Dieta de la barf a explicat de un crescător de câini (dietă alimentară brută)

Dieta de la Barf a explicat de un crescător de câini (dietă alimentară brută)

Din păcate, tot mai mulți proprietari de câini au pus responsabilitatea de a-și hrăni câinii în mâinile producătorilor de animale de animale corporative. Și motivele sunt simple pentru a înțelege: este ușor, curat și este exact ceea ce face pe toți ceilalți. Oamenii au încredere în producătorii lor, veterinarii și crescătorii lor.

În aceste zile numărul bolilor sunt în creștere dramatic. Cancer, alergii, pancreatită, probleme de piele și multe alte boli sunt foarte puțin frecvente la câini. Este dovedit că o mare parte din aceste probleme de sănătate tot mai mari este legată de alimente. Și aici este locul în care BARF Dieta are un rol de jucat.

Ce anume este dieta BARF?

Barf, sau Alimente crude adecvate biologic, imită dieta unui câine sălbatic, un lup și alte carnivore. întreaga dietă este hrănită brută (Pe măsură ce lupii nu au plită și tigaie pentru a-și găti orezul!), Precum și pradă, lupul mănâncă și fructe, ierburi, fructe de pădure, ierburi, rădăcini, insecte și, de asemenea, în interiorul erbivorelor. În cea mai mare parte, lupul mănâncă animale întregi. Fiecare parte a unui animal va fi mâncată cu excepția Oasele mai mari, o mare parte a pielii și a stratului și o porțiune a conținutului gastrointestinal. A paleo dieta sau dieta de prada ar fi un tip de dietă potrivită.

Un lup primește toți nutrienții vitali cum ar fi proteină, grăsimi, minerale, vitamine, enzime și fibre prin consumul unui animal întreg. Prin mușcătură prin carne și oase, dinții unui carnivor va fi puternic și curat. Acest lucru împiedică, de asemenea, respirația lor să miroasă rău.

Alimente uscate, pe de altă parte, conține lucruri precum "subproduse de origine animală", "masă de păsări", "uscat-snip", "masă de pește" sau "masă osoasă" și așa mai departe. Lista, din păcate, este foarte lungă. Substanțele chimice, conservanți și agenți de ameliorare a aromelor sunt toți factori care cresc bolile. În afară de aceste ingrediente foarte inutile și periculoase, acesta conține și un număr mare de carbohidrați (de obicei 60-90%). Un câine nu are nevoie de carbohidrați - face parte din motivul pentru care 68% dintre câinii din Marea Britanie sunt supraponderali. Câinii arată nesănătoasă, suferă pierderea părului, par foame tot timpul și au respirație urâtă și energie scăzută. Toate aceste simptome sunt direct legate de hrănirea proastă.

Cum să tranziți spre o dietă alimentară pentru câini brut?

Malinois mestecat pe un picior de curcan (dieta Barf)

Schimbarea la o dietă brută pare mai complicată decât este de fapt. Mulți oameni sunt îngrijorați de hrănirea cantității corecte de carne, os, organe și legume. Dar realitatea este mult mai ușoară decât majoritatea oamenilor cred. Există linii directoare simple pentru crearea unui plan alimentar și, odată ce ați pus împreună acest lucru este foarte ușor de urmărit (există multe forumuri și pagini online despre acest lucru). Fiecare câine este diferit. Cantitatea de exercițiu, mărimea câinelui și nivelul de activitate variază și astfel planul de meniu trebuie să fie adaptat pentru fiecare câine.

Există multe atribute pozitive planului:

  • Știi exact ce mănâncă câinele tău când o punem împreună proaspăt în fiecare zi
  • O mulțime de produse pe care le avem deja în frigider pot fi folosite chiar dacă au trecut recent data de vânzare sau au plecat "off"
  • Mulți basthers ar elimina lucrurile pe care le putem hrăni câinii noștri, care face, de asemenea, hrănirea câinilor noștri ieftini, adesea mai ieftini decât alimentele uscate (dacă facturile VET sunt incluse, atunci este cu siguranță mult mai ieftin!)

Este responsabilitatea noastră ca proprietarii de câini să aibă grijă de animalele noastre. Acesta este motivul pentru care hrănirea trebuie să implice mai mult decât să mergem la supermarket pentru a cumpăra o pungă de alimente fără a citi ingredientele. Cum poate o simplă "îndrumare" pe o geantă de alimente uscată vă spun suma necesită câinelui? Câinele dvs. poate fi exact aceeași rasă și vârstă ca câine alături care nu se exercită niciodată. Tu, un proprietar responsabil, poate să-ți ia câinele de 3 ori pe zi și să-l lași să aducă o minge până când este obosit în timp ce câinele vecinului este lăsat doar în grădină acum și din nou. Cum pot acești câini să aibă aceeași cantitate de alimente? Întrebări simple ca acesta comutați lumina și vă fac să vă dați seama că acesta este doar un alt mod de marketing ..

Faceți o schimbare și sănătatea câinelui vă va dovedi că ați luat decizia corectă. Și dacă puteți, începeți mai devreme Brut hrăniți puii.

Scris de Ursula Furter, din Avonwolf Malinois, pentru beredingsiness.COM.

Avonwolf Malinis Beededer
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dieta de la barf a explicat de un crescător de câini (dietă alimentară brută)