5 Moduri de a rezolva problema de lătrat a câinelui

Un lătrat de câine este complet natural pentru ei, și este nerezonabil pentru noi ca proprietari să ne așteptăm ca câinii noștri să nu-i scapă niciodată. S-ar putea să nu apreciem întotdeauna sau să o înțelegem, dar lătratul este modul în care câinii își comunică sentimentele unul altuia și lumii. Că, totuși, nu înseamnă că ar trebui să fie acceptată o problemă excesivă de lătraze pentru câini și există modalități de a face față acesteia.

Dog Barking ProblemaCâinii scoarță din diferite motive, prin urmare primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă dați seama De ce Câinele dvs. scapă la ceea ce ați putea considera că este momentele cele mai inadecvate. Odată ce știți motivul în spatele lătratului incontrolabil, puteți începe să tratați problema în centrul său.

De asemenea, citiți: 7 moduri dovedite de a calma un câine (susținut de știință)

De ce câinii latră

Pot exista o sută de motive pentru care acum trebuie să vă ocupați de o problemă de lătrat de câine, dar cele mai frecvente sunt următoarele:

1. Barking teritorial / protector

Când câinele vostru vede sau aude ceva într-o zonă ceea ce este probabil să ia în considerare teritoriul său, lătratul excesiv va fi adesea declanșat. Câinele dvs. va arăta alertă și chiar agresiv în timpul acestui tip de lătrat și lătratul va deveni adesea mai tare și mai rapid, deoarece amenințarea se apropie. Rețineți că acest tip de problemă de lătrat de câine este adesea motivat de frică sau o amenințare percepută în teritoriul caninului (sau umanul câinelui).

2. Alarma / frica coaja

Barcarea necontrolată ar putea fi declanșată de un zgomot sau un obiect care să-i prindă atenția animalelor de companie și să-l surprindă. Acest lucru se poate întâmpla oriunde și nu doar acasă. Dacă se întâmplă acasă, ar putea fi parte din lătratul teritorial sau protector discutat mai sus.

3. Salut / joacă lătrat

Animalul dvs. de companie îi place să vă salute după ce nu vă vedeți pentru o vreme. Acest lucru poate duce la o problemă excesivă de lătrat de câine. Este de obicei o coajă fericită, însoțită de o coadă de vânt și, uneori, chiar sărind sau plângând. Acesta este unul dintre zonele în care proprietarii, fără a fi conștienți, recompensează câinele lor pentru comportamentul lor nedorit. Mai târziu, mai târziu.

4. ATENȚIE Căutarea scoarței

Câinele tău va lăuda când vrea ceva, să fie mâncare, apă sau atenția ta. Ar putea exista o sută de motive pentru care câinele vă caută atenția. Unele rase sunt mai mult de solicitanți de atenție decât alții.

5. Plictiseala / loneliness coaja

Știm cu toții că câinii sunt un animal de ambalare și când sunt lăsați singuri pentru perioade lungi de timp, se pot plictisi sau trist. Lipsa de stimulare mentală le va determina fie să vă avertizeze despre disconfortul lor, fie să vă amuzați, ceea ce duce la problema dvs. de lătrat de câine.

6. Barking anxietate de separare

Câinii care latră excesiv atunci când sunt lăsați singuri, nu ar putea fi doar singuri sau plictisit, ci suferă de anxietate severă de separare. De multe ori prezintă alte simptome, cum ar fi stimularea, distructivitatea, depresia și ar putea chiar defecate în locuri pe care le cunosc că nu li se permite. Acesta este unul dintre motive foarte frecvente pentru o problemă de lătrat de câine.

7. Lătrat compulsiv

Barkers compulsivi doar pentru a auzi sunetul propriilor voci. Ca și în cazul câinilor care suferă de anxietate de separare, ele vor face adesea mișcări repetitive, cum ar fi alergarea în cercuri sau în pace de-a lungul unui gard. Ambele anxietate de separare și lătratul compulsiv sunt greu de tratat și de ajutorul unui Canine Behaviorist ar trebui luat în considerare. Medicamentul ar putea fi, de asemenea, utilizat pentru a le ajuta să facă față sau în timp ce învață un comportament mai acceptabil.

8. Conditii medicale

Alte probleme medicale pot provoca, de asemenea, lătratul excesiv la câini. De exemplu, o boală creierului sau un câine care se află în dureri cronice. În timp ce, în general, majoritatea animalelor de companie suferă în tăcere în durere, câțiva își pot exprima disconfortul prin lătratul ocazional. Animalele mai vechi pot dezvolta, de asemenea, o formă de senilitate canină (demența de câine) care ar putea provoca laturi incontrolabile.

PET dvs. de companie verificați de un medic veterinar pentru a exclude orice afecțiuni medicale ca motivele pentru vocalizările excesive și dacă nu sunt observate, atunci este timpul să se ocupe de o problemă de lătrat de câine prin fixarea obiceiurilor comportamentale ale animalului.

LEGATE DE: Cele mai eficiente modalități de a obține un câine pentru a opri lătratul

5 moduri de a rezolva problema de lătrat de câine

Dog Barking Problema - 5 moduri ușoare de ao rezolva repede

Odată ce ați dat seama de posibilele motive pe care câinele dvs. îl latră, puteți începe să utilizați unele tehnici pentru a rezolva problema de lătrat de câine. Obținerea câinelui de barcă excesiv pentru a lătrânge mai puțin va avea timp și efort. Realizați că nu se va întâmpla peste noapte, dar din fericire aveți mai multe instrumente la universitare.

1. Utilizați bariere de vedere

Cea mai ușoară și cea mai rapidă modalitate de a rezolva o problemă de lătrat de câine și de a vă liniști pe pooch-ul, care este un barcător teritorial / alarmat / apărare este de a-și gestiona mediul. Prin blocarea liniei de vizitare a câinelui dvs. la potențialii declanșatoare de lătrat, puteți opri lătratul incontrolabil.

Pentru a bloca opiniile la metrții vecine sau pe stradă, puteți utiliza garduri de garduri de garduri de confidențialitate sau de confidențialitate. Acest lucru nu numai că vă va dovedi curtea, dar, de asemenea, faceți ca casa dvs. să fie mai atractivă!

În interiorul casei dvs. vă puteți închide pur și simplu blind-urile sau puteți instala o peliculă detașabilă de detașabilă care face Windows Opac pentru a ascunde vizualizarea câinelui. Asigurați-vă că plasați filmul de ferestre la câțiva centimetri deasupra liniei de vedere ale câinelui. De asemenea, puteți cumpăra un strat de sticlă de sticlă.

2. O zonă liniștită

Dacă câinii dvs. suferă de anxietate de separare, au creat un loc sigur și liniștit pentru ei când nu sunteți acasă. Alegeți o cameră din casa dvs. care este departe de ușa din față și cu distrageri limitate din lumea exterioară. Acesta poate fi un dormitor înapoi, spălătorie sau spațiu de rezervă. Puteți crea o barieră cu a Pet Pet Pentru Doggy destul de zonă sau puteți include a Crăciun de câine cu așternut confortabil și o copertă de confidențialitate într-o cameră.

Alte instrumente utile pentru a ajuta acest lucru sunt:

  • Jucării: Barkers de separare beneficiază de a avea ceva de făcut atunci când părăsiți casa. O jucărie de cauciuc din cauciuc, care distribuie tratează este o modalitate foarte bună de a le menține fericiți și gura lor ocupată cu altceva decât la lătrat. Doar fiți atenți că jucăria este suficient de mare pentru a nu fi un pericol de gătit.
  • Mașină de zgomot alb: Această mașină mănâncă zgomote exterioare care ar putea declanșa laturi excesive la câini și poate produce chiar sunete liniștitoare pentru FIDO. Ele sunt destul de accesibile, la fel ca acesta Marpac, și poate fi extrem de eficient.
  • Tratamentul pe bază de feromoni: Difuzoarele imită "feromonii calme" dat de câini de sex feminin și vor ajuta la calmarea câinilor care coacă din cauza stresului. S-ar putea să nu vedeți o schimbare dramatică a comportamentului, dar țineți cont de faptul că substanțele chimice sunt mai ușoare decât medicamentele, dar sunt o modalitate ușoară și accesibilă de a lua marginea.

3. Trupe de control al scoarței

Cu progrese tehnologice, acum este posibil ca tehnica ta să te facă să te facă și viața câinelui mai ușor atunci când vine vorba de rezolvarea problemei de lătrat de câine.

Birdhouse anti-bark cu ultrasunete

Un nou tip de tehnologie anti-barking, la fel ca acesta Dogtek, poate fi unul dintre instrumentele mai umane. Acest blocaj de descurajare a scoarței, prin emitarea unui sunet cu ultrasunete pe care câinii îl găsesc neplăcut și îi surprinde din lătrat. Recenzii ale dispozitivelor anti-scoarte cu ultrasunete pentru câini, cu toate acestea, sunt amestecate, cu unii proprietari de animale de companie spunând că a rezolvat complet problema lor de lătrat de câine și alții spunând că câinii lor nu au răspuns deloc.

Citronella pulverizare guler

Citronella pulverizează gulere de coajă, ca și asta Petsafe, Utilizați o explozie de spray de citronella pentru a reduce și, în cele din urmă, elimina lătratul excesiv. Ele sunt considerate sigure pentru câini, iar spray-ul în sine este pur și simplu neplăcut pentru câine și nu deloc dăunător. La fel ca și în cazul altor dispozitive anti-lăudare deasupra și mai jos, Citronella câine Coliere nu funcționează pentru fiecare câine. Unii proprietari de animale de companie spun că a rezolvat problema lor de lătrat de câine, în timp ce alții le-au găsit ineficienți. Același rezultat a fost prezentat în studii.

Guler de reducere a stresului

Acest lucru este similar cu difuzoarele discutate mai devreme. Un guler de reducere a stresului de câine, ca acesta de la Zonă de comfort, va fi încărcată cu feromoni liniștitori care vor ajuta la calmarea câinilor să se calmeze și să reducă lătratul anxios. Este un alt mod uman de a rezolva o problemă de lătrat de câine, dar ca și în cazul altora, chiar dacă studiile arată că gulerele de feromoni sunt instrumentul cel mai eficient pentru lătratul excesiv pe care îl avem astăzi, rezultatele sunt amestecate în conformitate cu recenzii de proprietar de animale de companie.

Thundershirt anxietate Vest

Veste de anxietate, cum ar fi celebrul Thundershirt Vest, au fost create pentru a rezolva problemele de anxietate la câini și pentru a le mângâia. Cu toate acestea, aceste veste nu sunt doar calatori de anxietate dovedită din punct de vedere științific, dar sunt, de asemenea, eficienți la rezolvarea problemei de lătrat de câine în anumite situații. Înfășurarea îi ajută pe câini să se prelungească la anxietate, supra-stimularea, fobiile de teama sau cele predispuse la lătratul compulsiv, să se calmeze. Funcționează prin aplicarea unei presiuni ușoare și constante care vă calează animalul de companie.

Cele de mai sus nu sunt o listă completă de instrumente pentru rezolvarea problemelor de lătrat de câine și este posibil să găsiți alte produse pentru a vă ajuta să vă opriți lătratul excesiv al câinelui. Puteți găsi mai multe opțiuni printre cele mai eficiente cele mai eficiente Câine de calmare a câinelui, și pentru situații specifice, puteți lua în considerare medicamente anti-anxietate sau altul veste de anxietate. Aceste opțiuni sunt cele mai umane moduri Pentru a rezolva lătratul excesiv la câini.

Opțiuni controversate

Există modalități mai eficiente de a face față unei probleme de lătrat de câine; Cu toate acestea, ele sunt considerate controversate, iar avizul este împărțit dacă proprietarii de animale de companie ar trebui să le utilizeze. O astfel de opțiune utilizează Coliere pentru câini anti-coajă care emite o explozie rapidă, de nivel scăzut de șoc electric pentru a descuraja câinele de la lătrat. Există formatori de câini și experți canini care susțin utilizarea acestor dispozitive și alții care le descurajează cu fermitate.

O altă opțiune pe care unii proprietari de câini utilizează este Debarking câinii lor (devocalizați, înmuiere de coajă), dar acesta este un Chiar mai controversat metodă care nu abordează cauza fundamentală a lătratului în câine și ar putea fi considerată chiar cruzimea animalelor. Este o procedură chirurgicală în care caseta de voce este îndepărtată, lăsând câinii cu o voce raspy, în loc de coajă completă. În afară de aspectul neetic al procedurii în sine, există și complicații posibile, iar operațiunea poate pune viața în pericol.

4. Formare de coajă

Puteți lucra cu un antrenor pentru a practica tehnici de desensibilizare cu câinele dvs. Acesta va ajuta ca animalul dvs. de companie să fie obișnuit să latrăm declanșatoarele și, în cele din urmă, să rezolve problema de lătrat de câine. Amintiți-vă că formarea de câini ia coerența și răbdarea, dar recompensele pe termen lung merită.

Iată câteva comenzi cheie care pot ajuta la controlul lătratului:

Amintiri: Aceasta este perfectă pentru a vă apela câinele departe de orice declanșatoare de lătrat, cum ar fi soneria de la ușă. Una dintre cele mai importante comenzi pentru un câine.

Vorbi: Acest lucru nu are sens, corect? Vrei ca câinele tău să înceteze la lătrat! De fapt, instruirea câinelui dvs. la comandă la comandă îi poate ajuta să-i învețe când nu la lătrat.

Liniște: Combinate cu "Vorbește", puteți lua controlul complet asupra vocalizărilor câinelui dvs. Învățând câinele "liniștit" îi va ajuta să se calmeze pe Cue.

Sit / Stay: Foarte de bază și bine-cunoscută, această comandă este utilă pentru a vă menține câinele ocupat atunci când un declanșator de lătrat este în apropiere.

Pentru mai multe comenzi de bază, ceas Samantha 101 Video, și verificați-vă Acest articol.

5. O mulțime de exerciții

Cum să opriți un cățeluș de la lătratUn câine obosit este un câine liniștit. Aproape fiecare câine poate face de la un exercițiu suplimentar suplimentar, atât mental cât și fizic. Un câine care a avut un antrenament bun va fi mai puțin probabil să reacționeze la declanșatoarele de lătrat. Să ia timp pentru a-ți exercita câinele zilnic, mergând la o alergare sau să joci. Jocuri de minte-teaser cum ar fi "Găsiți jucăria" sau Ascunderea și căutarea va, de asemenea, vă va plictisi câinele.

Final Do`s și Don`ts

Iată câteva sfaturi despre ceea ce să nu faceți în eforturile dvs. de a încheia lătratul excesiv al câinelui:

  • Nu striga. Vorbește calm și ferm. Strigând stimulează câinele tău să scadă mai mult așa cum crede că te îmbraci.
  • Strigând "taci" sau "liniște" nu va însemna un lucru câinelui dvs. dacă nu l-ați antrenat pentru a ști ce înseamnă.
  • Fii consistent. Încurajându-i câinele să scadă la clopotul ușii, dar să-l mustre când îl latră la străini la ușă este doar confuz.
  • Nu vă bătuți câinele să le păstrați liniștiți pentru perioade lungi de timp când sunt singuri. Poate fi periculos pentru animalul dvs. de companie. Câinele tău își reglează temperatura prin gură, cu gâfâind și un muzzle îi împiedică câinele să facă acest lucru, precum și apă potabilă și mănâncă.
  • Nu pedepsiți câinele dvs. dacă latră din cauza fricii sau a anxietății de separare. Cel mai probabil veți crește anxietatea și, prin urmare, lătratul său.
  • Nu intensificați lătratul câinelui dvs., acționând încântat când ajungeți acasă. Cel mai bine este să ignorați câinele până când el / ea se calmează și apoi salută calm.

Ghid complet: Cum să vă opriți câinele de la lătrat

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Moduri de a rezolva problema de lătrat a câinelui