Cele mai bune rase de pisici hipoalergenic

Pisicile sunt creaturi uimitoare care adaugă o mulțime de bucurie și dragoste la o casă de familie; care este dacă nu descoperiți că dvs. sau un membru al familiei sunt alergice la ele. Alergiile de pisică sunt departe de distracție, iar simptomele pot varia de la stupi la strănut, tuse și șuierătoare. Pentru unii, este o iritare minoră care poate fi controlată prin păstrarea fața lor departe de pisica în cauză. Pentru alții, este debilitantă, provocând un nas constant, mâncărime și roșeață și mâncărime neîncetată oriunde pisica a atins.

Băiatul mic îndreptat spre degetul la pisica britanică Longhair

Ce sunt alergii pentru pisici?

Este o concepție greșită comună pe care majoritatea alergiilor de pisici sunt cauzate de părul pisicii. Este de fapt una sau mai multe proteine ​​care sunt secretate de pisici pe care majoritatea oamenilor cu alergii de pisică reacționează la. Există două proteine ​​care sunt cunoscute pentru a provoca probleme; Fel D1 și Fel D4. Proteina Fel D1 este secretată de pielea pisicii dvs. și poate fi găsită și în saliva lor. Fel D4 se găsește în primul rând în saliva pisicii dvs., deși este, de asemenea, secretată de piele, dar la niveluri mult mai mici decât Fed D1.

Aceste două proteine ​​determină majoritatea problemelor asociate cu alergii la pisici. Cu toate acestea, Dander, praf, acarieni, și puricii provoacă, de asemenea, reacții alergice la mulți indivizi. Una dintre problemele cu alergii de pisică este că nu este întotdeauna posibilă restrângerea cauzei exacte. Cu toate acestea, prin reducerea timpului prin curățare și verificarea periodică a infestărilor cu purici, puteți reduce numărul de cauze potențiale.

Ce sunt pisicile hipoalergene?

Din fericire, există și pisici care produc fie mult mai puțin din aceste proteine, fie ale căror machiaj de piele și de păr sunt mai puțin susceptibile de a provoca reacții alergice la persoanele care sunt susceptibile de proteine. Aceste pisici sunt considerate hipoalergenic, deși alegerea uneia dintre ele nu garantează un mediu fără alergen. Dacă vă place pisicile și ce să vă bucurați de anticul foarte unic în casa dvs., dar adesea prezent cu simptome de alergie la pisici atunci când sunteți în jurul felinelor, atunci vă recomandăm să luați în considerare una dintre următoarele rase de pisică.

Sphynx

Dacă proteinele din pisica saliva sunt una dintre problemele principale pentru tine, atunci sphynx ar putea fi pisica pentru tine. Sphynxul este o pisică fără păr. Aceasta înseamnă că proteinele din saliva lor nu au nimic de a fi prinși. Înseamnă, de asemenea, că nu există probleme de vărsare. Cu toate acestea, deoarece sunt fără păr Pisicile sphynx au nevoile de îngrijire foarte specifice. Acestea ar trebui luate în considerare înainte de a vă căuta să achiziționați această rasă de pisică.

Sphynx

Cornish Rex

Cornish Rex are, de asemenea, o haină unică care o face ideală pentru persoanele care suferă de alergie la pisici. Majoritatea pisicilor au trei straturi de blană - constând din părul de protecție la vârf, părul AWN în mijloc și părul în jos în partea de jos. Cornish Rex, totuși, are doar stratul sub acoperire de păr. Acest lucru le face să fie acoperite extrem de moi și înseamnă că au mult mai puțin păr decât pisicile cu straturi tradiționale stratificate. Acest lucru, la rândul său, înseamnă că au vărsat mult mai puțin și mai puțină vărsare înseamnă că sunt mai puține excreții de proteine ​​în jurul casei și mobilierului.

Cornish Rex

Devon Rex

Devon Rex este foarte asemănătoare cu Rex Cornish. De asemenea, are doar stratul inferior de păr. Cu toate acestea, Devon Rex are chiar mai puțin păr decât Rex Cornish, adică chiar mai puțină vărsare și chiar mai puțin probabilă a unei reacții alergice.

Devon Rex

oriental

În timp ce orientalul are o stratificare mai tradițională a hainei sale, este mult mai scurtă și mai fină decât în ​​multe alte rase. Orientalii au fost foarte puțini și acest lucru poate fi redus în continuare cu periaj frecvente.

Oriental Cat

Rusă albastru

Rusă albastru are un tip de strat mai tipic, dar produce mult mai puțin din proteina Fel D1 care cauzează reacții alergice la cele care sunt susceptibile la alergii de pisici.

Rusă albastru

Balinese

Balinese este o altă rasă care produce proteină mai puțin Fel D1 și este, prin urmare, mai puțin probabil să provoace o reacție alergică la suferinzi.

Pisica Balinezului

siberian

Având în vedere haina lungă, groasă, poate fi greu de crezut asta Siberianul este potrivit pentru persoanele care suferă de alergie la pisici. Cu toate acestea, cum ar fi albastru rus și Balinez, produce niveluri mai scăzute ale proteinei Fel D1. Deci, chiar dacă există mai mult păr pentru proteine ​​să rămână, este mai puțin probabil decât rasele cu concentrații mai mari de Fel D1 pentru a provoca o reacție alergică.

pisica siberiana

Javanese

Javaneză pisică rasă nu are un substrat. Ca și alte rase cu straturi netradiționale, aceasta înseamnă că există mai puțin păr pentru proteinele care provoacă reacții alergice să rămână. Aceasta înseamnă, de asemenea, mai puțină vărsare și, prin urmare, mai puțin, care poate fi un alt alergen comun.

Javanese

Alte pisici care sunt adesea considerate potrivite pentru persoanele cu alergii de pisică includ Bengal, ColorPoint Shorthair, Ocicat, Birmania, și Siamese rases.

Alte modalități de reducere a riscului de reacție alergică

Indiferent de pisica pe care o alegeți, cu excepția sphynxului, vor exista unele vărsări, părul liber și fulgi de piele uscată pentru a face față. Aceasta înseamnă că există întotdeauna posibilitatea ca pisica să provoace un anumit grad de reacție alergică în tine sau un vizitator. Acest risc poate fi redus în continuare urmând sfaturile de mai jos:

  • Antihistaminice

Antihistaminice asigură scutirea de simptome de alergii, cum ar fi un nas curbat, ochi mâncărime, strănut, tuse, șuierătoare și mâncărime. În timp ce acestea nu sunt o soluție pe termen lung, ele pot ajuta la ameliorarea celor mai grave simptome, în timp ce corpul dumneavoastră construiește o toleranță la alergeni. Deși nu este întotdeauna cazul că organismul atinge această toleranță, majoritatea oamenilor obțin un anumit nivel de toleranță la alergeni de pisici de-a lungul timpului.

  • Îngrijirea regulată

Periajul regulat și deshiddingul pisicii dvs. ajută la reducerea cantității de părul liber și pentru a zbura în jurul casei dvs. De asemenea, înseamnă că puteți verifica în mod regulat de purici care pot provoca, de asemenea, reacții alergice, precum și încurajarea pisicii dvs. să zgârie și să răspândească părul peste casa dvs.

În legătură cu o postare: Cea mai bună perie pentru pisici

  • Baie regulată

Acest lucru ar trebui abordat cu prudență, iar rata de succes va depinde de temperamentul pisicii dvs. și de cantitatea de ajutor pe care o aveți. Cu toate acestea, dacă puteți reuși baie pisica ta Cel puțin o dată la șase săptămâni, atunci acest lucru va reduce cu siguranță riscul de reacții alergice. Utilizați un șampon de pisici specifice și clătiți-le bine. Acest lucru va ajuta la eliminarea lui Dander, fire libere și saliva din haina lor. Pentru cele mai bune și mai sigure rezultate, începeți să vă îmbătați pisica când sunt mici, astfel încât să se obișnuiască cu ideea. Puteți avea în continuare rezultate bune cu pisici mai mari, dar poate fi nevoie de mai multă grijă.

În legătură cu o postare: Cel mai bun șampon de pisică

  • Curățarea regulată

Pe lângă păstrarea Kitty groomed și scăldată, este important să stați pe lângă curățarea casei. Păstrarea suprafețelor și covoarelor Părul reduce foarte mult prezența alergenilor și, prin urmare, riscul unei reacții alergice. Covoarele ar trebui să fie aspirat în mod regulat, cu o atenție deosebită acordată zonelor în care pisica dvs. îi place să stabilească sau să cheltuiască o mulțime de timp. Aspirarea mobilierului moale, suprafețele de prafuri umede, iar spălarea paturilor de companie și a jucăriilor pot, de asemenea, să ajute la reducerea alergeni.

  • Purificatoare de aer

Un purificator de aer poate ajuta la reducerea alergeni în casă. Astfel de purificatori elimină impuritățile din aer. Purificatoarele de aer de înaltă calitate nu sunt deosebit de ieftine, dar ele pot fi foarte eficiente. Este o idee bună să faceți cumpărături și să verificați că cea pe care o considerați este bună pentru părul de companie.

Urmând aceste sfaturi împreună cu alegerea unei pisici care este considerată hipoalergenic reduce riscul dvs. sau familiei dvs. având o reacție alergică la animalul dvs. iubit. Merită reiterează faptul că în majoritatea cazurilor corpul uman construiește o toleranță față de alergeni și problemele reduc sau dispar complet. În cazul în care acest lucru nu se întâmplă, merită să vizitați medicul dumneavoastră pentru a vă asigura că nu există nimic nemodificat. Între timp, merită să vă păstrați fericirea fericită de fața ta și să le introduceți într-o pensulă și o baie cât mai curând posibil.

Mai multe recenzii pentru produse de companie

CAT GPS Tracker
Alimente pentru pisici
Cadouri pentru iubitorii de pisici
Cat zgârieturi
Pisica muzzles
Hamacuri de pisici
Covoare de pisici de pisici
Bowl de apă pentru pisici
Casă veche
CAT Harnesses

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai bune rase de pisici hipoalergenic