21 De mituri de antrenament de câine debunat: nu cred că aceste minciuni!

Mituri despre formarea câinilor

Ați încercat vreodată să mulțim o soluție pentru problemele de comportament ale câinelui dvs?

Există o mulțime de grupuri de formare de câini populare, ca niște grupuri de Facebook acolo Comunitatea câinilor reactivi și agresivi și Instruirea și comportamentul câinilor moderne (ambele pe care K9 a fondatorului meu recomandă).

Indiferent de problema, dacă întrebați vreun grup de oameni ce ar trebui să faceți pentru a vă rezolva problema caninei, veți obține probabil cât mai multe răspunsuri, deoarece există oameni.

De fapt, ei pot intra în argumente despre răspunsurile celorlalți, deoarece toți sunt convinși că al lor Soluția este cea mai bună!

Deoarece pregătirea câinilor este o industrie în mare parte nereglementată, Oricine crede că au suficiente cunoștințe pentru a fi un antrenor de câini poate să se numească unul.

Din acest motiv, Există multe mituri persistente, dar false care au apărut în privința pregătirii câinilor.

Nu vă faceți griji! Vom explora miturile obișnuite de antrenament de câine și vom împărtăși adevărul cu tine de mai jos!

Mituri de antrenament pentru câini: Takeway-uri cheie

  • Există o tona de mituri, greșeli și neînțelegeri despre pregătirea câinilor care plutesc în jurul internetului! Unele dintre acestea sunt greșite, în timp ce au încă un kernel de adevăr; Alții sunt doar bizari și fără sens.
  • Vrei să înveți câteva dintre cele mai comune mituri, astfel încât să puteți evita problemele. Noi vom împărtăși 21 de mituri de antrenament de câine, și vom explica câteva dintre modalitățile în care puteți învăța să vă vedeți pe ceilalți.
  • O modalitate excelentă de a evita aceste mituri este prin lipirea de resurse de antrenament de top. Evident, aceasta înseamnă citirea k9 a mea! Dar vom împărtăși și alte resurse valoroase de formare.

21 de mituri de antrenament de câine debunat (și adevărul susținut științific)

Există nenumărate mituri despre formarea câinilor, dar am încercat să ne concentrăm pe 21 de cele mai frecvente. Vom discuta fiecare mai jos și încercați să stabilim înregistrarea drept.

1. Este prea devreme pentru a începe să-mi antrenez câinele.

Acesta este un mit comun, dar este faptul că este Nu este niciodată prea devreme pentru a începe să-ți antrenezi puii.

Câinele tău învață în fiecare zi a întregii sale vieți. Tot ceea ce vede câinele dvs., miroase, aude, gusturi sau simte este o experiență de învățare și el va ridica lucrurile mai rapide dacă se întâmplă ceva plăcut în acest proces.

Începe să-ți antrenez pooch-ul în prima zi, îl aduci acasă, l-ai făcut pentru succes, și făcând distracție, plină de pregătire o parte din interacțiunile tale de zi cu zi va ajuta Fido să învețe repede și fericit.

Setați așteptări realiste

Acestea fiind spuse, nu ar trebui să vă stabiliți așteptările prea mari cu un catelus.

Puii sunt doar copii, iar în timp ce practicarea unor elemente de bază de formare vor fi întotdeauna valoroase, nu fi surprins dacă puii dvs. nu reușește să fie fiabil cu comenzile sau să reglementeze în mod corespunzător comportamentul lor până la catelusul trecut.

Acest lucru este valabil și pentru câinii adulți adoptați, care trec printr-o perioadă de decompresie Pe măsură ce se adaptează la noua lor casă. În primele câteva luni, nu vă așteaptă ca antrenamentul să meargă întotdeauna fără probleme!

Mulți oameni încep să se sperie puțin când au un nou catel și să-și dea seama că au adus acasă un pic de teroare. Acest lucru este absolut normal și nimic de ciudat.

Așa că da - Învățați-vă că puiul pe care jucăriile sunt pentru mușcături, nu tu! Dar nu începe să vă temeți că catelul dvs. este o fiară de monstru agresivă care vă va distruge în fruntea primei șanse pe care le primește.

Puii sunt doar prostie și un fel de stupid. Lucru bun că sunt atât de drăguți!

Verificați-vă Puppy Riding Curs Blueprint Pentru a începe câinele dvs. pe laba dreaptă!

2. Este prea târziu pentru a începe să-mi antrenez câinele.

La fel ca și cum nu este niciodată din timp pentru a-ți instrui câinele, nu este niciodată târziu Pentru a-ți instrui câinele!

Câinii învață pe tot parcursul vieții și în timp ce există Primele perioade de socializare în catelus În cazul în care câinele dvs. se înmoaie experiențe ca buretele de bucătărie, Capacitățile dvs. de învățare ale câinelui nu "dezactivează" la o anumită vârstă.

Atâta timp cât poți da câinelui tău ceva ce îi place (trata, jucării, playime, mângâiere etc.) Când face ceva ce vă place, el va dori să facă aceste lucruri mai mult, astfel încât să-i dai mai multe lucruri pe care le place. Și asta continuă când intră în ani de aur.

Dacă ale tale Câinele a devenit orb, surd, sau deficiențe în timp, să-și păstreze provocările senzoriale Nosexualul În minte în timp ce vă antrenați, astfel încât să puteți folosi indicii și markeri de recompensă câinele dvs. poate detecta în continuare.

Check out acest videoclip pentru a afla câteva sfaturi utile pentru instruirea câinilor mai în vârstă.

3. Catelul meu va crește din comportamentele sale problematice.

Puii se nasc gata sa invatreze, si daca nu le invatati, vor ajunge fericit la locul de munca in lumea fara ajutor.

Aceasta înseamnă că vor încerca doar Tot Odată, și dacă le plăcea acțiunea sau rezultatul, probabil vor face acest lucru, indiferent de ceea ce vă gândiți la asta!

Și ce puii sunt adesea atenți - chiar dacă această atenție este țipat și # 8221; la ei (Yay, avem un bark-a-thon) sau prinderea gurii (Oh, suntem greu-locuințe acum? Îmi place jocul ăsta!)

Asa de, va trebui să abordăm comportamentele problematice ale lui Pooch dacă sperați să le schimbați. De fapt, veți dori să abordați aceste probleme de îndată ce vă dați seama că sunt o problemă sau pot deveni rapid un obicei care va fi mai greu de schimbat.

Unii câini sunt mai preocupați de modul în care oamenii lor reacționează la comportamentul lor decât alții. În timp ce alții sunt aici să se distreze - la orice preț!

Puppies Don Class =

Unii câini își acordă în mod natural o atenție mai strânsă și își schimbă comportamentul, astfel încât răspunsurile noastre la ele sunt mai fericite și mai pozitive. Acest lucru are multe de-a face cu rasa câinelui (de exemplu, câinii de păstor au fost crescuți pentru a acorda cu atenție semnalele proprietarului, astfel încât acestea sunt adesea foarte intuitive și concentrate de om) și personalitate individuală.

Din fericire, găsirea de recompense care motivează fiecare câine este unul dintre obiectivele de a utiliza armarea pozitivă în tren și chiar câinii care nu sunt prea îngrijorați de ceea ce credem că poate fi învățat cum să fie animale minunate.

Un kernal al adevărului

Este demn de remarcat faptul că multe comportamente de catelus iritante se vor ușura, pe măsură ce puiul devine mai în vârstă.

Puppy gura este adesea exacerbată de un catelus care trece prin procesul de dentiție și că energia nebună de catelus va diminua ca vârstele tale.

in orice caz, Tu vrei să lucrezi la limitarea șansei câinelui de a întări aceste comportamente prin repetare.

Deci, în timp ce catelul de catelus și mușcătura este normal Tot ce vrei să lucrezi la redirecționarea comportamentului astfel încât să nu fie întărite și să devină un obicei la vârsta adultă.

4. Câinele meu este nemulțumit și nu pot face nimic despre "x & # 8221; comportament.

În timp ce unele comportamente sunt mai greu de învățat decât altele (de exemplu, învățând o serie de nas, datorită nasului lor pătrat), Toți câinii pot învăța, iar majoritatea comportamentelor lor de probleme pot fi schimbate sau stinse cu formare, management și răbdare.

Unele comportamente problematice sunt considerate patologice și sunt un rezultat al socializării slabe precoce, a problemelor medicale sau a predispozițiilor genetice.

Din fericire, formatorii de câini sau beoniștii sunt instruiți pentru a ajuta câinii cu probleme serioase de comportament, indiferent de natura problemei.

Dacă nu sunteți în măsură să respectați progresul cu problemele comportamentale ale câinelui dvs. într-o perioadă rezonabilă de timp (de exemplu, câteva săptămâni până la o lună), veți dori să ajungeți la a Consultant profesionist, certificat sau consultant de comportament.

5. Trebuie să fii alfa sau să-ți domintești câinele

Pur și simplu pune, nu. Nu trebuie să "fiți alfa" sau "domina" câinele dvs. pentru a obține succesul de formare.

Câinele tău vrea să fie prietenul tău, nu șeful tău.

Dominanța teory și metode de instruire folosind forța fizică nu sunt strategii de predare bune. Ei au fost dovediți a fi un mod slab de a învăța câinii noștri de companie și de a fi legate de creșterea agresiunii.

Învățând câinele dvs. folosind o armare pozitivă va duce la o pooch care știe cum să fie un animal de companie bun și se bucură de învățarea unor noi abilități!

Armarea pozitivă este cea mai bună

6. Prong / gulere de șoc / lanț vor corecta cu ușurință problema.

Echipamentele de instruire care folosește aventura (sentimente neplăcute sau experiențe) nu vă fac un antrenor mai bun și nici nu face un câine un cursant mai bun.

În general, aceste tipuri de instrumente aversive sunt inutile și potențial periculoase în mâinile ne-experimentate.

Dar acest lucru nu înseamnă că aceste metode nu au locul lor. Acestea pot ajuta, de exemplu, în situații care altfel ar putea provoca răniți sau morți dacă un comportament problematic nu se schimbă rapid.

De exemplu, ia în considerare un câine cu o puternică unitate de herding, care a urmărit mașini. Odată ce Doggoul începe să ruleze într-o mașină, el oprește să răspundă la indicii pe care îl știe și este în mod normal bun la.

Într-un astfel de caz, un guler electric poate întrerupe comportamentul problemei, astfel încât să îl puteți cuge să se întoarcă. Astfel de instrumente tratează simptomul, nu problema rădăcinii, ar implica învățarea câinelui pentru a controla sau a redirecționa că instinctul de a vindeca.

De fapt, șocant câinele dvs. pentru a urmări o mașină ar putea introduce o nouă frică de mașini (deoarece câinele a aflat că mașinile sunt egale de a fi șocate).

Nici unul dintre aceste produse aversive va eradica comportamente problematice pe cont propriu, și orice schimbări comportamentale pe care le cauzează sunt temporare.

Astfel, acestea ar trebui utilizate cu ușurință numai în scenarii cele mai grave și numai în plus față de un plan de formare bine dezvoltat.

Unii câini vor dezvolta alte comportamente problematice "Fallout" ca urmare a metodelor de formare aversive sau a vătămărilor fizice datorate utilizării unui echipament slab sau defecțiunii mecanice.

7. Pedeapsa poate ajuta la prevenirea comportamentelor problematice.

Niciunul dintre câinii noștri nu este psihic și Nu există pedepse care să-ți învețe în mod magic câinele dvs. sau să oprească permanent orice comportament.

Punctele sunt definite ca orice ar putea provoca un comportament să se întâmple mai rar, iar atunci când sunt folosite de câini de formare a oamenilor, ele sunt adesea legate de frică, evitație și agresiune.

Lovind, lovind sau strigă la câinele tău sunt nu O modalitate bună de a-i învăța nimic.

Dacă vă pedepsiți câinele și el se tem de dvs., el pare să facă un comportament mai puțin problematic in jurul tau. Dar asta e doar pentru că a învățat să vă evite - și el poate continua să facă aceste lucruri când nu sunteți în apropiere.

În loc să vă pedepsiți câinele, utilizați un sunet pentru a întrerupe un comportament nedorit în timp ce se întâmplă și apoi Cereți câinelui dvs. să facă altceva pentru a-l redirecționa.

Această parte este esențială. Nu uitați că cuvântul și # 8220; Nu & # 8221; nu înseamnă nimic pentru un câine. În loc să le spună să se oprească, cereți-i să facă un comportament neconform, în schimb (aka un comportament pe care nu-l pot face în timp ce practicând comportamentul nedorit).

Un exemplu ar putea fi - în loc să strige "Nu & # 8221; Când câinele tău sare pe tine, cere-i să-ți dai drumul la patul tău & # 8221; (După ce a lucrat la această comandă, astfel încât ei să o cunoască). Câinele tău nu poate să sară pe tine și du-te la patul lor în același timp. Întăriți acțiunea de a merge la culcare și Hei - ați fixat săriturile câinelui!

În loc să spunem și # 8221;, întrebați-vă ce doriți ca câinele dvs. în loc de comportamentul nedorit.

8. Cutia de antrenament este crudă.

În timp ce câinele tău ar prefera întotdeauna să fie lângă tine, Câinii pot învăța să se bucure de cutia lor în timp.

Dacă este executat cu grijă, treptat și cu compasiune, câinele dvs. va vedea probabil cutia ca și cum este "dormitorul său", mai degrabă decât un spațiu pentru pedeapsă.

Folosind o cutie poate fi foarte utilă pentru puii de antrenament olar și poate împiedica puii să intre în probleme sau să mestece cabluri atunci când este acasă singur pentru câteva ore.

Dar folosind o cutie necorespunzător este crud și poate duce la probleme.

Dacă câinii nu sunt instruit cum să se bucure de spațiul lor de cut Treptat, sau sunt lăsați în el pentru o cantitate extinsă de timp în fiecare zi, ei pot învăța să-și asocieze cutia cu stresul pe care îl simt în interiorul ei.

Cu toate acestea, câinii care au învățat să se bucure de timpul lor într-o cutie pot învăța să se simtă confortabil și sigur în ea. Acest lucru poate chiar ajutați mulți câini care se confruntă anxietate de separare sau suferință.

Formarea cu crate este, de asemenea, utilă pentru a ajuta câinele dvs. să se simtă mai puțin stresat dacă doriți să îl limitați în siguranță în timp ce călătorește cu dvs. sau dacă el trebuie vreodată să rămână la biroul medicului veterinar pentru îngrijirea medicală.

Alternative la cutii

În timp ce cutii sunt în sine, nici crud atunci când sunt folosite ocazional, există o mișcare tot mai mare a formatorilor care sugerează că lăsarea câinelui tău într-o cutie timp de ore întregi în fiecare zi este nu potrivit.

Sunt sigur că nu ar fi încântat să fii blocat într-un dulap timp de 8 ore pe zi!

De fapt, turnarea câinelui tău pentru perioade lungi de timp este în multe alte țări, cu o formare de crate este o metodă unică de formare americană.

În loc de cutii, ia în considerare dacă X-pixuri (Practic, câine PlayPens) sau Porțile de câine de interior între camere ar putea realiza același scop de a oferi câinelui dvs. un spațiu privat sigur pentru a rămâne din necazuri.

Aceste soluții oferă câinelui dvs. mai mult spațiu și vă permit să vă lăsați în siguranță câinele numai pentru perioade lungi de timp, fără a le bloca într-o cușcă!

9. Formarea pozitivă înseamnă că câinele dvs. va asculta doar dacă aveți tratamente în mână.

Tratează sunt excelente pentru a construi motivația pentru a învăța lucruri noi, dar nu trebuie să fie folosite pentru totdeauna.

Oricând vrem să învățăm câinii noștri ceva nou, vor să cunoască două lucruri: "Ce vrei să fac?"Și" de ce ar trebui să o fac?"

Tehnicile de formare a armăturii pozitive sunt motivaționale, deoarece câinele dorește ceva ce avem controlul.

Și în timp ce tratamentele sunt adesea (cu succes) folosite pentru a motiva câinii noștri, De asemenea, puteți utiliza jucăriile, timpul de joc, mângâierea sau orice altceva vrea câinele dvs.

Atâta timp cât poți controla răsplata și câinele tău dorește suficient să încerce să-l câștige de la dvs., poate fi folosit ca un ranforcer.

Verificați acest videoclip pentru a afla puțin despre utilizarea întăririlor pozitive decât produsele alimentare:

10. Ar trebui să puneți nasul câinelui în pipi / Poop după accidente de quety.

Instruirea câinelui dvs. să se elibereze în afara nu necesită să-l respectați prin punerea nasului în pierderea lui, la fel ca și copiii de antrenament de toaletă nu.

Supravegherea câinelui în timp ce el este în interior, asigurându-i să-i dea o mulțime de oportunități de a ieși în afara zilei, prevenind accidentele folosind supervizarea și recompensarea succeselor atunci când se întâmplă sunt câțiva dintre cei mai importanți pași de a lua dacă doriți să vă adăpostiți câinele.

De fapt, frecarea nasului câinelui tău în locul crimei l-ar putea face ca el să fie înspăimântat să meargă la baie deloc!

Verifică Articolul nostru de antrenament pentru a învăța cum să-ți înveți câinele când și unde ar trebui să se elibereze folosind doar metode pozitive.

11. Nu poți să-ți antrenezi câinii care nu sunt motivați.

Fiecare câine îi place ceva - Și acest lucru înseamnă că alimentele nu sunt singurul lucru care poate motiva un câine.

De fapt, motivația poate lua mai multe forme.

Ar putea fi o jucărie, sau un anumit joc jucat cu acea jucărie. Ar putea fi un masaj special sau zgârierea pe care ei nu le pot obține suficient de sau de a împărtăși o bucurie cu oamenii lor preferați în timp ce fac ceva deosebit, cum ar fi merge la o plimbare.

Există modalități de a face aceste experiențe speciale și mai valoroase, astfel încât acestea să poată fi folosite ca o recompensă pentru efortul și succesul câinelui pe măsură ce îl învățați noi lucruri. Și odată ce un câine începe să învețe, el devine de obicei un student mai bun care învață mai repede și este mai încântat de câștigul de recompense.

De asemenea, mulți oameni încearcă unul sau două tipuri de tratamente pentru formare și renunță dacă câinele lor nu este peste lună despre ei.

În schimb, continuați să oferiți diferite tipuri de tratate de mușcătură, în diferite locații și circumstanțe și continuați să încercați diferite lucruri până când aveți trei până la cinci tipuri de tratamente pe care câinele dvs. va mânca de obicei repede.

De obicei, Stingerul, cu atât mai bine. Freeze-uscate din carne tratate sunt cele mai populare!

Odată ce vă dați seama ce îi place câinele dvs., păstrați acest amestec de tratament Punga dvs. de tratament tot timpul. Soiul îi va păstra să se plictisească cu un anumit tip.

Consultați următorul videoclip de la câinii McCann pentru mai multe informații.

12. Câinii respinge antrenamentul.

Câinii de multe ori bucurați-vă de Instruire; ei resping doar de formare dacă este neplăcut și nici o distracție. Câinii iubesc să lucreze cu noi și să ne ajute să realizăm sarcini și, de asemenea, iubesc să câștige lucruri pe care le place.

Dacă antrenamentul devine un joc nou pe care tu și câinele tău îl joacă în mod regulat, îi dai o mulțime de armare pentru eforturile și succesele sale, și întotdeauna termini sesiuni de formare cu un joc sau o activitate pe care o place, el va place să învețe și să se uite înainte la data viitoare când ajunge să joace Joc de antrenament distractiv cu tine din nou!

13. Redarea remorcă-mă va face ca câinele meu să fie agresiv.

Joacă remorcher cu câinele tău nu-l va face agresiv.

La contrare, remorcă de război este un joc distractiv, interactiv care încurajează câinii să se încânte să-și folosească gura și puterea de a câștiga un articol valoros de la playmatele sale.

Redarea remorcării cu câinele dvs. poate fi, de asemenea, o oportunitate minunată de ao ajuta să învețe câteva abilități minunate, inclusiv:

  • Controlul gurii & # 8212; Dacă câinele dvs. nu este atent la locul în care își pune gura și seniște accidental pe tine sau de hainele tale, să pauze pe scurt jocul. Acest lucru îl poate ajuta să învețe să fie mai precaut, astfel încât jocul poate continua.
  • Cum să luați indicii în timpul jocului & # 8212; Practicarea indicii cum ar fi "luați-o" pentru a începe jocul și "picătură" pentru a termina jocul este o altă modalitate de a vă îmbunătăți comunicarea cu câinele dvs. și adăugați o altă modalitate de a îmbunătăți controlul gurii
  • Transformați un joc într-o recompensă & # 8212; Unii câini le place să joace atât de mult încât puteți utiliza un joc scurt de remorcare ca o armare în timpul unei sesiuni de instruire

Unii câini pot mârâi în timp ce joacă remorcher, Dar din moment ce se întâmplă în contextul jocului pe care îl jucați cu el, nu încurajează în mod normal comportamente agresive în alte contexte.

14. Câinele meu este rasa x, așa că nu a înțeles.

Nu există rase de câine care nu pot învăța cu tehnici de formare pozitivă de armare. Ei sunt toate Capabil să ia noi obiceiuri și abilități.

Cu toate acestea, unele rase sunt în mod natural mai independente și pot fi mai puțin motivate de recompensele tradiționale de formare.

Dacă puteți Figurați ce îi place câinele dvs. și lăsați-l să se bucure de ea ca o recompensă în sesiunile de antrenament, Veți avea un elev mai interesat și dispus în timp ce mergeți!

15. Dominanța este necesară pentru câinii mari

Nici teoria dominanței, nici formarea care implică pedeapsa sunt necesare pentru a preda câinilor de orice dimensiune sau tip. Aceasta include păstori, tauri de pit, rotties, mastiffs și orice altă rasă mare sau asertorie pe care o puteți gândi.

În timp ce câinii mai mari se presupune că au nevoie de mai multă pregătire decât câinii mici din motive de siguranță, Câinii de toate dimensiunile beneficiază de relația și siguranța îmbunătățită, care vine împreună cu metode de formare a stilului de armare pozitivă.

Câinii învățați în acest fel sunt mai ascultători și prezintă mai puține semnale de stres și comportamente agresive decât câinii învățați cu pedeapsă sau orice fel de forță.

Formare pozitivă pentru câinii mari

16. Câinele meu a făcut x pentru că el este supărat pe mine.

Câinii nu fac lucruri pentru că sunt supărați de noi. Ei nu înțeleg valoarea sau costul bunurilor noastre, nici nu încearcă să ne pedepsească cu acțiunile lor.

Majoritatea comportamentelor de câine sunt motivate de motive sociale sau de interes propriu. Câinii care nu primesc nevoile lor de bază mentale sau sociale se pot simți stresate, iar cele mai multe comportamente pe care le fac în timp ce le-au stresat îi ajută să se simtă mai calme.

De multe ori, când proprietarii cred că animalul lor de companie este supărat pe ei, proprietarii își proiectează propriile interpretări despre modul în care s-ar simți dacă au efectuat același comportament pe care-l face câinele.

În timp ce nu putem ști exact cum gândesc câinii și simt despre toate lucrurile pe care le facem, acționând din mânie și în ciuda nu par a fi motivatorul pentru comportamentele distructive.

17. Trebuie să-mi conduc câinele prin ușă și ela început, așa că câinele meu va ști că alfa.

Predarea comportamentelor tale de câine, cum ar fi așteptarea permisiunii de a trece printr-o ușă deschisă este o idee bună din motive de siguranță, Dar nu are nimic de-a face cu "dominația."

Dominance / Teoria formării alfa nu se aplică câinilor noștri de companie aproape la fel de mult cum am crezut.

În consecință, în timp ce vă predați manierele de câine, astfel încât el nu se grăbește prin ușă sau încercați să vă luați mâncarea este o idee bună, nici unul a comportamentelor câinelui dvs. sunt motivate de dorința câinelui dvs. de a vă domina. 

Câinii fac lucruri pentru că le găsesc pline de satisfacții și, dacă nu au învățat un comportament incompatibil pentru a le împiedica să facă ceea ce le place deja, ei vor continua să o facă.

Folosind armarea pozitivă pentru a vă învăța câinele cum să fie un membru bun de familie este o modalitate excelentă de a schimba comportamentele pe care nu le place, astfel încât câinele dvs. va fi cel mai bun animal de companie pe care îl poate fi.

câine de conducere prin ușă

18. Câinele meu este "dominant și # 8221; sau ALHA & # 8221; așa că face x.

Câinele tău face lucrurile pe care le face pentru că sunt pline de el. Nici un comportament al câinelui nu este motivat de dorința de a fi responsabil de tine.

Câinii fac ca o mulțime de aceleași lucruri pe care le facem, iar unii pot fi suficient de încrezători pentru a încerca să dobândească privilegii pe care nu vă simțiți confortabil lăsându-l, dar nu este vorba despre "dominând".

Utilizarea formării pozitive de armare este cea mai bună modalitate de a schimba comportamentul câinelui, Indiferent de ce face asta nu-ți place.

19. Câinele tău nu te respectă dacă l-ai lăsat să doarmă în patul tău.

Există o mulțime de motive pentru care ați putea sau nu doriți să lăsați câinele dvs. să doarmă în patul dvs., dar nu au nimic de-a face cu păstrarea respectului câinelui.

Câinii ca aceleași lucruri pe care le facem și spațiile de dormit confortabile nu sunt diferite.

Câinii derivă sentimente de securitate, dormind lângă restul familiei lor, iar câinii noștri iubesc să facă parte din acțiune. Dacă sunt înfricoșați să adoarmă cu noi, vor observa cu siguranță când ne ridicăm să începem o altă zi nouă și interesantă!

Locurile de dormit preferate sunt o resursă pe care câinii îl vor proteja dacă sunt îngrijorați că alții ar putea încerca să-și preia spațiul lor. De asemenea, câinii consideră că este foarte nepoliticos când cineva îi deranjează în timp ce dormi.

Dacă câinele dvs. a fost folosit pentru a dormi în pat, și chiar dacă a început să păzească patul de la dvs. sau pe alții, există câteva strategii bune de pregătire și management disponibile dacă doriți să vă învățați câinele să rămână de pe patul dvs. sau dacă Vrei să aștepte permisiunea înainte de a fi în pat cu tine.

Asigurați-vă că Verificați ghidul nostru pentru paza resurselor pentru a afla mai multe!

20. Permițând câinelui dvs. să vă urmeze, veți duce la anxietatea de separare.

Câinele tău vrea să fie cu tine, făcând lucrurile pe care le faci. De aceea câinii fac prieteni atât de buni!

Permiterea pooch-ului dvs. să eticheteze împreună cum faceți lucruri pe tot parcursul zilei nu să-l facă să dezvolte probleme atunci când pleci.

Intoleranța separată, anxietatea și suferința de izolare sunt derivate din câinii de stres simt atunci când sunt singuri.

Unii câini sunt predispuși la dezvoltarea acelora anxietate de separare Indiferent de ceea ce facem - în special câinii care au trecut prin mai multe case sau au petrecut timp în adăposturi.

Reacțiile individuale ale unui câine la senzație de stres pot varia de la tremurând, gâfâind, și drooling, la lătrat, plâns, mestecând lucruri, și distrugerea ferestrelor și ușilor.

Cu toate acestea, deoarece ocazional trebuie să mergem în locuri unde câinii noștri nu sunt bineveniți, ajută la a avea o strategie de izolare care vă păstrează câinele în siguranță, din necazuri și fericit până când vă întoarceți.

Cutia de antrenament, X-stilouri și porți interioare sunt toate soluțiile bune de izolare pentru multe gospodării câinelui.

Obținerea câinelui dvs. cu curelele sale treptat în timp ce utilizați strategii de formare pozitivă de armare este o modalitate excelentă de a vă menține câinele de a face orice veți fi supărați când vă întoarceți.

21. Știi că câinele tău a făcut ceva greșit dacă pare: vinovat.& # 8221;

Câinii nu se simt vinovăție, dar sunt excelenți la citirea limbajului corpului. Aceasta înseamnă că știu când sunteți supărați de îndată ce începeți să simțiți așa.

Cu mult înainte de a le privi și întrebați "Ce ați făcut?!"Mușchii tăi s-au strâns, te-ai aplecat înainte, fața ta sa schimbat și ochii tăi au modificat forma.

Câinele dvs. nu se simte vinovat, dar acționează supus în încercarea de a vă difuza mânia.

Lixele de buze, întorcându-și capul, îngusându-și ochii, aplatându-și urechile, croucându-și coada, urinând și se rostogoli pe spate sunt toate părțile lui a Limbajul corpului câinelui Asta spune: "Te rog, nu fi supărat pe mine."

În situații de genul acesta, șansele sunt excelente pentru ca câinele dvs. să nu știe ce comportament a făcut că te-a făcut atât de supărat.

Dacă mestecarea încălțămintei a fost problema, de ce nu ați spus ceva despre asta de îndată ce a început să o facă acum 3 ore?

În schimb, câinele v-a văzut că vă supărați când ați venit acasă și, probabil, ați fost supărat când veniți acasă foarte recent, astfel încât câinele dvs. poate începe să efectueze comportamente de calmare de îndată ce ajungeți să încercați să vă păstrați de la a fi supărat ... orice este că sunteți supărat astăzi.

Cel mai bun lucru pe care îl puteți face atunci când câinele dvs. a făcut o alegere slabă despre cum să-și petreci timpul când vă aflați Gestionați comportamentul prin schimbarea antecedentului (ex. puneți-vă pantofii într-un loc sigur înainte de a pleca) sau izolați câinele în cutie sau prin porți pentru copii, astfel încât el să nu vă poată deteriora lucrurile când ați plecat.

Evitați miturile de instruire

Cum puteți evita căderea pentru miturile de formare a câinilor?

Dacă sunteți un nou proprietar de câine care învață cum să antreneze un câine pentru prima dată sau încercați să rezolvați o problemă pe care nu ați întâlnit-o niciodată, este posibil să nu știți ce direcție să vă întoarceți pentru soluții.

Și dacă problema pe care încercați să o lucrați, vă provoacă multă stresare câinelui dvs., orice soluție poate părea o idee bună!

Cu toate acestea, după ce a aflat câte mituri de antrenament câine sunt acolo, cum puteți fi sigur că sfatul pe care îl obțineți este cel mai bun pentru dvs. și câinele dvs?

Răspunsul este de a rămâne la sursele de comportament de câine de înaltă calitate, care știu despre ce vorbesc!

Aflați de la formatori de câini de înaltă calitate, credentialedați sau consultanți de comportament

Din păcate, unii formatori bine-cunoscuți oferă încă sfaturi care sunt influențate de unele dintre miturile pe care le-am discutat în acest articol sau sunt pur și simplu incorecte sau greșite cu privire la unele subiecte.

Dar Cei mai buni formatori de câini continuă să învețe despre cele mai eficiente strategii de formare pozitivă a armăturii, Cele mai noi tehnici și cele mai recente cercetări, astfel încât formarea lor să poată fi cât mai eficientă posibil.

Multe asociații de formare recunoscute la nivel național încurajează formatorii să continue să învețe prin faptul că le prezintă CEU (unități de educație continuă) anual pentru a primi și menține acreditările asociate cu aceste grupuri.

Mai jos, veți găsi câteva asociații de formare a câinilor, site-uri web și alte resurse care oferă consultanță și soluții informate și care își consumă formarea pe o consolidare pozitivă și construind o legătură de-a lungul vieții de iubire și încredere cu câinii din viața lor.

  • K9 de mine - Iartă-ne pentru tooting propriul nostru corn, dar ne asigurăm că Cursuri video de formare pentru câini online și articole pe care le oferim includ doar informații bazate empiric și evităm orice mit. Suntem pretențioși despre sursele noastre și ne asigurăm întotdeauna că ceea ce oferim se bazează pe cel mai mult Metode moderne de instruire și cercetarea disponibilă.
  • Călătorie de antrenament de câine & # 8212; Condusă de un K9 de contribuabil și dedicat tehnicilor pozitive bazate pe știință, formarea câinilor de călătorie este o resursă excelentă pentru proprietari. Și ca un K9 de cititor de mine, puteți chiar Bucurați-vă de o reducere pe soluțiile lor de formare pe distanțe lungi!
  • Academia Karen Pryor - Karen Pryor a fost unul dintre primii formatori care utilizează în mod consecvent metode pozitive de consolidare a armăturii și care le-au standardizat în multe dintre practicile de formare pentru câini de companie pe care o cunoaștem astăzi. Site-ul ei este o sursă fantastică și fiabilă de abordări de antrenament de câine de top.
  • Asociația formatorilor profesioniști de câini - a început în 1993 de Ian Dunbar, această organizație oferă una dintre cele mai cunoscute certificări pentru formatorii profesioniști de câini.
  • Asociația Internațională a Consultanților Bectorului Animal & # 8212; IAABC a fost înființată în 2004 după ce a recunoscut că practica de asistare a publicului cu probleme de comportament animal de companie au nevoie de o organizație și de sprijin.
  • Societatea americană pentru prevenirea cruzimii față de animale (ASPCA) - Această organizație este prima societate umană care va fi înființată în America de Nord și este acum una dintre cele mai mari din lume. Ei au o mulțime de informații utile despre comportamentele problematice ale câinilor PET și despre sugestiile minunate despre când pentru a obține un ajutor profesionist al trainerului.
  • Societatea umană a Statelor Unite (HSUS) - Această organizație este dedicată îmbunătățirii vieții tuturor animalelor. Ei au câteva resurse bune pe comportamentul câinelui de companie aici.

Nu aveți încredere orbește primul trainer cu care vorbiți

Dacă studiați o problemă de formare a câinilor și nu vă simțiți prea sigur de soluția pe care ați găsit-o, este o idee minunată de a face cercetări despre motivul pentru care alți formatori nu pot fi de acord.

Acest lucru este foarte important dacă sfatul pe care l-ați găsit pare neobișnuit sau doar nu stați destul de corect cu dvs. Încredere în tine!

Câinii au făcut parte din viața noastră de zi cu zi și toată lumea care a trăit sau a pregătit un câine are o poveste de spus.

Când căutați informații despre cum să rezolvați problemele pe care le aveți cu animalul dvs. de companie, Vizionați-vă pentru mituri de antrenament și soluții rapide, Deoarece se pot baza pe metode slabe de instruire care ar putea deteriora prietenia iubitoare pe care o împărțiți cu câinele dvs.

De obicei, dacă cineva susține că pot repara problema comportamentului câinelui în câteva minute sau dacă soluția lor pare a fi un miracol sau # 8220 prea bun pentru a fi adevărat, & # 8221; atunci șansele sunt ceva nu este corect.

Analizarea reală și modificarea comportamentului ia o muncă consistentă și vă cere ca dvs. și câinele dvs. să lucrați împreună, pe o bază continuă. Comenzile rapide nu există în formarea câinilor fără o reacție serioasă.

Fiți gata să faceți o mică cercetare și gândiți-vă critic în legătură cu a căror intrare sunteți gata să aveți încredere!

***

Ați căutat ajutor de antrenament câine, doar pentru a realiza soluția pe care ați găsit-o a fost un mit? Cum ți-ai dat seama că era neadevărat?

Ce site-uri web și resurse aveți încredere pentru a vă oferi informații excelente de instruire și soluții?

Distribuiți-vă experiențele (și orice întrebări pe care le aveți) în comentariile de mai jos!

>>
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 21 De mituri de antrenament de câine debunat: nu cred că aceste minciuni!