Cum câine pooper scoopers salvează planeta noastră

Când te gândești la lucruri care sunt "salvarea planetei noastre", pooper scoopers Probabil nu este primul lucru care vine în minte. Probabil că vă gândiți la lucruri mai mari ca NASA, inițiativele "Go Green" sau poate chiar Al Gore și prezentările sale PowerPoint. Dar când vine vorba de mediu, nici un gest nu este prea mic sau nesemnificativ.

În timp ce suntem în cutia noastră de săpun despre curățarea după câine, trebuie să menționăm că este responsabilitatea dvs. ca proprietar de câine și, de asemenea, o curtoazie comună pentru alți câini și oameni care trebuie să meargă în zona în care a făcut câinele tău afacerea lui. Toți am pășit într-o grămadă de deșeuri de câine înainte și este incredibil de frustrant.

În mod normal, nu se întâmplă într-o plimbare liniștită prin parc într-o după-amiază de sâmbătă. De obicei, vă grăbiți Plimbați-vă câinele înainte de a lucra și refuză să meargă la baie. Ați întârziat și apoi WAM & # 8221; Ești în el. Este pe pantofii tăi, miroase, și acum vei fi și mai târziu pentru că trebuie să-ți curăți pantofii.

Vă rugăm să ne faceți restul de noi și să vă curățați prioritatea # 1 după ce câinele dvs. merge # 2.

În timp ce gândul de a ridica scaunul câinelui tău nu este probabil o plăcută, nu te teme. În acest articol, vă vom schimba în partea de preluare și vă vom oferi unii Recomandările de produs Pentru câine, scoopers, care vor face ca procesul cât mai ușor și "ungross" posibil.

Cum câine Pooper Scoopers salvează planeta noastră

Cum salvează Pooper Scoopers Planeta noastră

Proprietarii de câini care nu scoate poopul pot avea concepția greșită că câinele se descompune pe cont propriu. În realitate, nu este cazul. Grupul ecologic, Grupul de Lucru de Mediu, a sponsorizat un studiu privind contaminanții biologici ai animalelor de companie și ceea ce au găsit erau destul de șocante.

Studiul EWG a fost realizat de Axys Analytical, Sidney, British Coumbia, Canada, din sânge și urină colectată de la câini și pisici de către un laborator veterinar Virginia. În articolul Animale de companie poluate: Niveluri ridicate de substanțe chimice industriale toxice contaminează pisicile și câinii, EWG a detaliat constatările studiului cu privire la cantitățile mari de contaminanți chimici, care probabil au venit din mai multe surse de uz casnic, în animalele de companie.

LEGATE DE: Ce tehnologie PET viitoare va dori fiecare proprietar de câine?

Potrivit studiului, câinii au fost contaminați cu 48 de substanțe chimice industriale (din 70). Patruzeci și trei din aceste substanțe chimice au fost găsite la niveluri mai mari decât ar fi fost găsite în SUA (potrivit studiilor efectuate la om de către Centrul de Control al Bolilor). Aceste substanțe toxice provin din materiale plastice, substanțe chimice de ambalare a alimentelor, întârziere de incendiu, metale grele și toxine de curățare.

Aceste statistici înfricoșătoare nu sunt glumă. Câinii sunt în mod normal de mers pe jos pe Petri vasele, dar studiul sponsorizat de EWG a adăugat un alt strat distructiv din punct de vedere al mediului la daunele făcute câinilor și câinilor ca urmare a ingestiei lor de acești contaminanți.

Minimizarea contaminării ajută Pământul

O modalitate în care câinii ridică aceste substanțe chimice este prin lingerea labei după ce alergați în jurul și se târăsc pe podea. (Într-un fel, contaminarea lor chimică nu este diferită de cea a copiilor.) Odată ce contaminanții sunt ingerați de câine, ei nu stau acolo. De fiecare dată când câinele dvs. merge la baie, poluarea iese și ea.

Curățarea scaunului este absolut vitală pentru a se asigura că aceste toxine sunt îndepărtate de pe suprafața Pământului - în special având în vedere că, potrivit unei companii aflate în mod constant "DoodyCalls", câinii depozitează un total de 10 milioane de lire sterline de fecale pe an. In conformitate cu Huffington Post, Asta e destul de fecale pentru a umple aproape 4.000 de camioane de incendiu, o linie care se întindea de la Boston la Seattle.

LEGATE DE: 10 moduri de proprietari de câini pot merge verde și ecologic

Toată poundge, împreună cu contaminanții pe care îi conține, intră în pământ nu este bună. Împreună cu trecerea la materiale de curățare ecologice pentru a reduce expunerea câinelui la acești contaminanți, care, de asemenea, minimizează șansa sa de a A deveni bolnav de la ingerarea acestora, depozitarea poopului în locurile corecte - cutii de gunoi sau zone special desemnate în parcuri, cartiere etc. - va ajuta la prevenirea daunelor din cauciuc accidentale de către câinele dvs.

Sincer, ridicându-vă că câinele tău este doar un lucru politicos de făcut. Ar fi foarte cool dacă proprietarii de câini au luat pur și simplu unul pentru echipă și au făcut-o. Cu acest lucru în minte și fără a mai fi ado, iată câteva sugestii și recomandări ale produselor pentru ridicarea poopului câinelui în cel mai puțin grosolan posibil.

LISTA PLINA: Top 50 cel mai bun câine Sooper Scoopers

Cum câine Pooper Scoopers salvează planeta noastră

Produse care fac ca poopul să scoată fără durere

Din nou, când vine vorba de alegerea lui Pooper Scoopers, trebuie să ținem cont de faptul că suntem "verde" și încercăm să prevenim deteriorarea suplimentară a mediului. Există două elemente la un scooper Pooper: sacul și scooperul în sine. Scooperul nu va avea prea multe de-a face cu mediul, cu excepția cazului în care doriți să obțineți una care este făcută din materiale reciclate, dar pungile pot fi o problemă.

Pungile

Pentru saci care nu vor afecta mediul, vă recomandăm Pungi de gunoi foarte groase cu dozator, Care este numele spune, include un dozator gratuit de sac în formă de sac ca un os cu pungile de poop. Pungile sunt construite cu un Prodegradant D2W, care accelerează oxidarea pungilor, astfel încât acestea biodegrade rapid, făcându-le ecologice.

Ele se potrivesc cele mai multe dozatoare standard și sunt opac, ceea ce înseamnă că conținutul pe care îl ridici nu sunt vizibile (este un lucru bun, încredere în noi). Garniturile de deșeuri sunt foarte groase, ceea ce este, de asemenea, avantajos din motive evidente. Pungile sunt, de asemenea, bine sigilate.

LEGATE DE: 10 cadouri absolut minunate pentru iubitorii de câini

O altă opțiune pentru pungi pooper scooper sunt pungile de poop vândute de labele roz, Pungi roz, care donează o parte din venituri din vânzările lor la cercetarea cancerului de sân. Pungile sunt mari, 8.5 "x 12," gros și scobit. Ei chiar au un miros ușor de trandafir. Pink labele se mândrește cu conștienți de mediu. Pungile lor au un aditiv EPI care le face biodegradabil, iar ambalajul lor este fabricat din materiale reciclate.

Pooper scoopers

În ceea ce privește Pooper Scooper în sine, este un brand bine revizuit Natura Miracle Jaw Scoop, care este evaluat # 1 pe Amazon. Ușor și ușor de utilizat, arată aproape ca o miniatură aspirator. Ea scoate poopul, făcând un depozit ușor și este suficient de înalt încât nu trebuie să vă aplecați pentru ao folosi. Produsul în sine are o protecție antimicrobiană. Scooperul funcționează atât cu deșeuri umede, cât și cu deșeuri uscate, ceea ce înseamnă că, odată ce este afară, nu trebuie să așteptați să o ridicați.

Un al doilea pooper scooper să ia în considerare este Four Laws Wire Rake Scooper pentru iarbă. Seamănă cu o miniatură, o rake cutanată și este perfectă pentru ridicarea Poopului depozitată în iarbă, ceea ce uneori face dificilă ridicarea deșeurilor de câine. Cu rake, este ușor să-l scoateți și să-l depuneți într-o pungă biodegradabilă.

Cum salvează Pooper Scoopers Planeta noastră

Curățarea este foarte sanitară cu acest scooper și este rezistent la rugină, ceea ce înseamnă că îl puteți curăța cu furtunul de grădină și închideți-l să se usuce fără să vă îngrijorați de faptul că a fost ruginită. Este preț rezonabil De asemenea, un bonus pentru oricine caută să economisească niște bani.

LEGATE DE: Top 10 trebuie să aibă consumabile de antrenament pentru câini

Dacă aveți un câine mare, sugerăm Patru labe Set de rake de câine mare. Fabricat de companie care oferă rake de sârmă cu patru labe pentru iarba menționată mai sus, dimensiunea rake este aproape dublă dimensiunea rake-ului obișnuit și este conceput special pentru câinii mai mari.

Să fie considerați și să scoți poopul

Indiferent de cele din mai multe tipuri și branduri ale lui Pooper Scoopers pe care le alegeți, știți că faceți un lucru bun pentru mediul înconjurător prin curățarea după câinele dvs. Pământul vă mulțumește. Nu numai că materia mamei va fi mulțumită, dar restul omenirii va. Este întotdeauna frustrant să vezi a Proprietarul câinilor Plecați după ce animalul lor de companie face un depozit mare la parcul de câine. Nu fi acea persoană.

Curățarea deșeurilor câinelui dvs. este una dintre numeroasele responsabilități de a fi proprietar de animale de companie, deci luați-o în pas și investiți în câteva produse care vor face loc de muncă mai puțin dezgustător. Cu un scooper de calitate superioară și unele pungi de deșeuri ecologice, curățarea după câinele dvs. va fi o briză!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum câine pooper scoopers salvează planeta noastră