Mituri comune despre călărie

Fata frumoasa pe calul Sorrel in show saring, sporturi ecvestre

Există câteva mituri despre cai de echitatie care te-ar putea împiedica să învețe să călătorească bine. Iată cele șase mituri de top despre călărie.

01 din 06

Călărind un cal este doar ședinței

Acest mit face râderii de cai râd. De asemenea, îi face să-i dorească că ar putea face persoana care crede că aceasta ajunge pe un cal și să posteze pe un trot sau să iasă pe o plimbare cu traseu de zece mile. Aceia dintre noi care călătoresc știu că este nevoie de mult mai mult decât să stai să călărească un cal. Ședința este ceva pe care îl faceți în mod pasiv pe o canapea, dar pe un cal. Pe un cal, folosiți multe mușchi pentru echilibru și stabilitate, iar creierul dvs. pentru coordonare. Cu alte cuvinte, călărind un cal se angajează în mod activ în multe părți ale corpului și minții, deși din exterior, poate părea sedate.

  • 02 din 06

    Trebuie doar să ai încredere în calul tău

    Riderii trebuie să înțeleagă cum cred că caii și că prioritatea calului nostru este nu siguranța călărețului și confort, dar propriile lor. Ca animale de pradă, caii nu sunt programați să fie sacrificați de sine. Riderii trebuie să înțeleagă cum să-i convingă pe cal pentru a avea încredere în ei, fiind întotdeauna lideri consecvenți și buni. Dacă lăsați un cal să se gândească la sine și să aibă încredere în ea pentru a-și lua propriile decizii, cereți calului să fie un lider și care poate duce la probleme. Fiind liderul este slujba ta. Există multe povești despre cai care au salvat pielea călărețului printr-o experiență gravă. Cu toate acestea, la fel de romantic ca aceste povestiri, este mai probabil ca caii să se ridice dintr-o situație proastă, iar călăreții au fost capabili (de noroc sau de îndemânare) să rămână la bord.

  • 03 din 06

    Călătorii speriați trebuie doar să înțeleagă caii

    Deși poate fi adevărat că oamenii care nu sunt încrezători sunt neexperimentați și trebuie să înțeleagă cum cred că călăreții experimentați pot avea o cădere rea și își pierd nervul în timp ce înțelege mult despre comportamentul calului natural. Fie că este vorba de un accident rău sau tocmai ați început să jucați un joc de "Ce se întâmplă dacă" în creierul dvs., pierderea încrederii se poate întâmpla cu cei mai buni călăreți. Vestea bună este că frica poate fi depășită. Pur și simplu poate dura ceva timp și ajutor extern.

  • 04 din 06

    Caii uitați sunt mai ușor de mers decât caii obișnuiți

    Cai atent nu sunt neapărat mai ușor să călătoresc decât orice alt cal. Ceea ce înseamnă de obicei oamenii atunci când spun că acest lucru este că, cu un cal obosit, călărețul nu experimentează trot-ul bombos și uneori jarring. Trot-ul într-un cal obosit este înlocuit de o plimbare rapidă mai fină - mersul specific depinde de rasa calului bătrân. Indiferent de mersul său, să călărească orice cal, încă mai aveți nevoie de un loc echilibrat echilibrat și picioarele puternice pentru a fi confortabil, încrezător și sigur.

    Continuați până la 5 din 6 de mai jos.
  • 05 din 06

    Călăria nu este exercițiu

    Din nou, aceasta este o afirmație făcută de cineva care nu a călătorit sau a lucrat cu cai. Scopul tipic al celui mai exercițiu este de a vă întări mușchii, creșterea rezistenței dvs. și îmbunătățirea echilibrului și coordonării. Călăria de echitatie face toate aceste lucruri și folosește câțiva mușchi, ca și cei de-a lungul coapsei tale, că fac parte alte activități. Exercițiul arde calorii și călărie de călărie, de asemenea, se potrivește acestei facturi. Ridicarea și transportul șaibelor, îngrijirea și petrecerea timpului în șa toate contribuie la fitness. Călăria este, de asemenea, bună pentru flexibilitatea și gama de mișcare, în special în șoldurile și gleznele și spatele inferior. Chiar și atunci când călătoresc la o plimbare, există beneficii de fitness și sănătate pentru a călători.

  • 06 din 06

    Călăria este pentru tineri și atletici

    Este călăria de călărie numai pentru tineri și atleți? Iată câteva linkuri care dezvăluie acest mit în întregime:

  • Julie Suhr - 76 ani. Rider vechi de anduranță
  • 85 de ani plimbări regale cu copiii lui Edward
  • Călărie, sărituri, este un mod de 75 de ani pentru a obține exerciții fizice
  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Mituri comune despre călărie