Australian terrier (aussie): profil de rasă de câine

Shot lateral al unui terrier australian

Terrierul curajos, hardy, determinat și inteligent australian, sau Aussie pe scurt, este cunoscut pentru a fi un câine de gardă loial care este de sus pentru orice. Se crede că sunt prima rasă maternă din Australia.

Grup: Terrier
Înălţime: 10 până la 11 inci
Greutate: 15 până la 20 de kilograme
Coat și culoare: Haina exterioară brută și subaccesul neted, mai scurt. Trei culori principale - albastru și bronz, nisip solid și roșu solid
Speranța de viață: 12 până la 15 ani

Caracteristicile terrierului australian

Nivelul de afecțiune Înalt
Prietenie Înalt
Copil prietenos Înalt
Prietenos cu animalele de companie Mediu
Nevoi de exerciții Mediu
Jucăușă Înalt
Nivel de energie Înalt
TrainitateMediu
Inteligență Înalt
Tendința de a bloca Mediu
Cantitatea de vărsareScăzut

Istoria terrierului australian

Terrierul australian împărtășește strămoșii cu câțiva alți terries, inclusiv Cairn, Dandie dinmont, și Terrierul Yorkshire. Soiul albastru și bronz poate fi uneori confundat cu un yorkie.

Câinii au fost dezvoltați în Australia, la începutul secolului al XIX-lea, după ce tipurile de terrieri au fost aduse în țară de către coloniștii europeni. Acești câini mici trebuiau să poată rezista unei varietăți de condiții meteorologice și terenuri, iar priceperea lor primară era la fel de rambursă, pe care au excelat la. Ei au dezvoltat, de asemenea, obligațiuni puternice cu proprietarii lor, și acest lucru însemna că au devenit și animale de companie.

Aussie a fost inițial cunoscută sub numele de terrierul acoperit, dar acest lucru a fost schimbat oficial spre terrierul australian în 1897.

Vizitarea aristocrației britanice, militanii din Statele Unite și alți călători au început să exporte această rasă fermecătoare mică la mijlocul secolului al XX-lea. În 1977, terrierul australian a fost recunoscut ca o rasă oficială de către Clubul American Kennel.

Australian Terrier Care

Aussie este cunoscută pentru a fi extrem de afectuoasă și loială cu familia lor. Ele pot fi mici, dar sunt, de asemenea, spunky și pline de caracter. Au o mulțime de energie, pot fi răutăcioase și sunt mici cookie-uri mici.

Acestea sunt considerate cele mai mici tipuri de terrier de lucru. Aceasta înseamnă că se pot adapta bine la viața de viață, sau, de asemenea, bucurați-vă de viață într-o fermă sau alt mediu rural.

Ei tind să facă animale de companie excelente de familie. Ei pot avea o personalitate jucăușă și plină de viață și de multe ori se bucură de compania copiilor respectuoși. Ei prosperă pe companie și nu sunt potriviți pentru a rămâne în mod regulat pentru întinderi lungi.

Rădăcinile lor de lucru înseamnă că le place să fie ocupate și nu sunt potrivite unui stil de viață sedentar. Ei trebuie să primească o mulțime de exerciții zilnice și îmbogățite pentru a preveni dezvoltarea comportamentelor problemelor ca urmare a plictiselii.

Ele sunt, de asemenea, expertori și ar trebui să vă asigurați că grădina dvs. este sigură și lucrează la instruire. Ați putea chiar să luați în considerare furnizarea unui loc de nisip desemnat de săpare sau similar, ca o priză pentru acest instinct cu fir greu.

Ele sunt adesea potrivite pentru a fi singurul câine din casă. Ei pot trăi bine cu alți câini dacă introducerile sunt făcute cu atenție. Ei doresc să fie centrul atenției proprietarului lor, totuși, ele pot deveni sefile și arată trăsături de protecție.

Pentru a minimiza șansele să arate agresiunea câinelui, socializarea timpurie și continuă și formarea pozitivă a armăturii sunt vitale.

Îngrijirea ar trebui să fie luată cu Introduceri la pisici de asemenea. Instinctele lor de vânătoare înseamnă că ele pot avea adesea o dorință puternică de a urmări blănurile mici. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că este posibil să aveți nevoie să faceți o muncă suplimentară pentru a obține o Reluarea fiabilă.

Acești câini mici super-inteligenți răspund bine Formare pozitivă de armare metode și sunt adesea observate de o varietate de competitivi Dog sport. Ele pot fi încăpățânate și ușor distrase, totuși, și este mai bine să păstrați sesiunile de antrenament scurt și frecvent pentru a evita plictiseala.

Terrierul australian are un regim de îngrijire a întreținerii reduse. Unii proprietari vor avea mâinile de câine dezbrăcat, dar adesea doar asigurându-se că firele de păr din jurul ochilor lor sunt ținute și că ei primesc o perie săptămânală, pot fi suficiente.

Probleme comune de sănătate

Aussie este cunoscută pentru a fi robustă și sănătoasă, dar, ca și în cazul oricărei rase, ele au mai multe condiții moștenite cu care sunt asociate cu. Asigurați-vă că găsiți un ameliorator responsabil, care efectuează teste de sănătate asupra potențialilor părinți poate reduce riscul dezvoltării catelului dvs.

Unele dintre condițiile pe care le sunt asociate cu includ:

Patella de lux: Aceasta este o condiție pe care multe rase mici le pot suferi de. Articulația genunchiului poate aluneca în poziție și în afara poziției, iar problema poate varia de la ușoară la severă. În cazuri severe, intervenția chirurgicală poate fi necesară pentru a oferi ameliorarea durerii și a creșterii mobilității.

Legg-Calve-Perthes Boala: Aceasta se referă la o formare anormală a îmbinării șoldului. De obicei, arată devreme în viața câinelui, iar chirurgia corectivă poate avea rezultate bune.

Diabet: Dacă câinele dvs. suferă de diabet, puteți vedea că au o creștere a nivelurilor de sete și foame și necesitatea de a urina mai mult. Ei pot începe să piardă în greutate și să devină letargică. Deși poate fi gravă dacă este lăsată netratată, această condiție poate fi gestionată cu succes după diagnosticare.

Dieta și nutriția

Fiecare câine ar trebui să fie hrănit cu o dietă de înaltă calitate și o dietă controlată în mod corespunzător. Aussii sunt cunoscuți că au un apetit foarte sănătos și, având în vedere șansa, pot devin supraponderal. Îngrijirea ar trebui să fie luată să nu-i depășească sau să le strică cu resturi de masă.

10 cele mai bune rase de câine mici pentru spațiu limitat
PROS
  • Afectuos și însoțitor

  • Energic și tratabil

  • Coat de întreținere redusă

Contra
  • Predispus la săpare

  • Drive de înaltă pradă

  • Nu întotdeauna sociabil cu alți câini

Unde să adoptați sau să cumpărați un terrier australian

Întotdeauna faceți cercetarea atunci când cumpărați un catelus. Doriți să vă asigurați că veți găsi un crescător de renume și etic. Veți crește șansele de a găsi un catelus sănătos, socializat și bine rotunjit. De asemenea, înseamnă că nu susțineți din greșeală Afaceri crude de Mills Puppy.

Un loc bun pentru a începe cercetarea dvs. ar fi prin intermediul Clubul Australian Terrier din America.

Nu uitați că există o mulțime de câini de salvare care caută casele lor pentru totdeauna. Dacă ați fi considerat că rehoming un Aussie, cel mai bun loc pentru a începe cercetarea ar putea fi prin Australian Terrier Rescue.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Dacă aveți o pasiune pentru Terrieri, există o mulțime de alte rase pe care le-ați putea face și unele teme. Acestea includ:

Luând timp să se ia în considerare care rase de câini ar putea să se potrivească aranjamentului dvs. de viață și stilului de viață vă poate ajuta să vă asigurați că oferiți câinele potrivit acasă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Australian terrier (aussie): profil de rasă de câine