Top 5 cele mai bune termometre câine

Dacă vă gândiți să vă gândiți să luați temperatura câinelui, nu vă faceți griji. Este într-adevăr la fel de rău cum credeți. Atâta timp cât aveți cel mai bun termometru de câine exact pentru a vă lua temperatura animalului de companie, veți putea obține o citire precisă a temperaturii în doar câteva secunde, fără a vă pune pe dumneavoastră sau câinele dvs. prin intermediul unui hassle prea mult inconfortabil.

Cele mai bune termometre pentru câiniÎn primul rând, febra câinelui este un lucru, iar fiecare proprietar de câine ar trebui să aibă un termometru PET la îndemână. Evident, acesta trebuie să fie un termometru rectal separat pentru câini special decât cel folosit pentru membrii umani ai familiei tale. Odată ce aveți un cel mai bun termometru de câine de bună calitate, trebuie să fie o parte permanentă a kitului dvs. de prim ajutor pentru animalele de companie.

Chiar dacă există câteva metode de luat temperatura câinelui fără un termometru, acestea nu vor fi niciodată la fel de precise ca utilizarea unui dispozitiv real. Dar doar în cazul în care vă puteți păstra ochii deschisi pentru unele dintre cele mai frecvente semne de febră, care includ:

  • Lethargy brusc
  • Tremurând
  • Urechi excesiv de căldură
  • Pierderea bruscă a apetitului
  • Tuse
  • Descărcarea nazală

În acest articol, voi discuta pe scurt luarea unei temperaturi de câine, de ce trebuie să faceți acest lucru și cel mai important cum să luați o temperatură a câinelui în mod corect utilizând un termometru PET (video și un ghid complet de mai jos). Iată cele mai bune opțiuni de termometru pentru câini pe care le vom discuta:

Câini termometre Preț Calitate Rating
isnow-med non-contact termometru pentru animale de companie infraroșu $$. $ C 3.7/5
Vitalearth Termometru pentru copii ecologice $ A+ 4.3/5
Termometru digital clinic de către familia de fitness $ B+ 4.3/5
Monitoare avansate Termometru pentru urechea Petr-Temp $$. $ C- 2.7/5
Termometrul INTU-MODET DIGITAL VET $$ C 3.7/5

* Faceți clic pe cel mai bun termometru pentru câini pentru mai multe informații și prețuri sau derulați mai jos pentru mai multe detalii.

De ce și când avem nevoie de un termometru de câini

Cele mai bune termometre pentru câini pentru un câini exacțiFiecare proprietar de animale de companie trebuie să aibă cel mai bun termometru de câine în ei Kit de prim ajutor PET.

Știind cum să spui dacă câinele are febră fără termometru este foarte dificil și nu va da o măsurătoare corectă. Același lucru se poate spune despre măsurarea temperaturii câinelui În cazul unui accident vascular cerebral.

Febra la câini este cea mai frecventă motiv pentru care proprietarii de animale de companie vor trebui să ia temperatura câinelui. Simptomele unui câine care au febră sunt foarte vagi și ar putea fi un semn al multor condiții diferite de sănătate subiacente. De aceea este atât de important să luați temporar " cu precizie.

Dacă unul sau mai multe dintre aceste simptome sunt însoțite de febră, poate fi o indicație că se întâmplă ceva serios. Trebuie să căutați imediat îngrijirea veterinară.

Temperatura mediului este foarte importantă pentru câinele dvs. și pentru evaluarea precisă a stării dvs. de companie. Vă recomandăm să citiți un scurt ghid bazat pe știință despre temperaturile câinilor de la Universitatea Purdue ( PDF poate fi găsit aici).

Cum să luați temperatura câinelui utilizând un termometru?

Odată ce aveți un termometru de companie rectal pentru câini la îndemână, procesul este ușor:

Mulți proprietari de câini nu își dau seama că temperatura normală a animalelor de companie nu este aceeași cu cea a unui om. Temperatura normală a corpului unui câine este între 101 ° și 102.5 ° Fahrenheit. Prin urmare, o temperatură peste 103 ° F este considerat febră. Pentru mai multe sfaturi și informații despre acest lucru, puteți citi ghidul nostru complet Luând o temperatură a câinelui aici.

Care este cel mai bun termometru de câine?
Top 5 cel mai bun termometru pentru alegerile câinilor

1ISNOW-Med Termometru pentru animale de companie infraroșu

isnow-med non-contact termometru pentru animale de companie infraroșuPrimul cel mai bun termometru de câine din listă este cea mai populară opțiune de la ISNOW. Majoritatea proprietarilor de animale de companie au acea dispreț liniștită pentru termometrele tradiționale care funcționează cel mai bine numai atunci când sunt utilizate pentru temperatura rectală Taki`ng. Este ușor să vezi de ce! Animalele de companie sunt, în general, necooperante atunci când sunt bolnavi, și inserând un termometru în acel mod de a le face.

Să nu mai vorbim, termometrele de sticlă ar putea sparge și expune animalele de companie la Mercur. Dacă aceasta a fost mult timp dilema dvs., atunci acest termometru al urechii neinvenți de la isnow-med nu a putut veni la un moment mai oportun.

  • Dog Termometru Recenzii: Citește recenzii ale altor proprietari de animale de companie

Un termometru de precizie special conceput pentru animalele cu urechi mari, aceasta vă oferă temperatura animalului dvs. de companie într-o secundă fără a fi nevoie de contact. Este infraroșu operată. Apoi, aveți un instrument mai acceptabil, mai ales la un moment în care animalul dvs. este indisposit în mod clar.

Termometrul PET infraroșu ISNOW-MED vine cu un monitor LCD, o lumină de fundal moale, o alarmă de buzzer pentru a avertiza dacă temperatura este depășită, un comutator C și F și 32 de amintiri de memorie de temps luate anterior pentru o mai bună monitorizare. Acest dispozitiv la îndemână este calibrat pentru animale și este acționat de baterii.

Cele mai bune termometre pentru câiniMajoritatea utilizatorilor acestui termometru PET și-au retrogradat termometrele de mercur în coșul de gunoi pentru că au aflat că aceasta citește mai repede, este mai fiabilă și este mult mai sigură. Unii recenzenți spun că citirile din acest termometru nu sunt corecte. Ei spun când au citit de mai multe ori în decurs de doar câteva minute, ei primesc în mod consecvent citiri diferite.

Pro:
  • Acest termometru al urechii non-contact este o bună alternativă la termometrele rectale tradiționale
  • Infraroșu operat, spre deosebire de mercurul periculos
  • Vine cu un monitor LCD, o lumină de fundal moale, o alarmă de buzzer, un comutator C și F și 32 de amintiri de memorie
  • Calibrat special pentru animale
  • Funcționează cu baterii
Contra:
  • Mai scump decât un termometru tradițional cel mai bun câine care măsoară temperatura rectală
  • Mai puțin precis decât un termometru tradițional de câine care măsoară temperatura rectală

Cele mai bune termometre pentru câiniRevizuirea celui mai util al proprietarului câinelui (Citiți Full Amazon Review): "Câteva probleme serioase, prima fiind că, pentru noi, a fost practic imposibil de a obține o citire corectă sau consecventă a temperaturii de la urechea pisicii, după 12 încercări. Gândit de "# 8230;

2VITALEARC Eco-Friendly Termometru pentru copii

Vitalearth Termometru pentru copii ecologiceCel de-al doilea cel mai bun termometru de câine este de la o marcă mai cunoscută și a fost un vanzator cel mai bun amazon de peste un an. Acest termometru de la Vitalearth este destul de blând pentru oameni și copii lor, așa că ar trebui să fie în siguranță și pentru animale de companie. Oferă o citire digitală în 30 de secunde sau mai puțin pe afișajul iluminat. Este sigur pentru a lua o temperatură subțire, orală sau rectală, deoarece nu conține mercur, plumb sau bpa.

  • Dog Termometru Recenzii: Citește recenzii ale altor proprietari de animale de companie

Este fabricat din material de înaltă calitate, cu un vârf flexibil, deci este confortabil să se utilizeze chiar și pentru a lua temperaturi rectale. Proprietarii de animale de companie recomandă acest termometru deoarece are acuratețea unui termometru de mercur fără pericolele însoțitoare, reprezentate de substanța toxică. Se citește și rapid, ceea ce este foarte important atunci când încercați să păstrați încă un animal de companie foarte neliniștit.

Există diverse culori disponibile, iar utilizatorii consideră acest lucru util în alocarea unei culori diferite pentru o altă utilizare, cum ar fi albastru pentru oral sau verde pentru rectal. Este important, de asemenea, de a desemna un termometru numai pentru animale, chiar dacă Vitalearth Eco-Friendly Baby Termometru și tip pot fi utilizate pentru oameni.

Cele mai bune termometre pentru câiniAcesta este cel de-al doilea cel mai bun termometru de câine, deoarece are un afișaj ușor de citit, care se aprinde în întuneric, amintirea memoriei Ultimii Tempile realizate, o caracteristică de oprire automată și un carcasă din plastic care o stochează când nu este utilizată. Este prețuit foarte rezonabil și chiar vine cu o garanție de satisfacție de 100%. Recenzenții s-au plâns că nu au primit o lectură în termen de 30 de secunde. Unii cumpărători au fost, de asemenea, dezamăgiți că nu există o alarmă care să vă informeze când ați terminat citirea temperaturii animalului.

Pro:
  • Oferă o citire digitală în 30 de secunde sau mai puțin
  • Afișaj iluminat
  • Nu conține BPA, plumb sau mercur
  • Fabricat din material medical de înaltă calitate, cu un vârf flexibil
  • Disponibil în mai multe culori care sunt excelente pentru termometrele de codare a culorilor pentru diferite animale de companie sau utilizări diferite
Contra:
  • Recenzenții s-au plâns că nu au primit o lectură în termen de 30 de secunde
  • Unii cumpărători au fost, de asemenea, dezamăgiți că nu există o alarmă care să vă informeze când ați terminat citirea temperaturii animalului

Cele mai bune termometre pentru câiniRevizuirea celui mai util al proprietarului câinelui (Citiți Full Amazon Review): "Produs simplu, ușor de utilizat. A produs temperaturi precise de testare, luând o medie de 35 de secunde pe citire. Am reușit să mă schimb ușor de la Celsius la Fahrenheit - o caracteristică care & # 8230; "

Termometru digital 3CLINIC de către familia de fitness

Termometru digital clinic de către familia de fitnessAcest termometru digital se mândrește cu citiri rapide și exacte. Este aprobat de FDA pentru uz uman și a fost utilizat pe scară largă pentru animalele de companie. Caracteristicile sale au făcut acest termometru foarte recomandat de proprietarii de animale de companie. Acest termometru de la Familia de fitness Are un afișaj mare care face ca citirea ușoară și citească în 10 secunde.

Este semnal sonor când citirea este completă și stochează temperaturile luate anterior. Acesta este cel de-al treilea cel mai bun termometru de câine, în timp ce trece între citirea lui Fahrenheit și Celsius în funcție de preferința utilizatorului. Este, de asemenea, echipat cu o caracteristică de oprire automată, utilizează un material bendabil pe vârf și vine cu 10 sonde de unică folosință și o baterie preinstalată.

Proprietarii de animale de companie sunt de acord că acest termometru este unul dintre cele mai ușor de utilizat. Funcționează cu o singură apăsare a unui buton, citește ușor pe un afișaj mare și oferă utilizatorului opțiunea de a afișa temperatura în Celsius sau Fahrenheit. Nu aveți nevoie de calculatoare sau formule de conversie sau diagrame pentru a obține temperatura în unitate pe care o înțelegeți cel mai mult.

Cele mai bune termometre pentru câiniCitește mai repede decât majoritatea mărcilor de acest tip și are un semnal sonor distinct pe care utilizatorii spun că este mai mic în pitch și mai tare decât alții cum ar fi. Nimic nu bate și prețul, deci este accesibil să cumpere mai multe piese ca crusă.

Pro:
  • FDA aprobat pentru uz uman
  • Are un afișaj mare care face ca citirea ușoară și citească în 10 secunde
  • Beep atunci când citirea este completă și stochează temperatura luată anterior
  • Acesta este unul dintre cele mai bune termometre de câine, în timp ce trece între Fahrenheit și Celsius și are o caracteristică de oprire automată
  • Utilizează un material bendabil pe vârf și vine cu 10 sonde de unică folosință și o baterie preinstală
Contra:
  • Unii utilizatori au remarcat că a durat mai mult de 10 secunde pentru a obține o lectură
  • Ca și în cazul oricăror termometre de câine, veți găsi câteva recenzii negative de la proprietarii de animale de companie care nu au fost mulțumiți de acuratețea acestui dispozitiv

4ADVANCED MONITORS TERMIOTER ACEST PET-TEMP

Monitoare avansate Termometru pentru urechea Petr-TempSentimentul nasului animalului dvs. pentru a-și obține temperatura este nesigur și a face metoda rectală sau orală poate fi destul de dificilă și stresantă pentru dvs. și a puilor tăi. Fret nu mai mult, acest termometru al urechii digital pentru ureche Monitoare avansate Citește temperatura în 1 secundă cu precizie punctului PIN. Nimic nu poate fi mai ușor sau mai rapid decât asta.

  • Dog Termometru Recenzii: Citește recenzii ale altor proprietari de animale de companie

Funcționează foarte bine nu numai atunci când animalul dvs. este bolnav, dar și în perioadele de reproducere, sarcină, vaccinare, post-chirurgie și traume. Deci, în loc să se lupte cu animalul dvs. de companie, un pic de cuddling va fi suficient - poziționați instrumentul spre urechea interioară și un semnal sonor va suna după ce îl activați, apoi un alt beep urmează să vă spun că este făcut. Este atât de repede și simplu, iar proprietarii de câini găsesc acest produs uimitor.

Unele animale de companie pot avea o problemă cu beepul, dar este destul de normal, având în vedere că animalele au un sentiment foarte dornic de auz. De asemenea, proprietarii de animale de companie au nevoie de un pic de timp pentru a vă obișnui cu monitoarele avansate, termometrul urechii PET-temp. Trebuie să citiți și să urmați instrucțiunile din manual, obțineți poziționarea corespunzătoare a termometrului atunci când o utilizați și practicați în mod constant. Este important să vă atrageți atenția înainte ca o nevoie reală de ao folosi. Nimic nu ar putea fi mai rău decât să trebuiască să practice cu un câine cu adevărat bolnav.

Cele mai bune termometre pentru câiniPentru proprietarii de câini care au folosit acest lucru și s-au bazat pe ea pentru a monitoriza sănătatea câinilor lor și pacea proprie, ei spun că este o mare valoare pentru bani. În timp ce este mai ușor pe câinele dvs. decât un termometru rectal, este mult mai puțin convenabil.

Pro:
  • Citește o temperatură în 1 secundă
  • Citește temperaturile prin ureche în loc de rectal
  • Beep când începe citirea și când este completă
Contra:
  • Deoarece temperatura este luată în ureche, unele animale de companie erau sensibile la alarma de beep
  • Trebuie să urmați instrucțiunile specifice și plasați termometrul în locul corect din interiorul urechii pentru a obține o lectură exactă, care necesită o anumită practică

Cele mai bune termometre pentru câiniRevizuirea celui mai util al proprietarului câinelui (Citiți Full Amazon Review): "Am cumpărat acest termometru pentru a fi folosit cu câinii și pisicile noastre. Funcționează excelent, mult mai sigur decât un termometru rectal și foarte rapid. Face un semnal sonor când îl activați și un semnal sonor când este "# 8230;"

Termometru VET digital 5INTU-MODET

Termometrul INTU-MODET DIGITAL VETProprietarii de animale și profesioniștii care au încredere numai pentru a lua temperatură rectală față de alte măsuri vor găsi acest termometru digital specific PET, gadgetul perfect pentru scop. În timp ce puteți prefera alte modalități de a vă lua temporar, profesioniștii și unii proprietari de animale de companie preferați să o efectuați prin ureche. Atunci când acest instrument de la Intu-mucegai vine foarte la îndemână!

  • Dog Termometru Recenzii: Citește recenzii ale altor proprietari de animale de companie

De asemenea, funcționează pentru a lua temperatura orală, care se poate face cât de repede 6-8 secunde. Acest instrument vine cu caracteristici excelente, cum ar fi: afișarea ușoară a temperaturii, citirea care este comutabilă la Celsius și Fahrenheit, sonda senzorului lung și puternic care măsoară temperatura orală sau rectală cu o precizie de +/- 0.1 C, adecvarea pentru animalele mari (vacile și caii de fermă) și păsările.

Proprietarii de animale de companie de lungă durată spun că termometrul digital INTU-MODET VET este mai economic decât alte termometre concepute pentru animale de companie. Chiar măsoară temperatura camerei. Dacă credeți puii, acest produs ar trebui să vină la îndemână în a ajuta la monitorizarea temperaturii corespunzătoare a camerei pentru a le menține calde și confortabile. Cumpărătorii sunt destul de impresionați și sunt fericiți să găsească prețul pentru a fi cu adevărat accesibile.

Cele mai bune termometre pentru câiniRecenzenții sfătuiesc să o utilizați ca termometru non-contact, deoarece rezultatele vor fi inconsistente. Spre deosebire de celelalte opțiuni de termometru de câine clasat, din păcate, există numeroase comentarii care afirmă că acest produs nu oferă măsurători de temperatură exactă.

Pro:
  • Afișajul ușor de citit temperatura
  • Citirile sunt comutate la Celsius și Fahrenheit
  • Echipat cu o sondă senzor lungă și puternică care măsoară temperatura orală sau rectală cu o precizie de +/- 0.1 ° C
  • Potrivit pentru animale mari (vaci de fermă și cai) și păsări
Contra:
  • Referenții sfătuiesc să o folosească ca termometru non-contact, deoarece rezultatele vor fi inconsistente
  • Există numeroase recenzii care afirmă că acest produs nu oferă recenzii exacte

Cele mai bune termometre pentru câiniRevizuirea celui mai util al proprietarului câinelui (Citiți Full Amazon Review): "Am încercat acest termometru la clinica mea. Tratez doar pisicile, astfel încât gândul de a fi capabil să obțină o temperatură fără a fi nevoit să fie indignat a fost de mare interes. Un alt motiv pentru care am fost "# 8230;


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 5 cele mai bune termometre câine