20 Pro, consiliere și mituri despre alimentele câinilor de casă

Hrană pentru câini de casă are argumentele sale și contra. Aceasta poate fi o mare alegere nutrițională pentru câini, dar numai Când se face exact. Dacă este făcută incorect, cu toate acestea, hrănirea unui câine O dietă dezechilibrată de casă va avea un impact negativ asupra sănătății animalelor de companie.

Ce este o dietă alimentară pentru câini de casă?

Hrana pentru câini de casă este un termen folosit pentru alimente care sunt preparate și gătite pentru câini la domiciliu de către proprietarii de animale de companie folosind același & # 8220; alimente umane & # 8221; ingrediente pe care le folosim în dietele noastre. Câinii hrăniți o dietă alimentară pentru câini de casă poate evita să mănânce branduri prelucrate pentru câini de câine, cum ar fi uscat kibble, alimente de câine deshidratate sau conserve de câine umed.

Există multe motive pentru care proprietarii de animale de companie aleg să hrănească rețete alimentare pentru câini de casă:

  • Frica de rechemate prea frecvente de alimente comerciale pentru animalele de companie
  • Nevoile unice de sănătate ale câinilor bolnavi
  • Mai multe mese apetisante pentru câinii pretențioși care refuză să mănânce
  • Câini cu alergii la numeroase ingrediente
  • O dorință de îmbunătățire a calității ingredientelor sau a unui control al calității mai bun
  • Știind exact ceea ce merge în fiecare dintre mesele câinelui tău

Cu atât de multe controverse înconjurătoare industria alimentară pentru animale de companie, Nu este de mirare că mai mulți și mai mulți proprietari de câini se îndepărtează de mărcile comerciale pentru câini și trecerea la utilizarea rețetelor de hrană pentru câini de casă pentru a-și hrăni caninele o masă sănătoasă.

Ce diete de hrană pentru câini de casă există?

Există trei moduri populare de a merge despre hrănirea animalelor de companie o dietă alimentară pentru câini de casă. Cele mai populare diete de casă pentru câini sunt așa-numitele și # 8220; Raw Diets & # 8221; unde se pune accentul pe furnizarea de mese brute neprelucrate și, în funcție de dietă, fructe și legume.

1. Dieta BARF - Bazat pe & # 8220; ancestral & # 8221; Dieta și ideea că câinii sunt omnivore, este axat pe neprelucrat și # 8220, adecvat din punct de vedere biologic și # 8221; alimente pentru câini. Acestea includ carne, oase, organe, fructe, legume și suplimente.

2. Dieta de presiune brută (PMR) - Dieta PMR este exclusivă la animale și încearcă să emuleze ce câinii ar mânca în sălbăticie (ce lupi mănâncă) - întreaga pradă. Include carne, oase, organe, pene, etc. Nu există fructe sau legume.

3. DIELIA DIELIULUI DIEL DIELI - A indiferent de funcții tip de dietă, în cazul în care nu se aplică reguli specifice decât ceea ce funcționează pentru câine și oferă nutriția necesară fără includerea sau excluderea unor alimente specifice. Spre deosebire de modelele brute, poate include alimente gătite și nepregătite și suplimente.

Aici, la sfaturile de top Câine, suntem fanii mari ai celei de-a treia diete de casă, deoarece permite designul rețetelor și meselor care să corespundă nevoilor nutriționale ale unui câine fără reguli sau restricții nerezonabile. Vedeți noi Rețete de mâncare pentru câini pentru mai multe despre acest lucru.

Beneficiile Rețetelor de alimente pentru câini de casă DIY

Beneficiile Rețetelor de alimente pentru câini de casă DIY

Când sunt echilibrate din punct de vedere nutrițional și ajustate la nevoile individuale ale câinelui, rețetele alimentare pentru câini de casă pot fi excepțional benefice din mai multe motive. Pentru a realiza acest lucru, un proprietar de animale de companie ar trebui să lucreze cu un medic veterinar sau un nutriționist canin certificat.

Problemele de sănătate cum ar fi rinichiul, ficatul sau boala cardiacă pot fi gestionate prin îngrijire veterinară și o dietă alimentară de casă selectată corect cu ingrediente care sunt bune pentru astfel de condiții. Alimentele de casă pot fi benefice pentru cățeluși, adulți și câini de rang înalt.

Indiferent de sănătatea și sănătatea totală a animalelor de companie, alimentele pentru câini de casă le pot oferi o masă atrăgătoare care va beneficia de un corp de câine. Hrănirea unei diete de casă poate aduce beneficii și proprietarilor de animale de companie. Unele avantaje de hrănire a hranei pentru câini de casă sunt de mai jos.

1. Reglementarea calității alimentelor din PET

Reamintește alimente pentru animalele de companie sunt destul de răspândită în aceste zile, ceea ce face ca proprietarii de câini să se îngrijoreze de calitatea și siguranța alimentelor câinilor care își hrănesc caninele.

Efectuarea hranei pentru câini de casă pentru animalul dvs. de companie vă permite să reglați ce alimente intră în dieta sa, mult mai mult decât să mergeți cu mărcile comerciale pentru câini.

Nu vorbesc doar despre carne față de produsul secundar, ci și ce tăieri de carne, de unde a venit carnea de la și calitatea cărnii în general.

2. Fără ingrediente de umplutură în alimentele de casă

Produsele comerciale pentru animalele de companie se blochează produsele cu ingrediente de umplutură ieftine care nu au valoare nutrițională. Acest lucru permite crearea unor cantități mari de alimente pentru un cost redus.

Ingredientele care nu sunt valoroase din punct de vedere nutrițional, totuși, tind să treacă prin sistemul câinelui dvs. și să creeze mai multe deșeuri.

De asemenea, merită remarcat faptul că Ingrediente de umplutură În alimentele cu câini sunt adesea ingrediente cauzate de alergie. Rețetele de hrană pentru câini de casă vă permit să optimizați valoarea nutrițională a alimentelor pe care le hrăniți și să eliminați umpluturile inutile și alergeni potențiali.

3. Soiul crescut în dietă

Hrănirea unei diete comerciale pentru câini a dieta adesea duce la hrănirea aceleiași varietăți de Kibble timp de cel puțin o lună la un moment dat (gândiți un sac de 30 lb de Kibble). Această lipsă de variație este plictisitoare pentru câinele dvs., dar este, de asemenea, limitarea în ceea ce privește valoarea nutrițională.

Retetele de hrană pentru câini de casă vă permit să modificați în mod regulat ingredientele meselor de pui pentru a oferi o gamă mai largă de substanțe nutritive. La fel ca noi, cu atât mai mult nutrienții câinele dvs. primește din dieta lor, cu atât vor fi mai sănătoși.

4. Dieta alimentară pentru câini de casă poate oferi o nutriție mai bună

În ciuda etichetelor ingredientelor care oferă informații, alimentele de câini comerciale sunt adesea destul de criptice în ceea ce privește specificul (de exemplu, "produsul secundar al cărnii"). Acest lucru vă lasă hrănirea ingredientelor misterioase de câine sau în ingrediente artificiale.

Alegerea de a hrăni rețetele alimentare pentru câini de casă vă permite să includeți mai multe alimente întregi și ingrediente sănătoase în dieta Fido. În plus, puteți evita hrănirea ingredientelor discutabile câinelui cum ar fi produse secundare.

5. Hrană pentru câini de casă sunt proaspeți, nu sunt păstrate

Unde chiar și cele mai bune alimente pentru câini de calitate Includeți conservanți artificiali și săruri adăugate pentru a le menține proaspete, hrană pentru câini de casă nu.

Acești conservanți pot exacerba condițiile de sănătate existente, cum ar fi boala de inimă, precum și să contribuie la sănătatea generală slabă.

Așa cum este mai bine ca oamenii să mănânce mai puține conservanți și mai multe alimente proaspete, este mai sănătoasă pentru câini.

6. Nu mai sunt deșeuri (sau mai puțin de ea)

Acasă Gătit Alimentele pentru câini vă permite să folosiți resturile de câini de la mese umane. Aceasta înseamnă mai puține deșeuri și mai puțin costuri pentru gospodăria dvs.

Puteți să vă planificați mesele familiilor - atât umane cât și canin - înainte de timp și economisiți bani prin cumpărarea de surse de proteine, fructe și legume în vrac.

7. Hrana pentru câini de casă poate fi mai ieftină (uneori)

niste Alimentele pentru câini cu prescripție sau unic în compoziția lor nutrițională și necesită costuri ridicate de fabricație, cum ar fi produsele alimentare pe bază de proteine. Astfel, ele sunt adesea extrem de scumpe pentru proprietari.

În funcție de tipul de alimente comerciale de animale de companie, câinele dvs. mănâncă, puteți găsi că mâncarea câinilor de casă este o alternativă mai ieftină pentru dvs. Cu toate acestea, dacă câinele dvs. nu necesită alimente pentru câini de prescripție, atunci o dietă de casă poate fi de fapt mai scumpă.

8. Eliminarea alergenilor prin gătit acasă

Când câinii au a stomac sensibil sau un anumit tip de alergii, Nu este întotdeauna suficient să alegeți pur și simplu o mâncare de câine fără acel alergen în ea. Este posibil ca o hrană pentru câini să poată fi expusă la acel alergen în timpul fabricării sau să conțină o altă variantă a acelui alergen, cum ar fi grăsimea de pui versus pui.

Când faceți alimente de câine gătite acasă, puteți controla exact ce ingrediente intră în alimentele animalului dvs. și eliminați orice urmă de alergeni.

Puteți lucra cu medicul veterinar sau cu un nutriționist canin pentru a elimina alergenele în rețetele alimentare pentru câini de casă și înlocuiți alternativele sănătoase.

Dezavantajele hranei pentru câini de casă

Dezavantajele hranei pentru câini de casă

Există o mulțime de avantaje mari pentru a hrăni o dietă alimentară pentru câini de casă, dar este totul bun? Din păcate, nu este. Există câteva dezavantaje pentru a găti hrana pentru animale de companie de casă.

9. Lipsa echilibrului nutrițional în unele diete de acasă

Este crucial, atunci când faceți alimente pentru câini de casă, că suplimentele și vitaminele corecte sunt adăugate pentru a crea o nutriție optimă pentru câinele dvs.

Mulți scriitori de rețete alimentare pentru câini de casă nu sunt conștienți de aceste nevoi dietetice unice și nu reușesc să includă suplimente necesare și vitaminele. Acest lucru are ca rezultat problemele legate de sănătate, pierderea în greutate și scăderea energiei.

Pentru a vă asigura că o rețetă alimentară pentru câini este rotunjită din punct de vedere nutrițional, alegeți întotdeauna o carte de rețetă care a fost formulată sau supravegheată de un nutriționist sau veterinar canin.

10. Există unele ingrediente nesigure pentru a fi conștienți de

Majoritatea proprietarilor de câini sunt conștienți de faptul că există anumite alimente umane care nu sunt nesigure pentru câini (ciocolată, ceapă, stafide, struguri, etc.) Din păcate, nu toți proprietarii de câini sau autori de rețete alimentare pentru câini de casă sunt conștienți de toate aceste ingrediente nesigure.

Cea mai bună modalitate de a evita gătitul unei retete alimentare pentru câini care include una dintre aceste alimente este de a utiliza rețete formulate sau supravegheate de un nutriționist canin sau veterinar. În plus, familiarizați-vă cu lista completă a alimentelor umane nesigure pentru câini.

11. Prea multe sau nu suficiente calorii în alimentele de casă

Proprietarii de câini care hrănesc alimentele de câine pregătite comercial, pur și simplu citesc spatele sacului de mâncare pentru câini și știu aproximativ cât de mult hărțuiesc nevoile câinelui pe zi. Următoarele rețete de hrană pentru câini de casă înseamnă că nu sunteți furnizat cu astfel de informații nutriționale concise.

Această lipsă de informații nutriționale rezultă adesea la câinii subestimați sau câini suprapus Când începeți o dietă de hrană pentru câini de casă.

Acest lucru poate fi evitat prin selectarea rețetelor de hrană pentru câini de casă care furnizează informații nutriționale sau prin calcularea acestor informații cu precizie.

12. Hrana pentru câini de casă poate fi scumpă (uneori)

Poate că cel mai mare dezavantaj la rețetele alimentare pentru câini de casă este costat.

Spre deosebire de alimentele de câine comerciale care pot fi destul de accesibil, Alimentele pentru câini de casă se bazează pe ingrediente mai costisitoare. Puteți găsi uneori rețete de mâncare de casă de bună calitate și rămâneți la un buget rezonabil dacă doriți cu adevărat.

Pentru majoritatea, nu există nici o privire în jurul cheltuielilor suplimentare de hrană pentru câini de casă, dar poate fi limitată în următoarele moduri:

  • Cumpărați ingrediente în vrac și înghețați
  • Utilizați un dispozitiv de etanșare în vid pentru a păstra alimentele în plus în frigider sau congelator
  • Selectați rețete de mâncare pentru câini utilizând ingrediente sezoniere sau ingrediente la vânzare
  • Face substituții pentru mai scumpe sau mai greu pentru a găsi ingrediente
  • Baza-ți rețetele de mâncare pentru câini de casă pe ceea ce mănânci pentru cină în acea noapte și pur și simplu cumpărați mai mult și rație în mod corespunzător.

13. Gătitul pentru câini va lua o parte din timpul tău

Spre deosebire de alimentele de câine comerciale, după rețetele alimentare pentru câini de casă necesită un angajament considerabil de timp. În loc de a scoate pur și simplu alimente în castronul câinelui tău, trebuie să măsoară, să gătești, porțiune și să stochezi alimentele câinelui tău în mod obișnuit. Este o chore.

Hrana pentru câini de casă poate fi consumatoare de timp, dar gătitul în vrac și înghețarea hranei câinelui pentru că mai târziu vă poate ajuta să vă reduceți timpul total în bucătărie.

14. Hrana pentru câini de casă poate fi incomodă

În timp ce oamenii au o mulțime de alegeri pentru a mânca când călătoresc, câinii nu. HOME Gătit Mâncarea câinilor este pur și simplu convenabilă pentru oricine călătorește frecvent. Cele mai multe caniuri de îmbarcare nu sunt cazați atunci când vine vorba de hrănirea alimentelor gătite acasă și călătoriile cu un câine face hrănirea gătită și mai dificilă.

Cei mai mulți proprietarii de câini de gătit pentru casă trebuie să se întoarcă la diete comerciale de tip când călătoresc, deoarece este prea incomod pentru hrană acasă pe drum.

6 mituri despre rețetele de hrană pentru câini de casă

6 mituri despre rețetele de hrană pentru câini de casă

Ca și în cazul tuturor în industria animalelor de companie, doar pentru că alți proprietari de animale de companie spun că nu o face adevărat. Din păcate, există unii care sunt ca să răspândească miturile despre totul de la hrana pentru câini la îngrijire, care poate fi periculoasă. Iată câteva dintre miturile despre rețetele alimentare pentru câini de casă și procesul de gătit pentru câini pe care trebuie să-l cunoașteți:

15. Varietate Trumps Suplimente

Unii proprietari de câini care hrănesc o dietă de casă cred că, dacă includ suficientă varietate în dieta câinelui, nu au nevoie să adauge suplimente la alimente. Acest lucru este pur și simplu neadevărat.

Nevoile nutriționale ale unui câine sunt diferite de propria noastră și, în timp ce încorporează varietatea într-o dietă a câinelui este importantă, nu va satisface toate nevoile unui câine nutrițional.

16. Multivitaminele fac mese gătite bine echilibrate

Mulți proprietari de câini care hrănesc o dietă gătită acasă cred că pot compensa orice dezechilibre nutritive în multe rețete alimentare pentru câini de casă prin aruncarea unui multivitamin în amestec în fiecare zi. Acest lucru nu este întotdeauna adevărat.

În funcție de masă, un câine mănâncă, trebuie să se facă anumite suplimente, iar alții au rămas. Adăugarea într-o multivitamină "completă" nu remediază această problemă, deoarece acestea nu sunt făcute pentru a suplimenta hrănirea la domiciliu.

În timp ce unele vitamine și minerale din supliment pot ajuta într-adevăr să îmbunătățească structura nutrițională a alimentelor de câini de casă, majoritatea multivitaminelor pentru câini sunt făcute pentru a suplimenta dietele comerciale care sunt deja considerate destul de bine echilibrate.

Aceasta înseamnă că câinele dvs. nu va primi încă anumite vitamine și minerale din dieta sa că are nevoie într-adevăr. Apoi, există și o chestiune de biodisponibilitate a acestor suplimente.

17. Alege ingrediente în loc de suplimente

Dacă, de exemplu, când un câine lipsește de calciu, mulți proprietari de câini cred că pot completa o masă cu brânză de vaci sau iaurt pentru a adăuga acest calciu.

Cu toate acestea, este foarte dificil să calculați cu exactitate cât de mult are nevoie de câine și cât de mult îl veți oferi prin alimente adăugate.

Mulți dintre substanțele nutritive pe care un câine necesită suplimente sunt necesare în concentrații mai mari decât pot fi furnizate prin ingrediente cum ar fi iaurtul sau brânza de cabană. Aceasta înseamnă că este posibil să nu vă puteți hrăni câinele suficient de calciu fără a adăuga calorii.

Uneori, suplimentele sunt mai bune și alte ori - nu așa.

18. Mai multe legume sunt mai bune

Mulți oameni care urmează retete alimentare pentru câini de casă cred că adăugarea mai multor fructe și legume la dieta unui câine este întotdeauna mai bună pentru că adaugă mai multe vitamine și nutriție variată. Din păcate, câinii nu sunt la fel de omnivori ca și alte animale.

Aceasta înseamnă că acestea se dezvoltă pe o dietă compusă din proteine ​​animale în primul rând, iar sistemul lor digestiv nu este făcut să se ocupe de cantități mari de legume.

Adăugarea unor cantități mari de legume la dieta unui câine nu își va îmbunătăți sănătatea, mai degrabă poate provoca primejdie digestivă. Unele fructe și legume sunt bune pentru câine, dar cantitatea excesivă poate face contrariul.

19. Orezul brun este mai bun decât orezul alb

Singura diferență dintre orezul maro și cea albă este indicele lor glicemic, ceea ce înseamnă orez brun poate spike nivelul de insulină puțin mai puțin decât orezul alb. Nu este mult mai sănătos.

În plus, este mult mai dificil ca sistemul digestiv al unui câine să proceseze orez brun decât este de a procesa orezul alb. În plus, dacă adăugați orez la masa unui câine pentru a ajuta la problemele de burtă, orezul brun nu are aceleași calități obligatorii ca orezul albă.

20. O masă umană bine echilibrată este potrivită pentru un câine

Ființele umane sunt omnivore. Prosperăm pe o dietă care constă din proteine, carbohidrați și grăsimi. Aceste macronutrienți sunt optimizate pentru a satisface nevoile noastre într-o masă bine echilibrată.

Câinii, cu toate acestea, sunt agenți de curățare carnivore în principal de proteine ​​animale, dar capabile să proceseze cantități mici de cereale, fructe și legume prelucrate.

Raporturile acestor macronutrienți cerute de câini sunt mult mai diferite de macronutrienții cerute de oameni, totuși, deoarece câinii nu sunt omnivore.

Citiți următorul: 50 cele mai bune rețete de alimente pentru câini de casă

Doriți să împărtășiți acest lucru?

20 pro și contra de a face alimente pentru câini de casă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 20 Pro, consiliere și mituri despre alimentele câinilor de casă