30 De mituri pe care mulți proprietari de câini încă mai cred

Miturile de top pe care mulți proprietari de câini încă mai cred

Miturile abundă în lumea câinelui Și astăzi, ne uităm la unele dintre cele mai populare pe care mulți dintre proprietarii de animale de companie din SUA încă mai cred. Cred că știi lucrurile tale? Pun pariu că încă mai crezi că câteva dintre acestea sunt adevărate. Uitați-vă la aceste 30 de mituri și vedeți câte ați crezut.

Pentru acest articol, am trecut printr-o mulțime de legende și mituri legate de proprietatea câinilor și apoi le-a cercetat mai departe prin verificarea ce trebuie să spun veterinarii, oamenii de știință și alte surse de renume și ce dovezi trebuie să copieze aceste afirmații.

Miturile pe care mulți dintre proprietarii de câini îl cred încăSe pare, o mulțime de ceea ce am condus să credem că este pur și simplu & # 8230; neadevarat.

Ca proprietari de câini, este responsabilitatea noastră de a înțelege comportamentul animalelor noastre și de a nu cumpăra în toate miturile care circulă în comunitatea de câini. Este responsabilitatea noastră de a ne educa pentru a oferi cea mai bună îngrijire posibilă pentru câinii noștri. Dacă credeți că miturile, ca și cele despre agresiunea caninului, vă puteți pune, animalul dvs. de companie, alte persoane și animalele de companie la risc.

Păstrați un cont pe măsură ce citiți prin această listă. Pun pariu că vei fi surprins de cât de multe dintre aceste mituri ai crezut. Data viitoare când faceți o decizie bazată pe ceea ce ați auzit, amintiți-vă să faceți cercetarea și găsiți ceea ce este adevărat adevărat și ce este un mit.

De asemenea, citiți: 27 de întrebări pentru a vă cere să știți dacă sunteți pregătiți pentru un câine

30 de mituri pe care mulți proprietari de câini încă mai cred

Miturile pe care mulți dintre proprietarii de câini îl cred încă

1. Nu puteți învăța un câine vechi noi trucuri

De fapt, câinii continuă să învețe și pot continua să învețe noi trucuri până în ultimele zile. De fapt, învățarea câinilor mai în vârstă noi trucuri pot ajuta să-și păstreze mintea ascuțită!

Concluzia care poate fi atinsă de această cercetare este că puteți învăța un truc vechi de câine vechi, doar va dura mai mult decât este nevoie de un câine tânăr - cu toate acestea, odată ce bătrânul câine a învățat că își va aminti aceste noi lucruri pe termen lung.& # 8221; spune Stanley Coren, PhD (sursă)

2. Câinii ne spun când sunt bolnavi

Câinii încearcă să se ascundă când se simt sub vremea din instinct natural. A fi rău face un animal mai slab, care, în sălbăticie, ar fi un semn către prădători că au fost o țintă ușoară.

Pe măsură ce proprietarii de câini, totuși, devenim conștienți de modelele normale de comportament ale câinelui nostru. Când aceste modele de comportament sunt "off", putem spune, și acesta este câți proprietari știu când câinele lor este sub vreme!

3. Fiecare câine ar trebui să aibă un așternut înainte de a fi spionat

Câinii nu au nevoie să aibă un așternut din orice motiv. De fapt, cu atât de multe animale fiind așezate în fiecare zi, nu există nici un motiv pentru ca câinele tău să aibă un așternut de sine.

Nu așteptați să spionați sau să vărutați animalul de companie dacă veterinarul dvs. spune că nu va face nici un rău animalului dvs. Spayingul poate reduce foarte mult șansele câinelui dvs. de numeroase boli grave și le-au prelungit viața; Cu toate acestea, pentru câțiva câini, există un număr de factori potențiali de risc care trebuie luați în considerare și această procedură poate fi dezavantajoasă, conform veterinarilor.

& # 8220; înainte de a neuita un animal deținut, un medic veterinar ar trebui să ia în considerare rasa animalului de companie și predispoziția sa genetică la anumite boli, # 8221; spune Dr. Philip A. Bushby, DVM (sursă)

4. Un "câine bun" nu va mușca

Un câine bine pregătit, cu o familie iubitoare care nu a arătat niciodată semne de agresiune poate mușca la fel de ușor ca orice alt câine. Există o cantitate mare de cercetare științifică De ce se întâmplă acest lucru, iar factorii variază.

Câinii musca din mai multe motive, inclusiv atunci când sunt surprinși sau surprinși, când se simt corneed, sau când își apără pe teritoriul sau cei dragi. Un câine nu trebuie să fie un "câine medie" să muște.

5. Câinii nu ar trebui să li se permită să scadă

Câinii noștri coajă ca o metodă de comunicare, precum și din mai multe alte motive. Când ne descurcăm la lătrat, le descurajăm de la comunicare și ", făcând chestia lor.& # 8221;

Câinii ar trebui să fie instruiți să recunoască atunci când latgerea este și nu este adecvată, dar nu ar trebui să fie niciodată "de-barajați" sau interzise să lașine cu totul. În timp ce există o serie de metode, tehnici și instrumente Rezolvați lătratul probleme, folosind lucruri cum ar fi Câine de lătrat de colare nu este recomandabil și ar trebui să se facă numai ca ultimă stațiune absolută.

& # 8220; aceste studii inițiale arată că mârâul și scoartele poartă înseamnă că alți câini și, în unele cazuri, oamenii pot recunoaște, & # 8221; spune Prof. Brian Hare (sursă)

6. Un an de câine este șapte ani umani

Presupunând că un an de câine este șapte ani umani pur și simplu nu are sens pe baza unei mari varietăți de rase de câini și dimensiuni, precum și toate cercetările efectuate până în prezent.

Rata la care vârstele dvs. de câine diferă în funcție de dimensiunea sa, mai ales, cu câini mai mari de îmbătrânire la o rată mai mare decât câinii mai mici. Unele rase de câine au, de asemenea, a Lifespan mai lung.

7. Înseamnă câinii cresc

Toți câinii măresc. La fel ca la barca, mârâul este o metodă de comunicare că câinii noștri folosesc să ne avertizeze de pericol, să sperie ceva pe care îl percep ca o amenințare și să-și comunice iritarea cu o situație sau o persoană.

Mârâul nu înseamnă că un câine este "mediu" sau chiar agresiv. Înseamnă că un câine încearcă să transmită un mesaj, iar acest mesaj ar trebui să fie întotdeauna ascultat. Există, de asemenea, diferite tipuri de mârâie de câini, iar oamenii de știință au privit și asta.

A apărut o diferență semnificativă clară între mârâul de joc și celelalte două, pe care le numim agonist, & # 8221; spune Cercetător Peter Pongracz (sursă)

8. Un câine care se mișcă coada este fericit

Câinii își coboară cozile din mai multe motive și diferite posturi ale coada de răsturnare are semnificații diferite, potrivit cercetătorilor care au a studiat de ani de zile.

În timp ce câinii pot să-și închidă coada, deoarece sunt fericiți, câinii pot, de asemenea, să-și închidă coada atunci când sunt înfricoșătoare, pe gardă sau înainte de mușcătură. Prin urmare, este important să înțelegeți și să învățați despre limba corpului dvs. pentru a ști ce comunică.

9. Gura unui câine este mai curat decât un om

Gura unui câine este mai curat decât un omAcesta este unul dintre cele mai mari mituri ale tuturor. Nu a existat niciun studiu care să poată arăta în mod concludent că gura unui câine este mai curat decât un om.

Guri de câine și guri umane ambele bacterii portuare, deși diferite tipuri, ceea ce nu face nici mai bine curate! De asemenea, dacă credeți că câinii își pun gura, ar trebui să existe un argument foarte puternic împotriva acestui mit de obicei popular.

Snopes.COM a privit-o Acest lucru mai mult și au ajuns la concluzia că aceste întrebări nu pot răspunde în prezent din următoarele motive:

Dacă prin "mai curat" înseamnă "mai puțin dăunător", un număr fizic al faunei prezente nu ar da rezultate utile, deoarece unele tipuri de bacterii relativ benigne colonizează rapid și larg, în timp ce unele dintre cele cu adevărat urâte produc destul de mici colonii de creștere.& # 8221;

10. Comportament distructiv atunci când nu sunteți acasă este un semn de ciudat

Câini care prezintă un comportament distructiv atunci când nu sunteți acasă, faceți asta, nu din ciuda; Mai degrabă, este un semn de frică, anxietate sau plictiseală câinele dvs. se confruntă.

Teama de a fi departe de tine (mai bine cunoscută ca anxietate de separare), anxietate asupra zgomotelor exterioare sau a energiei și plictisiți-ului pot duce la comportamente cum ar fi mobilierul de mestecat, golirea gunoiului și ruperea îmbrăcămintei.

În loc să se înfurie la câinele dvs., găsiți căi prietenoase de câine Cum de a împiedica animalul dvs. de a experimenta anxietate și cum să se asigure că el nu mestecă mobilierul tău.

11. Un catelus aventuros este cea mai buna alegere a gunoiului

Un catelus bine rotunjit în orice așternut ar trebui să arate semne de a fi aventuros, pentru că sunt ceea ce fac puii sănătoși. Cu toate acestea, un catelus ar trebui să aibă, de asemenea, un nivel sănătos de prudență.

Un catelus care este prea aventuros la nivelurile extreme este la fel de nesănătoase ca un cățeluș prea timid și poate fi ceva care trebuie să fie privit.

12. Fragmentele de masă sunt bune pentru ca un câine să mănânce

"Când eram copil, câinele meu a mâncat nimic altceva decât resturi de masă și .."

Aceasta este o declarație deosebit de comună, dar nu înseamnă că resturile de masă sunt cele mai bune alimente pentru un câine doar pentru că acest lucru a făcut lucrurile înapoi în această zi. Mituri despre Ce câinii ar trebui să mănânce și ceea ce nu ar trebui să mănânce sunt unele dintre cele mai populare.

Astăzi știm mai multe despre nutriția de câine și cum să ne hrănim câinii. Ca și oamenii, câinii au nevoie de o dietă echilibrată și sănătoasă, care este optimizată pentru nevoile lor unice.

13. Câinii nu văd în culoare

Câinii pot vedea în culoare? Da, absolut. De ce nu ar putea să vadă în culoare?

Numeroase studii au arătat că câinii sunt capabili să vadă Diverse culori. În timp ce câinii au mai puțini receptori de culoare în ochi decât oamenii fac, sunt încă capabili să percepeți gri, blues și galben. Ei cu siguranță nu văd lumea în alb și negru.

14. Câinele dvs. trebuie să vă vadă ca "alfa"

Acest mit a fost de mult timp propagat printre formatorii de câini, iar originea sa de popularitate sunt atribuite lui Cesar Millan. Cu toate acestea, cercetarea de formare a câinilor a dezvăluit și peste faptul că câinii nu trebuie să fie dominați să se comporte bine și să se asigure.

De fapt, câinii care au figuri parentale care oferă stabilitate, armătură pozitivă și laudă fără a domina sunt câini mai echilibrați și mai fericiți în general.

Dezbaterea are rădăcinile sale în studiile din 1940 de lupii captivi s-au adunat din diferite locuri care, atunci când sunt forțate să trăiască împreună, au concurat în mod natural pentru statut, "# 8221; spune Bonnie Beaver, fost președinte al AVMA (Citeste mai mult)

15. Alimentele vor motiva orice câine

Câinii sunt întotdeauna motivați de tratateUnii câini vor face absolut ceva pentru a Trei de câine delicios, dar contrar credinței populare, nu toți câinii vor și nu toate animalele vor fi motivate de mâncare.

Pentru câțiva câini (dacă primesc nutriție adecvată din dieta lor obișnuită) Motivația constă în laudă, jucării pentru câini, timpul cu proprietarul sau altă stimulare în loc. Există, de asemenea, mai multe Trucuri de formare psihologică care dezvăluie mai multe despre acest comportament.

De fapt, un nou studiu a arătat că câinii sunt mult mai deștepți decât am crezut. Ei pot să dețină tratamentul dacă știu că poate veni un lucru mai bun.

16. Un nas uscat înseamnă boală

Dacă nasul unui câine este umed sau uscat, nu are nimic de-a face cu sănătatea lor generală și cu siguranță nu înseamnă că câinele dvs. poate fi bolnav sau au o febră.

Cel mai adesea umezeala nasului câinelui are mai mult de-a face cu mediul și vremea decât orice altceva. Știința arată că nu este nimic mai mult decât atât.

Întrebându-vă dacă câinele dvs. este bolnav? Ieșiți a PET termometru în schimb și verificați-vă pooch-ul.

17. Mai multe băi înseamnă un câine mai curat

Unii proprietari de câini iubesc să meargă cu pasul suplimentar și să-și scadă câinele aproape zilnic. Nu faceți asta și Veterinarii avertizează împotriva spălării câinelui prea des.

Chiar dacă intențiile dvs. pot fi bune, scăderea mai frecventă poate face ca câinele să miroasă mai curată, dar poate provoca, de asemenea, probleme pe termen lung. Prea multă baie poate crea pielea uscată, un strat uleios sau mătreață care poate duce la alte preocupări de igienă. În cele din urmă, când vă îmbăiați câinele, asigurați-vă că o faceți corect.

18. Butt-scotajul este o problemă comportamentală

S-ar putea să credeți că este amuzant sau drăguț, dar 99% din timpul de evacuare a capului în câini înseamnă o problemă de sănătate care ar trebui tratată de către medicul veterinar.

Când un câine își scotea fundul pe covor, este aproape întotdeauna pentru că au paraziți sau glandele lor anale sunt pline. Nu tratarea acestei probleme va duce la probleme mai grave de sănătate pe drum.

& # 8220; dacă puiul tău face scoot temut peste iarbă sau covorul tău oriental preferat, luați Heed. Șansele sunt ea încearcă să rezolve o problemă cu una sau ambele glande anale, dar # 8221; spune Dr. Karen Becker, DVM (sursă)

19. Câinii care nu merg afară Nu au nevoie de prevenire a inimii

Majoritatea câinilor au nevoie de eficace Prevenirea inimii; În caz contrar, riscați probleme grave.

Prevenirea inimii ucide viermii de inimă care trăiesc în mod activ în câinele dvs. la momentul medicamentelor. Heartworms sunt, de obicei, contractate prin mușcături de țânțari atunci când țânțarii infectați transmit larve de vierme pe câinele dvs.

Deoarece țânțarii vă pot infiltra casa, este în întregime posibil ca un câine care nu a fost niciodată în aer liber să contracteze boala de vierme. De asemenea, țineți minte că nu toate Dog Dewremers sunt aceleași, deci asigurați-vă că obțineți soluția potrivită.

20. "Totul este în modul în care îi ridici ..."

Miturile pe care mulți dintre proprietarii de câini îl cred încăProprietarii de câini bine înțeleși apără câinii, susțin că comportamentul lor depinde de modul în care câinii sunt ridicați. În ciuda intențiilor bune, totuși, acest lucru nu este adevărat.

Există multe exemple de câini care au fost utilizați în Dog luptând care au mers la casele iubitoare unde nu prezintă nici un comportament agresiv. Un exemplu bun de asta sunt câinii lui Michael Vick (Citeste mai mult despre ele).

21. Unele rase de câine sunt doar agresive

La fel ca oamenii, toți câinii au potențialul de a fi agresivi. Această agresiune este culminarea multor factori diferiți, inclusiv genetică, formarea umană, experiența trecută și personalitatea câinelui.

În timp ce câinii individuali ai unei anumite rase pot fi agresivi, nu este întotdeauna rasa câinelui care îl face agresiv sau cel puțin la acel nivel de agresivitate. De fapt, mulți alți factori vor fi întotdeauna motivul pentru rasa câinelui, în conformitate cu un nou studiu.

"Este important ca proprietarii de câini și membrii publicului să fie conștienți de faptul că orice câine este capabil să arate agresiune, chiar dacă nu a făcut acest lucru în alte situații", a spus Cercetătorii din studiul Bristol de mai sus (sursă)

22. Se simte destul de rece, câinele meu va fi bine în mașină & # 8221;

În timp ce temperatura din exterior vă poate simți bine, temperatura din interiorul mașinii urcă rapid și exponențial. După doar 30 de minute într-o zi de 70 de grade, mașina dvs. va ajunge la un Fahrenheit de 104 grade, chiar și cu ferestrele crăpate.

Mai mult, câinii nu sunt oameni și își controlează diferit temperatura corpului. Asta înseamnă că ceea ce se simte prea cald sau prea rece pentru ca tu să nu fii pentru câinele tău. Ca rezultat, majoritatea statelor americane au interzis acum câini în mașini cu totul.

Urmăriți acest videoclip pentru o explicație vizuală mai bună:

23. Nu permiteți câinelui să se ascundă în spatele vostru în frică

Mulți proprietari de câini li se spune că nu ar trebui să permită ca câinele să se ascundă în spatele lor când este frică. Cu toate acestea, forțând un câine să iasă din ascuns și să se confrunte cu teama lor, poate fi mai în detrimentul psihologiei câinelui și amândouă ale relației dvs.

Cercetările arată că această practică va elimina încrederea câinelui dvs. în tine. Prin urmare, mai degrabă decât să fie forțată sau să fie mulțumită de teama câinelui tău, lucrează cu el cu el în timp pentru a-l desensibiliza tot ce este frică și folosește metode adecvate de formare a câinilor.

24. Câinele de câine va fertiliza curtea

Nu numai acest lucru nu este adevărat, ci de fapt exact opusul a fost dovedită de cercetare.

În timp ce gunoi de gunoi este un îngrășământ excelent, câine poop pe de altă parte nu are același machiaj din cauza dietei lui Fido. O dietă bogată în proteine ​​face ca o poop foarte acidă, care nu este ospitalieră să crească nimic.

A fost tone de studii Cu privire la modul în care fecalele de câine contaminează solul și poluează mediul, motiv pentru care proprietarii de câini sunt puternic încurajați să folosească pooper scoopers și Câine de pungi de câine și întotdeauna, întotdeauna curățați după câinii lor.

Furajele fabricate din pui și iepuri are un efect mult mai puțin negativ asupra mediului decât să se hrănească cu rumegătoarele CUD-mestecat; Pot schimba cu ușurință Mielul pentru o sursă mai benignă de carne, # 8221; scrie La Times.

25. Câinii nu au nevoie de o haină în timpul iernii

Acest lucru este parțial adevărat, dar nu complet.

Câinii sănătoși cu un strat gros nu au nevoie de o haină în timpul iernii (desigur, depinde de cât de rece este de fapt iarna - Antarctica poate fi prea rece pentru majoritatea raselor).

Cu toate acestea, câini mai mici și / sau câini cu o greutate corporală scăzută, câini construiți subțire, câini bolnavi, câini mai în vârstă, câini, căini și câini, cu condiții care compromită capacitatea corpului lor de a se menține cald ar trebui să se încălzească Coats Doggy în temperaturi de îngheț.

26. Un câine înfricoșător trebuie să fi fost abuzat în trecut

Un câine înfricoșător trebuie să fi fost abuzat în trecutDeși poate fi uneori cazul, Nu este o regulă. Unii câini înfricoșători au avut o viață de casă foarte sigură și totuși ei suferă de diferite temeri și fobii.

Există mulți factori care intră în dezvoltarea temerilor, iar abuzul este doar unul dintre ei. De exemplu, un câine bine iubit care a avut o expunere socială limitată poate dezvolta o teamă de oameni, în ciuda faptului că este iubită și bine tratată. Este pentru că câinele pur și simplu nu înțelege pe deplin lumea din jurul lui.

Chiar dacă există multe metode diferite pentru a face față câinilor înfricoșători și deosebit de anxioși, cum ar fi Veterinarii de anxietate sau medicamente de anxietate, O mulțime de cercetări arată acum că mângâierea câinelui dvs. și pregătirea continuă poate fi cea mai bună opțiune pentru toată lumea.

Când câinii se întâlnesc cu o situație stresantă, nivelul general de anxietate este scăzut când oamenii lor de încredere sunt în apropiere. Mai mult, atunci când este cazul, prezența noastră în aceste situații are un efect protector pentru expunerea viitoare la stres, & # 8221; scrie Lorrie Shaw despre studiul comportamentului câinelui (sursă)

27. Câinele meu se agită deoarece este rece și # 8221;

De ce se agită câinele meuEste adevărat că un câine se poate agita pentru că este rece, dar există multe alte motive ca câinii să se agite, de asemenea. De exemplu, câinii se agită, de asemenea, când sunt înspăimântați, nerăbdători, când sunt în durere, sau când sunt deosebit de emoționați.

Pentru a înțelege de ce se agită câinele dvs., trebuie să vă uitați la circumstanțele sub care se agită și să analizeze mediul. Este rece sau există focuri de artificii? Este rănit sau v-ați întors acasă? Utilizați bunul simț pentru ao înțelege.

28. Un catelus va percepe un câine senior

Indiferent dacă un cățeluș vă va percepe câinele senior are totul de a face cu personalitatea câinelui dvs. și, de asemenea, modul în care câinele a fost instruit.

În mod prestabilit, unii câini de rang înalt sunt în durere cu artrita și ultimul lucru pe care îl doresc este un tânăr catelus care se potrivește pe ele toată ziua. Unii câini seniori se bucură de prezența unui alt câine și încă mai au energia pentru a ține pasul cu un catelus.

29. Câinii nu primesc purici și căpușe în timpul iernii

Este adevărat doar parțial. Când se stabilește vremea rece, vedem mai puține purici și căpușe, deoarece mulți dintre ei mor.

Cu toate acestea, unele purici și căpușe pot supraviețui prin căutând locuri de ascundere calde. Cersoanele supraviețuitoare se pot atașa apoi la câinele dvs. și sărbătoresc liber chiar și în timpul iernii.

Păstrați-vă câinele protejat împotriva puricilor și căpușe pe tot parcursul anului utilizând bine dovedite Tratamente de purici pentru câini, și asigurați-vă că știți cum să Scoateți o bifă de la câinele dvs. când este necesar.

30. Mutturile sunt întotdeauna mai sănătoase decât puținele

Am păstrat ultima oară. Spunând că mutts sunt câini mai sănătoși decât prafurile sunt ca și cum ar fi spus că londonezi sunt mai sănătoși decât New Yorkers.

Cercetările arată clar că există mulți factori care merg în determinarea modului în care este un câine sănătos, inclusiv genetica, mediul și îngrijirea câinilor corespunzătoare.

NONSENSE DESPRE SĂNĂTATEA PUREBRED VS MUTTTS

În anumite cazuri specifice, datele au arătat acest lucru Purebreds vor avea tulburări genetice, dar motivul se datorează faptului că acesta este singurul factor al studiului analizat și evident că rasa va avea această problemă specifică. Acest studiu a suferit de așa-numitul Texas Harffoooter Fallacy.

Pentru toți ceilalți factori de sănătate la câini, acesta este pur și simplu nu este adevăratDe fapt, dimensiunea câinelui va fi un factor de sănătate mult mai important decât Dezbaterea Purebred Mutt vs.

În ceea ce privește durata de viață, o rasă mixtă poate trăi mai mult decât un alt câine de rasă pură, dar este imposibil să se facă o astfel de generalizare care să spună că toate mutturile vor fi întotdeauna mai sănătoase decât toate cele mai pure, veterinarii și oamenii de știință sunt de acord asupra acestui lucru.

Citiți următorul: 5 Beneficiile bolurilor alimentare crescute pentru câini - mituri sau fapte?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 30 De mituri pe care mulți proprietari de câini încă mai cred