Cel mai bun câine pooper scooper comparație: produse de calitate pentru animale de companie vs. Tidy turd vs. Gogo stik

Ca majoritatea proprietarilor de câini, poate fi Sub impresia că toți câinele, scoopers sunt destul de asemănători. De fapt, există multe modele unice de pe piață.  Cel mai bun câine Pooper Scooper trebuie să fie ușor de utilizat și eficient pe fiecare teren.

Cel mai bun test de câine scooperExistă multe motive ca proprietarii de câini responsabili să curețe după animalul lor de companie. Este important să scoți poop în curtea ta, în timp ce călătoriți cu Fido și când sunteți în locuri publice, de asemenea.

Un bun poop scooper vă va păstra curtea curată și alte zone igienice pentru animalele de companie și oamenii care le folosesc.

În timp ce acest lucru este de făcut și responsabil, ați știut că curățarea după plooch este, de asemenea, bun pentru mediul înconjurător. In conformitate cu Wisconsin Departamentul de Resurse Naturale (PDF):

Când deșeurile de animale de companie sunt eliminate în mod necorespunzător, nu numai calitatea apei suferă - sănătatea dumneavoastră poate fi în pericol. Animale de companie, copii care joacă în afara și adulții care grădină sunt cel mai expuși riscului de infecție din partea unor bacterii și paraziți găsiți în deșeurile de animale de companie. Muștele pot, de asemenea, să răspândească bolile din deșeurile animale.

Deșeurile de animale de companie care sunt lăsate în curți, parcuri și pe trotuare pot fi spălate în scurgeri de furtună prin apă de ploaie sau zăpadă de topire. Poluanții din Deșeuri de animale de companie pot fi spălate și în lacuri, râuri, fluxuri și alte corpuri de apă care sunt utilizate pentru apa potabilă.

Din aceste motive, este important ca fiecare proprietar de animale de companie să cumpere cel mai bun câine Sooper Scooper pentru nevoile lor.

De aceea am decis să revizuiesc trei dintre cele mai importante opțiuni disponibile.

Cel mai bun câine Pooper Scooper comparațieDacă sunteți un cititor frecvent de sfaturi de câine de top, atunci știți că întotdeauna încercăm să găsim cele mai bune produse pentru a le împărtăși cu urmașii noștri.

În timp ce revizuiesc aceste trei opțiuni pentru cele mai bune câini, le comparăm folosind patru criterii:

  1. Ușurință în utilizare;
  2. Calitate;
  3. Abilitatea de a fi utilizate pe diferite tipuri de scaun și diferite terenuri;
  4. Accesibilitate.

Am încercat toți trei dintre acești câini să mă scot eu cu cei 3 pui. Toate informațiile pe care le împărtășesc în această revizuire au fost obținute cu experiența de primă mână.

3 Cele mai bune produse pentru câini SCOOPER Sunt revizuirea astăzi

Acum că înțelegeți de ce acest tip de produs este o necesitate, permiteți-mi să vă spun despre câinele Poop scoopers pe care am ales-o pentru această recenzie.

În primul rând, veți vedea că am ales două scoopers tradițional de animale de companie care folosesc un grabber încărcat cu arc pentru a ridica scaunul câinelui. Acesta este cel mai frecvent tip de poop scooper și disponibil și mai mult decât probabil cel mai popular și.

Calitate produse pentru animale de companieși Tidy Turd Ambele au creat aceste "grabber și # 8221; stil scoopers pentru deșeurile de câine. Ele sunt ușor de utilizat foarte accesibile, dar cum se țin pe diferite terenuri?

De asemenea, am ales să revizuiesc Gogo Stik, care oferă un design unic. Această companie a pus cu siguranță o nouă rotire pe un produs altfel standard. În mod surprinzător, nu este mult mai scump decât alte opțiuni tradiționale.

Dar, care dintre aceste produse am selectat pentru a fi alegerea mea de top pentru cel mai bun câine Pooper Scooper? După săptămâni de testare, pot să împărtășesc o mulțime de informații care vă pot ajuta să vă alegeți. Să vedem care se află pe lista mea!

LISTA PLINA: Top 50 cel mai bun câine Sooper Scoopers

Cel mai bun câine Pooper Scooper comparație
Calitate PET produse vs. Tidy Turd vs. Gogo Stik

Cel mai bun câine Pooper Scooper

Asemănări între cele 3 cele mai bune câini scoopers

Primul lucru pe care ar trebui să-l menționez este că toate cele trei produse cele mai bune pooper scooper sunt eficiente. Vreau să spun, de ce i-aș alege dacă nu erau eficienți, bine? Toți lucrează bine pe iarbă sau pe suprafețe dure, cum ar fi asfaltul sau betonul.

În afară de a fi eficiente, nu există prea mult ca toți cei trei să aibă în comun. Veți observa că scooperul de la produsele de calitate PET și Tidy Turd Scooper sunt atât același stil. Ei folosesc un mâner încărcat cu arc pentru a deschide un grabber de tip gheare care ridică poopul.

Acesta este cu siguranta cel mai comun tip de dog pooper scooper. Ele sunt ușor de utilizat și eficiente pe toate suprafețele. Mulți proprietari de animale de companie le plac, deoarece sunt, de asemenea, capabili să ridice scaunul tare, moale sau slăbit.

Diferențele dintre acești mai buni câini scoopers

Am ales să revizuiesc aceste scoopers Poop, deoarece sunt populare în rândul proprietarilor de animale de companie și au câștigat recenzii mari pe multe site-uri web ale Retailerului Online. Am vrut să văd ce a făcut aceste opțiuni să iasă în evidență de sutele de ceilalți scoopers de câine pe piață.

În timp ce pot spune că toți au lucrat bine, au existat avantaje și dezavantaje fiecărui scooper. În cele din urmă, a trebuit să-mi aleg preferatul. Sincer, înainte de a face această comparație, am crezut cu adevărat că majoritatea scoopers au fost destul de asemănători. Odată ce am testat aceste trei, mi-am dat seama repede Unul dintre ei se ridică cu mult peste ceilalți.

RECOMANDAT: Top 50 cele mai bune pungi de câine

Cel mai bun câine Pooper Scooper comparație

Tidy Turd Review

Așa cum veți vedea în recenzia mea video de mai sus, scoopul de pe acest produs este suficient de mare pentru a ridica cele mai mari tururi de câini. Dacă trebuie să curățați după o nouă formă sau st. Bernard, această scoop va face treaba.

Echipat cu tensiune dual-recul, mânerul de prindere a confortului vă permite să deschideți cu ușurință scoopul cu o stoarcere. Tidy Turd susține, de asemenea, că produsul lor oferă un scoop non-stick. Acest lucru este adevărat - în cea mai mare parte.

Când am încercat să curăț un scaun foarte slab, ea încă blocată pe părțile laterale ale scoopului.

Cel mai bun câine Pooper ScooperExistă o modalitate de probă pentru a preveni lipirea, totuși. Tidy Turd își face propriile pungi personalizate de câine, cum veți vedea în videoclipul meu de mai sus. Se potrivesc chiar peste gura scoopului, astfel încât să puteți ridica mizeria Fido complet mâini libere.

Puteți folosi destul de mult orice pungă de plastic pe care o doriți, dar numai pungile Tăd Tidy sunt garantate pentru a lucra cu sistemul hands-free. Am încercat să folosesc alte pungi de câine, precum și o geantă de bacanie din plastic și amândoi au funcționat bine.

Tădul Tidy este de 24 de centimetri lungime. După cum demonstrează, salvează o parte din îndoire, dar este încă puțin scurt. Sunt doar 5`1 și # 8243; și încă mai trebuie să îndoiți câțiva centimetri pentru a face acest produs să atingă terenul. Dacă sunteți mai înalt decât mine, pe care majoritatea oamenilor sunt, veți avea nevoie să vă îndoiți pentru a curăța după câinele dvs.

Veți observa, de asemenea, că găleata are dinți serrați, care ar trebui să facă o apucare mai ușoară din iarbă. Ea funcționează în iarbă, dar nu la fel de bine cum am anticipat. Din nou, când scaunul este greu, nu este nici o problemă, dar scaunul moale și slăbit este greu de ieșit din iarbă cu acest scoop.

Puteți achiziționa Tyd Turd pe Amazon pentru $ 26. Este făcut din plastic durabil, așa că nu am nici o problemă să cred că această scoop ar trebui să dureze pe tot parcursul vieții animalului tău. Când vă gândiți la asta, în acest fel, 26 de dolari este un preț foarte echitabil pentru unul dintre produsele cele mai bune câine Pooper Scooper.

Cel mai bun câine Pooper Scooper

Advance Scoop Review

Scoopul Advance de la produsele de calitate PET este similar cu Tidy Turd Scooper, dar se îndoaie în jumătate pentru o portabilitate ușoară și de depozitare. Acest lucru este, de asemenea, foarte mare dacă călătoriți adesea cu animalul dvs. de companie sau doriți să păstrați un extravitor SCOOPER în vehiculul dvs.

Cel mai bun câine Pooper ScooperCa și Turd Turd, acest scooper are, de asemenea, o scoică mare care este potrivită pentru a ridica deșeuri de la cel mai mare câine.

Aceasta lucrează și cu același tip de mecanism. Mânerul încărcat cu arc deschide cu ușurință scoopul și trebuie doar să utilizați o mână. Aceasta este, de asemenea, realizată din plastic durabil, care este ușor de curățat și Este gratuit.

Ca și în cazul Turd Tidy, acest scooper este la doar 2 picioare înălțime. Asta înseamnă că și ea este un pic prea scurt pentru majoritatea proprietarilor de câini. Vă economisește să vă îndoiți până la pământ, dar nu va elimina toate îndoirea. În timp ce este posibil să nu credeți că este o afacere mare, unii proprietari de animale de companie nu se pot îndoi din motive medicale, deci merită menționat.

Acest cel mai bun câine Pooper Scooper este, de asemenea, foarte accesibil. Puteți cumpăra unul pe Amazon pentru doar 22 de dolari. Ca și în cazul Tădului Turd, acest lucru se află la capătul inferior al scalei de preț pentru produsele de acest fel. Pentru ceva care vă va dura de mulți ani, nu este o afacere rea. Să nu mai vorbim, o calitate pooper scooper este a trebuie avut Pentru fiecare proprietar de câini.

LEGATE DE: Cum câine Pooper Scoopers salvează planeta noastră

Cea mai bună comparație a camerei de câine

Gogo Stik Dog Pooper Scooper Review
(favoritul meu personal)

Celelalte două produse pe care le-am împărtășit cu dvs. au fost destul de scoopers Pooper. Acum, vreau să împărtășesc un produs unic cu dvs. Gogo Stik poate să nu fie o scoopul tău mediu, dar are o mulțime de caracteristici minunate care l-au lovit până la primul loc pe lista mea.

Pentru început, puteți utiliza orice tip de sac de plastic cu acest scooper. Cu celelalte două, există anumite tipuri de pungi care funcționează mai bine decât altele. Cu Gogo Stik, orice pungă de plastic se va potrivi în siguranță și se va ocupa perfect. Asta inseamna ca poti reutilizati pungile vechi de bacanie, sa cumparati pungi biodegradabile sau reutilizati orice pungi vechi de plastic pe care le-ai luat la indemana.

În revista video de mai sus, demonstrează cât de ușor este să se potrivească oricărei pungi pe acest cel mai bun câine Sooper Scooper. Pur și simplu glisați sacul prin capul scooperului, înfășurați-l în jurul ambelor părți și apoi puneți partea superioară a sacului în mânerul de cauciuc de pe partea superioară a deschiderii scoopului. Trageți sacul strâns și sunteți gata să scoți!

Cel mai bun câine Pooper ScooperCea mai mare diferență cu acest pooper scooper este capul de lopată, spre deosebire de capul de tip de gheare al celorlalte scoopi.

Există două laturi la capul stilului de lopată - o latură este o lamă rotunjită, în timp ce cealaltă este o lamă de lopată pătrată. Blade rotunjite trebuie folosită pe suprafețe moi, cum ar fi iarba, iar lama pătrată este pentru suprafețe dure, cum ar fi asfaltul și betonul.

O altă caracteristică care ajută la plasarea acestui cel mai bun câine Pooper Scooper pe partea de sus a listei mele este mânerul telescopic care se extinde la 36 de centimetri în lungime. Acesta este un picior complet mai lung decât celelalte două modele!

Această lungime lungă vă permite chiar să țineți gogo-ul de gogo sub coada câinelui tău, când squats la poop. Cu designul unic Acest produs vă permite să prindeți fecalele înainte de a ajunge chiar la sol.

Gogo Stik este eficient, ușor de utilizat și foarte convenabil. Este, de asemenea, accesibil. Puteți achiziționa unul pe Amazon pentru doar 39 USD. Nu este mult mai scump decât celelalte două modele, dar oferă mult mai multe avantaje. Din acest motiv, Gogo Stik este vârful meu de vârf ca cel mai bun câine Pooper Scooper.

Citiți următorul: Top 5 cel mai bun câine de câine scoopers (Pământ prietenos)


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cel mai bun câine pooper scooper comparație: produse de calitate pentru animale de companie vs. Tidy turd vs. Gogo stik