10 Cele mai bune pisici cu urechi mari

Pisica Siamese pe un pat

În urechile sălbatice, supradimensionate servesc funcții importante pentru supraviețuirea animalelor. De exemplu, Urierele feline acționează ca mâncăruri prin satelit, ajutând pisicile sălbatice să detecteze cele mai mici sunete în timp ce vânează. Cele mai multe pisici domestice folosesc urechile lor impresionante pentru a asculta ca oamenii lor preferați să vină acasă, înclinarea unei pungi de tratament sau jingle de o jucărie. Ratele de pisică cu urechi mari variază în funcție de aspect și personalitate. Unele sunt destul de turnate, atletice și active, în timp ce altele sunt mai calme și mai cuddly.

Iată 10 rase de pisică cu urechi deosebit de mari.

Bacsis

Pisicile sunt îngrijite excelente, dar controale periodice ale urechilor lor pentru curățenie sunt încă esențiale pentru sănătatea lor. Monitor pentru ceară excesivă, murdărie și mirosuri anormale. Și să vă arătați medicul veterinar cum să Curățați urechile pisicii.

01 din 10

Urechile abisinianilor se deplasează în fiecare parte ca și cum ar asculta mereu ceva. Aceasta este una dintre cele mai vechi rase de pisici, deși originea este neclară. Strămoșii săi au trăit probabil de-a lungul Oceanului Indian, precum și în Asia de Sud-Est. Ziua modernă pisicile abisiniene sunt inteligente, jucăușă și foarte activă. Și ei iubesc să fie centrul atenției.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 8 până la 10 inci

Greutate: 8 până la 12 kilograme

Caracteristici fizice: Tall, Pointy Ears - Head-subțire în formă de pene, corp muscular

  • 02 din 10

    Balineza, care sportează urechile triunghiulare mari, provenind probabil dintr-o mutație genetică care a creat o versiune lungă a rasei Siamese Cat. Lithe și musculară, stratul de mătase din rasă se află aproape de corp și rezistă maturilor. Aceste pisici sunt de obicei afectuoase, jucaus și vorbitoare. Ei iubesc să stea împreună cu familiile lor și se întâlnesc adesea cu copiii și alte animale de companie.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 6 până la 7 inci

    Greutate: 8 până la 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Corpul corpului subțire în formă de pană - ochi albaștri

  • 03 din 10

    Chausie

    Urechile superioare ale lui Chausie sunt situate la un unghi ușor exterior. Acest Pisica hibridă a pisicii a fost dezvoltată în anii 1990 de cruci între abisinienii și pisicile junglei. Deși Chausie de astăzi este mai "sălbatică la inimă" decât sălbatic, rasa este departe de o pisică. Cele mai multe preferă o mulțime de atenție și joc interactiv pentru a lunind în jurul casei.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 14 până la 18 inci

    Greutate: 15 până la 30 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Long, înălțime alungită de corp - urechi mari, uneori tufted

  • 04 din 10

    Cu haina distinctă ondulată și urechile mari, subțiri, asemănătoare bâtului, Cornish Rex este o încântare de a privi. Rasa își primește numele de la locul de origine-Cornwall, Anglia - unde sa născut un pisoi cu o mutație genetică pentru un strat ondulat. Astăzi, aceste pisici sunt, în general, inteligente, active și ieșite. Ei preferă o mulțime de interacțiuni sociale, dar de obicei nu sunt pisici blânde.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 12 până la 14 inci

    Greutate: 6 până la 10 kilograme

    Caracteristici fizice: Corpul curbat - Cheekbone mari - Urechi mari

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Urechile enorme ale lui Devon Rex împrumută aspectul său "Elfin" și impiedica expresia. Această rasă este foarte socială și distractivă, iar unii oameni îl descriu chiar ca câine. Cu o construcție mică și personalitate spunky, această pisică tinde să se uite și să se comporte ca un pisoi pe tot parcursul vieții sale. Haina lui Devon Rex este moale și ondulată, apărând să se răstoarne când îl petreci.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 12 inci

    Greutate: 8 până la 10 kilograme

    Caracteristici fizice: Urechi mari - gât subțire - ochi proeminenți

  • 06 din 10

    Maușul egiptean are urechi largi care curbe ușor înainte, oferind pisicii o expresie de alertă. Acest strămoșii de la această rasă au provenit din pisicile sălbatice vechi egiptene și este singura rasă de pisică domestică cu un model natural de acoperiș. Aceste pisici atletice sunt sprinteri notorii și dragostea de a urca. Jocul interactiv este important pentru a-și păstra mintea și corpurile ocupate.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 7 la 9 lire sterline

    Caracteristici fizice: Lung, musculo-corp-ochi verde - urechi mari

  • 07 din 10

    Oriental a fost creat din Siameză, deci nu este nici o surpriză Această rasă are aceleași urechi proeminente, în formă de triunghi ca vărul său. Seamănă foarte mult ca siamez, dar vine în soiuri și mai multe straturi. Această rasă iubitoare de distracție este naturală atletică și jucăușă și tinde să se lege foarte puternic la oamenii săi preferați.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 6 până la 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Corpul elegant - capul unghiular - urechi mari - ochi în formă de migdale

  • 08 din 10

    Pisica Savannah este o cruce între pisicile domestice și serverele africane sălbatice. Iar urechile mari și înalte ale lui Savannah sunt foarte mult o parte din aspectul sălbatic al rasei. Aceste pisici sunt, de asemenea, oarecum sălbatice în Demeanor. În timp ce își iubesc de obicei familiile și adesea solicită atenție, sunt, de asemenea, foarte inteligenți și energici. Este nevoie de multe pentru a le menține fizic și mental.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 12 până la 14 inci

    Greutate: 20 până la 30 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Înalt, urechile corporale înclinate - haina de aur cu pete întunecate și bare

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Siameza este o pisică elegantă, cu urechi proeminente, de obicei, într-o culoare mai închisă decât majoritatea hainei sale. Dulce și spirited, această rasă a fost populară cu iubitorii de pisici de la sfârșitul anilor 1800. Aceste pisici sunt cunoscute pentru vocalizările lor și vor "vorbi" cu oamenii și noaptea lor, mai ales când au o opinie de exprimat. Îi place să fie centrul atenției și preferați compania pe tot parcursul zilei.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 8 până la 10 kilograme

    Caracteristici fizice: Corpul elegant - ochii în formă de migdale - cap în formă de pene

  • 10 din 10

    Cu pielea lor încrețită și trăsăturile proeminente, pisicile sphynx fac o declarație. Multe dintre aceste pisici fără păr au de fapt un fuzz downy care acoperă unele sau toate corpurile lor. Dar este urechile lor uriașe și ochii în comparație cu restul capului, care atrage atenția cu adevărat. Sunt, în general, pisici prietenoase și cuddly (în special pentru căldură), și sunt cunoscute pentru a-și distra oamenii cu Clownish Antics.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 10 până la 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Hair fără păr - Build

  • Acestea sunt cele mai populare rase de pisici
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Cele mai bune pisici cu urechi mari