7 Fapte uimitoare despre pisicile polidacale

O pisică poliditactil așezată pe spate

Nu este nimic mai curat decât labele lui Kitty, dreapta? Cand vine vorba de Pisicile poliditactilului-Os pisicile născute cu mai mult decât numărul obișnuit de degetele de la picioare - degetele de la picioare doar cu degetele. În timp ce majoritatea pisicilor au cinci degetele de labele lor din față și patru degete de labele din spate, pisicile poliditactil pot avea șase (sau mai multe!) pe fiecare laba.

Deși polidacyly, o anomalie genetică care are ca rezultat cifre suplimentare, este mai frecventă în anumite regiuni geografice ale lumii, poate afecta orice rasă de pisică, bărbat sau femeie, mare sau mică. Citiți mai multe pentru a afla mai multe despre factorii genetici care contribuie la poliadactyly și pentru a verifica câteva fotografii adorabile ale pisicilor polizactil.

01 din 07

Polydactyly este cauzată de o mutație genetică

Polydactyly este cauzată de o mutație genetică într-o genă dominantă și, de obicei, are ca rezultat formarea oriunde între patru până la șapte degetele de la labele lui Kitty. Pipele din față sunt cele mai des afectate de poliditactyly, dar poate apărea și pe labele posterioare - este extrem de rară pentru ca o pisică să aibă polidactyly pe toate cele patru labe.

În cea mai mare parte, polidactyly este inofensiv pentru sănătatea și wellness-ul unei pisici. Se poate face Îndepărtați unghiile pisicilor Un pic mai intensiv - și dacă ți-ai tăiat vreodată unghiile pisicii, știi cât de greu este, să începi cu - dar în caz contrar, există o mulțime de pisici fericite și sănătoase, cu câteva degete de la picioare.

Este important să rețineți că hipoplazia radială felină, o afecțiune care este adesea confundată cu polidactyly, poate fi extrem de dăunătoare pentru sănătatea unei pisici. Cum ar fi poliadactyly, hipoplazia radială felină determină dezvoltarea de degetele de la picioare. Diferența majoră este că degetele de la picioare se dezvoltă imediat lângă degetele normale ale pisicii, rezultând în picioare extrem de mari, plate. Dacă pisicile cu hipoplazie radială felină sunt crescute, poate provoca deformări severe labe în generațiile ulterioare.

Continuați la 2 din 7 de mai jos.
  • 02 din 07

    Unele pisici poliditactil au "mănuși"

    MistyAustin1 / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-6 "Container de date =" Adevărat "/">

    "Picioarele de mâncare" apar atunci când se formează degetele de la picioare de poliditactil pisică în mijlocul labei, dându-i un aspect asemănător cu degetul mare sau. Deși aceste cifre suplimentare seamănă cu degetele, ele nu sunt opuse.

    Continuați la 3 din 7 de mai jos.
  • 03 din 07

    Polyditactyly poate beneficia de fapt unele pisici

    cats_for_claws / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "Id =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-9 "Container de date =" Adevărat "/">

    Polidacul pisicilor nu sunt doar drăguți - oferă și unele beneficii pentru kituri. Deoarece pisicile poliditactil au labe mai largi, mai mari, sunt mai bine capabili să echilibreze pe diferite suprafețe, să urce, să vâneze și să-și captureze prada.

    Dacă aveți o pisică poliditactil, asigurați-vă că ați cumpărat-o un post de zgâriere sau o bord. Aceste degetele de la picioare pot face serios un număr pe mobilierul dvs.

    Continuați până la 4 din 7 de mai jos.
  • 04 din 07

    Pisicile poliditactil sunt considerate norocoase

    Elizzanne / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-13 "Container de date =" Adevărat "/">

    Ca multe tipuri de pisici (pisici negre și CALICO CATS inclusă) care s-au considerat a aduce noroc marinarilor, pisicile poliditactilului nu fac excepție. Înapoi în acea zi, pisicile polidacale au fost o viziune comună pe călătorii lungi de către navă.

    Cu ajutorul labei lor mari, largi, pisicile polidacale au făcut excelenți mouse-uri și ar putea păstra livrările navei VEMIN-FREE. Plus, labele lor le-au ajutat să echilibreze pe marile stâncoase.

    Pisicile poliditactil sunt cele mai frecvent găsite în vestul Angliei, Țara Galilor, Canada și Statele Unite ale Americii, iar prevalența acestora în aceste regiuni este adesea creditată în zilele lor pe navele trans-continentale. Se crede că pisicile poliditactil din Anglia au fost transportate în Oceanul Atlantic, unde au crescut cu pisici ne-polidacil și au proliferat trăsăturile genetice.

    Continuați la 5 din 7 de mai jos.
  • 05 din 07

    Ernest Hemingway iubită pisicile polizactil

    KingsleyTyLenx / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-18 "Container de date =" Adevărat "/">

    Te-ai întrebat vreodată de ce pisicile poliditactil sunt uneori denumite pisici Hemingway? Ei bine, este pentru că Ernest Hemingway iubit lor. După ce a fost talentat cu o pisică albă, poliditactil, numită minge de zăpadă de către căpitanul navei, Ernest Hemingway a dezvoltat o afecțiune gravă pentru aceste pisici multi-toed.

    După moartea sa în 1961, casa lui în Key West, Florida a fost transformată într-un muzeu și o casă pentru pisicile sale iubite. În prezent, colonia Kitty găzduiește aproximativ 50 de descendenți ai pachetului său original de pisici - și aproximativ jumătate dintre ele sunt poliditactil.

    Continuați până la 6 din 7 de mai jos.
  • 06 din 07

    Condiția a fost foarte frecventă printre pisicile maine coaon

    Polar_coons / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-22 "Container de date =" Adevărat "/">

    Deoarece pisicile Maine Coon au provenit din condițiile dure, zăpadă ale lui Maine, au evoluat să aibă labe mari, izolate care servesc ca niște cizme de zăpadă mici, încorporate. Și, norocos pentru console Maine, polidactyly a fost foarte frecvent în rasă - la un moment dat aproximativ 40% din Coroane Maine a avut cifre suplimentare. De ce este norocos? Polydactyly a dat coons maine mai mari, labe mai largi, cu mai multă izolație pentru a traversa condițiile de zăpadă.

    Astăzi, poliditacty a fost crescută din multe pisici maine coaon, dar polidactilul maine rasă este încă recunoscută de unii crescători de pisici.

    Continuați până la 7 din 7 de mai jos.
  • 07 din 07

    O pisică deține înregistrarea mondială pentru majoritatea degetelor de la picioare

    IAMJAMALSKII / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-26 "Container de urmărire a datelor =" Adevărat "/">

    Potrivit Cartea Guinness of Records Mondial, un tabby poliditactil ghimbir numit Jake deține înregistrarea mondială pentru cele mai multe degete de la picioare. Închiderea la o înălțime de 28 de degete, Jake avea șapte degetele de la fiecare labă - și fiecare deget a avut un cui și un tampon.

  • Surse de articole
    Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
    1. Tulburări congenitale și moștenite care afectează mai multe sisteme corporale ale pisicilor. Merck Manual veterinar

    2. Înțelegerea pisicii poliditactilului. Cummings Scoala de Medicina Veterinară la Universitatea de Tufts

    3. Cele mai multe degete pe o pisică. cartea Recordurilor

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 7 Fapte uimitoare despre pisicile polidacale