Recapitul de duminică: prevenirea viermei la câini

Sfaturi de câine de top - Prevenirea inimii la câiniSăptămâna trecută coloana mea a fost despre Cumpărarea puii de magazin de animale de companie și toate pericolele care vin cu ea. Motivul pentru care multe pui de companie de companie se îmbolnăvesc este că mulți dintre ei provin din reproducerea iresponsabilă. Genetica slabă nu este singurul lucru care duce la condiții de sănătate. Unele boli sunt răspândite prin insecte și alți dăunători. Heartworms sunt una dintre aceste probleme care sunt trecute de la câine la câine și este important să vă protejați câinele de a deveni infectat.

Mulți părinți de companie subestimează importanța acordării câinelui un tratament preventiv pentru viermii de inimă. Ambii câini mei iau o prevenire a inimii o dată pe lună (folosim Sentinel), dar sunt pasionat de educarea altor părinți de companie pe pericolele viermilor de inimă și de a contribui la răspândirea conștientizării. Ce modalitate mai bună de a face acest lucru decât să împărtășiți câteva informații minunate cu voi în această săptămână?

Pentru a înțelege importanța prevenirii, trebuie mai întâi să înțelegeți ce heworms sunt modul în care acestea sunt transmise de la un animal la altul. Boala de viermi este răspândită de țânțarii. Asociația medicală veterinară americană explică foarte simplu ceea ce înseamnă acest lucru pentru părinții de companie din Acest articol.

  • Toți câinii, indiferent de vârstă, sex sau mediu de viață, sunt susceptibile la infecția cu viermi. Indoor, precum și în aer liber, pisicile sunt, de asemenea, expuse riscului pentru boală. Deoarece viermele de inima sunt răspândite prin țânțari, orice animal de companie expus la țânțarii trebuie testat. Aceasta include animalele de companie care doar ieșesc ocazional.

În felul lor În broșură de adâncime, intitulat Ghidul curente de canină pentru prevenirea, diagnosticarea și gestionarea infecției cu viermi (Dirofilaria immitis) la câini, American Heartworm Society (AHS) vă spune tot ce veți avea vreodată nevoie să știți despre viermii de inimă, boala de vierme și cum să o tratați. Este dificil să citești și este plin de jargon veterinar și științific, dar vă va oferi absolut toate informațiile de care aveți nevoie.

  • Când țânțul ia o masă de sânge, larvele infecțioase rupează capătul lacului țânțarului și apar într-o picătură de hemolimfh (sânge țânțar) pe pielea gazdei. Imediat după făina de sânge, aceste larve diferențiate sexual intră pe corpul animalului prin rana de puncție făcută de gurii de țânțari.

Ahs a creat, de asemenea, acest lucru Diagrama ușoară de urmat care explică ciclul de viață al viermilor de inimă, când măsurile preventive sunt eficiente și când este necesar tratamentul.

Dar ce sunt viermi de inimă și ce vor face pentru animalele de companie? Universitatea de Tufts a creat foarte mult Simplu manual Pentru părinții de companie cu câteva informații de bază privind viermii de inimă. Informațiile sunt într-adevăr de bază, dar este suficient să înțelegem importanța tratamentelor preventive.

  • Când un țânțar suge sânge de la un animal infectat și apoi musca următoarea victimă, larvele sunt transmise prin piele. Aceste larve se îndreaptă în cele din urmă la camerele inimii sau plămânilor în care cresc în adulți. Ele cresc, cu o lungime de până la 10-12 centimetri, și pot în cele din urmă să facă rău pe organele animalului tău.

Odată ce știți ce sunt viermi de inimă și cum sunt transmise, trebuie să înțelegeți exact ce pot face câinele dvs. și cum vor fi dăunători corpului său. Petsandparasiți.Org a publicat a Mare articol care explică totul despre boala de vierme într-un mod foarte ușor de înțeles.

Dacă căutați doar o scurtă înțelegere a viermilor de inimă înainte de a avea o conversație cu veterinarul dvs., acesta este cu siguranță articolul pentru dvs.

  • Odată în inimă, viermii pot afecta fluxul sanguin în tot corpul. Infecția cu inima poate afecta multe organe diferite ale inimii, plămânilor, rinichilor și ficatului, de exemplu, astfel încât simptomele pot fi variate.

Spitalul de predare veterinară de la LSU răspunde unor întrebări frecvente despre boala de vierme pe site-ul lor. Una dintre cele mai frecvente întrebări adresate de părinții de companie este "Care sunt simptomele bolii de vierme la câini?"Aceasta este, de asemenea, cea mai bună întrebare pe care o puteți întreba, pentru că trebuie să cunoașteți simptomele pentru a putea recunoaște că o problemă.

Cel mai bun lucru pe care îl puteți face ca proprietar de animale de companie este să vă observați câinele zilnic. Păstrați comportamentul său, obiceiurile alimentare, obiceiurile de baie și alte activități zilnice comune în minte. Dacă vă monitorizați pe animalul dvs. de companie în mod regulat, veți putea cu ușurință să ridicați semnele atunci când ceva este greșit. Potrivit spitalului de predare veterinară la LSU simptomele pe care ar trebui să le căutați sunt:

  • Câinii cu infestație timpurie de vierme pot să nu prezinte simptome. Câinii cu simptome timpurii se pot anvelopa cu ușurință, în special în timpul exercițiilor și ar putea avea o tuse moale, profundă. Dacă nu este tratat, acest lucru progresează la respirația rapidă și pierderea în greutate. În cazurile severe, câinii ar putea avea vrăji de leșin. Decesul brusc este, de asemenea, posibil.

Majoritatea medicilor veterinari vor face un test pentru viermii de inimă în fiecare an în timpul examenului anual al câinelui. Wpălăria se întâmplă dacă câinele dvs. testează pozitiv pentru viermii de inimă? După cum probabil ați putea ghici, puteți găsi tot ceea ce trebuie să știți despre boala de vierme de pe site-ul Societății Americane Heartworm.

Împreună cu broșura pe care am menționat-o mai devreme, organizația are și o foarte bună Articol detaliat pe site-ul lor care oferă câteva informații minunate părinților de companie. Desigur, ar trebui să vă consultați cu medicul veterinar pentru a discuta starea câinelui dvs., dar dacă doriți informații în prealabil, aceasta este o citire grozavă.

  • Nimeni nu vrea să audă că câinele lor are inimi de inimă, dar vestea bună este că majoritatea câinilor infectați pot fi tratați cu succes. Scopul este să vă stabilizați mai întâi câinele dacă arată semne de boală, apoi ucideți toți viermii adulți și imaturi, păstrând în același timp efectele secundare ale tratamentului la un nivel minim.

Acum că aveți o înțelegere mai bună a ceea ce sunt exact viermele de inimă și cum pot influența animalul dvs. de companie, sper că începeți să înțelegeți importanța menținerii animalului de companie pe un medicament preventiv de vierme. Indiferent dacă aveți țânțari în regiunea dvs. în lunile de iarnă sau nu, animalul dvs. de companie ar trebui să fie pe preventivii de vierme pe tot parcursul anului.

Acest articol, scris de Dr. Dwight d. Arcaş, explică de ce toate animalele de companie ar trebui tratate pe tot parcursul anului.

  • CAPC recomandă prevenirea viermei pe tot parcursul anului cu controlul parazitului intern și extern pentru câini și pisici. Este dificil să înțelegi de ce există rezistență de la atât de mulți practicieni și de clienții acestora cu privire la necesitatea unui astfel de control, deoarece acest lucru pare a fi mijlocul mijloacelor logice de a împiedica cu ușurință un număr de agenți patogeni din locuința sau pe un animal de companie sau de hrănire pe un animal de companie și inocularea acesteia cu microbi periculoși. Costul este minim în comparație cu costul tratării bolilor și a morbidității (și a mortalității) indusă, preocuparea clienților cu un animal de companie infectați, iar potențialul animalelor de companie fiind rezervorul de agenți zoonotici.

Preventivii de viermi nu împiedică țânțarii să-ți mușcă câinele. Gândiți-vă la utilizarea Bug repellent pe tine însuți. Poate funcționa pentru a păstra majoritatea dăunătorilor să vă mușcă, dar nu le va ține departe. Funcționează la fel cu câinii. Indiferent de tipul de substanță pe care îl utilizați pentru a păstra țânțarii departe de animalul dvs. de companie, el este încă sigur că va fi mușcat de cel puțin câteva ori.

De aceea preventivii de vierme ucid larvele de vierme în loc să încerce să împiedice mușcătura în primul rând. Jessica Maloney a scris a Articol scurt Pentru Colegiul de Medicină Veterinară din Purdue, care răspunde unor întrebări frecvente despre preventivii de vierme.

  • Preventivii de vierme nu împiedică de fapt, țânțarii să infecteze câinele dvs. cu larve de vierme. Acești preventivi ucid de fapt diferite etape de larve de vierme care deja au infectat câinele. Diferite tipuri de preventivi de viermi de inimă ucid diferite etape ale larvelor de viermi. Prin urmare, preventivii de viermi pot avea orare diferite de administrare (lunar sau la fiecare 6 luni). 

De asemenea, puteți găsi câteva informații minunate despre boala Heartworm pe site-ul web al Statelor Unite ale Americii (FDA). Desigur, ar trebui să utilizați întotdeauna medicamente care au fost aprobate de FDA. Site-ul lor are informații privind produsele preventive, precum și cele două tratamente pe care le-au aprobat.

  • Există numeroase produse aprobate de FDA care împiedică boala de vierme la câini. Toate necesită o rețetă veterinar. Majoritatea produselor sunt date lunar, fie ca un lichid topic aplicat pe piele, fie ca o tabletă orală. Ambele comprimate orale masticabile și non-mestecate sunt disponibile. Un produs este injectat sub piele la fiecare șase luni, iar numai un medic veterinar poate da injecția.

O ultimă legătură înainte de a merge: Asigurați-vă că obțineți medicamentele pentru medicul veterinar. Nu toate site-urile online de medicație PET vinde medicamente fiabile. FDA are a Mare articol care avertizează despre aceste pericole. Ar fi mai bine să plătiți mai mult la biroul veterinar decât să ajungeți la mai multe probleme, oferindu-vă câinelui medicamente greșite.

  • FDA a găsit companii care vând droguri PET neaprobate și produse de companie contrafăcute, fac pretenții frauduloase, droguri eliberate pe bază de prescripție medicală fără a necesita o rețetă și vinde medicamente expirate. Proprietarii de animale de companie care achiziționează droguri de la aceste companii pot crede că economisesc bani, spune Hartogensis, dar, în realitate, pot să-și schimbe în mod scurt sănătatea animalelor și să-și pună viața în pericol.

Dacă ați avut experiență cu boala de vierme în animale de companie, vă rugăm să împărtășiți sfaturile dvs. în comentariile de mai jos. Este posibil să ajute pe alți părinți de companie să audă despre ceea ce ați trecut și câinele dvs. Vă rugăm să luați timp pentru a vorbi cu medicul veterinar despre boala de vierme și să învețe despre importanța medicamentelor preventive.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Recapitul de duminică: prevenirea viermei la câini