Top # 56: de ce mâncarea proaspătă a câinelui este mai bună

Mai mulți proprietari de animale de companie se vor implica Peste controverse diferite din industria alimentară pentru animale de companie și mulți se schimbă acum la alimentele câinilor de casă, iar cei care nu au timp să gătească să aleagă în schimb livrarea de mâncare proaspătă. Mâncarea proaspătă pentru animale de companie este exact ceea ce sună - ingrediente întregi și neprelucrate, ceva ce noi înșine alegem să mâncăm. Dar cum se compară hrana pentru câini proaspătă cu Kibble regulate?

În acest podcast am intervievat Brett Podolsky, co-fondatorul de Câinele fermierului, o companie de abonament alimentar pentru câini care oferă alimente proaspete pentru câini la casele proprietarilor de animale de companie. Am discutat mai detaliat ce alimente proaspete pentru animale de companie este de fapt, cum este făcut și de ce ar putea fi o alegere mai bună pentru animalele noastre de companie. Deci, dacă sunteți interesat să comutați sau nu sunteți încă siguri dacă acest lucru este ceva pe care câinele dvs. are nevoie, dați acest episod A ascultă.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod despre oficial Teoria animalelor de companie Website.

De ce mâncarea proaspătă a câinelui este mai bună
(transcrierea podcast)

De ce mâncarea proaspătă a câinelui este mai bună - podcast

Toți am auzit buzz-ul despre serviciile de alimentare cu animale de abonament și cunoaștem beneficiile în ceea ce privește confortul acesteia. Este livrat direct la ușă. Nu trebuie să mergeți la cumpărături. Ce alte beneficii oferă și ce tipuri de alimente sunt disponibile au fost întrebările mele. Așa că am căutat în jurul cautăm diferitele opțiuni disponibile. Există abonamente pentru toate, de la Kibble comerciale regulate prin intermediul companiilor precum Chewy, care vă va livra numele de marcă comercială Kibble la ușă la companiile de alimente proaspete care fac de fapt mese servite la câinele dvs. și livrarea celor pe ușă. Pentru mine, beneficiile alimentelor proaspete depășesc cu mult alimente comerciale câine și cred că majoritatea proprietarilor de animale de companie ar fi de acord cu asta. Cu toate acestea, costurile asociate cu cele uneori este ceea ce ține proprietarii de animale de companie să poată oferi alimentele proaspete câinilor lor.

Știu că unii oameni încearcă să iau calea mai ieftină și să facă mâncare de casă, dar este foarte dificil pe două nivele. Unul, trebuie să vă dați seama de nutriția câinelui și nevoile sale nutriționale "# 8212; Cât de multă proteină, câte minerale, câte vitamine are nevoie în fiecare zi. De asemenea, trebuie să vă dați seama cât de mult trebuie să mănânce în acele porții, câte calorii ar trebui să mănânce o zi pentru a satisface toate nevoile nutriționale ale corpului său, precum și pentru a-și păstra energia și a menține o greutate optimă. Astfel încât alimentele de casă este foarte dificil. O mulțime de proprietari nu au, de asemenea, timpul necesar pentru a face hrană pentru câini de casă.

Astfel încât să comande aceste mese proaspete ar putea fi un lucru foarte minunat pentru o mulțime de proprietari de animale de companie care doresc să hrănească alimentele proaspete, dar nu au timp sau cunoștințele pentru a crea rețetele pe care le are nevoie de câine. Astăzi am putut să vorbesc cu un reprezentant al câinelui fermier, care este o companie care oferă alimente proaspete, câine de casă direct la ușa dvs., iar rețetele se bazează pe dimensiunea câinelui dvs. și la nivelul de activitate, calorii că va avea nevoie de fiecare zi.

Brett, care este co-fondatorul câinelui fermierului, vorbește astăzi cu privire la mâncarea lor în general, dar și despre alimentele de abonament și alimentele proaspete pentru câini și beneficiile acestora.

Interviu cu Brett Podolsky

Samantha: Acum, mai mult ca niciodată, proprietarii de animale de companie sunt îngrijorați de calitatea alimentelor pe care o hrănesc cu animalele de companie. Deci, care sunt unele dintre cele mai mari preocupări legate de produsele alimentare tipice de companie comerciale pe care proprietarii ar trebui să fie atenți la?

Brett: Ei bine, cred că cea mai simplă modalitate de a pune este că status quo-ul în alimentele pentru animale de companie este foarte prelucrat Kibble. Au fost o mulțime de studii care au ieșit de-a lungul anilor, în special a existat un studiu Purdue care a arătat că, dacă dați câinelui dvs. chiar și doar un pic de mâncare proaspătă, cu dieta lor, reduce riscul de cancer cu 90 de ani Ondulație. Ceea ce constatăm este că procesul de temperatură ridicată pentru a face alimente, un produs secundar este un carcinogen numit acrilamide care sa constatat că provoacă cancer la adulți. Deci, acolo și apoi este doar ideea simplă că cred că toată lumea înțelege că chiar și hrană foarte prelucrată, fiecare masă a vieții tale este mai mică decât ideală.

Samantha: Da, cred că în special oamenii ne gândim la asta pentru noi înșine, că nu ar trebui să treceți prin McDonald`s Drive pentru fiecare masă a zilei și cred că înțelegem asta, dar nu se gândește la fel de mult cu câinii noștri. Și oamenii nu au nevoie de timp să se gândească la modul în care este procesat-ul lor.

Brett: Da, cred că sunt doar decenii de a fi condiționați să se gândească la hrana pentru câini ca un lucru. Am fost învățați să credem că câinii ar trebui să mănânce hrană pentru câini și să uităm că mâncarea este doar mâncare. Sud de ani în urmă, chiar acum 50 de ani, câinii nu mănâncă Kibble, în majoritatea celorlalte țări câinii mănâncă alimente umane regulate și de fapt, vedem că câinii trăiesc mai mult în alte țări. Cred că tocmai se apropie ca marketingul alimentelor pentru animale de companie și doar decenii de condiționare pentru a crede că câinii ar trebui să mănânce alimente pentru câini. În realitate motivul pentru care câinii "# 8230; Singurul lucru despre hrana pentru câini care este destinată câinilor este echilibrul nutrițional, care este extrem de important. Deci, dacă ați fi să gătiți alimente la domiciliu, este puțin riscant, deoarece dacă nu vă dați câinelui un echilibru de vitamine și minerale. Dar dacă le hrăniți la domiciliu și le hrăniți un echilibru de vitamine și minerale, beneficiați de cele mai bune din ambele lumi.

Samantha: Da. Cred că este ceva pe care o mulțime de părinți de companie nu își dau seama. Dacă sare pe acea idee că mâncarea de casă, mâncarea proaspătă este mai bună pentru animalul lor de companie, cred, bine că este bine, știi, ei pot mânca doar ceea ce mănânc și le pot face mese cu ceea ce îmi hrănesc familia mea umană. Și nu își dau seama că diferențele nutriționale dintre oameni și canini sunt mult diferite. Deci, unde ne putem mânca fructele și legumele și proteinele într-o anumită cantitate în fiecare zi, este diferită pentru canini. Deci ei nu pot mânca doar ceea ce mănânci,

Brett: Da, nu exact. Cel puțin nu pentru o perioadă extinsă de timp. Știi, este bine să-ți dai mâncarea gătită de câine. Dar dacă mănâncă același lucru în fiecare zi, vrem să ne asigurăm că este complet și echilibrat.

Samantha: Absolut. Și mâncarea proaspătă de animale de companie oferă multe alte beneficii față de kibul tradițional uscat. Puteți explica unele dintre aceste beneficii?

Brett: Cele mai multe dintre ele sunt doar beneficii anecdotale pe care le-am văzut, fie că este vorba de alergii, stomacuri sensibile. Adică, au fost atât de mulți dintre clienții noștri care au venit la noi cu câini care au stomac sensibil la alergie, haina uleioasă. Chiar am auzit că mâncarea noastră este curățată ochii câinelui, că am început să vedem mai multe niveluri de energie pe tot parcursul zilei, spre deosebire de un vârf al energiei, ceea ce face o mulțime de sens pentru că Kibble are o tonă de zahăr în el. Au fost o tona de beneficii.

Dar, cred că cel mai interesant studiu pe care l-am auzit, a existat un studiu făcut, cred că peste 30 de ani, cu mare danezi, unde au hrănit o porțiune, ca un grup de control Kibble, și apoi o altă parte din mâncarea proaspătă de danezi Kibble. Și au descoperit că marii danezii trăiau de două ori mai lungi când aveau mâncare proaspătă ca parte a dietei lor. Vă puteți imagina doar cum ar fi trăit acei mari danezi dacă aveau doar mâncare proaspătă în dieta lor

Samantha: Wow, da, absolut. Unii proprietari magazin pentru alimente pentru animale de companie pe baza prețului singur sau un brand pe care îl recunosc într-adevăr de la anunțurile TV sau anunțurile pe care le văd în reviste, ceea ce numără cea mai mare parte a alimentelor proaspete. Este de obicei mai scump și nu este așa de bine cunoscut ca o mulțime de mărci Kibble Brand. Deci, chiar și pentru proprietarii de animale de companie pe un buget sau de animale de companie, judecând pe baza mărcii, știm că nu este cea mai bună idee, dar ați putea explica de ce mâncarea proaspătă este mai scumpă și de ce ar putea fi mai bine pentru bugetul dvs?

Brett: Este interesant, oamenii tind să aibă încredere în mărci. Ne uităm la el ca, nu ar trebui să aveți încredere în branduri. Ar trebui să poți privi mâncarea și să vezi că este alimente. La sfârșitul zilei, dacă aș lua o pungă de kible de la un brand pe care cineva a avut încredere și apoi o pungă de kible de la un brand pe care cineva nu a încredere, apoi am schimbat pungi și i-am dat-o. Ei nu ar avea nici o idee care a fost diferența, pentru că la sfârșitul zilei sunt doar acele bile rotunde pe care trebuie să le bazăm pe branduri pentru a fi sincer despre ceea ce folosesc în mâncare. Întrucât pentru noi, nu trebuie să aveți încredere în noi, în mintea noastră nu ar trebui să aveți încredere în nimeni. Mâncarea noastră arată de fapt la fel de mâncare. Nu trebuie să citiți eticheta noastră pentru a ști asta. Destul de funnily ambalajul nostru, care vorbește cu marca noastră este de fapt ambalaje transparente, pentru că vrem să puteți vedea morcovii și kalele și lintele și năuturile și carnea din mâncare.

Ei bine, cred că principalul motiv pentru care oamenii nu au auzit multe despre companiile de alimente proaspete este că este un lucru foarte nou. Dar în următorii câțiva ani, oamenii vor începe să se simtă mult mai confortabil cu recunoașterea numelui de marcă.

Dar apoi să răspundă la celălalt întrebări despre de ce există o diferență de preț în alimente? Ei bine, cred că compararea ca mâncarea proaspătă la Kibble este destul de dificilă, deoarece materialele și ingredientele pe care le-au folosit pentru Kibble sunt de obicei produse deșeuri și produse secundare, care sunt în mod evident extrem de ieftine. Și, de asemenea, modul în care îl procesează și cantitatea de umpluturi pe care le folosesc într-adevăr un preț în jos. Dar dacă luați alimente proaspete sau oricare dintre companiile de produse proaspete pentru asta și o comparați cu alte produse proaspete. Cum ar fi, de exemplu, dacă ați merge la un magazin alimentar și cumpărați ingredientele și gătiți-l pentru câinele dvs., se pare că mâncarea noastră va fi mai ieftină decât dacă ați merge și veți face-o singură.

Samantha: Da, sunt de acord cu asta. Pentru oricine se întreabă pentru că ați atins modul în care Kibble arată același lucru și mâncarea dvs. arată diferită. Trebuie să încerc o parte din mâncarea de câini a fermierului cu fata mea, așa că am făcut o recenzie despre asta și există un videoclip și câteva fotografii care merg cu el. Așa că am de gând să le conectez la asta. Dacă oamenii vor să vadă produsul în viața reală, evident că pot vedea o mulțime de imagini pe site-ul dvs. și lucrurile dvs., dar pot vedea cum am folosit-o cu câinii mei. Și puteți vedea, așa cum ați spus, bucățile de morcovi, puteți vedea sursele de proteine ​​care sunt în mâncare. Deci știi imediat ce e acolo. Cred că este important. Când vorbim despre preț, cred că ați lovit unghia de pe cap cu ea doar mai ieftină pentru a produce Kibble. Ei cumpără ingrediente de calitate mai ieftine în vrac și astfel este mai ieftin de a produce.

Dar, de asemenea, fac alimente de casă pentru câinii mei și pot vorbi pe cheltuiala câinelui fermierului și a altor opțiuni de hrană pentru câini proaspeți, știi, doar mergeți și cumpărați puiul de care aveți nevoie și de morcovi și de kale și de toate acestea chestie. Este mai ieftin să mergi cu câinele fermierului. Există și alte companii de alimente proaspete acolo. Unele sunt despre același preț, unele puțin mai scumpe. Bineînțeles că trebuie să faceți cumpărături în jurul unui pic. Dar lucrul care sare la mine nu este neapărat "# 8230;. Prețul este destul de comparabil, dar este confortul. Nu trebuie să iau timp din ziua mea. Dacă sunteți la locul de muncă și vă plătiți pe oră și vă factați timpul în ea, este de fapt mult mai scump pentru a face mâncăruri decât ar fi să cumpărați doar mâncarea proaspătă comercială.

Brett: Da absolut. Cele două lucruri pe care ne-am concentrat aici sunt sănătatea și comoditatea. Și acestea sunt într-adevăr singurele două lucruri pe care le facem cu adevărat de companie. Numărul unu, evident, mâncarea noastră și acest tip de îngrijire a factorului de sănătate, dar pentru că există un decalaj de preț și acest lucru este ca un mod nou de a vă hrăni câinele pe care îl folosim această comoditate pentru ao face un brainer. Pentru că știm că acesta este cel mai bun lucru pentru câini. Noi credem că fiecare câine din lume ar trebui să mănânce mâncăruri proaspete, iar câinii nu ar trebui să mănânce alimente procesate.

Deci, în fiecare zi ne gândim în mod constant la modalitățile pe care le putem face procesul nostru, dar serviciul nostru din ce în ce mai convenabil pentru ao face în mod esențial un nici un brainer pentru oameni. Dar apoi, de asemenea, să vă întoarceți la preț. Ne gândim mereu la modalitățile pe care le putem încerca să ne conducem prețurile. Cu siguranță ne-ar plăcea să obținem cât mai ieftin posibil, să o facem doar un brainer pentru ca oamenii să-și dea câinii cea mai sănătoasă dietă.

Samantha: Și una dintre modalitățile pe care le încercați să reduceți această cheltuială este că vă oferiți un serviciu de abonament și livrați-l în stare proaspătă a ușii oamenilor. Așa că ați tăiat o mulțime de acel om de mijloc, știți, nu îl expediați la magazine, nu depozitați mâncarea sau așa ceva. Astfel încât unul dintre cele mai mari beneficii cu siguranță a serviciului de alimente pentru câini de abonament.

Dar ne puteți spune puțin despre serviciile de abonament, care sunt beneficiile și de ce proprietarii ar trebui să ia în considerare acest serviciu pentru alimentele lor de câine?

Brett: Da. Deci, ceea ce facem, așa că suntem singura companie care o face în cazul în care, în esență, suntem o companie de sănătate pentru animale de companie, dar suntem și o companie tehnică. Prin aceasta vreau să spun că puteți merge de fapt pe site-ul nostru, doar completați informațiile despre câinele dvs. și vă vom oferi un plan de hrănire personalizat. Și apoi gătim mâncarea. Primează-o în mod special pentru nevoia dvs. calorică câinilor și apoi livrăm-o prin abonament că vom numi un abonament inteligent. Nu o facem ca o revistă, de exemplu, unde este expusă în fiecare lună pentru a primi o revistă. O facem acolo unde înțelegem exact cât de multă mâncare ați lăsat și ne asigurăm întotdeauna că aveți un pic de suprapunere, astfel încât să știți, s-ar putea să nu ajungă în fiecare săptămână. De fapt, aveți flexibilitatea de a ne spune ce rețete doriți. Cât de mult din fiecare rețetă, când doriți mâncarea dvs., cât de mult vă place alimentele. Poate doriți să obțineți o lună la un moment dat. Poate doriți să obțineți o săptămână la un moment dat. Avem toată această flexibilitate în tehnologia noastră.

În esență am construit această parte a tehnologiei și a abonamentului când am început să aflăm că avem unii clienți cu un câine care trăiește în Midwest care are un congelator suplimentar. Astfel încât să le putem trimite o mulțime de alimente simultan, ceea ce va conduce la prețul pentru ei un pic. Dar, de asemenea, avem clienți care trăiesc în New York City cu un congelator mic și doi câini mari, așa că trebuie să le trimitem mâncare o dată pe săptămână. Deci, de fiecare dată când găsim că există ceva ce am putea face pentru a face serviciul nostru mai convenabil, mergem la echipa noastră de tehnologie și o construim.

Samantha: Asta e fantastic și este o modalitate excelentă de a face lucrurile mai convenabile. Știu astăzi, așa cum am spus că fac mâncare de casă. Lucrez acasă. Este fezabilă pentru mine, dar atât de mulți oameni sunt în mișcare tot timpul. Îi place să-și hrănească mâncarea proaspătă, dar ei nu au timp pentru asta. Și încerc să pregătesc mâncarea de casă în avans și asta funcționează minunat. Dar există zile în care ați crezut că ați avut mai multe în congelator, atunci ați făcut-o sau nu ați ajuns să faceți mâncarea pentru acea săptămână, indiferent de cazul ar putea fi și ați terminat, așa că trebuie să faceți ceva Pentru acea zi. Dar cu un serviciu de abonament, îmi place că vorbești despre acea suprapunere, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji pentru a merge la congelator sau mergeți la frigider și nu există mâncare pentru câini. Și chiar și cu Kibble care se întâmplă încă dacă ți-ai luat binul plin de Kibble și ai uitat să ajungi la magazin astăzi pentru a obține mai mult, orice ar putea fi, trebuie să ieșiți în mod constant și să obțineți mai mult înainte de a termina.

Brett: Da, exact. Îmi amintesc în fața acestei companii pe care le-am numit în mod constant magazinul local de câine la fel ca și cum ar fi terminat pentru că am uitat să cumpăr mai multe alimente. Aproape niciodată nu știți când veți ieși. Dar cu noi odată ce vă înscrieți, nu trebuie niciodată să vă faceți griji cu privire la mâncarea câinelui sau nutriția lor din nou.

Samantha: Și asta este unul dintre lucrurile pe care am vrut să le vorbesc și el a fost pre-porțiunea. O mulțime de oameni, cea mai mare întrebare când vine vorba de mâncarea de casă este una, cum mă asigur că este echilibrat din punct de vedere nutrițional, pe care îl aveți grijă de asta pentru clienți. Deoarece au chestionarul atunci când vă înscrieți pentru prima dată și învățați despre animalul lor de companie și vă asigurați că este echilibrat din punct de vedere nutrițional. Apoi, cealaltă întrebare pe care o primesc întotdeauna este "# 8212; cât de mult ar trebui să-mi hrănesc câinele? Calea pe care o faceți, este pre-porționată. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la depășirea, substanță, fără a satisface nevoile nutriționale sau oferirea de "# 8230; O mulțime de proprietari de animale de companie nu-și dau seama că prea multă nutriție, prea multe substanțe nutritive este, de asemenea, un lucru rău. Câinele dvs. poate suferi de lucruri precum vitamina A Toxicitate când faceți asta. Deci nu trebuie să vă faceți griji prea mult, prea puțin sau ceva de genul ăsta.

Brett: Da. Știi, unul dintre celelalte motive pentru care am lansat acest lucru, de ce am decis să pre-portiune a fost pentru că obezitatea este o problemă mare și deoparte de faptul că mâncarea noastră este delicioasă. Deci, ori de câte ori câinele sunt făcute mănâncă, ei se uită mereu la noi ca și # 8212; Haide, asta-i? Și nu poți să-i spui cu adevărat, dar știi când goliți sacul, știi sigur că le-ai dat tot ce au nevoie pentru zi și nu trebuie să te simți rău despre asta. Pe lângă faptul că niciodată nu trebuie să vă faceți griji că aceștia devenind supraponderali, deoarece prima obținerea unui câine pentru a pierde greutatea este întotdeauna dificilă, deoarece atunci trebuie să le dați mai puține mâncare, apoi mâncau înainte de care nu sunt niciodată fericiți, mai ales când " s plac mâncarea noastră. Dar, de asemenea, un câine slab va trăi de obicei mai mult. Cred că am văzut un studiu care a spus că un câine mai lege va trăi cu 20% până la 30% mai mult decât un câine care este obez.

Samantha: Wow. Absolut. Obezitatea este o astfel de epidemie în țara noastră, mai ales cu animalele de companie.

Brett: Da, este într-adevăr. Cred că peste 50% dintre câinii din America sunt obezi.

Samantha: Wow, asta este o astfel de statistică devastatoare.

Brett: Da. Unul din doi câini din America obține și cancer. Într-adevăr, majoritatea se întoarce la mâncare.

Samantha: Este legat de nutriție, absolut. Compania dvs. oferă alimente proaspete pentru proprietarii de câini, despre care am vorbit. Există câteva companii care încep să facă acest lucru. Deci, ceea ce ți-ar stabili compania în afară de alte branduri de produse alimentare proaspete?

Brett: Ceea ce facem diferit este că suntem un serviciu. Știu că există o altă companie proaspătă de animale de companie care vinde în magazine de vânzare cu amănuntul. Lucrul dur este că este destul de imposibil să faci mâncăruri proaspete atunci când îl stochezi pe rafturile de vânzare cu amănuntul. Trebuie să fie un fel de conservant pentru a păstra alimentele proaspete. Celălalt lucru este că oamenii știu când merg la noi pentru că vindem direct consumatorului, majoritatea banilor lor merg de fapt la calitatea alimentelor. Întrucât celelalte companii care folosesc un distribuitor în magazinele de vânzare cu amănuntul, magazinele de vânzare cu amănuntul au aproximativ 50% acolo, distribuitorii au un procent mare. Deci, întrebarea este cât de mulți bani merge de fapt la ingrediente, la calitatea reală a alimentelor este o mare marcă de întrebare. Pentru noi, clienții noștri știu că merge direct la mâncare.

Samantha: Brett, vă mulțumesc atât de mult pentru timpul dvs. de astăzi. chiar apreciez. Știu că ascultătorii noștri au făcut o mulțime de informații minunate din acest lucru și dacă cineva care ascultă are întrebări despre câinele fermierului sau mâncarea proaspătă, în general, și beneficiile acestui fapt, nu ezitați să sari pe site-ul nostru, teyyofpets.COM. Există o secțiune acolo pentru comentarii. Poți să-mi trimiți aceste întrebări. Dacă nu pot răspunde, mă voi asigura că am transmis celor de-a lungul lui Brett și văd dacă putem obține un răspuns pentru dvs.

Podcast anterior: Ce sunt Mills Puppy și cum să le eviți

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 56: de ce mâncarea proaspătă a câinelui este mai bună