10 Moduri de câini arată dragoste

Câine negru mestecând pe bile de jucărie

Toată lumea știe - chiar și acei proprietari de pisici ostili - că câinii sunt bărbați (și femeii!) cei mai buni prieteni. Ele fac foarte fideli, extrem de inteligente și duh!-Adorații tovarăși și majoritatea părinților catelusi consideră că acest lucru este membru al familiei.

Dar câinii noștri ne iubesc înapoi? Răspunsul scurt: Da. Câinii își exprimă emoțiile într-o varietate de moduri- de la super subtil la total evident - așa că, uneori, poate fi greu de spus ce este o expresie pozitivă sau o expresie negativă.

Linia de jos? Câinii noștri ne iubesc necondiționat - ei doar o exprimă uneori în moduri mai ciudate. Aceste 10 semne de dragoste de catelus vă pot ajuta să determinați dacă dvs. și pe câini dvs. sunt cu adevărat legați.

01 din 10

Ținând cont de contact vizual

& # 64-Wagonzalez / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-1 "Container de date =" Adevărat "/">

Dacă cineva te face să te simți inconfortabil, nesigur sau amenințat, te-ai uita profund în ochii lor? În nici un caz! Contact cu ochi lungi, susținuți este rezervat oamenilor pe care îi iubești, încredere și se simt în siguranță.

Același lucru este valabil și pentru câini. Menținerea contactului vizual nu este doar un instrument util în timp ce vă antrenați câinele - vă poate ajuta să creați și o legătură profundă. De fapt, când câinele dvs. vă privește, creierul eliberează oxitocină. Cunoscut sub numele de "hormonul de dragoste", oxitocina este acelasi lansa creierului mamei hormonale atunci cand sunt prima legare cu copiii lor.

Cheia este de a menține contactul cu ochii naturali în timp ce sunteți jucând sau cuddling. Dacă forțezi contactul vizual cu câinele tău, probabil că va primi puțin inconfortabil și privi departe.

Continuați la 2 din 10 de mai jos.
  • 02 din 10

    Înclinat împotriva ta

    & # 64-BrodyByByByBeach1 / Instagram "Data-Caption =" "Data-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-6 "Container de date =" Adevărat "/">

    Cum ar fi menținerea contactului cu ochii, probabil că nu vă veți sprijini pe cineva pe care nu îl cunoașteți sau nu aveți încredere - și nici câinele dvs.

    Fie că stați pe podea sau pe canapea, dacă vă aflați câine se sprijină împotriva ta, Înseamnă că se simte în siguranță, sigur și complet confortabil. Uneori câinii se vor sprijini împotriva oamenilor lor când se simt speriat sau anxios, Dar asta înseamnă că vă vede ca protectorul său.

    Continuați până la 3 din 10 de mai jos.
  • 03 din 10

    A dormi în dormitorul tău

    & # 64-wokedabba / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-10 "Container de urmărire a datelor =" Adevărat "/">

    Dacă nu vă permiteți câinele dormi în patul tău, Dar îi place să doarmă în dormitorul tău, într-adevăr te iubește. De ce? Care doresc să fie aproape de tine în timp ce dormi semnale că este total loial și nu vrea să fie separat de ambalaj.

    (Și dacă nu o veți permite în pat, de ce să nu investiți într-un super Pat de câine confortabil?)

    Continuați până la 4 din 10 de mai jos.
  • 04 din 10

    Este fericit când ajungi acasă

    & # 64-Dovergirl195 / Instagram "Data-Caption =" "Data-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-14 "Container de date =" Adevărat "/">

    Câinele dvs. sări în sus și în jos, Lingeți-vă mâinile și față, vă aduceți jucăria preferată sau chiar "excitat pE" un pic când ajungeți acasă de la serviciu, școală sau comisioane? Da, este absolut încântat să vă vadă! Și sunt șanse, ești foarte încântat să-ți vezi și puii.

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Își poartă pantofii și șosetele cu Stinky

    & # 64-Ziva_Jo_ / Instagram "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-17 "Container de urmărire a datelor =" Adevărat "/">

    Pooches care sunt atașați de proprietarii lor iubesc, de asemenea, mirosurile proprietarilor lor - și pot rada grămada de pantofi sau coșul de spălare pentru șosete Stinky, tricouri sau chiar lenjerie de corp.

    Furtul pantofilor și hainele murdare nu sunt întotdeauna cel mai bun lucru - mai ales dacă câinele dvs Îi place să mestece- dar puteți preveni mestecarea necorespunzătoare oferindu-i câinelui tău o mulțime de Angajarea jucăriilor sau oase de câine umplute măduvei.

    Continuați până la 6 din 10 de mai jos.
  • 06 din 10

    Se verifică pe tine

    & # 64-Pawprintsdogs / Instagram "Data-caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-21 "Container de date =" Adevărat "/">

    Mai mulți câini independenți nu pot fi întotdeauna chiar lângă tine sau în jurul picioarelor tale, dar asta nu înseamnă că nu te iubește. Dacă câinele dvs. "verifică" pe dvs. din altă cameră, în timpul unei melodii, sau într-un mediu nou, este sigur că sunteți în apropiere.

    Continuați până la 7 din 10 de mai jos.
  • 07 din 10

    Căutând contact fizic

    & # 64-charli_the_chair_dog / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-24 "Container de date =" Adevărat "/">

    Probabil că ați citit asta Câinii urăsc să fie îmbrățișați- Un studiu a pretins că dovedește acest lucru. Dar, în realitate, acest "studiu" sa bazat pe observații de către un singur cercetător și nu a fost găsit în orice știință dificilă.

    Adevarul? Câinii iubesc de fapt afecțiunea fizică și adesea caută-o de la oamenii lor preferați.

    Nu spunem că ar trebui să-ți ridici câinele și să-i dai o îmbrățișare super-strâmtă. Mai degrabă, animalele de companie, cuddlele, semele și poate chiar îmbrățișări blânde sunt semnale puternice că tu și câinele tău sunt cu adevărat legați.

    Continuați la 8 din 10 de mai jos.
  • 08 din 10

    Se află când vă vede

    & # 64-zoracabra / instagram "date-caption =" "date-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-29 "Container de date =" Adevărat "/">

    Nu, nu este un semn că antrenamentul său pot fi regres. Câini, Mai ales puii, poate pipi puțin când se încântă. Referit ca urinare supusă, Acest accident mic este de fapt un compliment. Înseamnă că câinele tău știe că ești responsabil!

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Vă aduce jucăria preferată

    & # 64-Wagonzalez / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-32 "Container de date =" Adevărat "/">

    Dacă câinele dvs. vă aduce Jucărie preferată, Nu înseamnă doar că vrea să joace - deși dorința de a juca este un semn major de dragoste de catelus, de asemenea. În calitate de lider al pachetului dvs. de pui, acesta este prezentând posesia cea mai apreciată, cea mai iubită pentru dvs. Vorbește despre o onoare, huh?

    Continuați până la 10 din 10 de mai jos.
  • 10 din 10

    Vă zâmbește la tine

    & # 64-christidonelly / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-35 "Container de date =" Adevărat "/">

    Nu, nu este imaginația ta! Câțiva câini de fapt Aflați cum să "zâmbiți" trăgând buzele înapoi pentru a dezvălui un zâmbet mare, larg, dințată. Ridicarea cu un zâmbet mare și voce fericită vă va arăta câinele pe care îl iubiți și ei.

  • Uita-te acum: Dacă câinele tău ar putea scrie text, ar spune asta

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Moduri de câini arată dragoste