Staffordshire bull terrier (stafford): profil de rasă de câine

Staffordshire Bulterryrier Portret

Terrierul Staffordshire Bull, numit, de asemenea, Stafford, Staffy sau Staffie, este un câine de dimensiuni medii cu o statură oarecum scurtă, cu un corp muscular, atletic ideal pentru scopul său original de lupte pentru câini. Contrar apariției sale dure, Stafford este o rasă de câine blândă, loială și foarte afectuoasă și recunoscută de Clubul Kennel American din anii 1970. Lăudat pentru instinctele sale de "nanny", Stafford se înțelege remarcabil de bine copii când este instruit corespunzător și socializat. Cu toate acestea, din cauza acestei acțiuni puternice de pradă și a strămoșilor de luptă pentru câini, utilizați prudență în jurul altor animale de companie.

Privire de ansamblu de rasă

  • Grup: Terrier
  • Înălţime: 14 până la 16 inci la umăr
  • Greutate: 24-38 de lire sterline
  • Coat și culoare: Short, strat neted în roșu, fawn, alb, negru, albastru sau brindle (orice umbra). Toate culorile pot fi cu sau fără alb.
  • Speranța de viață: 12 până la 14 ani

Caracteristicile Terrierului Staffordshire Bull Terrier

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieÎnalt
Copil prietenosMediu
Prietenos cu animalele de companieScăzut
Nevoi de exercițiiÎnalt
JucăușăÎnalt
Nivel de energieMediu
TrainitateMediu
InteligențăMediu
Tendința de a blocaMediu
Cantitatea de vărsareMediu

Istoria lui Staffordshire Bull Terrier

Terrierul de la Staffordshire Bull a fost dezvoltat în Anglia în secolul al XIX-lea pentru luptele de câine. Pentru a crea o rasă mai rapidă și mai compactă a câinilor, buldogii au fost traversați cu mici teritoriul, cel mai probabil teritoriul Manchester și rasele similare. La vremea respectivă, buldogii au fost mari, acerbă și intrepid, mult diferită de buldogul de astăzi.

Înainte de a ateriza pe numele său actual, Staffords au fost numite câini de bull-și-terrier, terrieri bulldog și terrier. Odată ce luptele de câine a fost făcută ilegal la începutul secolului al XX-lea, Staffords a devenit câini de companie mai recunoscuți și loiali și afectuați.

Terrierul de la Staffordshire Bull a fost adus la U.S. spre sfârșitul secolului al XIX-lea, dar nu a fost recunoscut oficial de Clubul American Kennel până în 1974.

Staffordshire Bull Terrier Care

Stratul scurt, neted al Staffordului necesită puțin mai mult decât rutina îngrijirea. Această rasă tinde să scape la o rată scăzută până la moderată, deși vărsarea crește sezonier. Păstrați unghiile îngrijite Pentru picioare sănătoase, confortabile.

Ca și în cazul oricărei rase de câine, pregătire adecvată este o necesitate pentru personal. Aceasta este o rasă foarte inteligentă de câini care poate fi încăpățânată, urmând propria voință, dacă este permisă. Prin urmare, pregătirea de ascultare este esențială pentru a vă gestiona câinele și pentru a oferi structură. Socializarea este la fel de importantă, Deci câinele dvs. va fi confortabil în toate situațiile.

Staffordul este o rasă de câine atletic cu o mulțime de energie, deci Exercițiul de rutină este esențial. Aveți grijă să nu exagerați vreme mai caldă, Pe măsură ce rasa este de obicei sensibilă la căldură. Staffords va beneficia în special de Dog sport care le provoacă mental și fizic. O curte bine împrejmuită este o zonă de joacă bună, dar fiți conștienți de faptul că Stafford este un terrier și va săpa un tunel de evadare dacă este capabil. Poate doriți să întăriți fundul gardurilor.

Terrierii Staffordshire Bull nu ar trebui să fie niciodată plecați din lesa, deoarece pot fi agresivi cu câini necunoscuți și vor urmări orice animale mici pe care le consideră pradă. Este puțin probabil să facă bine la parcuri de câini liberi. Acești câini puternici vor avea nevoie de antrenament pentru a evita tragerea pe lesa.

În general, Terrierii Staffordshire Bull au dispoziții prietenoase, blânde și fac tovarăși minunați pentru multe tipuri de gospodării. Dacă se ridică împreună, bine pregătiți și supravegheați îndeaproape, pot învăța chiar să se alăture celorlalte animale frumos, dar unii dintre acești câini vor fi cel mai potriviți pentru o gospodărie cu un animal de companie.

Probleme comune de sănătate

Crescători responsabili se străduiesc să mențină cel mai înalt Standardele de rasă Așa cum a fost stabilit de cluburile de kennel cum ar fi AKC. Câinii crescuți de aceste standarde sunt mai puțin susceptibili de a dezvolta condiții ereditare. Cu toate acestea, pot apărea unele probleme de sănătate ereditare în rasă. Următoarele sunt câteva condiții pentru a fi conștienți de:

  • Displazie de șold: O condiție care apare atunci când priza de șold a câinelui formează anormal și cauzează dureri sau probleme comune.
  • Luxarea patellară: O problemă care apare atunci când genunchii câinelui se dislocează din poziția sa adecvată.
  • Alergiile și alte probleme ale pielii: Problemele cutanate pot apărea din reacții alergice la polen, pericole, plante, insecte, alimente și medicamente.

Dieta și nutriția

Terrierul de la Staffordshire Bull ar trebui să fie hrănit două mese pe zi de alimente de câine uscate, fiecare de până la 1 ceașcă de alimente. Nevoile individuale ale unui câine vor fi determinate de vârsta, nivelul de activitate și condițiile de sănătate. Este cel mai bun pentru a nu-ți exercita câinele timp de o oră după masă pentru a ajuta la reducerea riscului de înflorire și torsiune de stomac.

10 cele mai bune rase de câine energic pentru persoanele active
PROS
  • Îngrijirea minimă

  • Loial, fel și protectie de copii

  • Afectuos și jucăuș

Contra
  • Au nevoie de o mulțime de exerciții, dar sunt, de asemenea, sensibile la căldură

  • Poate fi agresiv față de alte animale și poate fi nevoie să se afle într-o gospodărie cu un animal de companie

  • Au tendința de a mesteca și săpa, mai ales ca puii

Unde să adoptați sau să cumpărați un terrier Staffordshire Bull Terrier

Staffordshire Bull Terriers pot fi disponibile la adăposturile locale sau cu grupuri de salvare. Verificați dacă grupurile de salvare specifice rasei pentru a vedea dacă au informații despre personalul din zona dvs.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Dacă sunteți activi, pacienți și sunteți gata să oferiți o mulțime de afecțiune unu la unu câinelui dvs., personalul ar putea fi rasa de câine pentru dvs. Cu toate acestea, este important să faceți mai multe cercetări înainte de a vă decide să obțineți unul dintre dvs. Discutați cu medicul veterinar și profesioniști cu animale de companie, proprietarii de personal, crescătorii responsabili și grupurile de salvare a rasei bully pentru a afla tot ce puteți.

Dacă sunteți interesat de rase similare, uitați-vă la acestea pentru a compara argumentele pro și contra.

Uita-te acum: Dacă câinele tău ar putea scrie text, ar spune asta

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Staffordshire bull terrier (stafford): profil de rasă de câine