Rețetă de hrană pentru proteine ​​de casă

Dacă câinele dvs. suferă cu anumite Condiții de sănătate, medicul veterinar vă poate recomanda să-l puneți pe o dietă redusă de proteine. În timp ce există diete comerciale care sunt mai mici în proteine ​​decât alimentele comerciale tradiționale, făcând o Rețetă de hrană pentru proteine ​​de casă vă va permite să personalizați alimentele la nevoile individuale unice ale animalului.

Dietele cu proteine ​​scăzute pentru câini sunt foarte complicate. Este o linie fină între prea multă proteină și nu suficient. O dietă majoră se schimbă ca aceasta Nu pot fi făcute fără a vă consulta medicul veterinar sau nutriționist canin.

De cele mai multe ori, va trebui să achiziționați Produse alimentare cu proteine ​​scăzute din punct de vedere comercial prin biroul dvs. vete sau cu o rețetă. Aceste alimente sunt făcute în mod diferit, ceea ce face dificilă controlul cantității exacte de proteine ​​pe care câinele dvs. îl primește.

Făcând propria rețetă de casă de casă scăzută de casă, puteți controla exact cât de multă proteină este în mâncare și ce tip de proteină. Dietele de hrană pentru câini de casă scăzută sunt adesea recomandate pentru câinii cu insuficiență renală sau boală renală și am făcut o rețetă pe Cel mai bun hrană pentru câini de casă pentru probleme de rinichi aici, Dacă aveți nevoie de asta.

Următoarea rețetă face aproximativ 21 de cești de alimente pentru câini. În funcție de dimensiunea animalelor de companie, greutatea și cerințele dietetice, ar trebui să puteți obține 10-15 porții de alimente pentru câini din această rețetă de casă. Sunt 21 de grame de proteine În fiecare 2 cană de servire.

Mai multe rețete aici: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Rețetă de hrană pentru proteine ​​de casă

Rețetă de hrană pentru proteine ​​de casă

Ingrediente

  • 2 lbs. sac de fasole pinto
  • 2 lbs. sac de orez brun
  • 1 lb. sac de morcovi
  • 4 cuișoare proaspete usturoi

CITIT: 20 argumente pro și contra de rețete alimentare pentru câini de casă

Directii

După cum explic în videoclipul meu de mai sus, această rețetă de mâncare de casă scăzută de casă este foarte ușor de făcut. Partea grea este munca prepară. Nu este atât de dificil ca și cum ar fi consumă timp.

În primul rând, va trebui să pregătiți fasolea conform instrucțiunilor de pe pachet. Câinii noștri nu sunt în mod tradițional gasi, dar pre-înmuierea fasolei timp de 3 ore și apoi schimbarea apei înainte de a le pregati se spune că reduce flatulența la câini.

Fierbe sau abur morcovii până când sunt delicate. Tăiați-le în bucăți care sunt dimensionate corespunzător pentru câinele dvs. De asemenea, trebuie să pregătiți orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj, dar acest lucru ar trebui să dureze doar aproximativ 10 minute.

Tăiați usturoiul sau puneți-l printr-un procesor de alimente. Odată ce toate ingredientele sunt pregătite, amestecați-le împreună într-un castron mare de amestecare. Rețineți că această rețetă de hrană de casă scăzută de casă face aproximativ 21 de cești, deci asigurați-vă că utilizați un castron care va ține atât de multă mâncare.

Puteți stoca mâncarea într-un recipient etanș în frigider timp de 3-5 zile. Deoarece această rețetă dă o mulțime de alimente, puteți să o păstrați și într-un container etanș în congelator timp de 2-3 luni.

Îmi place această rețetă și cred că este perfect pentru oamenii care caută un mod alternativ de a-și hrăni câinii cu dietă cu proteine ​​scăzute. Până acum știm asta hrana pentru câini de prescripție nu este necesară Pentru caninele noastre, fie mergând cu mărci de mâncare cu câini cu conținut scăzut de proteine, fie făcând propriile hrană pentru câini de casă, care este scăzută în proteine ​​poate fi cea mai ieftină și mai ușoară opțiune.

Citiți următorul: 31 de mituri alimentare pentru câini trebuie să nu mai credeți chiar acum

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă de hrană pentru proteine ​​de casă