12 Rase de câine terrier

West Highland White Terrier

Terrierii au fost inițial crescuți pentru a căuta și distruge verminul. Cele mai multe șobolani, șoareci și alți rozătoare, dar unii au fost obișnuiți să vâneze vulpi, iepuri și alte jocuri mai mari. Mulți terrieri ar "merge la pământ", ceea ce înseamnă că s-au săpat în pământ și se târăsc în dens subteran și tuneluri atunci când își urmăresc prada.

De obicei energic, jucăuș, adaptabil și ieșind, terrierii iubesc să fie în mijlocul acțiunii. Ele sunt, în general, potrivite pentru casele active care caută un câine cu saci de personalitate. Ar putea fi mici, dar terrierii au nevoie, în general, de o mulțime de exerciții și atenție, sau s-ar putea întoarce la comportamentul distructiv ca săpat, lătrat, mestecând, și Escaparea.

Datorită scopului lor original, Terrierii pot avea o unitate de pradă mare (instinctul de a urmări și ucide creaturile de blană și pene) și este posibil să trebuiască să puneți o muncă suplimentară când vine vorba de rechemare.

În timp ce fiecare câine este un individ, iar socializarea și formarea adecvată sunt importante pentru fiecare rasă, trăsăturile tipice de terrier sunt curajoase, festivitatea și tenacitatea. Nu toate rasele terrier sunt cunoscute pentru a fi foarte sociale cu câinii pe care nu le cunosc și că nu ar putea fi atât de toleranți la copiii mici.

Citiți mai departe pentru a întâlni 12 membri caracterizați ai grupului American Kennel Club terrier.

01 din 12

Cel mai mare dintre toți teritoriul, Airedale este cunoscut sub numele de "regele teritorilor."Rajurile de rasă dintr-o regiune din Anglia numită Valea Aire, unde câinii au fost obișnuiți să vâneze rațe și să-i trimită pe șobolani. Terrierul Airedale puternic, energic și uneori încăpățânat are nevoie de o mulțime de formare de ascultare de la începutul vieții și o mulțime de exerciții zilnice viguroase.

Privire de ansamblu de rasă

ÎNĂLŢIME: 23 inci înălțime la umăr

GREUTATE: 50 la 70 de lire sterline

Caracteristici fizice: Puternic și bine echilibrat. Hard, bine, dens, strat, drept, scurt, este un amestec de bronz și negru închis, cu cap și urechi.

  • 02 din 12

    Terrierul de la Bedlington a provenit din Anglia, în anii 1800, unde au vânat șobolani și alte vermine în ferme și în minele de cărbune. Cu o formă plină de elegantă, ei arată și se simt ca niște mieluri mici.

    Deși sunt cunoscuți că sunt dulci și blânzi, ei sunt curajoși curajoși și tenacei când au un critter de blană în privința lor.

    Coat moale nu aruncă mult (dacă este deloc), dar necesită îngrijire profesională la fiecare câteva luni.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 15.5 până la 17 ani.5 inci înălțime la umăr

    GREUTATE: 17 la 23 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Grațios, lithe și bine echilibrat. Stratul crocant, care este un amestec de păr tare și moale, vine în albastru, nisipos sau ficat, uneori combinat cu bronz.

  • 03 din 12

    Terrierul de taur a fost inițial crezut în Anglia pentru a fi un concurent feroce în inelele de câine, dar când sportul brutal a fost în afara legii, rasa a fost modificată în companionul distins și dulce, că este astăzi.

    Bully este plin de personalitate și are una dintre cele mai unice fețe ale împărăției câinelui, cu o față lungă care seamănă cu cea a unui cal. Terrierul de taur poate fi încăpățânat, atât de devreme, formarea consecventă este o necesitate.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 21 până la 22 de centimetri la umăr

    GREUTATE: 50 la 70 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Puternic construit, muscular și simetric. Stratul scurt vine în aproape orice culoare, inclusiv alb, roșu, fawn, negru, albastru sau brindle (sau o combinație a acestora).

  • 04 din 12

    A făcut faimos ca câinele mic al lui Dorothy în filmul din 1939 Vrajitorul din Oz, Cairn Terrier a provenit din Highlands Scoția cu mai mult de două secole în urmă. Câinii mici, acerici mici înrădăcina vulpile, șobolanii și alte critters de blană din grămezi de roci numite Cairns, de la care rasa și-a derivat numele.

    Prietenos și ieșind, terrii Cairn fac de obicei minunat Câini de familie. Îngrijirea include periaj săptămânal și exerciții moderate.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 9 până la 10 inci în umăr

    GREUTATE: 12 până la 15 kilograme

    Caracteristici fizice: Active, Hardy, cu picioare scurte Terrier de lucru - haina dublă wiry poate fi o mare varietate de culori, de obicei negru, cremă și gri, adesea cu un amestec de brindle.

    Continuați la 5 din 12 de mai jos.
  • 05 din 12

    Terrier irlandez

    Cu focul său haina rosie și expresie intensă, terrierul irlandez mediu, robust, este inconfundabil. Pe măsură ce se sugerează numele de rasă, acest câine vine din Irlanda, unde a fost un cric al tuturor șobolanilor de vânătoare de tranzacții și șoareci, păzind fermele și servind ca un partener de familie devotat.

    Vârful puternic și plin de energie, terrierul irlandez are nevoie de o cantitate bună de exerciții zilnice și o formare consecventă.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 15.5 până la 17 ani.5 inci înălțime la umăr

    GREUTATE: 17 la 23 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Mediu cu dimensiuni medii cu spate și picioare moderate. Stratul dense, wirt vine în roșu strălucitor, roșu de aur, de grâu roșu sau de grâu.

  • 06 din 12

    Jack Russell Terrier a fost dezvoltat în Anglia în anii 1800 de către un Vicar cu numele lui John "Jack" Russell. El a creat două soiuri de terrii de vânătoare, unul cu picioare mai lungi (parson Russell Terrier) și unul care a fost puțin mai mic cu picioarele mai scurte (Jack Russell Terrier). Ambele tipuri de terrii au fost vânători excelenți de vulpe și iepure, precum și dispecerii VEMIN.

    Câini mici puternici cu energie nesfârșită, Terrierii Jack Russell au nevoie de o mulțime de exerciții fizice, de joc, stimulare mentală și instruire.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 10 până la 15 inci înălțime la umăr

    GREUTATE: 13 până la 17 kilograme

    Caracteristici fizice: Mici, musculare și puțin mai lungi decât înalte. Blana scurtă poate fi netedă sau dură și este albă cu marcaje negre, bronzante sau maro.

  • 07 din 12

    Un terrier de lucru care a provenit din munții județului Kerry, Irlanda, cu mai mult de un secol în urmă, Terrierul Kerry Blue a variat talente, inclusiv vânătoarea, recuperarea și chiar animalele de vânătoare.

    Toți puii lui Kerry Blue Terrier sunt născuți negri. Stratul se estompează treptat la culoarea albastru-albastră distinctivă, deoarece câinele se maturizează. Culoarea finală a teritoriilor adulți Kerry Blue poate varia de la o ardezie adâncă albastră la lumină albastru-gri. Karries nu aruncă mult, dar au nevoie de îngrijire profesională la fiecare câteva luni.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 17 până la 19 inci înălțime la umăr

    GREUTATE: 30 la 40 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Susținând și în echilibru, cu un corp bine dezvoltat și muscular. Coata scurtă moale, ondulată este culoarea albastră-gri.

  • 08 din 12

    Miniatura Schnauzer este o versiune de copacre a Schnauzerului mai mare. Ambele rase de schnauzer, precum și vărul lor, schnauzerul gigant, au provenit din Germania, unde erau câini de muncă de lucru indispensabili și caderi de șobolani.

    Schnauzers miniatural sunt spirited și jucaus și au nevoie de o activitate zilnică moderată. Wiry Coat, care formează barba mărcii de rasă, mustață și sprâncene, necesită îngrijire profesională la fiecare câteva luni.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 12 până la 14 inci înălțime la umăr

    GREUTATE: 11 până la 19 kilograme

    Caracteristici fizice: Robust construit, aproape pătrat în proporție, cu o mulțime de os. Haina dublă wirt poate fi sare și piper, negru și argintiu sau negru solid.

    Continuați până la 9 din 12 de mai jos.
  • 09 din 12

    Numit după orașul său de origine în Anglia, Norwich Terrier a vânat vulpi, care lucrează în pachete mari și care rulează alături de vânători. Terrierul Norwich este unul dintre cele mai mici dintre toate rasele terrier, dar curajos, pe măsură ce vin și mare pe dragoste.

    Este strâns legată de Norfolk Terrier, pe care seamănă strâns (principala diferență fiind urechile pliate de Norfolk Terrier față de urechile verticale ale lui Norwich).

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 10 inci înălțime la umăr

    GREUTATE: 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Stocky, Hardy, și cu os și substanță bună. Haina tare, wiry, dreaptă vine în roșu, de grâu, negru și bronz sau grizle.

  • 10 din 12

    Deși majoritatea terrierilor au provenit din Marea Britanie, Terrierul de șobolan a fost dezvoltat în Statele Unite la începutul anilor 1900, unde a fost folosit pentru a vâna și ucide șobolanii și alți rozătoare în ferme.

    Terrierii de șobolani vin în două dimensiuni: miniatură și standard. Ele sunt câini mici de vârf, energici și determinați că au nevoie de o cantitate bună de exerciții fizice zilnice și de a juca pentru a rămâne conținut.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălțime: 10 până la 13 inci înălțime la umăr (miniatura) - 13 până la 18 inci (standard)

    Greutate: 10 până la 25 de lire sterline

    Caracteristici fizice: robuste, compacte și mici la dimensiuni medii. Stratul neted, strălucitor, scurt, vine în modele de piedieri (una sau mai multe culori cu patch-uri mari de alb).

  • 11 din 12

    Terrierii scoțiani au fost vânători de vulpe și badgeri de secole în Highlands scoțian, unde și-au câștigat, de asemenea, să rămână șobolani și alte vermine în ferme.

    Scotties au picioare scurte, dar corpurile lor sunt lungi și substanțiale. Deși terrierul scoțian negru este foarte bine cunoscut, rasa vine, de asemenea, în grâu (brichetă brichetă) și brindle (mai întunecat cu dungi de tigru).

    Scottie de astăzi va expedia cu bucurie orice șobolani sau șoareci în jurul casei dvs. Ca mulți alți terrieri, Scotties sunt scrappy și îndrăzneț, și nu se pot înțelege cu alți câini ciudați.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 10 inci înălțime la umăr

    GREUTATE: 18 până la 22 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Grosolan și greu. Greu, wirt vine în negru, grâu sau brindle.

  • 12 din 12

    Câteva terrieri mici, cu picioarele scurte susțin Scoția ca locul de naștere, inclusiv Cairn Terrier, Dandie Dinmont Terrier, Terrier scoțian și Skye Terrier, Dar, din toate rasele Terrier Scoțian, Terrierul alb de Vest Highland este singurul care vine în alb pur.

    Deci, povestea merge, un colonel scoțian a dezvoltat un terrier alb, după ce a pierdut terrierul roșu într-un accident de vânătoare (câinele a fost împușcat pentru că seamănă cu vulpile pe care le urmăreau). Activ și plin de personalitate, fără exerciții suficiente și atenția se pot întoarce la comportamentul distructiv.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 10 până la 11 inci în umăr

    GREUTATE: 13 până la 20 de kilograme

    Coat și culoare: Mici, bine echilibrate și greu. Haina dublă cu lungime medie este întotdeauna pură alb.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 12 Rase de câine terrier