Top # 16: cum tehnologia pet ne ajută să învățăm despre câini

Toate tipurile de noi progrese tehnologice au făcut drumul în industria animalelor de companie, cu o expansiune rapidă, în special în ultimul deceniu. Unul în special, camerele de monitorizare a animalelor de companie, au devenit mult mai populare decât restul, și asta pentru că oferă mult mai mult decât pur și simplu spionarea câinilor și pisicilor, pretinzând că sunt drăguți.

În această teorie a episodului de animale de companie Podcast, am avut plăcerea de a avea Rachel Yeins ca oaspetele meu să explice mai multe despre camerele de companie pentru câini și pisici și cum ne ajută să învățăm mai multe despre și să înțelegem mai bine animalele noastre de companie. Rachel este un manager de marketing senior la Pecube și au fost implicați în tehnologie de ceva timp.

Nu vorbim doar despre camera lui Petcube în sine. Rachel oferă câteva sfaturi excelente pentru proprietarii de câini care cumpără o cameră de monitorizare a animalelor de companie, cum să aleagă unul și ce tipuri de camere de câine și caracteristicile lor sunt potrivite pentru dvs., casa ta și tovarășii tăi.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod pe teoria oficială a site-ului web al animalelor de companie.

Cum tehnologia PET ne ajută să învățăm despre câini
(transcrierea podcast brut)

Tehnologia PET pentru înțelegerea câinilor

* Pentru a citi doar transcrierea interviului, vă rugăm să derulați jos în jos.

În această săptămână am vrut să vorbesc cu voi despre o bucată de tehnologie din industria animalelor de companie, care este într-adevăr un fel de îngrijire a interesului meu, iar camerele pentru animale de companie. Lucrez de acasă din fericire, nu trebuie să-mi părăsesc câinii pentru perioade lungi de timp, dar când am plecat, mă întreb ce se întâmplă și m-am trezit întrebându-mă mai mult, avem un boxer care este șapte ani ani, are unele Anxietatea de separare a câinilor, Este destul de ușoară, dar mă întreb întotdeauna despre ceea ce face când plecăm.

Recent am observat că stau în picioare și # 8230; Și avem o fereastră de imagine mare în fața casei noastre și ori de câte ori trag în drumul de acces, ea este acolo așezată în fereastră și mă întreb întotdeauna că stai toată ziua și așteaptă-mă în timp ce am plecat sau o fac Ea recunoște doar sunetul roții mașinii, trăim într-o zonă foarte rurală pe un drum din spate, așa că recunoaște doar sunetul mașinii mele și când aude-o așa de a începe să ne întoarcem drumul, suntem prima casă pe drum, la fel și ea recunoaște asta și sări în fereastră? Nu știu.

Așa că m-am gândit la camerele de companie și am vrut să iau puțin astăzi și să vă vorbesc la băieți despre camerele de companie și tehnologia în industria animalelor de companie. Și pentru a mă ajuta să învăț puțin mai multe despre camerele de companie și ce să căutăm când faceți cumpărături pentru unul și fel de tendințe din industria animalelor de companie și unde ar putea merge, am vorbit astăzi cu managerul de marketing senior La Pecube. Pecube a lansat o cameră de companie și Rachel și cu mine am discutat despre cele mai recente tehnologii din industria animalelor de companie foarte scurt, dar cu siguranță camerele pentru animale de companie. Și dacă vă gândiți să cumpărați unul sau nu știți cu adevărat multe despre ele, ea a dat o mulțime de informații foarte mari și câteva sfaturi și trucuri pentru proprietarii de animale de companie ca mine, care nu sunt exact savvy tehnologic.

Nu-mi dau într-adevăr o mulțime de tehnologie, încerc, cu siguranță, copiii mei sunt mai buni la tehnologie decât mine, care este un fel de prostește pentru că lucrez într-o afacere în care testez mereu produse și tehnologie de testare, dar Nu este ușor să-l iau și să-l învăț așa cum este pentru unii oameni. Deci, dacă sunteți ca mine, nu sunteți special savvy din punct de vedere tehnologic și sunteți un fel de & # 8230; doriți să știți ce se întâmplă cu animalele dvs., câinele sau pisica dvs. pe tot parcursul zilei, dar nu sunteți sigur că o cameră de companie este potrivită pentru tine, ascultă Rachel, ea are niște pointeri minunați și, cu siguranță, am învățat foarte mult vorbind cu ea. Așa că sunt încântat să împărtășesc și dvs. informații cu voi.

Interviu cu Rachel Yoens

Rachel: Există internet de tot, există pentru casa dvs., pentru curtea dvs., pentru mașina dvs. și cred că Internetul lucrurilor este într-adevăr în cele din urmă lovind animalele de companie. Și există o mulțime de oameni pe care cred că râde de acel mic, cum ar fi & # 8220; Internet de animale de companie! Ce prostuț!& # 8221; Dar când o spargi cu adevărat și te uiți la el animalele noastre de companie nu pot vorbi de la sine, ei nu au o voce și de multe ori pentru că nu au probleme de sănătate vocală vor dura mult mai mult pentru a descoperi, Problemele de comportament durează mult mai mult pentru a lucra, brusc realizăm, & # 8220; wow animalul meu doar a câștigat trei kilograme, oh nu!& # 8221; Sau # 8220; animalul meu nu a mers la baie în mod corespunzător timp de câteva zile, nu știam până acum, & # 8221; și este prea târziu.

Deci, cu siguranță cred că avem ca niște snickers în momente ca, oh!& # 8221; Știți un cam de companie, dar nu vă pot spune câte persoane au venit la noi spunându-le că le-a ajutat să rezolve problemele, le-a ajutat cu comportament. Astfel, tendințele pe care le văd știți că se conectează animalele de companie care se întâmplă într-o pereche diferită, probabil cea pe care majoritatea oamenilor o cunosc este tracker, trackers de apelanți GPS și cei care primesc chiar mai inteligenți și mai răciri. Cred că o parte și # 8230; Cred că fluierul a fost lansat doar o parte din a lor care a integrat cu Google Maps, astfel încât să puteți vedea aproape ca o vizualizare de hartă despre locul în care PET & # 8230; Este foarte rece. Ei ajung să facă o mulțime de lucruri diferite, încep să încorporeze lucruri precum "# 8230; aproape ca fitbit și lucruri de genul ăsta în care măsurați pașii pentru animalele de companie.

Așa că da, cred că cu tehnologia PET, următoarea zonă pe care este într-adevăr obținerea este puțin mai puțin ca și pașii, # 8221; sau aici în cazul în care câinele dvs. este, "# 8221; sau aici este cantitatea de activitate a fost, & # 8221; și începe să vă ajute să sintetizați că într-un pic mai mult despre ceea ce fac despre asta. Știu că acest Petcube, lucrăm în mod activ este modul în care putem face suma pe care animalul dvs. se mișcă, suma pe care o latră pe animalele de companie, cum putem transforma asta în ceva ce puteți face ceva? Deci, da, în cazul în care aș spune cu adevărat că știi că lucrurile pe Internet sunt într-adevăr în cele din urmă, ajungând la animalele de companie și se maturizează, este vorba de locul în care nu este doar Bluetooth câinele dvs. # 8230; ceva care poate fi acționat și foarte util pentru oamenii din acest lucru.

Samantha: Da & # 8230; Nu, sunt absolut de acord. Cred că vom vedea mai mult din acea tendință de îndrumare spre partea de sănătate a acestuia și vreau să spun că ați spus perfect, câinii tăi nu vă pot spune sau pisicile voastre nu vă pot spune când nu se simt Ei bine sau când ceva nu este atât de important pentru părinții de companie. Și cred că acum vedem mult mai mulți oameni care lucrează în afara casei, așa că este un fel de mână în mână că nu suntem în jur de des și animalele noastre de companie trebuie să știm ce se întâmplă cu ei.

Rachel: Ei bine și din nou cu oameni cred că un fel de snocker la lucruri ascunse uneori. Știi că am citit un articol minunat a doua zi de la o colegiu de a noastră în spațiul Pet-Tech numit & # 8220; Clever Pet, & # 8221; Este jucărie ca câinii să se joace cu asta electronică și vorbeau despre cum în evoluția animalelor domestice este într-adevăr doar un timp foarte mic încât aceste animale au trăit în primul rând în case cu oameni care lucrează pe toți zi și cum interpretăm cum știți, așa că este atât de leneș, el doarme toată ziua, & # 8221; și lucrurile, este frecvent că câinele dvs. fiind foarte plictisit, deprimat, care nu acționează asupra comportamentelor lor naturale.

Samantha: Sigur.

Rachel: Deci, când vedeți acele lucruri, este într-adevăr să nu fiți râs, este un fel de animal de companie în tăcere în tăcere. Așa că da, oamenii pot râde, dar cred că proprietarii de animale de companie într-adevăr foarte serios înțeleg problema pe care o abordăm.

Samantha: Categoric. Și vreau să spun că este un segu perfect pentru a vorbi despre Petcube și ce oferă și există și alte camere de pe piață. Și poate că dacă ne-ați putea spune puțin despre ceea ce ar fi pus pe Pecube în afară de unele dintre celelalte lucruri pe care le vedem.

Rachel: Intru totul. Deci, Pecube este un camă interactivă de companie, vă permite să urmăriți, să discutați și să jucați cu animalul dvs. de pe telefonul dvs. smartphone. SO & # 8230;

Samantha: Știam că vor face o apariție în cele din urmă.

Rachel: Un fel de traducere ce înseamnă asta înseamnă atunci când am spus, și # 8220; Plimbarea dvs. PET & # 8221; Hello Puppies! Are o cameră de 1080p, are o viziune de noapte, astfel încât să vă puteți vedea de fapt animalul de companie la întuneric, în întuneric, de asemenea. Când am spus, vorbesc cu animalul dvs. de companie, & # 8221; are un audios în două direcții, astfel încât să puteți vorbi cu animalul dvs. de companie și pot să-și poată lăca. Și apoi am spus că jocul # 8220; # 8221; Ce cum joci cu animalul dvs. de companie printr-o cameră? Ei au un indicator laser, mutați degetul în jurul ecranului App și mișcă indicatorul laser în jurul camerei. Și doar pentru a busta un mit pe care câinii nu le joacă cu pointeri laser, nu este adevărat, o mulțime de câini "este într-adevăr dependentă, un pug sau un terrier ar putea într-adevăr o iubesc, există unele huskies Iubeste-l, tauri de pituri care o iubesc, o multime de caini de herding nici nu observa pointerul laser, pur si simplu nu le pasa deloc & # 8230;

Samantha: Oh, asta e interesant.

Rachel: Dar da, deci vă permite să urmăriți, să discutați și să jucați cu animalul dvs. de companie. Unele dintre lucrurile îngrijite pe care le avem sunt în principiu alertă de coajă, care vă permite să știți când câinele dvs. se latră; Alertă de mișcare Deci știți când animalul dvs. se mișcă în jur. Da, dar într-adevăr cred că partea interesantă este pointerul laser pe care îl avem și avem un nou produs care iese în primăvara numită "Bite # 8220; # 8221; care schizează pointerul laser pentru capacitatea de a arunca tratamentul cu animalul dvs. de companie și îl însoțește cu o comandă specială și astfel. Deci, asta este un fel de bază a ceea ce face Petcube, există alte & # 8230; În primul rând, spun camerele de securitate de pe piață, în mod natural când am susținut în afacerea pe care o facem este că am aflat că modul în care o mulțime de oameni își folosesc camerele de securitate la domiciliu, este vorba de două moduri, ci să urmărească copii și este vorba despre animalul lor de companie.

Atunci când cazul de utilizare majoritară a fost animale de companie, de ce să nu faceți o cameră care să fie făcută special pentru animalele de companie, nu făcută pentru hoți, ceea ce sperăm, de fapt, educați și că nu vă înfuriați tot timpul. Oricum, da, deci există câteva alte cami de companie care sunt acolo pe piață, doar o mână într-adevăr este ca și cum am spus, este un spațiu emergent. Unde cred că ne diferențiem de multe dintre acestea, și aceasta este o parte foarte distractivă despre Petcube, oricine poate juca cu animalele de companie, puteți descărca aplicația chiar acum, oricine și începeți să jucați cu animale de companie. Deci, ceea ce puteți face cu Petcube este de fapt să vă facă animalul de companie și să lăsați alte persoane să se joace cu PET & # 8230;

Samantha: super!

Rachel: Sună ca un lucru nebun, și, prin toate mijloacele, nu toți utilizatorii noștri o fac, dar ca și cum am menționat recent, am fost într-un spectacol electronic de consum, a fost minunat pentru mine să las altor oameni să se joace cu animalele de companie. Am fost ocupat toată ziua, nu aveam timp să mă joc cu ei. Și cu serviciul nostru de înregistrare, de fapt, la sfârșitul zilei, ajungem puțin la micul tambur al animalelor de companie și de a vedea cine au jucat. După cum am spus, nu toți utilizatorii noștri își deschid camera foto, dar ce este foarte cool este puteți împărtăși cu ușurință cu prietenii și familia dvs. și puteți programa timp cu ei. Deci, dacă vreau să vă las să jucați cu pisica mea de la nouă până la cinci luni până vineri, pot face asta. Este foarte distractiv.

Samantha: Oh, asta se răcește.

Rachel: Da. Așa că cred că acest lucru "# 8230; Comunitatea, rețeaua de proprietari de animale de companie și am investit o mulțime de timp în a obține petcube în adăposturi, ajută animalele de companie să fie adoptate, ajută la adăpostul animalelor de companie să se joace. Așa că aș spune într-adevăr felul de comunitate pe care îl încurajați este unul dintre avantajele noastre mari competitive, celălalt lucru este serviciul de înregistrare a cloud care vă permite să salvați acele clipuri în nor. Vreau să spun, să fim cinstiți, ca majoritatea animalelor de companie, sunt destul de plictisite & # 8230; fac somn de multe ori, și astfel cu serviciile noastre de înregistrări cloud, bazate pe sunet și mișcare, te lasă & # 8230; știi Pentru pisicile mele mă lasă să obțin această de cinci ori pe zi că se mișcă sau de cinci ori pe zi se luptă unul cu celălalt sau # 8230; da, așa că aș spune că serviciul de înregistrare a cloud este un boom foarte mare pe care trebuie să-l avem cu adevărat captura acele vremuri pe care le animati este la cele mai bune.

Samantha: Da, vreau sa spun cu siguranta ca cred ca ati putea sa se joace si altor persoane cu animalul tau si pot vedea cum pot fi unii oameni nu ar dori sa faca asta, dar nu toata lumea este destul de norocoasa ca sa foloseasca telefonul mobil sau o tabletă sau ceva de lucru în timpul lucrului, deci dacă ați plecat de la nouă până la cinci sau nouă până la șase și încă mai doriți ca animalul dvs. să aibă o anumită interacțiune pe care o cunoașteți că este mare, familia sau prietenii sau cineva care te-ar putea ajuta și să-ți exerciți animalele de companie, așa că este cu adevărat îngrijit. Am de fapt și # 8230; Da, am un Petcube care vine, au trimis-o săptămâna trecută când am creat interviul cu tine, așa că o voi examina pentru site-ul nostru și să-i arătăm cititorilor noștri. Așa că da, sunt încântat să verific. Cum v-am spus, avem trei câini și patru pisici, astfel încât cineva va fi întotdeauna în jur pentru ao folosi.

Rachel: Ați încercat vreodată laser cu ei?

Samantha: Pisicile noastre iubesc laserul, toate cele patru sunt "Avem un mic amestec Beagle, care nu pare cu adevărat să aibă grijă de un indicator cu laser și cu boxerul nostru, mai în vârstă și nu-i pasă de nimic , dar laboratorul nostru face ca un laser. Pisicile, toate pisicile noastre, mai vechi si mai tinere merg nebun pentru un pointer laser.

Rachel: Bun. Este foarte distractiv în întuneric, arată ca un joc de lumini și # 8230;

Samantha: Da, se răcește.

Rachel: & # 8230; este foarte distractiv.

Samantha: Da și doar și # 8230; Vreau să spun că știi că poți păstra filele pe ele. Lucrez de acasă, așa că sunt obișnuit să-i văd tot timpul și să știu ce fac acest lucru atunci când părăsim casa, unul dintre câinii noștri are anxietate de separare și cred că sunt prea puțin tu și tu știi când Lăsăm casa, sunt atât de obișnuit să fiu cu ei, așa că este frumos să fii capabil să verific și să vezi ce se întâmplă pe tot parcursul zilei și să spui doar lui sau # 8230;

Rachel: Ei bine, am avut cazuri de oameni în care unul foarte mare pe care l-am avut a doua zi a fost cineva care au pus castronul pisicii deasupra bolului câinelui de pe podea, castronul pisicii pe raft și câine a bătut peste castronul pisicii și a început să mănânce mâncarea cu paharul în ea, iar proprietarul a auzit-o de la alarma de sunet și de fapt a reușit să distragă animalul cu vocea și cu pointerul laser, în timp ce ea a dus acasă să meargă curata mizeria. Deci, de fapt, am avut un alt caz cu o oglindă spartă. Da, am avut mai multe studii de caz despre faptul că oamenii fiind capabili să-și ajute animalele de companie cu asta, așa că.

Samantha: Da, și de fapt asta a fost următoarea mea întrebare și fel de lucru pe care am vrut să-l vorbesc cu tine despre faptul că a fost beneficiul acestor tipuri de dispozitive tehnologice pentru animale. Și asta nu mă gândeam niciodată, dar cu siguranță animalele de companie cu anxietate de separare dacă nu este super severă, puteți atinge bazele și pot auzi vocea pe tot parcursul zilei este un ajutor și doar păstrați-le activi cred. Așa cum ați spus, oamenii lucrează în afara casei, câinii tind să fie leneși, nu neapărat pentru că sunt un câine leneș, dar pentru că sunt plictisiți, sunt deprimați astfel încât să-i păstreze activi și să-i facă să se deplaseze puțin pe tot parcursul anului Ziua este un avantaj imens.

Rachel: Bine și am văzut o mulțime de oameni & # 8230; știi din nou când oamenii cred că este un lucru stupid, cazul de utilizare pentru toate animalele de companie bătrâne care au probleme pe care le folosesc, avem tone de fostere care o folosesc Pentru pisicile lor pentru copii, știi că nu vrei să fii acolo cu o mamă când i-a dat naștere și vrei să-i dai spațiul ei să asiste și totul. Așa că este foarte ușor pentru ei să pună doar pecubeul acolo, să-i țină ochii pe ei. Păstrați un ochi asupra lor, crescătorii și lucrurile o folosesc în timp ce animalele dau naștere.

Deci, în special pentru animalele bolnave, animalele în vârstă, are doar un sens și am avut oameni care erau animalele lor de companie la sfârșitul vieții lor și să poată verifica doar pe animalul dvs. de companie și să aibă acel mic pic de extra timp cu animalul dvs., chiar dacă este digital. Vreau să spun că produsul nostru este la fel de mult pentru animale ca și pentru oameni, pacea minții pe care o aveți ca o persoană pe care o faceți această legătură este imensă. Știți că avem multe studii de caz, dar cred că ceea ce aproape obținem cel mai mic sumă este cât de mare este pentru oameni și cât de fericit îi face doar pentru a putea avea această legătură a doua zi. Există un joc extrem de popular, ați auzit vreodată de Meeka ..? [00:14:13.10]

Samantha: Da.

Rachel: Este ca, deci este doar că sunt în mod clar că oamenii iubesc că angajarea cu animalele, cultivând; iar pentru oamenii care sunt alergici, nu pot avea animale de companie, este ca o cafenea mică de pisică pe care o puteți purta în buzunar tot timpul. Este ca terapeutiv pentru oameni ca și pentru animale, este într-adevăr.

Samantha: Absolut, sunt de acord cu el, așa că vreau să spun că cred că, uneori, părăsind casa, în special nu doar alergând la magazinul alimentar, dar când am plecat pentru o zi lungă câinii noștri sunt atât de obișnuiți să aibă cineva acasă tot timpul Îmi fac griji când am plecat de zile lungi și sunt singuri singuri, ei stau doar trist și deprimat, se joacă unul cu celălalt, se mișcă în jur? Deci este rece pentru a putea să vă verificați și să vă dați acea pace a minții că câinii tăi găsesc când ați plecat.

Rachel: Vedeți comportamente amuzante, ca și cum nu vă pot spune doar câinii amuzanți care ascund lucruri sau # 8230; obținerea în lupte mici sau ca oamenii au învățat că bine dacă eu și soțul meu pleacă în același timp atunci câinele merge nebun cu anxietate de separare, dar dacă soțul meu pleacă și apoi am plecat 15 minute mai târziu câinele mai cald. Ca niște lucruri ciudate, oamenii au învățat, este aproape ca și cum am avut conceptul de cameră de joc pentru o lungă perioadă de timp în care oamenii urmăresc animalele sălbatice & # 8230; și ei urmăresc cerbul. Acestea sunt într-adevăr doar animale mici care trăiesc în casa noastră, astfel încât să știți camera de joc ca fiind distractiv să urmăriți micul lor ascuns și # 8230;

Samantha: Da, învățare și # 8230; Vreau să spun că ai putea să ai câini de ani de zile și să nu-i cunoști pe toți.

Rachel: Da. Ei devin conștienți de asta.

Samantha: Da. Deci, atunci când oamenii cumpără tehnologia, pentru că, ca mine, nu toată lumea este avansată din punct de vedere tehnologic, ce ați fi sfaturi pe care le cred, ce ar trebui să caute? Pentru că așa cum ați spus, nu există o mulțime de produse încă pe piață până la camere, dar există opțiuni acolo.

Rachel: Da, aș spune că prima viziune este imensă. De fapt, nu am inclus versiunea de noapte în prima versiune a produsului nostru, este în noul nostru joc Petcube. Faptul de chestiune este o mulțime de animale de companie sunt nocturne, pisicile mele sunt foarte nocturne, nici măcar merită cel mai mult timp pentru mine să intru și să mă uit la pisicile mele în timpul zilei, timpul de noapte este timpul activ. Așa că aș spune cu adevărat viziunea versiunii de noapte în primul rând.

În al doilea rând, și acesta este unul pe care nu-l cunosc foarte mult, dar a trebuit să învăț în timp ce eram aici, camera de 720p față de camera de 1080p. Nu sună ca multe diferențe de numere, dar o cameră de rezoluție mai mare ajută, de fapt, o mulțime de lucruri. Și apoi aș spune căutând ceva și # 8230; Știți că mă gândesc dacă sunteți în căutarea pe piață și comparând o cameră de securitate normală cu una dintre aceste cami de companie de specialitate, cu o cam normală de securitate destul de mult ceea ce veți face este să puteți verifica animalul dvs. de companie și urmăriți-le acolo fiind trist, nu există nici un angajament în două moduri.

Așa că aș căuta un camă de companie care să permită angajamentul cu două sensuri. Indiferent dacă este vor fi, fie că este vorba de pointerul laser, găsiți ceva care vă permite să nu stați acolo și să vă urmăriți animalul și să vă simțiți ca trist despre asta, dar vă permite să faceți ceva despre acest angajament. Și vă spun că este doar un moment magic când prima dată când vă mutați degetul peste ecranul pe care îl vedeți pointerul laser și vă vedeți pisica dvs. Mutați puținul lor "# 8230;

Samantha: Da.

Rachel: & # 8230; este ca acel moment de răscumpărare și-touch-cineva și te face să te simți bine ca tu faci ceva pentru animalul tău. Deci, acestea sunt cele trei lucruri pe care le-aș spune, căutând o viziune de noapte, uite și pentru un pic de o cameră de rezoluție mai mare, merită o valoare; și apoi căutați această abilitate de a interacționa și nu doar urmăriți.

Samantha: Și unul dintre lucrurile pe care le-am observat și despre Petcube și cred că am o venind, dar am verificat site-ul și am verificat aplicația, se pare că a fost concepută pentru a fi foarte ușor de utilizat, foarte utilizator- prietenos, care este ceva de genul pe care l-am spus, nu sunt o persoană tehnică imensă, astfel încât unele dintre lucrurile pe care le-am încercat pentru sfaturi de câine de top au fost & # 8230; știi că a trebuit să fac niște cercetări și un fel de citire manualul și se joacă cu ea puțin înainte de a-mi da seama. Așa că am fost foarte impresionat de aplicație și cât de simplu este să folosim chiar și pentru cineva care nu este ca fiind ca fiind conștient de tehnologic.

Rachel: Ei bine, cu siguranță, cu siguranță și # 8230; Vreau să spun că poți spune doar că uităm la produsul ca și cum ai fi esteticul de mere, ca și cum am fi susținut în lucruri mult mai mult, și acesta este unul dintre avantajele noastre, ne întoarcem la el ca o pornire. Ne-am întors în ea, ne mutăm rapid cu tehnologie, suntem foarte savvy de tehnologie, am pus mai întâi tech. Nu este un produs care caută cheesia, nu este un produs tradițional de animale de companie, este destul de elegant. Este mult mai mult Amazon Alexa, suntem mult mai mult ca sonoșul sau ceva de genul ăsta că este ca și animalele de companie.

Da, suntem o companie de tehnologie nativă, așa că cred că ne-am întors în ea cu un punct de vedere într-adevăr de tehnologie care ne pune înainte de o mulțime de concurenți care vin dintr-un spațiu de companie și poate nu au o experiență tehnică. Așa că da, asta este doar un nativ și # 8230; de cine suntem, care este echipa noastră. Au trecut printr-un program numit combinator alb, care este cu adevărat faimos aici în Silicon Valley. Deci, da, suntem o companie tehnică, nu suntem aproape o companie Pet-Pirst, care se traduce într-o experiență de utilizator foarte fantastică pentru clienții noștri.

Samantha: Da și vreau să spun doar despre dispozitivul în sine Știți unul dintre celelalte lucruri pe care le observ că sunt mici, există și alte camere pentru & # 8230; Chiar și pentru camerele de casă sau de securitate care sunt mai mari și îl puteți seta oriunde, unele dintre ele trebuie să fie montate pe perete, ceea ce este un pic enervant dacă sunteți proprietar de animale de companie și nu doriți să puneți găuri în peretele dvs. sau nu aveți un loc bun pentru ao pune pe perete. Îmi place că poate fi setată oriunde, deci pentru noi avem micul nostru beagle este un fel de tulburare, îi place să intre în lucruri, așa că am sentimentul că dacă vorbeam cu ea sau era destul de șmecherie bate-l. Deci, aveți un fel de abilitate de ao susține mai mult dacă aveți un câine de genul ăsta sau într-o zonă în care animalul dvs. de companie nu poate obține acest lucru dacă aveți un câine care va face asta. Astfel încât acestea sunt două dintre lucrurile pe care le observăm, de asemenea, dimensiunea și unde putem să o punem.

Arată bine în casa ta, stând pe masa de cafea sau undeva, care este foarte frumos și poate că nu este neapărat o companie PET-First, dar cu siguranță tehnologia mai întâi puteți observa asta.

Rachel: Ați ajuns să alegeți o culoare pe care ați dorit-o?

Samantha: Nu am făcut-o, trimit doar unul. Dar am observat pe site-ul web că sunt disponibile în diferite culori, ceea ce este minunat pentru oamenii care o vor arăta ca în camera de zi sau ceva de genul asta și doresc să se potrivească cu decorul lor. Așa că este foarte mare.

Rachel: Adică ratele noastre de retenție a modului în care oamenii își păstrează utilizarea camerei este foarte mare și cred că faptul că se amestecă în casa lor este ceva care într-adevăr ajută la acest lucru "# 8230; Nu este o mică piesă de tehnologie distractivă pe care o primesc și se joacă pentru câteva săptămâni și apoi aruncă departe. Știți că cred că da, ea, cu ochiul lor, cu ochiul lor, avem aur de trandafir care pentru oamenii care au acea fel de casă de cupru se potrivește perfect. Și da, este conceput pentru a fi ceva care veți avea o relație lungă și nu veți uita.

Samantha: Da, este foarte frumos, nu arata ca ceva care este doar un fel de jucarii distractive care stau acolo, este de fapt conceput pentru a plasa cu casa ta. Așa că mi-a plăcut foarte bine.

Rachel: Da, vreau să spun că voi încuraja oamenii să ne urmeze pe Instagram, să ne urmați de Facebook. Noi iubim împărtășirea clipurilor de lucruri amuzante pe care le prindem pe Techu, așa că dacă nu sunteți sigur de Techu, urmați-ne pe Facebook, vom posta tone de clipuri de animale de companie hilar ascunzând lucruri, animale de companie, animalele de companie încercând să sară și să cadă, știi ca & # 8230; Vreau să spun că prindeți lucruri hilar. Deci, dacă nu sunteți încă vândut pe Pecube, vă rugăm să ne urmați pe Facebook și să vedeți unele dintre aceste clipuri și veți dori să vedeți ce vă prindeți animalele de companie.

Samantha: Minunat. Voi asigura că vă conectați prea mult pe pagina dvs. Facebook în articolul chiar în sus și sub podcast, astfel încât oamenii pot verifica acest lucru cu doar un clic dacă vor să facă acest lucru.

Rachel: Dreapta. Grozav.

Samantha: Minunat. Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul dvs. de astăzi, apreciez cu adevărat.

Rachel: Da, nici o problemă. A fost minunat să vorbesc cu tine. Îmi place să-ți văd câinii.

Samantha: Mulțumesc, sunt o mână, dar le iubim.

Mulțumiri lui Rachel de la Pecube, ea este managerul de marketing senior de acolo, cum am menționat la început și vreau doar să-i mulțumesc pentru marile informații. Cum am spus că am spus că mă gândesc la monitorizarea câinilor noștri când am ieșit din casă doar pentru că îmi fac griji pentru ei și după ce am vorbit cu Rachel, mi-am dat seama cât de important este să cred că pentru proprietarii de animale de companie care lucrează în afara casei care nu au oportunitățile pe care cineva le place am ocazia de a ne monitoriza animalele de companie în fiecare zi pentru a le observa să vadă ce se întâmplă cu ei, așa că dacă comportamentul lor se schimbă și ceva nu este același lucru Este ușor să mă ridic. Dar dacă nu sunteți acasă cât de des, știți că este capabil să vă supravegheați animalul de companie și să vedeți ce fac și cum se întâmplă comportamentul lor, dacă se schimbă, asta este cu siguranță un avantaj imens.

Așa că sunt cu siguranță interesat de Pecube și voi verifica puțin mai mult și sper că voi face și voi. Ascultați din nou câteva dintre aceste sfaturi dacă sunteți pe piață pentru o cameră, cu siguranță câteva lucruri pe care nu le-am știut despre tipurile de camere reale și unele dintre caracteristicile pe care ar trebui să le căutați. Atât de multe informații, datorită lui Rachel pentru asta.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 16: cum tehnologia pet ne ajută să învățăm despre câini