Minskin cat: informații, caracteristici și fapte

Informații, caracteristici și fapte de rasă din Minskin

Are un corp și picioare scurte. Este o pisică corgi? Nu. Are ochi albaștri mari și urechi erecturi. Este un munchkin? Nu. Trebuie să fie a Sphynx atunci. Nu, nu este. Atunci ce este? Este o pisică minskin. O pisică minskin? Absolut. Nu fi surprins dacă nu ați auzit încă de această rasă. Este o rasă relativ nouă.

Dacă sunteți un iubitor al pisicii Minskin, atunci știți definiția adorabilității. Această rasă de pisică rară este un pachet de blană iubitoare. Este jucăuș, inteligent și are o machiaj general sănătoasă. O mulțime de iubitori de pisici optează pentru pisici cu o privire exotică pentru ei. Și asta este exact ceea ce veți obține cu Minskinul. Dar pentru că este încă o rasă rară, o mulțime de oameni nu știu încă despre acest mic coleg. Puțini oameni care au unele cunoștințe despre pisica Minskin nu știu suficient pentru a decide dacă aceasta este sau nu pisica pentru ei. Dacă citiți acest articol, deoarece cădeți în oricare dintre grupurile menționate mai sus, vă aflați în locul potrivit. Continua să citești. Acest articol vă va prezenta la această rasă specială, vă va spune tot ce trebuie să știți despre asta - din istoria sa la îngrijirea și temperamentul său. Până când termini citirea, vei fi sigur dacă aceasta este pisica pentru tine sau nu. Veți fi, de asemenea, convins (sperăm) că pisica Minskin este într-adevăr o rasă de felină specială. Deci, dacă sunteți gata și legați-ne, permiteți-ne să mergem în această minunată călătorie de descoperire pentru a afla exact ceea ce este rasa de pisică din Minskin și de ce este noua felină pe bloc.

Minskin Kitten cu ochi albaștri

Istoria pisicii Minskin

Așa cum am menționat mai devreme, Cat Minskin este o rasă de pisică relativ nouă. Istoria sa se întoarce la doar un deceniu în urmă în Boston, Massachusetts în 1998, când Paul Richard Mcsorley a început să dezvolte noua rasă de pisică. McSorley a vrut să facă o pisică nouă care a avut un model similar în culoare, la fel ca și siamez. El a vrut ca noua rasa să aibă picioare mai scurte, blană mai densă (doar pe coadă, picioarele și urechile) și un model pe față care arată ca o mască. McSorley a avut deja Pisicile Munchkin care au fost prezentate pisicile la apoi cu picioare scurte care sunt, în mod natural, o parte din genele sănătoase dominante pe care le transportă. Dar pisica Munchkin are un strat complet de blană. Deci, McSorley a introdus o pisică fără păr - sphynx. Caracteristica fără păr a sphynxului vine în mod natural de gena recesivă, dar sănătoasă pe care o transportă. Primele sale încercări nu au cerut rezultatele dorite, deoarece cele două gene diferite nu s-au recunoscut reciproc. McSorley a trebuit să adauge alte rase de pisică ca și Devon Rex și Birmania Până la prima pisică "standard" a fost realizată de doi ani mai târziu în iulie 2000. El a numit-o "TRT Eu sunt Minskin să mă asculte", dar a scurtat numele pur și simplu, Rory. Aproximativ cinci ani mai târziu la începutul anului 2005, el a înregistrat cincizeci de pisici Minskin cu Asociația Internațională CAT. Trei ani mai târziu în 2008, Asociația Internațională CAT a recunoscut rasa de pisică Minskin ca o nouă rasă, dar numai preliminară (noua rasă preliminară). Între timp, rasa de pisică din Minskin se află la o monitorizare strânsă de către Asociația Internațională CAT până când Asociația este convinsă că noua rasă îndeplinește toate cerințele necesare pentru a avea o recunoaștere completă ca o nouă rasă avansată. Cu toate acestea, o altă asociație numită Asociația Fancierului Cat a refuzat să dea Cat Minskin orice recunoaștere numai pe baza preocupărilor etice.

Fapte rapide despre pisica Minskin

Mulți oameni sunt convinși că acesta este unul dintre principalele motive din spatele creării acestei rase de pisică - pentru a oferi o rasă de pisică potrivită pentru persoanele alergice la blana de pisică, dar încă nu doresc a Pisică fără păr. Deoarece Pisica Minskin are părul numai în zone restricționate, este o pisică pe care atât oamenii alergici, cât și cei non-alergici o pot avea în jur.

  • Cinci ani întregi pentru a merge

Deși procesul de reproducere a început pentru prima dată în 2000, nu a fost până în 2005 să obțină un total de cincizeci de pisici. Mai multe încercări, experimentare și monitorizare au înregistrat reproducerea acestor pisici din 2000 până în 2005. Astfel, pisica Minskin a fost cu noi doar sub un deceniu.

  • Pisica interioară

Din cauza lipsei relative a părului pe piele, pisica Minskin este vulnerabilă la arsurile solare atunci când sub soarele fierbinte. De asemenea, temperaturile reci nu sunt favoare pentru el. Încă o puteți lua pentru a juca și a obține un exercițiu, dar ar trebui să fie în zile când temperatura este ideală pentru aceasta.

  • Potrivit unei familii

Acest lucru este foarte important deoarece pisica Minskin va petrece o mulțime de timp în interior. Este prietenos cu străinii și cu alte animale de companie. În plus, se adaptează bine la dimensiunea unei familii.

  • Speranța de viață

În prezent, un minskin speranța de viață a pisicii este estimată între douăsprezece și paisprezece ani. Cu toate acestea, deoarece nu a existat suficient timp pentru a descoperi că trăsăturile genetice ale acestei pisici, această speranță de viață estimată ar trebui să fie luată cu prudență până când se ajunge la una concludentă.

  • Peste nivelul mediu de informații

Pisica de pisică Minskin este una inteligentă. Această pisică are o tendință de a rezolva probleme simple. Nivelul său de inteligență este deasupra pisicii medii. Este, prin urmare, ușor de antrenat și necesită o cantitate moderată de exerciții fizice.

Lucruri pe care ar trebui să știți despre pisica Minskin

Sănătate

Pisica Minskin este, în general, o pisică sănătoasă. În anii anticipați de reproducere, au apărut mai multe rapoarte privind problemele potențiale de sănătate. Majoritatea acestor rapoarte au susținut că Pisica Minskin ar putea avea boli legate de genetica sa pe baza membrele sale scurte și combinația normală a dimensiunii capului. Cu toate acestea, au trecut câțiva ani și niciunul dintre aceste rapoarte nu a fost justificat. În plus, Asociația Internațională CAT a declarat că piesa de pisică din Minskin este sănătoasă și sănătoasă din punct de vedere genetic. Cu toate acestea, deoarece Minskinul este legat genetic de Sphynx și Munchkin, ar putea fi susceptibil la Lordoză și pectusexcavatum. Lordoza apare atunci când coloana vertebrală este curbată spre interior. Pectusexcavatum determină ca pieptul să se scufunde sau să ia o formă de tunel. Deoarece Minskinul împărtășește unele gene cu sphynx, poate fi predispus la cardiomiopatia hipertrofică. Aceasta este o condiție a inimii genetice. În afară de cele menționate mai sus, este important să discutați cu crescătorul cu privire la potențialele probleme de sănătate înainte de a cumpăra un minskin. De asemenea, ar trebui să fie vaccinat împotriva bolilor infecțioase feline.

Hrănire

La fel ca orice carnivor, un minskin necesită o dietă bogată în proteine. Experții sfătuiesc că trebuie să vă mulțumiți întotdeauna pentru cele mai bune alimente de pisică pe care le puteți permite. Este important să vă consultați medicul veterinar pentru mărcile recomandate pe care le puteți cumpăra. Pe baza vârstei minskinului dvs., puteți stabili a hrănire-rutină. Pisicile sub treizeci de săptămâni ar trebui să aibă trei mese în fiecare zi, în principal lapte. Kittens peste treizeci de săptămâni, dar sub douăsprezece luni ar trebui să fie hrănite două mese într-o zi. Un minskin adult trebuie să fie hrănit o dată sau de două ori pe zi. Deși nouăzeci la sută din dieta Minskinului ar trebui să fie proteine, este bine să-l tamăse o dată cu câteva fructe pentru a gusta. Dar întotdeauna verificați reacția sa mai întâi și hrăniți numai sumele mici la un moment dat. Vă rugăm să evitați hrănirea usturoiului de pisică, ceapă sau ciocolată. De asemenea, este important să nu hrăniți prea mult carbohidrați minskinului. Apa este esențială și trebuie să vă oferiți pisica cu apă proaspătă în fiecare zi. Evitați hrănirea lapte la o pisică minskin adultă. Bowl-ul de alimentare trebuie spălat curat după fiecare masă. castron de apă trebuie să fie curat, iar apa sa schimbat în mod regulat.

Îngrijire

O rasă de pisică minskin, așa cum am menționat mai devreme, are o întreținere medie. Acest lucru se datorează în principal pielea și lipsei de păr în anumite zone ale corpului său. Atât de mult necesită exerciții regulate în aer liber pentru a-l pompa, trebuie luată grijă pentru a evita expunerea la condițiile meteorologice extreme. Prea multă expunere la soare va face ca acesta să aibă arsuri de soare. În timpul vremii extrem de reci, este important să îl păstrați cald în interior. Pentru a adăuga la aceasta, îngrijirea adecvată trebuie să fie acordată zonelor corpului său fără păr. Acest lucru se datorează faptului că pisica minskin are potențialul de a dezvolta o infecție cu drojdie. Pectus Excavatum este o afecțiune care poate duce la o deformare în piept dacă pisica nu este luată în grijă de. În afară de aceasta, la fel ca orice prieten de feline, pisica Minskin necesită o mulțime de timp de joc și exercițiu în timp ce acasă pentru a-și ajuta la stimularea minții sale. Este o rasă de pisică jucăușă și inteligentă și are capacitatea de a rezolva probleme simple. Este ușor să se antreneze să îndeplinească și sarcini simple. Exercițiul constant și de joc vor fi activi și în stare bună de sănătate. De asemenea, va face pentru mai puține timpuri pe care le-ar petrece afară.

Îngrijirea

Când vine vorba de îngrijire, Pisica Minskin este considerată o rasă de pisică cu întreținere redusă. Când vine vorba de vărsare, nu veți obține nimic din acest tip. Cu toate acestea, trebuie să fie scăldată din când în când. Acest lucru se datorează faptului că va ajuta la menținerea pielii curată și moale. Pentru tipul de săpun potrivit și cum să baieți în mod corespunzător minskinul, asigurați-vă că vă consultați medicul veterinar. Pisica ta poate necesita baie o dată la două până la trei săptămâni. După ce ați terminat cu scăldat, vă rugăm să evitați utilizarea unui uscător de păr pentru ao usca, deoarece acest lucru poate provoca arderea pielii. La domiciliu, asigurați-vă că utilizați doar șampon felier și ușoară felină când dați-i o baie. Alternativ, puteți utiliza șampon baby baby. Care va funcționa și dacă nu aveți șampon felinar. Fii foarte atent să nu-ți dai pisicii miskin prea multe băi; nici nu ar trebui să fie umed prea mult timp. Din cauza lipsei de păr în anumite zone, pisica dvs. este vulnerabilă la a obține pielea uscată și dermatită. De asemenea, evitați să încercați să curățați urechile cu muguri de bumbac. Rasa de pisică din Minskin nu necesită periaj astfel, vă rugăm să nu vă periați corpul după baie; nici măcar zonele corpului cu părul.

În legătură cu o postare: Cele mai bune șampoane de pisică

Temperament

Rasa de pisică din Minskin este ideală ca o pisică interioară. Cu toate acestea, pare să aibă temperamentul "părinților" pisicilor pisicilor și a sphynxului. Acest lucru se datorează faptului că pisica Minskin este o pisică jucăușă. Este dornic să învețe lucruri noi. Și pentru că este o pisică inteligentă (deasupra medie inteligentă), este foarte ușor să se antreneze. Este un Pisica prietenoasă să aibă acasă deoarece este confortabil cu orice dimensiune a familiei. Se adaptează foarte bine schimbărilor în dimensiunea și mediul familiei. Nu vă deranjează să-și împărtășească spațiul cu alte animale de companie; nici nu se gândește să se joace cu ei. Este o pisică orientată spre oameni și nu se deranjează să fie manipulată, fiind mângâiată sau să fie a Cat. Prin urmare, este considerată o rasă de pisică ideală pentru persoanele vârstnice care au nevoie de companionat. Dimensiunea sa mică nu o oprește în nici un fel de a deveni sociabilă și iubitoare de distracție. Este o pisică îndrăzneață și nu se îndepărtează de străini - fie de oameni, fie alte animale. Iubeste sa fie cuddled, mai ales de copii. Cu toate acestea, poate deveni agresiv atunci când simte că este în pericol.

pisoiul stă pe postul de zgâriere

rezumat

Rasa de pisică Minskin este o rasă relativ nouă, care câștigă încet o popularitate între iubitorii de pisici. Deși rasa a fost cu noi de aproape zece ani, există încă multe informații care urmează să fie confirmate în legătură cu aceasta. Informații precum durata medie de viață și problemele de sănătate așteptate. Cu toate acestea, în ciuda stării sale mici, pisica minskin este o pisică iubitoare, inteligentă și adorabilă. Iubește să joace și iubește compania proprietarului său. Este o pisică mare de a avea în interior din cauza lipsei de păr în anumite zone ale corpului său. Este o pisică care nu necesită prea multă muncă când vine vorba de întreținere. De asemenea, pielea expusă este vulnerabilă în condiții meteorologice extreme. Dar, în general, este o pisică sănătoasă care vă va oferi o mulțime de adorabilitate și dragoste în casa dvs.

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Pisica zgârierea turnurilor
Cat Crăciun Costume
Jucarii de pisici
Paturi de pisici
Alimentatoare automate de pisici
Purtatorii de pisici
Cat fântâni de apă
Cutii de gunoi auto-curățare
Casă veche
Hamacuri de pisici

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Minskin cat: informații, caracteristici și fapte