Bulldog francez (franceză): profil de rasă de câine

un buldog francez

Buldogul francez, sau francezul, este o rasă de câine robustă, compactă, cu un cap mare, un bot scurt și urechi asemănătoare bâtului. Această rasă este plină de viață, iubitoare și jucăușă. Buldogul francez este o rudă îndepărtată a buldogului englez - cei doi împărtășesc unele caracteristici, dar sunt rase distincte de câine.

În general, buldogul francez este un câine drăguț, afectuos, care face un animal de companie minunat pentru tot felul de familii. Dimensiunea lor mică înseamnă că pot face bine în case mai mici, dar ele sunt mai robuste decât media caine mic. Aceasta este o rasă loială și inteligentă care de obicei se înțelege bine cu copii și alte animale. Franceza este cu adevărat un tovarăș bucuroasă și prietenoasă.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Non-sportiv

Înălţime: 11 până la 13 inci

Greutate: 19 până la 28 de lire sterline

Coat și culoare: Short, strat neted în brindle, fawn, alb sau combinație de brindle și alb sau fawn și alb

Speranța de viață: 10 până la 12 ani

Caracteristicile buldogului francez

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieÎnalt
Copil prietenosMediu
Prietenos cu animalele de companieMediu
Nevoi de exercițiiScăzut
JucăușăÎnalt
Nivel de energieMediu
TrainitateMediu
InteligențăMediu
Tendința de a blocaMediu
Cantitatea de vărsareMediu
1:33

Faceți clic pe Redare pentru a afla mai multe despre franceza iubitoare

Istoria buldogului francez

Controversa înconjoară originea buldogului francez, dar rasa, fără îndoială, provenită de la buldogul englez. Se crede de mulți că buldogul englez a fost crescut în dimensiune și apoi adus în Franța, unde buldogul francez a fost dezvoltat în timp. Au existat multe buldogi de jucărie în jurul valorii de timp care au fost deplasate din Anglia în Franța și se crede că au luat câinii mici cu ei.

O caracteristică distinctivă a buldogului francez este urechile sale de lilieci, spre deosebire de urechile în formă de trandafiri ale buldogului englez. Fanicii francezi ai jucăriei englezești au acceptat cu ușurință pe cei care au avut urechi erecturi, care au fost considerate mai puțin de dorit în Anglia. Este posibil ca alte rase să contribuie la liniile de sânge ale buldogului francez, probabil, inclusiv Terrier și Pug.

Bulldogii francezi au devenit populari cu femeile din societate din Statele Unite la sfârșitul anilor 1800. Standardul de rasă al clubului francez de câini de la America a fost scris pentru a spune că urechile erectoare ale BAT au fost tipul corect al urechii.

Buldogul francez a fost întotdeauna cunoscut ca un tovarăș de iubit și câinele destul de mare. Rasa a fost recunoscută oficial de Clubul American Kennel (AKC) în 1898 și a devenit treptat mai popular de atunci, ridicându-se la o rasă de top 10 în Regatul Unit, Australia și Statele Unite ale Americii.

Îngrijirea buldogului francez

Francezii sunt câini acoperiți cu netedă care tind să scape la o rată moderată. Rasa necesită puțin mai mult decât rutină de bază îngrijirea, inclusiv periaj săptămânal. Ei își pierd subsolul în primăvară și căderi și puteți dori să le spălați mai mult în acele vremuri. Dacă francezul tău este predispus la probleme de piele, apoi regulat Baie și Curățarea urechii poate ajuta. Plăcile adânci ale pielii ar putea avea nevoie de puțină atenție pentru a le elimina de resturi folosind o cârpă umedă sau o ștergere pentru copii, urmată de faptul că sunt uscate temeinic.

Îndepărtați unghiile câinelui la fiecare două săptămâni pentru a le păstra de la crăpare sau divizare. Promovați igiena orală a câinelui dvs. prin spălarea dinților cel puțin de două ori pe săptămână. Acest lucru poate ajuta la prevenirea infecțiilor gingiilor și a problemelor dentare.

Francezii sunt inteligenți și dispuși să învețe. Ei au tendința de a fi motivați alimentari, care pot ajuta la instruire. În mod corespunzător Instruire este foarte important și va ajuta la întărirea legăturii între dvs. și câinele dvs. Socializare este la fel de important, astfel încât franceza dvs. va fi bine adaptată în mediul său. Luați catelul dvs. la cursurile de formare și socializare de îndată ce sunt gata, astfel încât câinele va învăța comenzi și va fi mai confortabil în jurul altor câini și oameni noi.

În general, francezul este mai mult lapdog decât un partener de jogging. Rutină exercițiu este încă recomandată, dar utilizarea ATENȚIE: această rasă se poate supraîncălzi cu ușurință datorită problemelor sale scurte, stubby și a potențialilor căi respiratorii. Exercițiul zilnic este foarte important, dar nu exagerați-l.

Acești câini pot fi dificil de găzduit. Catedra de formare este o modalitate de a aborda această problemă și este recomandată de AKC.

Dacă sunt ridicate împreună cu o pisică sau un câine, pot fi capabili să coexiste, dar unii francezi vor urmări pisicile și alte animale mici. Un francez care nu a fost socializat la alte animale de companie poate arăta agresiune față de câinii de același sex. Un francez poate arăta gelozie și concurență într-o gospodărie multi-câine. Majoritatea buldogilor francezi sunt prietenoși cu copiii. Dar dacă adoptați un câine de salvare, trebuie să discutați istoria câinelui pentru a afla dacă câinele avea probleme în jurul copiilor sau altor animale de companie.

Bulldogii francezi vor fi, de obicei, doar coacă când există ceva care are nevoie de atenția dvs. cu adevărat, ceea ce le poate face o alegere bună pentru un set de apartamente. Fiți conștienți de faptul că francezii dvs. vă va dori compania și nu va face bine dacă este lăsată singură pentru perioade lungi de timp în fiecare zi.

Ia măsuri de precauție suplimentare atunci când călătoriți cu câinele dvs. pentru a vă asigura că francezii nu se supraîncălzește. Nu lăsați niciodată câinele nesupravegheat într-un vehicul. Rețeaua de salvare a buldogului francez notează că dacă este necesară călătoria cu aer, francezii dvs. ar trebui să călătorească cu dvs. într-un purtător în compartimentul pentru pasageri. De asemenea, ei remarcă faptul că francezii sunt înotători săraci și va trebui să le supravegheați în jurul unei baze sau alte surse de apă.

Probleme comune de sănătate

Crescători responsabili se străduiesc să mențină cel mai înalt Standardele de rasă Așa cum a fost stabilit de cluburile de kennel cum ar fi AKC. Câinii crescuți de aceste standarde sunt mai puțin probabil să moștenească condițiile de sănătate. Unele probleme de sănătate ereditare pot apărea în rasă. Următoarele sunt câteva condiții pentru a fi conștienți de:

Dieta și nutriția

Franceza dvs. ar trebui să fie hrănită două mese pe zi de până la 3/4 ceașcă de alimente de câine uscate pe masă. Suma pe care are nevoie de câine va depinde de mărime, nivel de activitate, vârstă și alți factori. Asigurați-vă că ați monitoriza greutatea câinelui, deoarece obezitatea poate scurta o viață a câinelui. Discutați despre nevoile nutriționale ale câinelui dvs. cu medicul veterinar pentru a obține recomandări.

PROS
  • Prietenos și afectuos

  • Familie bună

  • Barkers rare

Contra
  • Se poate supraîncălzi cu ușurință

  • Nu poate participa la o mulțime de activități de funcționare / exerciții fizice sau de înaltă intensitate

  • Săraci înotători

Unde să adoptați sau să cumpărați un buldog francez

Există crescători francezi buldog situați la nivel național. Asigurați-vă că lucrați cu cineva care a verificat înregistrări medicale și referințe.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Dacă credeți că buldogul francez ar putea fi câinele potrivit pentru dvs., asigurați-vă că faceți o mulțime de cercetări înainte adoptarea unu. Discutați cu alți proprietari de francezi, crescători de renume și grupuri de salvare pentru a afla mai multe.

Dacă sunteți interesat de rase similare, uitați-vă la acestea pentru a compara:

Explorați o varietate de Profiluri de rasă de câine pentru a găsi cel mai bine pentru dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Bulldog francez (franceză): profil de rasă de câine