7 Lucruri pe care oamenii o urăsc pisicile

Orange British Shorthair Pisica situată pe canapea

Pisica ta pare supărată sau nerăbdător? Semnalele corpului par a fi negative sau practică obiceiuri de baie necorespunzătoare?

Ce se deranjează pisica voastră foarte bine să fie ceva ce vă deranjează și tu. De la băile murdare la mâncăruri rătăcite la muzică prea tare, pisicile și oamenii împărtășesc mai mult peeve-uri de companie decât credeți. Și credeți sau nu, ați putea fi făcând niște greșeli Ca proprietar, cauzând în necunoștință de cauză aceste lucruri de sus, pisicile nu pot sta. Nu vă faceți griji - vă avem înapoi, cum să le remediem.

01 din 07

Pisicile urăsc simțindu-se singură

& # 64-minipiekitchen / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_8-0-1 "Container de date =" Adevărat "/">

Contrar la credinta populara, pisicile nu sunt animale solitare! Este adevărat că vă puteți lăsa singură pisica dvs. pentru o mai lungă perioadă de câine, dar pisicile doresc atenția, însoțirea și iubirea la fel ca orice alt prieten cu blândețe - sau uman. Dacă este lăsat singur pentru perioade lungi de timp, poate dezvolta sentimente de tristețe, letargie și chiar depresie.

Dacă aveți un program aglomerat, asigurați-vă că ați lăsat deoparte câteva minute în fiecare zi pentru a petrece timp de calitate cu pisica dvs. Chiar și 15 minute de joc la fiecare câteva ore o va păstra fericit și sănătos. O soluție și mai bună? Luați în considerare adoptarea unei alte pisici, deci are a Companion cu normă întreagă.

  • 02 din 07

    Pisicile urăsc cutii murdare de gunoi

    Folosind o toaletă murdară - în public sau într-o casă - este destul de brută, dreapta? Ei bine, pisicile se simt la fel de murdar cutii de gunoi.

    Este important să curățați în fiecare zi cutiile de gunoi ale pisicii dvs. sau cel puțin o dată la fiecare altă zi, în funcție de numărul de pisici pe care le aveți și de obiceiurile de baie. Nu vreau să scot zilnic? Luați în considerare investiția într-o cutie de gunoi de auto-curățare.

    Păstrarea unei cutii de gunoi curate nu este doar despre scooping. În funcție de tipul de așternut pe care îl utilizați, frecvența cu care îl scoateți și numărul de pisici din gospodăria dvs., așternutul trebuie înlocuit la fiecare două săptămâni.

  • 03 din 07

    Probabil că nu doriți să vă sapa într-o placă mare de mâncare și surpriză răsfățată!- nici pisica ta. Nu numai că are un gust proaspăt sau răsfățat de alimente rău, dar poate face și pisica bolnavă. Bacterii, cum ar fi Salmonella și Stafilococ poate crește în alimente care a fost expus prea mult timp, mai ales în lunile mai calde.

    Ori de câte ori serviți mesele Kitty, asigurați-vă că verificați datele de expirare pe ambele umed și mâncare uscată. Dacă vă aflați să salvați o mulțime de resturi după mesele pisicii dvs., este posibil să fie necesar să evaluați cât de mult trebuie să mâncați de fapt. Veterinarul dvs. vă poate ajuta să decideți pe baza rasei, vârstei și nivelurilor de activitate.

  • 04 din 07

    Pisicile urăsc medicina yucky

    Când te simți prost, ultimul lucru pe care vrei să-l faci este în jos un medicament degustare Yucky. Și același lucru este valabil și pentru pisica ta. Când luați medicamente, multe pisici spumă la gură, țineți pilula în esofagul lor, sau doar scuipa-o înapoi.

    Indiferent dacă pisica dvs. are nevoie de medicamente pentru o răceală sau o infecție sau are o afecțiune cronică care necesită administrarea continuă a medicamentelor, este vital să faceți experiența un pic mai gustos pentru Kitty.

    În primul rând, pregătiți-vă pisica pentru a vă simți confortabilă având fata și gura manipulată - asociați senzațiile cu ceva pozitiv prin recompensarea acesteia cu un mic tratat. Apoi, stabiliți un program de medicație, așa că știe ce să se aștepte și când.

    Dacă încă mai aveți probleme cu administrarea pastilelor, există o mulțime de tratamente moi cu buzunare concepute pentru pastile.

    Continuați la 5 din 7 de mai jos.
  • 05 din 07

    Pisicile urăsc peste agresiv

    Dacă aveți o pisică, știți că există doar anumite zone pe care vă va permite să vă alăturați PET-și dacă vă plimbă partea greșită, va fi șuieră, zgârieturi sau mușcături. Pisicile pot fi extrem de sensibile la stimulii tactili, deci este important să fiți conștienți de locul în care și cum îi mângâiați.

    Vreau să Păstrați-vă pisica fericită? Pisicile se mită unul pe celălalt pe cap și gât și seamănă serios "corpul complet" animale de companie în jos lungimea spatelui lor - așa că încercați să rămâneți la zonele din jurul capului și gâtului. Plătiți aproape de atenție la comportamentul și semnalele corpului pentru a înțelege pettingul acceptabil și inacceptabil.

  • 06 din 07

    Fie că se luptă împotriva alimentelor, a spațiului, a jucăriilor sau a atenției oamenilor lor, pisicile pot deveni gelos unul de altul. Din păcate, această gelozie se poate manifesta ca agresiune și, în funcție de situație, agresiunea greșită.

    De exemplu: dacă o pisică de casă se simte amenințată de o pisică în aer liber, dar nu o poate ataca, pisica casei își poate redirecționa agresiunea spre o altă pisică din interiorul casei.

  • 07 din 07

    Pisicile urăsc zgomotele puternice

    De la furtuni la argumente la focuri de artificii, o mulțime de zgomote puternice și de agitație pot să-ți streseze în mod serios pisica. Și stresul cronic de la zgomotele puternice pot provoca o serie de probleme de comportament și de sănătate, inclusiv skittism, agresiune, sau depresie, precum și pierderea părului, lipsa apetitului și supra-grooming.

    Poate fi dur, dar încercați să vă limitați expunerea pisicii dvs. la zgomotele puternice. Păstrați-o într-un spațiu liniștit și sigur când Oaspeții au sfârșit sau în timpul vremii nefavorabile și evitați să jucați muzică foarte tare sau să luați volumul de pe televizor.

  • Uita-te acum: Care este pisica ta spunând?

    Surse de articole
    Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
    1. Vărsături. Colegiul Universitar din Cornell din Medicina Veterinară.

    2. Probleme de comportament feline: agresiune. Colegiul Universitar din Cornell din Medicina Veterinară.

    3. Herron, Meghan E, și c un Buffington Tony. Îmbogățirea mediului pentru pisicile de interior. Compendiu (Yardley, PA) vol. 32,12 (2010): E4.

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 7 Lucruri pe care oamenii o urăsc pisicile