Top 50 de tratamente de purici pentru câini

Tratamentele de purici sunt o necesitate pentru protejarea câinilor noștri de la o serie de boli transportate și transmise de purici. Dar, cu atât de multe opțiuni de pe piață, este greu de știut care este cel mai bun tratament de purici pentru câini. Am testat multe, unele au fost ineficiente, în timp ce altele, în timp ce sunt foarte eficiente pot fi periculoase pentru animale de companie.

în plus, Studii găsite că puricile dezvoltă rezistență la insecticide și tratamente de purici slab concepute devin ineficiente rapid. Cel mai bun tratament de purici pentru câini ar trebui să aibă o formulare de lungă durată pentru a preveni rezistența, precum și pentru a fi în siguranță pentru câini. Un alt lucru de luat în considerare este de a eradica orice semne de infestație de purici la domiciliu cu instrumente precum Capcane electrice de purici, Pulberi și alte soluții.

Cele mai bune tratamente de purici pentru câiniPrimul pas pe care ar trebui să-l luați atunci când observați că o infestație de purici este să vă consultați medicul veterinar. Acestea vor avea probabil mai multe sugestii pentru cel mai bun tratament de purici pentru câini și pot, de asemenea, să ghideze cum să Preveniți puricile in viitor. Pentru mai multe sfaturi despre a scăpa de purici pe un câine, ceas Acest ghid video.

Este extrem de important să scăpați de purici de îndată ce le găsiți pe animalul dvs. de companie. Puricii nu vor dispărea singuri. Dacă este lăsată netratată, o infestație de purici ar putea duce la căderea părului, inflamația, o infecție secundară a pielii sau anemie la câini. Mai jos este lista celor mai populare cele mai bune tratamente de purici pentru câini pe care majoritatea proprietarilor de animale de companie au găsit eficient și sigur.

COMPARAŢIE: 3 cele mai bune tratamente de purici și bifați comparate - Frontline vs. Sereseo vs. VET BEST

50 cel mai bun Tratamentul cu purici pentru opțiunile câinilor
(așa cum este evaluat și ales de către proprietarii de animale de companie)

Cele mai bune tratamente de purici pentru câini1. Numai șamponul natural EasyDefense

Preț: $ 21.98Numai PET NATURAL EASYDEFENSE Flea și bifați șamponul

O soluție accesibilă all-naturală la purici și de apărare, singurul șampon natural EasyDefense folosește ingrediente botanice pentru a respinge purici, căpușe, ouă de purici și larve de purici. Acest produs oferă protecție pe tot parcursul anului fără nici un reet, piretrine sau pesticide sintetice, substanțe chimice dure sau sulfați. Numai PET natural oferă o garanție de satisfacție de 100% pe acest produs.

2. Numai spray-ul natural cu animale de companie ușor

Preț: $ 12.99Numai Pet natural EasyDenseFense Flea și Tick Spray

O metodă alternativă de aplicare a soluției EasyDefense Flea și Bifați de la PET natural, acest cel mai bun tratament de purici pentru câini conține aceleași ingrediente naturale ca șamponul de mai sus. Formatul de pulverizare ușor de utilizat înseamnă că puteți pulveriza blana câinelui, precum și paturile de companie, covoare, covoare, tapițerie și draperii. Acest numai spray natural de animale de companie vine, de asemenea, cu o garanție de satisfacție de 100%.

3. K9 Advantix II Flea, Prevenirea bifați

Pret: $ 27.99K9 Advantix II Flea, bifați și prevenirea țânțarilor

K9 Advantix II Flea, Tick și Prevenirea țânțarului este un produs al sănătății animalelor Bayer. Impermeabil și veterinar recomandat, acesta este un purici și bifați preventiv, precum și un rezistent la țânțari. Această prevenire este disponibilă în diferite dimensiuni, inclusiv 4-10 lbs, 11-20LB, 21-55LB și peste 55 de kilograme. Achiziționarea prin Amazon puteți cumpăra aceste doze repellente 2, 4 doze sau 6 doze la un moment dat.

4. Bayer Advantage II Tratamentul topical de purici

Pret: $ 43.77Bayer Advantage II Câinii de tratament topic

Un alt produs de la Bayer Animal Health, Bayer Advantage II Tratamentul topical de purici este conceput pentru a trata mai multe etape de viață ale puricilor. O formulă inodoră și incoloră, avantajul II lucrează și împotriva infestărilor de păduchi. Acest tratament este disponibil pentru câini de la 3-10 lbs, 11-20LB, 21-55LB și peste 55 de kilograme. Puteți achiziționa acest tratament în 4 sau 6 doze la un moment dat.

5. Novartis Capsar Flea

Pret: $ 25.99Novartis Capsar Flea Tablete pentru câini și pisici

Un produs al Novartis, Capstar este un preventiv de control al puricii orale conceput pentru a ucide purici în 4 ore de la luarea acesteia. Acesta este cel mai bun tratament de purici pentru câini, deoarece este capabil să omoare purici adulți și este disponibil pentru câini de la 2-25 lbs. sau câini peste 25 lbs. Acest tratament este vândut ca o cutie de 6 comprimate și este eficientă la câini și pisici. Capsar ar trebui să fie utilizat pentru tratamentul infestărilor existente de purici mai degrabă decât ca un tratament preventiv.

6. Cel mai bun puricitate și bifați spray-ul acasă

VeterinarPret: $ 11.49

Veterinarul cel mai bun purici și bifați spray-ul acasă pentru câini și acasă ucide purici, ouă de purici și căpușe la contact, dar nu utilizează substanțe chimice dure. Folosind uleiuri esențiale naturale certificate și ingrediente bazate pe plante, această formulă respinge și țânțarii. Non-colorare, această formulă este sigură de utilizat pe câinii cu vârsta de 12 săptămâni sau mai mult și poate fi folosită și pe tapițerie, covoare, draperii, covoare și paturi de câine pentru a respinge dăunătorii.

7. Frontline Plus Flea și Tick Control

Frontline Plus Flea și Tick Control pentru câiniPret: $ 56.98

Frontline Plus Flea și Tick Control pentru câini este un tratament cu acțiune rapidă și preventiv care ucide căpușe, păduchi, purici, ouă de purici și larve pentru a opri și a preveni infecția ulterioară. O singură doză este eficientă timp de 30 de zile și o cutie conține 6 doze pentru o jumătate de an de protecție pentru câinele dvs. Această formulă este un tratament spot impermeabil.

8. Bayer Seesto Flea și Bifați guler

Bayer Seesto Flea și Bifați gulerPret: $ 54.99

Gulerul Bayer Seesto și gulerul este aprobat pentru câini de la 7 săptămâni și oferă 8 luni de protecție împotriva puricilor, păduchi și căpușe. Prin eliberarea continuă a unei concentrații scăzute de protecție ne-gras, inodor, acest cel mai bun tratament de purici pentru câini este o soluție pe termen lung pentru prevenire. Gulerul serestru a fost, de asemenea, dovedit a ajuta la tratamentul tratamentului Sarcoptic Mange.

9. Lanalux Guler de control al uleiului esențial de ulei

Preț: $ 17.77Lanalux Guler de control al uleiului esențial de ulei

Un alt guler preventiv, gulerul de control al uleiului esențial de ulei esențial Lanalux oferă 8 luni de protecție împotriva puricilor, căpușe, larve, păduchi și țânțari. Folosind extracte naturale de plante, aceasta este o soluție naturală și ecologică impermeabilă la dăunători. O singură dimensiune se potrivește tuturor gulerului, aceasta este o soluție excelentă pentru câinii care sunt predispuși la alergii sau sensibilități la medicamente.

10. Golerul Govesta Flea & Tick

Pret: $ 24.99Golerul Govesta și gulerul pentru câini

Un alt guler de prevenire a puriciului și căpușe, gulerul Govesta oferă 8 luni de protecție impermeabilă hipoalergenică împotriva dăunătorilor. Această dimensiune se potrivește cu toate gulerul este disponibilă în dimensiuni pentru pisici și câini și protejează împotriva puricilor, căpușe, larve, păduchi și țânțari! Complet reglabil pentru a se potrivi oricărei rase de câine, acest guler vine, de asemenea, cu o garanție de satisfacție fără risc de 100% pentru primele 30 de zile.

11. Petarmor Flea și Tick Tratament

Pret: $ 9.69Petarmor Flea și Tick Tratament pentru câini

Petarmor Flea și Tick Tratament pentru câini este conceput pentru a proteja împotriva puricilor, căpușe și păduchi. Acest tratament la fața locului rapid și impermeabil utilizează FiPronil pentru a vă proteja câțiva de la dăunători timp de 30 de zile. Vândut în pachete de trei aplicații, acest cel mai bun tratament de purici pentru câini este disponibil pentru 5 până la 22 lb. câini și pentru 44 kg. și câini mai grei.

12. Advect II Tratamentul puricii

Advect II Tratamentul puriciiPret: $ 19.99

Conceput pentru a ucide purici în etapele lor adulte, larve și ouă și de mestecat, acest tratament mai accesibil de purici conține aceleași ingrediente active ca Bayer Advantage II. Această formulă impermeabilă este vândută patru doze la un moment dat și este disponibil pentru câini 3-10 lbs, 11-20lbs, 21-55lbs și peste 55lbs.

13. Paws & Pals Natural Dog-Șampon

Paws & Pals Natural Dog-Șampon și balsamPreț: $ 14.95

Paws & Pals, șampon natural de câine și balsam este un șampon hidratant, deodorizare și de desenare și balsam care protejează împotriva puricilor și căpușe. Fabricat cu ingrediente naturale Acest șampon este sigur, non-toxic și fără parabeni. Untul de ovăz și unt de shea oferă hrană și protecție pentru chiar și cea mai sensibilă piele în acest cel mai bun tratament de purici pentru câini.

14. PetarmorPro Advanced

PetarmorPro AdvancedPret: $ 19.95

Concepute pentru a ucide și a respinge purici, căpușe și păduchi, precum și infestările de control, PetarmorPro începe să lucreze în 24 de ore. Sigur pentru cățeluși mai vechi de 8 săptămâni, acesta este un tratament topic lunar care este vândut în casete de trei aplicații.

15. PETSUPPLY CULLER PLAA ȘI PREVENIREA TRACHULUI

PETSUPPLY CULLER PLAA ȘI PREVENIREA TRACHULUIPret: $ 19.95

Gulerul de animale de companie este conceput pentru a furniza 8 luni de protecție împotriva puricilor, căpușe, păduchi și larve de purici. Fabricat din material netoxic, acesta este un guler sigur și fără alergii care oferă o dimensiune care se potrivește cu toată soluția care poate fi tăiată pentru a se potrivi câinilor mici, medii și mari. Această opțiune de prevenire vine cu o garanție de înlocuire gratuită de 1 an.

16. Placă impermeabilă și guler

Pleacă impermeabilă și guler pentru câini de Frankie Bee CompanyPret: $ 15.95

Frankie Bee Company Waterpoof Flea și Biff Guler pentru animalele de companie este o alternativă sigură la tratamente cu purici și bifați. Concepute pentru a proteja împotriva puricilor, căpușe, lacuri de purici, păduchi și țânțari. Active timp de până la 8 luni de tratament, acest cel mai bun tratament de purici pentru câini este impermeabil și vine cu o garanție de 100% a banilor.

17. WonderCide Flea Natural & Tick Control

WonderCide Natural Flea și Tick Control pentru animalele de companie și acasăPreț: $ 12.99

WonderCide Natural Flea și Tick Control pentru animalele de companie și casa este o alternativă naturală pentru a respinge purici, căpușe și țânțari, precum și pentru a elimina ciclul de viață al puricii Full. Recomandat de medicii veterinari holistici, această formulă este sigură pentru cățeluși, adulți și seniori și poate fi folosit pe animalul dvs., precum și pentru așternut, covoare, covoare și draperii.

18. Hartz UltraGuard Plus Placa și căpușe

Hartz UltraGuard Plus Placa și căpușePreț: $ 12.49

Hartz UltraGuard Plus Placă și căpușe sunt o soluție accesibilă la purici, căpușe și țânțari, precum și ouă de pur și larve. Un singur pachet vine cu trei aplicații și fiecare aplicație durează 30 de zile. Acest cel mai bun tratament de purici pentru câini este folosit numai la câinii cu vârsta de 12 săptămâni sau este disponibil în patru dimensiuni care tratează câinii de la 5 la 150 kg.

19. Petarmor Fastcaps

Petarmor FastcapsPret: $ 13.29

Petarmor FastCaps sunt concepute pentru a ucide rapid puricii și pentru a elimina infestațiile de purici. Un medicament oral care acționează rapid, această formulă a fost aprobat de FDA și elimină puricii adulți. Fiecare pachet conține 6 comprimate și poate fi achiziționat pentru animale de companie de la 2-25lbs. sau 25lbs+. O singură doză poate elimina până la 90% din infestare.

20. Adams Plus Shampoo Flea și Tick

Preț: $ 10.60Adams Plus Shampoo Flea și Tick

Adams Plus Șampon Flea și Tick cu precizor pentru câini și pisici este conceput pentru a ucide purici, căpușe, ouă de purici, larve de purici și păduchi. O aplicație poate oferi 28 de zile de control împotriva purocilor pre-adulți. Adăugat aloe, extract de nucă de cocos, fulgi de ovăz și lanolină asigură o ușurare liniștitoare în timp ce pielea hidratantă. Acest șampon conține, de asemenea, un regulator de creștere a dăunătorilor pentru a preveni creșterea puricilor în forma lor adultă.

21. Bio Spot Active Care Flea și Bifați la fața locului

Bio Spot Active Care Flea și bifați Spot pePreț: $ 12.42

Bio Spot Active Care Flea & Tick Spot cu aplicatorul este conceput pentru a ucide purici, ouă de purici, larve de purici, nimfe de biciclete și bifați larve, precum și țânțari. Acest tratament cel mai bun de purici pentru câini este disponibil în 1 lună, 3 luni și 6 luni de consum pentru câini de la 5 la 150 lbs. Bio Spot vine cu un aplicator unic pentru o aplicație ușoară și se usucă repede odată câinelui dvs.

22. Greenpet All-Natural Flea și Tick Prevenirea

Greenpet All-Natural Flea și Tick Prevenirea și Sprayul de controlPret: $ 16.99

Dr. Greenpet All-Natural Flea și Sprayul de prevenire și control al căposi oferă o protecție maximă împotriva puricilor și căpușe prin uleiuri esențiale de calitate superioară. Spre deosebire de alți preveniți, acest spray are un miros plăcut și nu utilizează substanțe chimice dure. Această preventivă elimină, de asemenea, ouăle de purici la contact și respinge țânțarii. Această formulă este făcută în SUA exclusiv pentru liniștea ta.

23. Verdiscience Laboratories Flea + Tick Defense

Pret: $ 15.47Verdiscience Laboratories Flea + Tick Defense

Verdiscience Laboratories Flea + Tick Defense este o purcei topice și bifați repellent. Fast acționând și de lungă durată, această formulă impermeabilă elimină de asemenea păduchi de mestecat. Această prevenire utilizează același ingredient activ ca fața locului de front, dar este mai economică și sa demonstrat că ajută la controlul mange sarcoptic. O singură casetă conține trei doze.

24. Wahl câine / animal de companie Şampon

Pret: $ 16.19Wahl câine / șampon de companie

Acesta este cel mai bun tratament de purici pentru câini, deoarece oferă o apărare împotriva puricilor și căpușe prin proprietățile naturale ale rozmarinului și menta. PEG-80 gratuit, acest șampon este echilibrat pH, paraben liber și formulat fără alcool. În comparație cu alte opțiuni de șampon, această formulă Wahl vine într-o sticlă mai mare care vă oferă 70% mai multe băi pe sticlă. Ingredientele din acest șampon sunt derivate în mod natural.

25. Mercola Flea și Tick Defense

Preț: $ 21.45Mercola Flea și Tick Defense

Dr. Mercola Flea și Tick Defense este o formulă de pulverizare care asigură purici naturală și controlați controlul prin utilizarea uleiurilor esențiale. Fabricat cu uleiuri de lemongrass, scorțișoară, susan și castor, acest pulverist nu are ingrediente sintetice și poate fi folosit zilnic. În plus față de protejarea împotriva puricilor și căpușelor, această formulă protejează, de asemenea, împotriva țânțarilor și a altor dăunători obișnuiți, de asemenea.

26. VECTRA 3D

Pret: $ 69.87VECTRA 3D

Recomandat pentru utilizare pe câini de 8 săptămâni și peste, Vectra 3D este o formulă cu acțiune rapidă care începe să acționeze în 5 minute de la aplicare. Protecția împotriva spectrului larg respinge și ucide purici, căpușe, țânțari, muște de mușcături, muște de nisip, păduchi și acarieni de mușcătură. O singură aplicare topică a acestui tratament cel mai bun de purici pentru câini oferă o protecție lungă de lungă durată, iar fiecare cutie are o prevenire de 6 luni.

27. Dog MD Max Defense Flea & Tick Topical

Pret: $ 33.99 + $ 4.99 maritimDog MD Max Defense Flea & Tick Topical

Câine MD Max Defense Flea & Tick Totical pentru câini este o formulă preventivă impermeabilă care ucide purici, căpușe și păduchii de mestecat. Aprobat pentru utilizare pe câini cu vârsta peste 8 săptămâni, această prevenire utilizează același ingredient activ ca produsele din front, dar este o soluție mai accesibilă. La prețul menționat mai sus, veți primi aplicații în valoare de șase luni.

28. Sentry Fiproguard Plus pentru câini

Pret: $ 15.00 + $ 4.99 maritimSentry Fiproguard Plus pentru câini

Sentry FiProguard Plus pentru câini utilizează aceleași ingrediente ca Frontline Plus pentru a ucide purici, ouă de purici, larve de purici, căpușe și păduchi de mestecat. O singură aplicație vă protejează câinele timp de 30 de zile și oprește ciclul de viață al puricii și ucide ouăle și larvele de purici de până la 3 luni. Acest preventiv impermeabil este vândut în 3 și 6 pachete și este disponibil pentru câini de la 4 la 132 lbs.

29. Mană PET NATURAL PET

Pret: $ 9.95Honeydew Pet Pet Spray pentru câini și pisici

Honeydew Pet Pet Spray pentru câini și pisici este doi într-o singură într-un spray de curățare și îngrijire care respinge în mod natural dăunători prin uleiuri esențiale. Lemongrass și Citronella sunt blânde pe pielea animalului dvs. de companie și sigure pentru utilizare fără efectele secundare negative asociate cu preventivii chimici. Aprobat pentru utilizare zilnică, honeydew respinge purici, căpușe, țânțari și chiggers. Aplicați acest preventiv prin sprinzarea membrelor și corpului câinelui.

30. Petnice Flea și Prevenirea bifați

Pret: $ 20.99Petnice Flea și Prevenirea căpușelor pentru câini și pisici

O singură dimensiune se potrivește tuturor soluțiilor la prevenirea puricilor și a căpușelor; Acest guler de protecție poate fi tăiat la dimensiune și oferă 8 luni de protecție împotriva dăunătorilor. Cu o utilizare corectă, acest cel mai bun tratament de purici pentru câini oferă protecție împotriva insectelor, a larvelor și a ouălor și este impermeabilă. O garanție de satisfacție oferă pacea minții și o protecție de lungă durată determină o soluție prietenoasă cu buget pentru controlul dăunătorilor.

31. Picioare brute Petrol de nucă de cocos organic

Pret: $ 13.99PAWS RAW PET Oil organic de nucă de cocos pentru câini și pisici

PET PET Ulei organic de nucă de cocos organic pentru câini și pisici este un ulei organic certificat USDA 100%, fără OMG-uri sau pesticide care oferă o ameliorare holistică pentru o serie de probleme. Nu numai că acest ulei oferă relief pentru pielea mâncărime, dar este, de asemenea, eficient în curățarea alergiilor de purici, eczeme, hotspoturi și dermatită și în prevenirea infestărilor purice și căpușe. Uleiul de nucă de cocos este un tratament holistic economic, de a avea la îndemână.

32. WonderCide Flea naturală și Bar

Preț: $ 14.99WonderCide Flea naturală și bifați bara de șamponare

WonderCide Natural Flea și Tick Șampon Bar pentru câini și pisici este disponibil într-un singur sau dublu. Conceput pentru a curăța pielea și haina câinelui dvs., oferind în același timp proprietăți antibacteriene și antifungice, acest bara de șampon nu conține substanțe chimice, alcool, culori artificiale sau parfumuri artificiale. Făcut în SUA, acest tratament cel mai bun de purici pentru câini este o opțiune naturală și organică pentru uciderea și respingerea de purici și căpușe de infestări.

33. Tevrapet Fundact Plus Flea și bifați topicul

Pret: $ 16.99Tevrapet Instant Plus Flea și bifați topicul câinilor

Tevrapet Instant Plus Flea și bifați topical pentru câini este o singură aplicație preventivă care vă protejează câinele de la purici și căpușe de la 30 de zile după aplicare. Această formulă impermeabilă utilizează același ingredient activ ca Frontline Plus pentru câini, dar este o soluție mai economică cu fiecare cutie care conține 3 luni în valoare de protecție. Această prevenire este disponibilă pentru câini de la 6 la 132 kg.

34. Spargerea puricii și gulerul de prevenire a căpușelor

Pret: $ 34.99Spuddy

Gulerul de prevenire a purtătorului spuddy este un purtător natural și hipoalergenic și bifați gulerul preventiv și kitul picăturilor. Un singur guler furnizează 6 până la 8 luni de protecție prin uleiuri esențiale naturale. Eficace de îndată ce se aplică, acest guler impermeabil este 100% sigur și non-gras și nu are nici un miros. Acest guler preventiv protejează, de asemenea, împotriva țânțarilor.

35. Novartis Parastar Plus pentru câini

Pret: $ 46.00Novartis Parastar Plus pentru câini

Novartis Parastar Plus pentru câini este o folie de aplicații topice și bifați preventivitatea care oferă protecție timp de până la 30 de zile. Aprobat pentru câini cu 8 săptămâni și peste, această prevenire protejează împotriva păduchilor de mestecat, precum și purici și căpușe și este complet impermeabil. O singură casetă conține trei aplicații și este disponibilă pentru câini de la 4 la 132 lbs. Parastar este eficient de îndată ce 1 oră după aplicare.

36. Duckebelle pur și guler pentru câini

Pret: $ 24.99Cele mai bune tratamente de purici pentru câini

Un guler natural natural și guler de prevenire a căposi, gulerul Duckebelle vine cu un guler de lungime de 24 ", care poate fi tăiat pentru a se potrivi câinilor mici, medii și mari. Un guler oferă 4 luni de protecție fără mirosuri dure, în timp ce folosesc uleiuri netoxice pentru a respinge dăunătorii. Acest tratament cel mai bun de purici pentru câini păstrează, de asemenea, ouă de păduchi de pe câine și este complet impermeabil.

37. DOMENIUL ȘI TRATAMENTUL DUMNEZEU DUMITAL DUAL

Câmpul și fluxul cu acționare duală și tratarea bifațiPret: $ 13.96

Domeniul de acționare Dual și Tratamentul cu acționare Dual și Tick este conceput pentru a ucide purici, câine maro căpușe, căpușe de cerb, ouă de purici, larve de purici, și pentru a ucide și respinge țânțarii. O aplicație protejează timp de 30 de zile și este aprobată pentru câini în vârstă de 12 săptămâni și peste. O cutie conține 3 tuburi de prevenire timp de 3 luni de protecție.

38. Sergentul PRINYL PRINYL MAX PAD-uri

Preț: $ 21.99Sergent

Sergentul lui Prylil OTC Max Drop Flea și căpușe de căpușe utilizează același ingredient activ ca produsele din frontline și începe să omoare purici și căpușe într-o oră de aplicare. O singură aplicație oferă 30 de zile de protecție și o cutie de prevenire oferă trei aplicații. Această preventivă este aprobată pentru câini de 12 săptămâni și mai în vârstă.

39. Bayer Defense Care

Preț: $ 18.00Bayer Defense Care

Bayer Defense Care este o prevenire a protecției cu cinci căi pentru câinii care protejează împotriva puricilor, căpușe de cerb, căpușe de câine american, căpușe de câine maro și căpușe de stea de până la 4 săptămâni la un moment dat. Această formulă impermeabilă respinge de asemenea și ucide țânțarii, muștele mușcătoare și păduchii de mestecat. Acest tratament cel mai bun de purici pentru câini este recomandat pentru câini 7 săptămâni și mai în vârstă și fiecare cutie conține 3 luni de protecție.

40. Provecta a avansat pentru câini

Pret: 31 $.87Provecta a avansat pentru câini

Provecta avansată pentru câini respinge purici, căpușe și țânțari și ucide păduchii de mestecat. Comparabil cu K9 Avantix II, aceasta este o preventivă topică de lungă durată și impermeabilă, care protejează până la 30 de zile. O singură cutie a acestui cel mai bun tratament de purici pentru câini conține patru aplicații. Provecta este aprobată pentru câini în vârstă de 7 săptămâni și mai în vârstă.

41. Durvet Adventure Plus pentru câini

Durvet Adventure Plus pentru câiniPreț: $ 29.06

Durvet Adventure Plus pentru câini protejează împotriva puricilor, a ouălor de purici și a larvelor de purici. Un solicitant topic impermeabil, acest preventiv începe să omoare purici în termen de 12 ore de la aplicare și să protejeze până la 30 de zile. Aprobat pentru câini 7 săptămâni și peste și câini de 3 lbs. sau mai mult, Durvet vine cu patru aplicații într-o singură cutie timp de patru luni de protecție.

42. Adams Plus Flea și Tick Spray

Adams Plus pur și simplu spray pentru pisici și câiniPreț: $ 14.29

Adams Plus Flea și Tick Spray pentru pisici și câini este o formulă de pulverizare care oferă o ușurare rapidă de la purici de mușcături și ucide purii adulți, ouăle de purici, larvele de purici și căpușe. Acest cel mai bun tratament de purici pentru câini respinge, de asemenea, împotriva țânțarilor. Această formulă este disponibilă în 16 oz. și 32 oz. sticle.

43. Maple Holistică Vanilie Sampon de ovaz

Preț: $ 8.05Maple holistică vanilie de ovăz de ovăz de câine cu lavandă

Maple holistică vanilie de fulgi de ovăz de câine cu lavandă este un purici natural și bifați șampon preventiv conceput pentru câini cu piele sensibilă. Ovăzul de ovăz coloidal ameliorează iritarea pielii, lavanda respinge în mod natural puricii și căpușe, iar Vanilia oferă un miros liniștitor, restabilind o strălucire a hainei câinelui tău. Fabricat în SUA, acest ultim tratament de purici pentru câini este un preventiv hipoalergenic cu o garanție de 100% a banilor.

44. Petaction Plus pentru câini

Petaction Plus pentru câiniPret: $ 32.99

Petaction Plus pentru câini este conceput pentru a ucide purici, ouă de purici, larve de purici, căpușe, păduchi și acarieni. Fast acționând și de lungă durată, această formulă topică oferă, de asemenea, protecție împotriva țânțarilor și păstrează câinele protejat timp de 30 de zile cu o singură aplicație. Pentru prețul notat de mai sus veți primi 6 luni de prevenire.

45. Medalia de aur Șampon pentru animale de companie

Gold Medaly Animale de companie Șampon pentru câiniPreț: $ 10.99

Medalia de aur Shampoo pentru câinii ucide purici, căpușe și păduchi în timp ce adăugați luciu la haina câinelui tău. Aplicat la fiecare 2 săptămâni, acesta din ultimul tratament de purici pentru opțiunile de câini oferă o protecție continuă împotriva dăunătorilor pentru câini de 12 săptămâni și peste. Brandul în sine a fost bine evaluat și în ceea ce privește proprietarii de animale de companie atât de câini, cât și de pisici și au menținut o bună rațiune de succes în conformitate cu recenzii și răspunsuri la Amazon pe forumuri de câini.

46. TERRA PET Naturals 100% Spray repellent

Preț: $ 18.99TERRA PET Naturals 100% purici naturali și spray-ul respingător

TERRA PET Naturals 100% Plea natural și spray-ul respingător pentru câini și cățeluși este o preventivă naturală și organică. Conceput pentru a preveni și a controla purici, căpușe și alți dăunători, această prevenire se bazează pe uleiurile esențiale naturale și oțetul de cidru de mere. Sigur pentru câinii cu piele sensibilă, această prevenire este recomandată pentru câinii cu vârsta cuprinsă între 8 săptămâni și este pur și simplu pulverizată pe haina câinelui tău.

47. Ecoflea prevenirea alimentelor naturale

Ecoflea All-Natural Prevention Dog Tratati de Colorado Dog CompanyPret: $ 22.50

Ecoflea All-Natural Prevention de prevenire a de la Colorado Dog Company este un puric unic și bifați preventivul care vine în tratamente! O formulă naturală, EcoFlea este o alternativă sigură la Flea și Tick Control care este produs în Statele Unite. Pulberea de usturoi și drojdia de bere se reunesc în aceste tratate gustoase pentru a oferi o metodă mai puțin toxică de protecție împotriva dăunătorilor.

48. Placa de îngrijire naturală și spray

Preț: $ 8.97Placa de îngrijire naturală și spray-ul pentru câini și pisici

Placa de îngrijire naturală și spray-ul pentru câini și pisici este un preventiv de pulverizare naturală care ucide purici, ouă de purici și căpușe la contact. Această preventivă respinge și țânțarii. Fără substanțe chimice dure, această prevenire utilizează extractele de plante naturale pentru a păstra dăunătorii la Bay. Făcut în SUA, acest spray este sigur de utilizat în jurul întregii familii și nu pătează tapițeria sau țesătura.

49. PET NORLOR PET NATURAL PLAA ȘI CONTROLUL TICK

Preț: $ 18.95PET NORLOR PET NATURAL PLAA & TICK SPRAY pentru câini și uz casnic

PET NORTHER PET Natural Flea & Tick Control Spray pentru câini și uz casnic este o prevenire a pulverizatorului natural, conceput pentru a ucide purici, ouă de purici și căpușe, precum și repetarea țânțarilor. Peppermintul, cuișoarele și uleiurile de scorțișoară vă protejează câinele fără substanțe chimice dure și este sigur să se folosească în interiorul casei și pe haina câinelui. Aceasta este o formulă de pulverizare care nu este aprobată pentru câini în vârstă de 12 săptămâni și mai în vârstă și este făcută și îmbuteliată în SUA.

50. Tevrapet Activează puriciul II și bifați topicul

Pret: $ 24.01Tevrapet Activează puriciul II și bifați topicul

Tevrapet activează purici II și bifați topicul se bazează pe aceleași ingrediente active ca K9 Advantix II pentru câini. Conceput pentru a respinge purici, ouă de purici, căpușe, muște de mușcături și țânțari, această formulă este făcută în SUA. Furnizarea de protecție impermeabilă timp de 30 de zile la un moment dat, fiecare cutie de prevenire conține 4 luni-valoare de protecție.

Citiți următorul: HOMEMADE PREVENIRE DE PREVENIRE DIN TRATARE Reteta

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 50 de tratamente de purici pentru câini