5 Beneficiile bolurilor alimentare crescute pentru câini: mituri sau fapte?

De-a lungul anilor, au existat o mulțime de subiecte de dispute între proprietarii de câini - sunt boabe bune sau rele?

Ar trebui ca câinii să fie spayed sau sterilați înainte de o anumită vârstă?

Pot vedea culoarea?

Cu toate acestea, un subiect care a fost întrebat în mod repetat este beneficiul sau detrimentul boluri alimentare crescute pentru câini și cum aceștia acum popularul boluri cu câini cu câini afectează animalele de companie.

Ce sunt boluri de mâncare crescute?

boluri alimentare crescute pentru câini

Un castron alimentar de câine ridicat este orice castron alimentar pentru animale de companie care nu stau direct pe podea.

Înălțimea reală a înălțimii castronului poate varia pe baza designului.

Sunt Cresterea bolurilor de hrană pentru câini (de asemenea, numit boluri de hrană pentru câini ridicate) care vin în creșterile stabilite pentru câini de dimensiuni diferite și există boluri de alimentare cu animale de companie reglabile care permit proprietarilor să aleagă a Înălțimea bolului specifică.

Odată cu popularitatea bolurilor de mâncare ridicate, mulți proprietari de animale de companie s-au întrebat dacă ar trebui să-și scape vechiul Bowlurile obișnuite pentru alimente pentru câini și să-și înceapă caninii pe cei crescuți datorită beneficiilor potențiale pe care le oferă.

Cu toate acestea, există mai mult de știut despre bolurile crescute de animale de companie pe care unele surse le pot duce să creadă.

Cum să alegeți un castron alimentar cu câini?

Dacă există înălțimi diferite pentru bolurile crescute, cum găsiți unul corect și perfect Înălțimea unui castron alimentar ridicat pentru un animal de companie?

Dacă vă decideți să treceți de la bolurile obișnuite pentru alimente pentru a utiliza alimentatoare crescute pentru câinele dvs., înălțimea este componenta principală care trebuie luată în considerare și este esențială pentru a selecta un castron ridicat la Înălțimea corectă. Măsurarea este cheia.

Cum să se măsoare:

Cea mai bună modalitate de a măsura câinele dvs. pentru a obține înălțimea potrivită înălțată castron este de a-ți obține fido-ul tău să stea cu picioarele direct sub el. De aici, obțineți o măsură de bandă și măsurați de la podea până la punctul în care picioarele din față ale câinelui se întâlnesc cu pieptul.

Alternativ, puteți măsura de la podea până la umărul câinelui dvs. și scăzați între 3 și 6 "în funcție de înălțimea sa totală.

Doriți să scăpați 6 "pentru câinii mai mari, unde pentru câinii mai mici, ați scădea 3".

Doar amintiți-vă: Dacă intenționați să reduceți stresul pe coloana vertebrală a câinelui sau pe gât, ar trebui să utilizați un castron alimentar cu câine înălțat suficient pentru a face acest lucru.

Cu toate acestea, vă recomandăm să citiți mai întâi acest articol și să faceți suficientă cercetarea proprie la utilizarea bolurilor ridicate și de ce.

Businele alimentare crescute pentru câini au fost anunțate ca având multe beneficii pentru sănătatea câinilor. Din păcate, nu toate beneficiile anunțate.

Să aruncăm o privire la unele dintre aceste adevăruri și minciuni răspândite pe scară largă dintr-un punct de vedere științific.

CITESTE MAI MULT: Bătălia de masă - Bowl Regular câine vs. Bowl de câine crescut

5 mituri și fapte Boluri alimentare crescute pentru câini

boluri alimentare crescute pentru câini

1 boluri de mâncare crescute de câine Reduceți umflarea în rasele mari

Acest lucru este fals.

Când se promovează mai întâi bolile de mâncare pentru câini au fost vândute ca ceva extrem de benefic pentru câinii de rasă mai mare la un risc mai mare de balonare.

Această viziune a fost vândută ca "știință", deoarece a rezultat dintr-un studiu statistic (Studiul Glickman).

Cu toate acestea, acest lucru nu a fost un studiu adecvat, iar concluzia a fost extrem de defectuoasă.

Tot ceea ce a făcut acest "studiu" a fost privit la informațiile altor din literatura de specialitate bazată pe non-știință și dovezi anecdotice care au existat deja și nu au făcut nicio cercetare în această chestiune.

De fapt, cel mai mare studiu La factorii care contribuie la Canine Blotat în câinii de rasă mai mare până în prezent spune că hrănirea exactă opusă - poate induce balonarea în canini, în special în cei cu stomacuri sensibile.

Adevărat, acest studiu nu a fost perfect; Cu toate acestea, este cea mai bună lucrare de cercetare pe care trebuie să o întâlnească.

Din ce cercetare are în prezent comunitatea științifică, ideea că alimentatoarele crescute pot împiedica umflarea în câinii de rasă mare este discutabilă în cel mai bun caz.

Deci, alimentatoarele crescute pentru câini reduc balonarea în rasele mai mari? Răspunsul corect aici ar fi că nu știm sigur, dar probabil că nu fac asta.

LEGATE DE: 5 motive cainele tau are pansa de canin si cum sa preveni

2 boluri de mâncare crescute de câine Creați o poziție mai sănătoasă pentru câini

Aceasta este atât adevărată, cât și falsă.

Bowlurile de mâncare pentru câini crescând o poziție mai sănătoasăCompaniile au promovat boluri de alimente ridicate pentru câini, ca împiedicând balonarea la câini mari, deoarece acestea ar trebui să creeze o "postură de mâncare mai sănătoasă."

Adevărul este că, cel mai probabil, câinii au evoluat să mănânce într-o poziție de cap (surse: 1, 2, 3), astfel încât mâncarea într-o altă poziție nu poate fi neapărat un lucru bun.

Acestea fiind spuse, teoretic, Această postură modificată poate fi benefică în alte cazuri, cum ar fi câinii mai vechi, artritici sau răniți.

Când un câine are un caz de artrită canină, durere articulară sau probleme de imobilitate, mâncarea cu o poziție de cap poate provoca o tulpină excesivă și durere.

Prin ridicarea vasului de alimente al câinelui, animalul dvs. nu mai trebuie să experimenteze aceste dureri și tulpini, deoarece nu trebuie să se sprijine cât de departe de a mânca.

Acest lucru nu a fost cercetat, totuși și este în mare parte presupuneri.

Deci, este înălțată hrănirea bună sau rea pentru câinii de rasă mare sau răniți? Există încă controverse aici, așa cum am indicat în teoria mea.& # 8221;

Deoarece dovezile sunt rare pentru a susține beneficiile și detrimentele fiecărei părți, este o chestiune de preferință a proprietarului.

LEGATE DE: 5 cele mai bune boluri de câine pliabile pentru călătorii ușoare

3 boluri de mâncare crescute de câine promovează mâncarea mai curată

Acest lucru este fals.

Undeva de-a lungul liniei (probabil cu noi companii care încearcă să vândă Bowls și # 8221 înălțate și de a face chestii în sus) a venit mitul că alimentatoarele crescute de câine a promovat spații de curățare mai curate pentru canini.

Nu suntem destul de siguri de unde a venit această idee, dar aceasta este absolut falsă și nu are nici o știință sau chiar logică.

Din cauza modului în care câinii au evoluat să bea apă și să consume alimente, indiferent de înălțimea vasului de mâncare al câinelui, animalul dvs. de companie poate continua să-și vărsească Kibble, să scadă Kibble, sau chiar să se miște să-și mute în afara castronului său.

Când câinii consumă alimente, au gura în aceeași proximitate față de sursă, indiferent de înălțimea sa. Nu există știință despre modul în care bolurile de mâncare crescute de câine promovează consumator de mâncare, nici nu avem nevoie de el; Urmăriți-vă pooch-ul mânca.

4 boluri de mâncare crescute de câine nu glisați pe podea

Asta este adevărat.

O preocupare pe care unii proprietari de câini au este faptul că câinele lor își mișcă castronul peste podea, în timp ce mănâncă.

Alimentatoarele ridicate pot împiedica cu siguranță acest lucru să se întâmple și nu există nici o îndoială cu privire la asta.

Cu toate acestea, merită remarcat faptul că un castron alimentar cu câine crescut nu este singura soluție la problemă.

Doar de pe partea de sus a capului meu, alte două lucruri care pot rezolva această problemă sunt boluri cu cauciuc pe fundul care împiedică covorașul de alunecare sau cauciuc de caine unde puteți plasa castronul FIDO pentru a preveni alunecarea (care, de asemenea, vă ajută să păstrați zona de curățare).

Prin urmare, pentru că avem motive să credem că bolurile crescute de alimente pentru câini reprezintă un pericol potențial pentru unele rase pentru a dezvolta balonare, poate fi mai bine să alegeți soluții alternative la Bowl alunecare "# 8221; mai degrabă decât să opteze pentru un alimentator înalt.

CITESTE ACEST: Câini boluri care încetinesc mâncarea - când ai nevoie de unul?

5 boluri crescute rezolvă un comportament problematic specific la câini

Bolurile crescute rezolvă un comportament problematic specificAsta este adevărat.

O chestiune comportamentală specială la câinii care nu este obișnuită, dar poate fi văzută destul de des pentru ca proprietarii să înceapă să caute soluții - încercând să înoate sau să sapă în bolurile de apă, chiar dacă castronul este mic.

Câțiva câini, în special cei cu o predilecție ridicată pentru apă, petrec mult timp încercând să zboare în bolurile de apă ca și cum ar fi piscina.

Nu există nicio explicație pentru acest lucru decât le place să fie în apă.

Problema este cea mai comună cu puii.

Alimentatoare crescute cu siguranță descuraja câini de la întoarcerea sursei de apă într-o piscină.

Ghid video: Cum să alegeți castronul drept de câine (pas cu pas)

Verdictul final

În mod frustrant, când încerc să rezumă concluziile mele cu privire la beneficiile bolurilor de alimente crescute pentru câini, trebuie să recunosc că există atât beneficii, cât și de detrimentele lor.

În ansamblu, aș spune că potențialul constă de a utiliza boluri de alimente crescute de câine depășesc avantajele posibile (cu excepția cazului în care aveți un motiv special de a le folosi).

Deci, dacă intenționați să utilizați un castron alimentar cu câine crescut pentru FIDO, sfatul meu este că cântăriți acești pro și contra împotriva cazului dvs. specific și câinele dvs. specific înainte de a vă lua decizia finală.

Amintiți-vă să luați în considerare costul adăugat al bolurilor de mâncare crescute, mai ales dacă sunteți în prezent pe Dieta alimentară pentru câini de buget.

Beneficiile bolurilor alimentare crescute pentru câiniSpuneți că aveți o mare daneză și doriți să utilizați un alimentator ridicat pentru a reduce tulpina pe gât și coloana vertebrală în timp ce mănâncă. Știința indică faptul că utilizarea unui alimentator ridicat în câinii mai mari predispuși la balonare mai ușor este contradictorie.

Deci, în timp ce marele tău Dane nu poate experimenta tulpina în gâtul lui de a mânca la un alimentator înalt, riscul de balonare atude acest beneficiu.

Spuneți că aveți o vârstă de 14 ani Basenji (o rasă care nu este deosebit de predispusă la umplutură) cu un caz sever de artrită canină în gât, coloana vertebrală și picioare. Doriți să utilizați un alimentator ridicat pentru a ajuta la durerea și tulpina legată de postură.

Bunul simț indică faptul că utilizarea unui alimentator ridicat în acest caz ar fi benefică în durerea și tulpina de atenuare potențial și nu ar reprezenta preocupări legate de creșterea riscului de umplutură canin.

Oricare ar fi decizia dvs., cu siguranță vorbiți cu medicul veterinar înainte de a face un comutator la un nou alimentator de câini.

Explicați preocupările pe care le aveți și cereți sfaturi cu privire la cele mai bune metode pentru a le repara.

Poate că răspunsul este boluri de alimente ridicate pentru câini și poate că nu este.

Întrebări frecvente despre bolurile alimentare crescute pentru câini

Dacă aveți în continuare întrebări persistente despre bolurile de alimente ridicate pentru câini, următoarele informații ar trebui să ajute. 

Ar trebui să fie ridicat un castron alimentar al câinelui?

Ar trebui să luați în considerare ridicarea vasului de alimente al câinelui dacă este vârstnic sau are probleme cu articulațiile sau oasele sale. Stick la alte opțiuni dacă câinele dvs. este o rasă mai mare. 

De ce sunt boluri crescute de câine rău rău?

Bolurile crescute de câine sunt doar rele pentru anumiți câini. Rasele specifice sunt la un risc mai mare de umplutură dacă mănâncă dintr-un castron înalt. 

Ajutorii crescute de câine?

Da, bolurile crescute de câine vă pot ajuta câinele, mai ales dacă are articulații rele sau oase. Poate reduce tulpina pe articulații, inclusiv șoldurile și gâtul. 

Câștigurile crescute de câine Cauză Blotat?

În funcție de rasă, bolurile alimentare crescute pentru câini pot provoca umflături. Din fericire, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a reduce riscul și pentru a lăsa puii să profite de un castron înalt. 

Câștigurile noastre crescute de câine periculoase?

Atâta timp cât știți riscul de slăbire și luați măsuri de precauție adecvate, bolurile de câine ridicate nu sunt periculoase. Pentru a fi în siguranță, consultați veterinarul câinelui dvs. înainte de a porni într-un castron înalt.

Citiți următorul: Top 25 cele mai bune branduri de alimente (2018)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Beneficiile bolurilor alimentare crescute pentru câini: mituri sau fapte?