Top # 25: debunking 8 common homemade dog diete miths

Publicăm o mulțime de rețete alimentare pentru câini de casă și ghiduri, videoclipuri, articole legate de dieta de hrană pentru câini de casă aici pe sfaturi de câine de top, și pentru un motiv bun - gătit pentru câinii tăi este, în general, o idee bună atunci când o faci corect. Cu toate acestea, există o mulțime de dezinformare și mituri despre această dietă plutitoare în jurul interwebs.

În acest episod de podcast am decis să merg solo și să abordeze câteva dintre cele mai frecvente mituri despre dieta de hrană pentru câini de casă. Dacă ați văzut o parte din mine Dog alimente de rețetă videoclipuri, Știi ce și cât de des gătesc pentru câinii mei. Acest lucru înseamnă că, de asemenea, trebuie să fac o tona de cercetare pe acest subiect, iar după ani de învățare despre dietele de hrană pentru câini de casă, simt că este timpul să scoatem unele dintre cele mai importante fapte pe care le-am adunat.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod despre oficial Teoria animalelor de companie Website.

Debunking 8 Mituri de dietă alimentară pentru câini de casă
(transcrierea podcast brut)

Debunking 8 Mituri comune de câine de casă

O mulțime de aceste lucruri sunt împărtășite și trecute de proprietarii de animale de companie. Este ceva ce gândim pentru că este spus de atât de mulți proprietari de animale de companie că trebuie să fie adevărat. Dar de fapt, voi dezvălui aceste mituri pentru tine, ca să vă puteți educa și, bineînțeles, opriți trecerea de-a lungul informațiilor false. Cred că, ca o comunitate de părinți de companie, avem o mulțime de informații unul de celălalt. Luăm de la alți proprietari de câini cu experiență, proprietari de pisici, punem întrebări despre oameni pe care știm că au fost proprietarii de animale de companie de lungă durată. Deci, dacă toți trecem în jurul informațiilor mixte, atunci nu primim informațiile corecte pe care trebuie să le avem grijă de animalele noastre la maxim.

Acum, fără a mai fi ado, să vorbim despre unele dintre aceste mituri cele mai frecvente acum. Am o listă de opt dintre cele mai frecvente mituri despre alimentele de casă pe care le aud tot timpul.

IDacă ați ascultat spectacolul săptămâna trecută, știți că îmi hrănesc câinii o dietă de casă.

Am primit întrebări tot timpul de la alți proprietari de animale de companie, oameni care scriu în site-ul web, punând întrebări despre dietele de casă, unele dintre rețetele pe care le împărtășim acolo și câteva dintre întrebări sunt despre mine și câinii mei în mod special și de ce am ales Furajează alimentele de casă. Și asta am vorbit despre săptămâna trecută, au fost toate acele beneficii pentru nu numai animalele de companie, ci cu mâncarea de casă.

Apoi, după ce le spun despre de ce mă hrănesc de casă, apoi primesc toate aceste întrebări și cer lucruri pe care le-au auzit prin vitracția altor proprietari de animale de companie și din industria animalelor de companie și de așa ceva. Și nu sunt adevărate.

Miturile # 1 și # 2: Gătitul este mai scump și consumator de timp

Deci, primul lucru pe care îl aud tot timpul, primele două lucruri și am atins acest lucru săptămâna trecută, a fost că hrănirea hranei de casă este mai scumpă decât dietele comerciale și este și mai mult consumator de timp.

În primul rând, lucru consumator de timp. Da, adevărat că este mai mult, evident, mai mult timp consumator decât hrănirea unei diete comerciale. Dacă doar dumping Kibble într-un castron care vă duce doar la câteva secunde, dar pentru a pregăti o masă la domiciliu, durează puțin mai mult.

De asemenea, aud de la o mulțime de oameni că ei cred că durează ore pentru a pregăti mâncarea, că petreceți ore în fiecare săptămână gătit pentru câinele dvs. Pentru că ei se gândesc la ea ca și cum ai găti familia ta unde te ia o jumătate de oră pentru a găti micul dejun, poate 20 de minute pentru a face prânzul, și o jumătate de oră, 45 de minute pentru a găti cina. Și acum va trebui să gătiți și pentru animalul dvs. de companie.

Nu este neapărat cazul. Cu siguranță poate fi dacă doriți să faceți o masă la un moment dat pentru câinele dvs., dar ceea ce mulți oameni nu își dau seama este că puteți face rețete de mâncare câine în cantități mari și apoi puteți îngheța majoritatea dintre ele și puteți refrigerați-le, de cele mai multe ori, este de cinci până la șapte zile pentru refrigerare și puteți îngheța hrana pentru câini timp de două până la trei luni.

Deci, în esență, dacă tu și # 8212; Să spunem că veți îngheța mâncarea de câine și ați înghețat-o pentru o perioadă de trei luni și # 8212; Ați putea, în esență, într-o după-amiază, să faceți suficientă mâncare de câine pentru a vă hrăni câinele timp de trei luni. Înghețați-l și apoi ar trebui doar să faceți alimente o dată la trei luni. Așa că va trebui să petreceți o după-amiază făcând mâncare de câini de patru ori pe an. Deci, partea consumatoare de timp, da, este mai consumatoare de timp decât o dietă comercială, dar nu, nu este o perioadă de timp care consumă o mulțime de oameni cred.

Și celălalt lucru cu faptul că este foarte mare și acest lucru este doar sfat pentru oricine care se hrănește acasă sau se gândește la hrănirea acasă, ceea ce fac este că o fac în vrac, hrana pentru câine și apoi I-am înghețat, dar l-am înghețat în recipiente porționate individual. Deci, în fiecare zi știu că o să-mi hrănesc câinii mei. Avem doi câini, un laborator de ciocolată și un beagle și am porții mai mari pentru laboratorul de ciocolată, evident și porțiuni mai mici pentru Beagle.

Știu că o să-i hrănesc fiecare dimineața și noaptea, așa că am scos două porții pentru laboratorul de ciocolată și două porții pentru beagle în fiecare noapte, în fiecare seară înainte de a mă culca și, așa că au timp să se dezghețe peste noapte. Dimineața, micul dejun este gata. Îmi lipsesc cina în frigider și totul neagră și gata să plece. Am doar cuptor cu microunde pentru aproximativ 30 de secunde pentru ao încălzi un pic și este gata pentru cină. Apoi, asta este o parte din rutina mea de pat, este să mergem la congelator și să ieșim mâncarea de câine de mâine.

Deci, de fapt, știți din nou partea consumatoare de timp - este mai mult consumatoare de timp și # 8212; dar dacă o faci și o planificați, este de fapt foarte ușor și poate fi la fel de simplu ca hrănirea unei diete comerciale, în sensul că tot ce trebuie să faceți este să scoateți din congelator, să se dezgheț peste noapte, Și poți să-l hrănești la câinele tău dimineața. Nu trebuie să faci mese în fiecare zi.

Și mână în mână cu asta este cheltuiala. Am auzit atât de mulți oameni spunând, bine că nu-mi pot permite să hrănesc alimentele de câini de casă, # 8221; "Oh, nu mă hrănesc de casă, deoarece este mult mai scump.& # 8221; Dacă vă hrăniți, sperăm că un aliment comercial comercial foarte sănătos, de calitate, acesta va fi mai ieftin, fie nu mai scump pentru a vă hrăni casa. Alimentele câinilor price sunt mai bune. Și, bineînțeles, trebuie să ne hrănim câinii pe baza bugetului nostru și pe ce ne putem descurca. Dar aceste alimente pricești sunt de obicei mai scumpe decât familia.

Dacă o faci bine și, din nou, planificați ce veți face pentru câinele dvs., puteți folosi fructe și legume care sunt în sezon. Care va reduce costul. Puteți cumpăra în vrac, în special surse de proteine ​​- cumpărați hamburger și pui în vrac în loc să îl cumpărați într-un pachet de aici și acolo când faceți mâncare, care ajută. Puteți cumpăra din magazine mai mari, cum ar fi Costco. Sunt lucruri cum ar fi orezul și pastele pe care le-ați putea pune în mâncarea de câine. Puteți cumpăra și cei în vrac și economisiți niște bani acolo.

Deci, există o mulțime de modalități de a reduce colțurile și de a face de fapt alimente pentru câini de casă o opțiune foarte accesibilă pe orice buget. Așa că este ceva care mă dezamăgește când am auzit că oamenii spun că, este o concepție greșită care mă dezamăgește cu adevărat pentru că cred că deține o mulțime de oameni înapoi de la gătitul de casă. Și nu trebuie să fie pentru că nu este absolut adevărat.

De asemenea, citiți: 20 argumente pro și contra de rețete alimentare pentru câini de casă

Mitul # 3: Alimentele pentru câini de casă și hrănirea brută sunt aceleași

Astfel încât acestea sunt primele mele două. Dar am auzit multe altele, de asemenea. Unele dintre cele # 8212; brut. Când oamenii cred că alimentele câinilor de casă, uneori îl asociază cu dieta alimentară brută. Dietele de hrană pentru câini brute au venit să fie destul de populari în ultimii ani. Și am auzit mereu că oamenii spun, fie Raw este cea mai bună opțiune absolută pentru animalele de companie sau brute este opțiunea absolută mai gravă pentru animalele noastre de companie. Nici nu este adevărat. Nu este cel mai bun și nu este mai rău. Este complet separat de o dietă alimentară pentru câini de casă.

Desigur, mâncarea brută este o dietă de hrană pentru câini de casă. Dar, atunci când utilizați termenul de hrană pentru câini de casă, nu vorbește cu mâncarea brută. Este de fapt vorbind cu alimentele câinilor de casă care sunt gătite. Gătiți ingredientele, sursele de proteine, legumele, lucrurile de genul asta.

Deci, în primul rând, alimentele de câine crude și de casă nu sunt sinonime; ele nu sunt una și aceeași, iar al doilea dintre toate, generalizarea că mâncarea brută este fie cea mai bună, fie cea mai gravă. Nu-mi place nici asta și nu-mi place să se răspândească în jurul părinților de companie. De obicei, oamenii care spun că sunt cei mai buni sunt oamenii care hrănesc. Și poate fi cea mai bună opțiune pentru câțiva câini.

Cu toate acestea, trebuie să se facă bine și trebuie să se facă într-o manieră sigură, deoarece dacă nu se face calea cea bună și într-un mod sigur, poate face ca câinele să fie extrem de bolnav. Așa spunând că este cel mai bun este foarte înșelător și din nou, pe de altă parte, spunând că este cel mai rău este extrem de înșelător, de asemenea. Nu este neapărat cel mai rău pentru câinele tău. Poate face ca câinele dvs. să fie bolnav? Absolut, dar dacă o faceți în mod corect, și faceți-o în mod sănătos și sunteți foarte atenți la ingrediente și cum vă ocupați de ingrediente, poate fi de fapt o dietă foarte sănătoasă, benefică pentru câini.

Deci, auzind oameni care folosesc hrană pentru câini de casă și alimente de câine crude în același context și schimbarea lor este un pic supărător pentru mine și, bineînțeles, făcând astfel generalizarea faptului că mâncarea brută este cea mai bună sau cea mai mare absolută din nou, nu este adevărat.

Mitul # 4: Este cel mai simplu mod de a satisface cerințele nutriționale ale câinelui

Unele dintre celelalte care se lipesc de mine. Am auzit că oamenii spun că utilizarea ingredientelor sănătoase va satisface în cele din urmă toate nevoile nutriționale ale câinelui. Dacă efectuați mâncăruri de casă, utilizați proteine ​​de înaltă calitate, utilizați ingrediente naturale organice, nu adăugați niciun fel de umpluturi sau de orice conservanți artificiali sau aromă ca alimentele de câini comerciale. Deci, folosiți toate aceste ingrediente sănătoase și, bineînțeles, una dintre cele mai bune beneficii ale unei diete de casă de casă.

Am auzit oameni care spun că, dacă hrănesc aceste ingrediente sănătoase, se va întâlni automat nevoile nutriționale ale câinelui meu în cele din urmă. Dacă alternativ diferitele surse de proteine ​​și eu alternativ fructele și legumele pe care le folosesc, va satisface toate nevoile sale în cele din urmă. Care nu este absolut adevărat. Câinii au nevoie de siguranță și # 8212; La fel ca oamenii # 8212; anumite elemente nutriționale în dieta lor de zi cu zi. Au nevoie de o anumită cantitate de proteine, vitamine, minerale, anumite cantități de carbohidrați și grăsimi, lucruri de genul asta.

Deci, diferența dintre oameni și câini și # 8212; Evident, toți oamenii americani sunt construiți diferit, unii sunt mai mari, unele sunt mai mici. Toți avem metabolizme diferite, avem cu toții condiții de sănătate diferite și lucruri de genul asta, dar avem o bază medie pentru caloriile pe care un om mediu ar trebui să le aibă în timpul zilei și fluctuează un pic, dar vedem toate noastre Ghidul nutrițional privind alimentele noastre se bazează pe această medie.

Câinii nu au medie. Există rase mici, rase medii, rase mari, extra-mari. Există câini cu condiții de sănătate. Există câini care sunt supraponderali, subponderali. Există câini cu condiții că au nevoie de proteine ​​suplimentare. De exemplu, câini de lucru: construiesc mușchiul tot timpul, au nevoie de mai multă proteină decât câinele tradițional de casă, astfel încât utilizarea ingredientelor sănătoase nu vă va face unde trebuie să fiți.

Trebuie să lucrați cu un medic veterinar sau cu cineva instruit în nutriția caninei pentru a vă ajuta și ei vor lua în considerare toate variabilele cu câinele dvs. Ei vor lua în considerare greutatea sa, vârsta, nivelul de activitate, rasa, dimensiunea sa, toate aceste lucruri și vă va ajuta să determinați câte calorii, câte carbohidrați, câte grăsimi, toate acele lucruri, cum Mulți nutrienți are nevoie de câine și cantitatea acelor nutrienți pe care câinele dvs. o vor avea nevoie în fiecare zi și vă vor ajuta să fiți capabili să faceți o dietă care să-și îndeplinească nevoile exacte.

Celălalt lucru dificil despre câini și # 8212; Și acest lucru este același la om și # 8212; este că nevoile lor nutriționale variază în timp. Puii au nevoie de substanțe nutritive mult mai diferite decât câinii seniori. Câinii adulți care au un nivel de energie ridicată sau moderat necesită substanțe nutritive diferite decât un câine adult care trăiește un stil de viață sedentar.

Deci, de aceea este cu adevărat crucială că lucrați cu cineva care este instruit în nutriția caninei care vă poate ajuta să găsiți o dietă care să îndeplinească toate aceste nevoi. Apoi puteți începe să construiți rețete și să creați rețete, găsindu-le online, care vor satisface aceste nevoi pe parcursul întregii zile.

LEGATE DE: Homemade Dog Food vs Marci comerciale: Ce este mai bine pentru câini?

Mitul # 5: Multivitaminele vor rezolva totul

Un alt mit pe care îl aud foarte mult este că adăugarea unui multivitamine va umple oricare dintre acele lacune nutriționale. Atunci când îi spun oamenilor că toate ingredientele sănătoase nu sunt de fapt adevărate. Câinii au nevoie de cantități diferite de nutrienți diferiți și nu vor întâlni întotdeauna toate nevoile nutriționale. Ei răspund foarte repede la mine & # 8212; & Da, de aceea am aruncat într-un multivitamină în fiecare zi. VET-ul meu a recomandat această pulbere multi-vitamină, acest supliment multivitamine și am adăugat că în fiecare zi și astfel va completa oricare dintre lacunele.& # 8221; Din nou, nu neapărat.

În funcție de rețetă în alimentele pe care vă hrăniți câinele. Va fi nutrienți în alimente și adăugând o multivitamină pentru asta, a) nu poate adăuga toate substanțele nutritive pe care le are nevoie și ar putea lăsa în continuare unele lacune acolo și b) să luăm de exemplu calciu. Calciul este unul grozav. Fugiți un hrană pentru câini și adăugați oase brute și cochilii de ouă, lucruri de genul ăsta în alimentele dvs. de câine. Astfel încât câinele dvs. obțineți un anumit calciu, apoi aruncați într-o vitamină multi-vitamină și câinele dvs. devine și mai calciu. Deci, în fiecare zi devine mai calciu decât nevoile corpului.

Toxicitatea de calciu este de fapt un lucru foarte real și foarte înfricoșător la câini, așa că prin hrănirea unei multi-vitamine și vă gândiți la voi înșivă că fac ceva bun pentru câinele meu, de fapt, faceți ceva rău pentru sănătatea câinelui tău prea mult. Există prea mult un lucru bun și în cazul vitaminelor și mineralelor pentru câinii care sunt absolut adevărați și, din nou, nu uitați că acest multi-vitamină ar putea să nu închidă toate lacunele. S-ar putea să aveți încă niște substanțe nutritive pe care câinele dvs. le lipsește. Deci, multi-vitaminele nu sunt nici răspunsul.

Mitul # 6: Toate alimentele umane sănătoase sunt la fel de bune pentru câini

Un fel de-a lungul acelorași linii am auzit că o mulțime de oameni spun că ceea ce este sănătos pentru mine este sănătos pentru câinele meu. Astfel încât ei își hrănesc câinele o dietă foarte asemănătoare cu ceea ce se mănâncă. Dacă mănâncă, spun, o friptură și cartofi și o legume pentru cină, broccoli, își hrănesc friptura de câine, cartofi și broccoli, precum și # 8212; Dacă este sănătos pentru mine, este sănătos pentru câine.

Nu este adevărat și din nou că în cazul în care intri în acele lacune nutriționale, veți crea acele lacune și calciu este un alt exemplu bun. Calciul trebuie să fie adăugat la aproape fiecare dietă de câine de casă, cu excepția cazului în care hrăniți oasele brute în mod regulat.

Deci, asta e ceva care doar hrănește câinele dvs. mâncarea tradițională pe care o mâncați mereu și da, este poate fi sănătoasă și pentru el, de asemenea, pentru el, dar creați acele lacune nutriționale.

Astfel încât cei care merg mână în mână, multi-vitamine și gândindu-mă că ceea ce este sănătos pentru tine este sănătos pentru câinele dvs., dar nici unul nu este adevărat.

De asemenea, citiți: 10 motive științifice Motivele pentru câini de casă este mai bună decât alimentele comerciale

Mitul # 7: Dieta de hrană pentru câini de casă este cea mai bună pentru toți câinii

Apoi am auzit că oamenii spun că o mulțime de momentele de casă de casă este ideal pentru fiecare animal de companie. Dieta de hrană pentru câini de casă este adesea de la oameni care hrănesc o dietă de casă și ei predică despre asta și eu sunt unul. Dacă asculți podcast-ul meu, dacă citiți articolele mele pe sfaturi de top câine, eu cu siguranță îi încurajez pe oameni să se uite într-o dietă de casă pentru câinii lor. Din nou, vorbiți cu medicul veterinar, vorbiți cu nutriționitul dvs. canin, care este ceea ce trebuie să faceți pentru a vă asigura că obțineți singuri, câinele dvs. devine, ar trebui să spun, nutrienții corespunzători are nevoie de zi cu zi. Și cu siguranță va lucra pentru aproape fiecare câine acolo & # 8212; Puteți găsi o dietă de casă care să le beneficieze.

Cu toate acestea, este posibil ca acesta să nu fie potrivit pentru fiecare câine și din nou, aici devine atât de important să vorbim cu un profesionist instruit, cineva care vă poate evalua câinele și nevoile sale nutriționale și vă pot spune "# 8212; De fapt, poate aveți un câine senior care are unele probleme de sănătate și ar putea avea nevoie de o dietă pe bază de prescripție medicală, deoarece are unele lucruri grave care se întâmplă pe care nu le vor putea fi ajutate cu o dietă alimentară pentru câini de casă.

Așa că îmi place oamenii auzind despre mâncare de casă și cât de mare este și beneficiile ei. Și îmi place că încearcă să-și educe pe alți proprietari de animale de companie despre asta. Dar am o mică legărie când aud oameni spunând că spun și # 8212; & # 8220; Sigur, mâncarea câinilor de casă vor fi minunați pentru câinele dvs. Nu contează, este bun pentru câini de orice dimensiune, orice rasă, orice vârstă.& # 8221; Lucruri de genul asta și nu sunt în toate cazurile. Din nou, o să sari înapoi în acea cutie de săpun și să vă reamintesc că, dacă vă gândiți să treceți la o dietă de casă, nu uitați să verificați mai întâi cu medicul veterinar.

Mitul # 8: Carbii sunt diavolul

În cele din urmă, ultimul mit pe care vreau să-l debuncezi astăzi, este că o mulțime de oameni vor spune & # 8212; și am o mulțime când postez rețete online pentru a împărtăși cu oamenii & # 8212; Câinii nu au nevoie de carbohidrați. În timp ce este adevărat că câinii sălbatici nu sunt în sălbăticie care mănâncă carbohidrați tot timpul, carbohidrații complexi complexi oferă energie și, de asemenea, ajută la o digestie sănătoasă.

Astfel încât carbohidrați în mod moderat sunt sănătoși pentru câini. Ei ajută digestia, o mulțime de oameni sunt înșelați în gândirea că câinii nu pot digera carbohidrați, nu este adevărat. Carbohidrați sunt de fapt o capsă excelentă pentru a adăuga la hrana dvs. de câini, le dau nutriție și ajută la digestie. Deci, este de fapt ceva ce este minunat să adăugați acolo, dar trebuie doar să o faceți în cantitățile potrivite, nu vă puteți supraîncărca câinele cu carbohidrați prin orice mijloace. Unele dintre cele mai sănătoase carbohidrați pentru a adăuga & # 8212; orezul sălbatic și orezul brun sunt mari, legumele amidonice sunt bune, quinoa este o altă sursă mare.

Deci, există câteva surse bune de carbohidrați complexi care pot beneficia cu adevărat câinele dvs. Și din nou, discutați cu cineva care știe alimentația caninică și vor fi capabili să vă ghideze și să vă spună ce tipuri de nutrienți câinele dvs. va avea nevoie în fiecare zi și ce fel de lucruri ar trebui să adăugați în dietă. Dacă există un motiv ca câinele dvs. să aibă nevoie de o dietă scăzută de carbohidrați sau poate puțin mai mulți carbohidrați, vor putea să vă spună asta.

Podcast anterior: Top # 24 - Boala discului intervertebral la câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 25: debunking 8 common homemade dog diete miths