11 Imagini drăguțe ale pisicilor ragdoll

O pisică de ragdoll în căutarea

Pisicile de ragdoll sunt, probabil, cele mai cunoscute pentru blana lor matasoara si albastru, cu ochii luminoși, albastri, dar sunt mult mai mult pentru aceste pisici superbe decat aspectul lor bun. Adesea, denumită "pisici laprime", ragdolls au personalități superbe și prietenoase care le fac un favorit între familii și crescători de pisici la fel. Unii proprietari de ragdoll le descriu chiar ca "câine-ca" pentru că sunt atât de jucători, afectuosi și cuddly.

Indiferent dacă sunteți deja un părinte de pisică Ragdoll sau aveți în vedere adăugarea unui ragdoll la familie, veți iubi aceste fapte distractive (și fotografii drăguțe) ale uneia dintre cele mai dulci rase de pisici din lume.

01 din 10

Ragdoll nu este o rasă foarte veche

Siggetheragdoll / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-Image_19-0-1 "Container de urmărire a datelor =" Adevărat "/">

Spre deosebire de multe rase de pisică - ne uităm la tine, Coroane Maine și Persanii-Ragdoll este o rasă relativ nouă. De fapt, în conformitate cu cele mai multe înregistrări, întreaga rasă este mai mică de 100 de ani.

Deci, cum au început Ragdolls? Există un anumit mister în jurul raselor care au fost inițial combinate pentru a crea ragdolls, dar este larg acceptat că au fost crescuți pentru prima dată de o femeie numită Ann Baker cândva în anii 1960. Baker a crescut o femeie albă, cu părul lung, cu un alt pisicat cu părul lung pentru a crea primul gunoi de ragdolls. De acolo, ea a crescut selectiv pentru comportamentul lor prietenos și straturile de blană matasoasă.

Deoarece multe ragdolls au straturi colorate, cum ar fi pisicile Siamese-multe cred că una dintre primele pisici din strămoșii de ragdoll ar fi putut fi o birmaneză sau siameză - sau tocmai au avut marcaje similare.

Continuați la 2 din 10 de mai jos.
  • 02 din 10

    Hainele lor pot varia foarte mult

    martijnnijenhuis/ Flickr "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-BACK-Image_19-0-6 "Container de date =" Adevărat "/">

    Deși straturile matase lungi, albe sunt una dintre cele mai cunoscute caracteristici ale ragdolls, blănurile lor pot veni într-o varietate masivă de culori. Unele culori comune de ragdoll includ albastru, liliac, cremă, nurcă, broască țestoasă și chiar roșu sau portocaliu. Multe ragdolls au, de asemenea, haine colorate, ca o pisică siameză.

    Continuați până la 3 din 10 de mai jos.
  • 03 din 10

    Căldura poate determina culoarea stratului de ragdoll

    Astateragdoll / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-9 "Container de date =" Adevărat "/">

    Nu este doar genetica care contribuie la culoarea stratului de ragdoll.

    În mod tipic, culoarea stratului de pisică este determinată de câteva seturi de gene, în timp ce modelele din haina ei sunt determinate de genele modificatoare. Ca Pisicile Siameze, Ragdolls au o genă de modificare specială care împiedică dezvoltarea pigmentului în blană și cauzează albinismul. Acest modificator, totuși, poate afecta numai pigmentarea blănurilor pisicii la temperaturi între 100 și 102.5 grade - când pisica se află în uterul mamei sau expuse la temperaturi foarte calde.

    Când un corp de ragdoll scade sub 100 de grade, genele ei pentru culoarea stratului se întorc și pot să livreze pigment în blana ei. Deoarece corpurile pisicilor au de obicei temperaturi mai scăzute în jurul nasului, urechile, labele și cozile, care sunt, de obicei, în cazul în care pigmentul este depus.

    Majoritatea ragdolls se naște complet alb și își dezvoltă marcajele în primele câteva săptămâni de viață. De ce? Pentru că nu mai sunt expuși la căldura uterului mamei lor. Destul de uimitor, corect?

    Continuați până la 4 din 10 de mai jos.
  • 04 din 10

    Multe ragdolii au ochi strălucitori, albastri

    Zeroxo/ PixAbay "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-15 "Container de date =" Adevărat "/">

    Ochii bigdoll-uri mari, luminoase, albastre sunt o altă caracteristică definitorie a rasei, dar nu toate ragdolls le au. Toate ragdolii pură au ochi albaștri, dar ragdolii de rasă mixtă ar putea avea ochi de culoare albastru închis, verde sau aur care se schimbă în cursul pisicii.

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Ragdolls sunt una dintre cele mai mari rase de pisica

    Markusvb/ Pixabay "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-18 "Container de date =" Adevărat "/">

    Cum ar fi coaons maine, ragdolls sunt pisoi destul de considerabile. Masculii pot ajunge la un 20 de kilograme, în timp ce femelele pot ajunge până la 15 kilograme - dar nu lăsați mărimea lor masivă să vă păcălească. Ragdolls sunt extrem de afectuosi, cuddly, și jucaus și absolut dragostea de a fi dus. Asta este o victorie pentru tine - vei primi un antrenament de braț și o bucată cu pisicile dulci!

    Continuați până la 6 din 10 de mai jos.
  • 06 din 10

    Sunt cu adevărat numiți după ragdolls

    Shadowmeld Fotografie/ Wikimedia Commons "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-21 "Container de urmărire a datelor =" Adevărat "/">

    Ragdolls sunt super afecțiuni și dragoste pentru a face cuddle - atât de mult încât să meargă total limpez când sunt luați (pentru că sunt doar atât de relaxați!). Și ce seamănă corpurile lor, relaxate? Ai ghicit-o - o jucărie veche de ragdoll.

    Ce mai multe, multe ragdolls, cum ar fi purtate ca un copil și alții vă va lăsa să le îmbrăcați în costumele drăguțe.

    Continuați până la 7 din 10 de mai jos.
  • 07 din 10

    Coaturile lui Ragdolls nu vărsau foarte mult - și sunt o întreținere superbă

    BeartheragdollCat / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-25 "Container de date =" Adevărat "/">

    În ciuda straturilor lor lungi, matasoase, pisicile Ragdoll nu au vărsat foarte mult - și în comparație cu alte pisici, îngrijirea este o briză totală. Pentru că Ragdolls nu au un substrat gros, ei nu au vărsat la fel de mult ca și alte pisici și nu sunt predispuse la maturi. Tot ce trebuie să faceți pentru a-și păstra hainele curate și sănătoase este o perie de câteva ori pe săptămână.

    Continuați la 8 din 10 de mai jos.
  • 08 din 10

    Pisicile de ragdoll sunt lente de maturitate

    Platinumportfolio/ Pixabay "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-Image_19-0-28 "Container de urmărire a datelor =" Adevărat "/">

    Nope, nu ne referim doar la personalitățile lor jucăuș - pisicile Ragdoll nu sunt considerate pe deplin mature până când ajung la vârsta de patru ani. Considerată o rasă "maturare lentă", Ragdolls va continua să crească - iar culorile și modelele din hainele lor ar putea continua să se schimbe - până la vârsta de patru ani.

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Ragdolls a luat locul de sus în clasamentul Cat Fancier 2018

    Melodydolll / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-Image_19-0-31 "Container de date =" Adevărat "/">

    Datorită naturilor lor dulci, docile, blană frumoasă, moale și iubirii nesfârșite pentru membrii familiei lor (și atenția pe care o primesc de la ei!), Ragdolls a lovit numărul unu în fața Asociației Cat Fancier`s 2018 Clasament de top Kitties. Destul de onoare, dreapta?

    Continuați până la 10 din 10 de mai jos.
  • 10 din 10

    Un ragdoll deține înregistrarea mondială ca cea mai veche pisică Janus

    Kadisha/ Pixabay "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-Image_19-0-34 "Container de urmărire a datelor =" Adevărat "/">

    O pisică Janus sau o pisică născută cu două fețe, este cauzată de un defect congenital extrem de rar numit Diprosopia. În ciuda acestei condiții, înregistrarea pentru cea mai veche Cat din lume Janus este deținută de un ragdoll pe nume Frankie și Louie, altfel cunoscut sub numele de Frankenlouie.

    Frank și Louie, care au trăit până la vârsta de 15 ani, au avut un creier, doi ochi (ochiul mijlociu fiind non-funcțional), două nasuri și două guri. Proprietarul său ia salvat de la a fi pus ca un pisoi și la ajutat să trăiască o viață lungă, fericită și sănătoasă.

  • Uita-te acum: 14 moduri pisicile arata dragostea lor

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 11 Imagini drăguțe ale pisicilor ragdoll