Ce pisici sunt pisici

Cat

Pisicile sunt renumite pentru independența și singurătatea lor. Pentru mulți, acest lucru face parte din recursul deținând o pisică. Se crede adesea că, dacă vrei un animal de companie să se înghesuie, ar trebui să faci un câine, dar asta este un astfel de cliche! Mulți proprietari de pisici știu că este posibil să aibă o pisică cu adevărat cuddly - totul depinde de personalitatea, rasa și formarea lor. Ar putea fi pentru că ești o persoană de pisică care iubește să se strecoare, sau partenerul tău are o alergie la câini, dar mulți oameni doresc un Pisica afectuoasă. Deci, ce puteți face dacă doriți o pisică cuddly? Poate pisica ta să fie pregătită să fie cuddly? Ce ar trebui să căutați dacă doriți să aduceți acasă un nou membru al familiei?

Ceea ce este o pisică law?

Ca și în cazul tuturor animalelor de companie, pisicile au o mare varietate de personalități. Ei nu doresc doar să rămână singuri. În timp ce unele pisici iubesc să joace, alții ca să vizioneze lumea trec. Unele pisici ar putea urî să fie atinse și luate și altele pisicile pot fi aglomerate și ură fiind lăsată singură. O "pisică" este termenul folosit pentru a descrie pisicile iubitoare, afective ale căror loc preferat să stea, după cum ați putea ghici, este poala proprietarului lor.

Există trei factori-cheie care vă pot influența pisica dvs. fiind o pisică laplă: personalitate, rasă și instruire.

  • Personalitatea este auto-explicativă - o pisică foarte afectuoasă acționează, de obicei, afectiv.
  • Rasa influențează adesea personalitatea, astfel încât să adopte anumite rase poate crește probabilitatea ca pisica ta să fie afectuoasă.
  • Formarea implică recompensarea și încurajarea comportamentului afectiv

În timp ce, în mod ideal, ați avea toate cele trei în favoarea voastră, este posibil să instruiți o rasă de aloof pentru a dezvolta partea afectuoasă a personalității lor. Dacă sunteți în căutarea unei pisici noi, ar trebui să cercetați despre rase și personalitate, înainte de a realiza formare, dar puteți încă mai încuraja afecțiunea în membrii familiei dvs.

Pisici și afecțiune

Este demn de remarcat faptul că pisicile dvs. s-ar putea comporta diferit cu diferiți membri ai familiei. Așa cum oamenii au o varietate de relații între ele, pisica voastră ar putea fi mai mult o pisică cu anumiți membri ai familiei și mai protector, dar îndepărtat cu ceilalți. Dacă pisica ta este un pic mai îndepărtată cu tine, nu-ți face griji. Nu înseamnă că nu te iubesc. Ar putea fi doar că nu sunteți persoana care sunt obișnuiți să se prăbușească.

Deoarece pisicile sunt atât de natural solitar, orice semn de alegere a companiei dvs. poate fi interpretat ca afecțiune. Dintre multe semne pe care le-ar putea arăta, dovezile iubirii pisicii dvs. pot include:

  • Mers pe jos la tine când oricare dintre voi intră într-o cameră
  • Împachetați coada în jurul picioarelor
  • Lingeu
  • Laterală împotriva ta împotriva ta
  • Înclinându-vă spre tine
  • Privind spre tine, în timp ce încă mai ești confortabil Contact ochi

Ce rase sunt cele mai prietenoase?

Când căutați o pisică nouă pentru a fi tovarășul dvs., există multe lucruri de gândit de la adoptarea sau mergeți la un crescător, dacă doriți ca un pisoi sau o pisică și dacă vor trăi în interior sau în aer liber. Un alt factor pe care ar trebui să-l ia în considerare este modul în care personalitatea lor se va potrivi cu dvs. și stilul dvs. de viață.

Odată ce știți ce vreți, este ușor să cercetați care rasă cuprinde aceste lucruri și, dacă doriți ca o pisică laptorie, prietenia este un factor crucial. Deci, din toate cele peste 60 de rase de pisică care există, care sunt cel mai probabil să arate afecțiunea? Pentru a vă ajuta să știți de unde să începeți, aici sunt primele 10 cele mai prietenoase rase de pisică:

fald scotian

fald scotian

De asemenea, cunoscut sub numele de Scoțiană dreaptă, Aceste zile această rasă ar putea fi cea mai cunoscută ca rasa lui Taylor Swift de alegere! Ei au fost tovarășii omului de mii de ani înainte de aceasta, totuși, acest lucru a dus la confortul lor în jurul oamenilor și al naturii docilor.

Papusa de carpa

papusa de carpa

Aceste pisici sunt cu siguranță calme și relaxate și iubesc oamenii. Ei îi plac atât de mult încât numele lor derivă din obiceiul lor de a merge complet în brațele noastre. Mulți Pisicile Ragdoll sunt chiar cunoscuți ca să-și cunoască proprietarii lor în luarea lor pentru o înghițire. Ele sunt, de asemenea, destul de trenabile. Unii au învățat chiar să joace Fetch!

Tonkinese

Tonkinese Cat

O pisică socială, Tonkinese sunt, de asemenea, cunoscute a fi foarte inteligente. Îi place să fie ținute și să petreacă timpul cu tine. Cel mai mult, ei se bucură de discuții cu tine. Ei au vocalizat frecvent și, pe măsură ce vă cunoașteți mai bine, ați putea găsi chiar dacă puteți deține întreaga conversație!

Birman

Birman Cat

Birman Cats sunt o alegere populară de tovarășie pentru oamenii care doresc un companion înghesuit pentru că nu numai cu adevărat ca oamenii, dar sunt deosebit de distractivi de îmbrățișare datorită pufinerii lor. Descris ca "orientate spre oameni", rasa Birman poate fi, de asemenea, destul de sensibilă, deoarece creaturile afectuoase sunt adesea, așa că fii atent la nevoile lor dacă vrei un prieten loial și iubitor.

Sphynx

Sphynx Cat

Deși sunt cunoscute ca fiind un animal de companie iubitor și distractiv, Sphynx face ca pisicile mari să fie predominant pentru că sunt întotdeauna pe vânătoare pentru un loc cald să stea. Căldura corporală și câteva pături, vor îndrăgite de iubitul tău sphynx în poala ta, în special în lunile de iarnă rece.

siamez

Siamese Cat

O altă rasă vocală este Siamese Cat, De asemenea, cunoscut sub numele de Shorthair oriental. Ei sunt cunoscuți că vă urmează de la cameră la cameră vorbind despre ziua lor. Dacă locuiți singur, ei pot fi un mare partener social în timp ce vă relaxați seara sau vă pregătiți să mergeți la muncă.

Kurilian Bobtail

Kurilian Bobtail

Probabil cea mai puțin frecventă rasă în acest sens, Bobilele Kurilian nu este adesea găsit ca animale de companie în SUA. Cu toate acestea, acest lucru nu ar trebui să te pună la dispoziție. Ei sunt cunoscuți pentru loialitatea lor față de proprietarii lor, ceea ce duce adesea la afișaje dulci de afecțiune.

Birmania

pisica birmanezilor

O altă rasă socială este Pisica birmanezilor. Alături de relațiile lor apropiate, Bombay Cat, ei sunt cunoscuți că de multe ori fac prieteni cu străini și iubesc să fie ținute. În plus față de această natură socială, mulți proprietari le aleg din cauza fețelor lor expresive.

Coroane Maine

Maine Coon

În ciuda dimensiunii lor, Coroane Maine sunt la fel de blânde și afectuoase pe măsură ce vin. De multe ori te-au legat de tine când intri într-o cameră și au fost comparate cu câinii datorită relațiilor lor apropiate cu proprietarii lor.

Devonshire Rex

Devon Rex

Ultima, dar cu siguranță nu în ultimul rând, este Devonshire Rex. În plus față de natura lor prietenoasă, această rasă este bine cunoscută pentru inteligența sa. Acest lucru le poate face foarte instruire, și, prin urmare, foarte susceptibil de a fi instruiți să stea și să se relaxeze în poala ta.

Este demn de remarcat faptul că, în general, rasele exotice sunt cunoscute a fi mai puțin cuddly, și astfel nu pot fi pisici ideale. Rase precum Bengals, Savannahs, Safari și Chauzele sunt mai susceptibile de a se bucura de un stil de viață activ, cu o mulțime de jocuri de joc și de joc de joc. Ei nu vor dori să stea încă în poala ta pentru perioade lungi de timp.

Un alt factor de luat în considerare este vârsta. Pisicile mai vechi fac pisicile mai bune ca se bucura de un pui de somn bun si cuddle, in timp ce pisicile nu vor dori sa stea inca in poala ta foarte mult timp. Ar trebui să luați în considerare adoptarea de la adăpostul local dacă doriți ca o pisică de lapte, deoarece veți găsi destul de multe pisici mai mari care doresc cu adevărat dragoste și atenție.

Unii oameni cred că există o legătură între culoarea blană și temperament și este adevărat că există o mulțime de sugestii anecdotice pe care pisicile portocalii le pot arăta și țestoasele sunt agresive, dar în prezent nu există dovezi științifice care să susțină aceste afirmații. Nu vă faceți griji prea mult despre culoarea hainei pisicii dvs. dacă prioritatea dvs. este găsirea unei pisici. Rasa lor este mult mai importantă.

Formarea pisicilor

Odată ce ai pisica ta, ar trebui să mai trebuie să-l antrenezi pentru a vă bucura de ședința în poala ta. Aceasta nu este neapărat o sarcină ușoară, chiar dacă pisica dvs. se bucură de a fi ținută, mângâiată sau arătând alte semne de afecțiune. Dacă vrei să-ți antrenezi pisica pentru a sta în poala ta, iată câteva sfaturi utile

  • Să-ți cunoști pisica, cu răbdare. Aici adopția devine o opțiune foarte bună. Voluntar la adăpostul local și vezi dacă se leagă cu o pisică calmă, accesabilă, iubitoare, care îi place să fie luată.
  • Creați un mediu sigur și sigur. Chiar dacă scopul tău final este să-l sali cu pisica pe măsură ce te uiți la televizor, primul lucru e primul - trebuie să-i convingeți să stea de bună voie încă în poala ta. Ele sunt mai puțin probabil să facă acest lucru atunci când se simt alertă pentru pericol. Opriți televizorul și lăsați-i să simtă că sunt într-un loc sigur.
  • Puneți patul lângă spațiul dvs. preferat pe canapea. Dacă ei deja se napping chiar lângă tine, nu va fi prea multă schimbare pentru ca ei să se încurce până la poala ta în schimb.
  • Fii pozitiv, calm și demn de încredere. S-ar putea să fiți nevoit să așteptați ca o pisică nouă să se adapteze la prezența dvs. înainte de a cere ca ei să stea în poala ta. Evitați pozițiile furioase sau intimidante, cum ar fi brațele încrucișate, și nu le priviți în jos, deoarece se poate simți ca o amenințare.
  • Nu le forțați sau să le restrângeți. Pisica ta trebuie să aleagă să pui în poala ta sau vor vedea poala ca un loc nefericit sau o închisoare. Nu folosiți niciodată pedeapsa pentru a vă controla pisica. Încercați să stați și să le puneți în poala dvs. în timpul unei sesiuni de înghițire, lăsați-i în mod natural să se așeze acolo în timp ce vă înghesuiți astfel încât să vadă că este un loc plăcut de a fi. Dacă se ridică să plece, să-i las - vor exista mai multe șanse mai târziu.
  • Îmbunătățiți comportamentul lor cu recompense. Dacă pisica dvs. se află în poala dvs. pentru o perioadă lungă de timp, consolidați comportamentul lor cu laudă, cuddle suplimentare și tratează. Începeți prin recompensarea a 20 sau 30 de secunde de ședere în poală și apoi prelungiți-l până când sunt obișnuiți să petreacă un timp al NAP acolo.
  • Asigurați-vă că știți cum le place să fie mângâie. Petting este o mare armătură pozitivă, dacă se face bine. Poate să vă calmeze pisica și să le păstreze calm pentru sesiuni mai lungi în poala ta. Toate pisicile sunt diferite, deci nu presupuneți doar că știți cum să le petreci. Urmăriți cum răspund la o zgârietură din spatele urechii sau o frecare de burtă și descoperi ce îi face cu adevărat mai fericiți.
  • Păstrați-vă poala un loc sacru și fericit. Dacă doriți ca pisica dvs. să continue să se bucure de ședința în poală, trebuie să vă asigurați că nu este niciodată un loc pentru nimic neplăcut, cum ar fi injecții sau medicamente de purici. Ar trebui să găsiți o altă modalitate de a administra aceste lucruri, cum ar fi pe o masă.
  • Spay sau neuter ei. Dacă doriți ca legătura dvs. cu pisica dvs. să se îmbunătățească și să devină mai afectuoasă, trebuie să vă asigurați că acestea sunt spionate sau neaterate. Hormonii vă afectează Comportamentul agresiv al pisicii foarte mult, și limitarea unei cauze a acestui comportament îi va face mai înclinate să se înclină ca o pisică afectuoasă.
  • Ține la o rutină de masă. Unii proprietari de pisici aleg să-și ofere pisicilor un flux constant de mâncare constantă în castron pentru ei pentru a ajunge pe tot parcursul zilei. Acest lucru nu numai că riscurile depășește pisica, dar vă va diminua importanța în ochii lor. Cu timpuri de masă, le arătați că sunteți o forță pozitivă și benefică în viața lor că ar trebui să iubească și să respecte.

Mai multe recenzii pentru produse de companie

High Callorie Cat Alimente pentru creșterea în greutate
Cat alimente pentru constipație
Hrană pentru sănătate pentru sănătatea tractului urinar
Produse alimentare organice de pisică
Alimente de pisică cu fibră ridicată
Alimente pentru pisici pentru bengali
Hipoalergenic pisică alimentară
Cat alimente pentru boala renală
Cat alimente pentru pisici interioare
CAT tratează

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce pisici sunt pisici