea, să comandați un copac de bani sau un fasole de sărituri mexicane. Ei doar nu funcționează!

    Nici o investiție înțeleaptă, nici primate, nici creaturi de mare, maimuțe de mare nu sunt un tip de creveți de saramură care se dezvoltă în lacurile de sare și apartamentele de sare. Deci, unde i-au luat numele? Harold von Braunhut a început să vândă maimuțe marine în anii 1960, numind inițial "viața instantanee."Apoi, în 1964, au fost comercializate ca maimuțe de mare datorită mediului lor acvatic (DUH) și cozilor de maimuță.

    Continuați la 5 din 9 de mai jos.
  • 05 din 09

    Caracatiță

    Leon F. Cabeiro / Flicker / CC BY-SA 2.0"Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-19 "Container de urmărire a datelor =" Adevărat "/">

    Un caracatiță poate arăta puțin ca ticălosul rău de la un film de sci-fi, dar cineva trebuie să iubească și băieții răi, chiar?

    Face rău genii, de fapt. Octopusurile sunt printre un grup mic de animale care au fost observate folosind instrumente - în mod specific, adunarea cochilii de nucă de cocos aruncate și folosindu-le ca carcasă de protecție. Ceea ce este mai mult? Dacă un cactopus nu este stimulat de mediul său, se plictisește prea plictisit - se va stresa. Unele caracatițe se plictisesc atât de plictisit, sunt conduse mânca propriile membre.

    Dacă păstrați un caracatiță, asigurați-vă că ați decorat rezervorul cu niște cochilii și flori de flori. Nimeni nu ar trebui să fie plictisit suficient pentru a-și mânca propriile brațe.

    Continuați până la 6 din 9 de mai jos.
  • 06 din 09

    Clownfish

    Fețe drăguțe și că film popular sălbatic nu sunt doar pretențiile lui Clownfish să fame - sunt și blaciuri strălucitoare.

    Clownfish trăiesc printre anemone, creaturi ale căror tentacule eliberează o toxină atunci când un prădător sau pradă vine în contact. Dar Clownfish dezvoltă o imunitate la toxină prin atingerea încet și cu atenție tentaculele în diferite părți ale corpului lor. În cele din urmă, un strat protector de mucus formează pe corpul lui Clownfish.

    Apoi, perechea dezvoltă a relatie simbiotica. Clownfish atrage pradă anemonei și anemona protejează clovnfish. Geniu.

    Continuați până la 7 din 9 de mai jos.
  • 07 din 09

    Pește balon

    Onderwijsgek / Wikimedia Commons / CC BY-SA 3.0"Data-Caption =" "Data-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-29 "Container de date =" Adevărat "/">

    Uitați, pentru o secundă, că un singur pește balon conține suficientă toxină-numită tetrodotoxină - care poate ucide 30 de oameni adulți simultan. De fapt, până la 1.200 de ori mai puternică decât cianura.

    Uitat? Pufferfish au un fel de fețe drăguțe, doofy, dreapta?

    Continuați la 8 din 9 de mai jos.
  • 08 din 09

    Melci

    Benson Kua / Flicker / CC BY-SA 2.0"Data-Caption =" "Data-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-33 "Container de date =" Adevărat "/">

    Melcii nu sunt doar gustoși, mănâncă pariziană. Ei pot face slabi, dar ciudați, adăugați la acvariul dvs. ... care au dezvoltat unele mecanisme de respirație serios.

    În timp ce unele melci acvatice respiră prin branhii, alții folosesc un plămân care plutește la suprafață de fiecare dată când au nevoie de o gulp de aer. Alții au încă un tub de respirație care se poate întinde pe suprafața apei.

    Continuați până la 9 din 9 de mai jos.
  • 09 din 09

    Hermity crabs

    TIMO Newton-Syms / Wikimedia Commons / CC cu 2.0"Data-Caption =" "Data-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-37 "Container de date =" Adevărat "/">

    Fiecare clasă de clasa a treia avea un copil care era super în el pustnic crab. Poate ai fost tu. Oricum, copilul ăla (tine) a avut dreptate: crabii de pustici sunt de fapt destul de drăguți - atâta timp cât nu le vedeți gol și shell-mai puțin.

    Sunt, de asemenea, super interesante. Știai că crabii de pustie trăiesc în colonii uriașe și organizate și interacționează unul cu celălalt? Unele dintre aceste interacțiuni includ luptându-se reciproc Pentru cele mai primii cochilii.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 9 Critters pentru a face acvariul dvs. Cuter