8 Moduri distractive de a sărbători ziua de naștere a pisicii

CAT ziua de naștere

Părinții de companie pot fi destul de extra atunci când vine vorba de zilele de naștere ale pisicilor și adopţie aniversări. Nu numai că pisicile arată iubire neconditionata și afecțiunea (EH, uneori), dar conform științei, ei îi dau proprietarului darul unei sănătăți inimii mai bune. Deci este timpul să arătăm o apreciere. Arunca pisica ta o petrecere cu baloane plutitoare pentru divertisment. Stați înapoi și urmăriți-vă membrul familiei preferate Burry Go Bonkers prinderea și popping toate baloanele. Păstrați un ochi pe Kitty dvs. pentru a vă asigura că nu este speriat de baloanele de spargere.

1:44

Singura modalitate de a sărbători ziua de naștere a pisicii dvs. este cu acest tort special

01 din 07

Alegeți prezentul perfect

Cu o alegere nesfârșită de disponibilă Jucarii de pisici Pentru a cumpăra, ar trebui să fie ușor de găsit, sau chiar să faci, o nouă jucărie de ziua de naștere pentru prietenul tău feline. Indiferent dacă le place jucăriile active sau ceva de a vă înghiți, nu există nici o scuză mai bună decât o zi de naștere pentru a adăuga unele elemente noi la coșul său de jucărie deja revărsat. Dacă sunteți la îndemână, faceți un nou copac de pisici Pentru un cadou de ziua de naștere Deluxe.

Continuați la 2 din 7 de mai jos.
  • 02 din 07

    Tratați pisica la catnip

    & # 64-benzothecat / instagram "date-caption =" "date-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-4 "Container de date =" Adevărat "/">

    Sărbătoriți ora fericită cu pisica dvs., oferindu-i catnip. Dă-ți pisica catnip în mai multe moduri, inclusiv jucării, bule de catnip sau frunze proaspete. Pentru o ocazie la fel de specială ca și ziua de naștere a pisicii, faceți o jucărie moale catnip cu asta model gratuit, simplu. Dacă nu ți-ai dat niciodată pisica catnip înainte, încercați să stropi doar câteva frunze uscate pe o jucărie sau un turn de alpinism și să vezi cum răspunde.

    Continuați la 3 din 7 de mai jos.
  • 03 din 07

    Au un portret luat

    & # 64-bubbles_and_mojo / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-7 "Container de date =" Adevărat "/">

    Ați probabil rupt O mulțime de autores și fotografii aleatorii ale pisicii tale. Marchează ziua specială a pisicii, având o fotografie mai profesionistă de pisica dvs. cu, și fără, tu și familia ta. Veți prețui o fotografie profesională clară și clară a pisicii tale în timp. Cu o mică cercetare, veți găsi probabil un fotograf local de animale de companie care poate crea această păstrare.

    Continuați până la 4 din 7 de mai jos.
  • 04 din 07

    Creați un tort pentru pisica dvs

    O zi de naștere specială trata, Ca și acești prăjituri de pește fără coacere, vă va mânca apetitul pisicii. S-ar putea să vrei să faci o mușcătură din unul. Veți avea nevoie de niște elemente comune de cămară și o pisică este gata să se răsună.

  • Se amestecă tonul alb al albacorei albă, carne de pui și cartofi dulci pură într-un castron mare. Dacă amestecul dvs. este puțină apoasă, adăugați o linguriță de făină de orez pentru a absorbi excesul de lichide.
  • Utilizați un mic tăietor de cookie pentru a crea mici prăjituri rotunde din amestec. Dacă doriți să adăugați un topping de îngheț, cartofi piure de țeavă pe partea de sus a prăjiturilor de pește.
  • Amintiți-vă, acest tratament este doar pentru o ocazie specială. Ar trebui să vă abțineți de la hrănirea în mod regulat a alimentelor umane la pisica voastră.

    Continuați la 5 din 7 de mai jos.
  • 05 din 07

    Răsfățați-vă pisica

    & # 64-SleepNaturalNow / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-15 "Container de date =" Adevărat "/">

    Sărbătoriți liniștit ziua de naștere a pisicii cu puțin răsfățați-vă. Luați timp pentru a oferi pisicii dvs. o sesiune de redare extra-lungă în ziua de naștere. Tratați pisica la un masaj, care este utilă în special pentru o pisică matură.Adresați-vă medicului veterinar dacă știu de o masseuse holistică de companie care va face o chemare la casă. Sau dați pisicii dvs. un pat nou și extra-confortabil ca un cadou de ziua de naștere. Nu este nimic pe care o pisică îl iubește mai mult decât să se prăbușească într-un pat moale pentru un pui de somn lung și delicios.

    Continuați până la 6 din 7 de mai jos.
  • 06 din 07

    Merge într-o aventură

    & # 64-kiwicatberry / Instagram "date-caption =" "date-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-18 "Container de date =" Adevărat "/">

    Pisica ta interioară pare a fi Hanker pentru în aer liber? Utilizați ziua de naștere a pisicii ca o scuză bună pentru a încerca ceva nou și mergeți la o plimbare afară. Obtine o Cat lesa sau hamul care se potrivește în mod corespunzător felinei tale. În primul rând, lăsați pisica voastră să rătăcească în interiorul casei dvs. purtând hamul. Lăudați-vă pisica în mod constant și fiți răbdători cu animalul dvs. de companie în timp ce se obișnuiește cu hamul. Introduceți încet pisica dvs. în aer liber într-o zonă sigură, închisă departe de alte animale. Apoi, du-te și explora cu mini-tigrul tău.

    Continuați până la 7 din 7 de mai jos.
  • 07 din 07

    Sărbătoriți pentru o cauză bună

    Faceți numărul de zile de naștere al pisicii dvs., sărbătorind-o pentru o cauză bună. Mai degrabă decât să cumpere jucării noi și trata pentru pisica ta, ia în considerare donarea unei caritate în numele său. Verificați cu adăposturile locale pentru a vedea nevoile lor de aprovizionare și cereți oamenilor preferați pisicii să ajungă la o adunare cu o donație de hrană pentru animale de companie, jucării sau o pătură, de exemplu. Utilizați ziua de naștere a pisicii pentru a contribui la creșterea gradului de conștientizare a cauzelor animale pe social media. Ajungeți la un fond de cercetare pentru cancerul de animale sau o pagină Gofundme pentru o organizație de pisică nevoiași. Sky este limita când vine vorba de găsirea unor cauze meritive pentru pisici.

  • Uita-te acum: Cât timp trăiesc pisicile?

    Surse de articole
    Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
    1. Corti L. Terapie de masaj pentru câini și pisici. Subiecte în medicina de companie de companie. Jun-29 (2): 54-7, 2014. DOI: 10.1053 / J.Tcam.2014.02.001

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 8 Moduri distractive de a sărbători ziua de naștere a pisicii