Top 12 mituri despre pisici

Drăguț pisica ghimbir se află pe femeie

S-ar putea să vă simțiți surprinși când aflați că multe dintre "fapte" pe care le-ați auzit despre pisici nu sunt cu adevărat adevărate. Nu cădeți pentru aceste mituri și concepții greșite despre pisicile. Această listă abordează cele mai frecvente acele mituri și afirmă faptele reale despre fiecare concepție greșită.

01 din 12

Pisicile sunt întreținere redusă

Pisicile au o aură de independență care provin unii oameni în gândirea că au nevoie doar de o îngrijire minimă. Adevărul este că longevitatea generală a pisicilor, când este păstrat ca animale de companie, este dovada că ei necesită îngrijiri responsabile să prospere.

  • 02 din 12

    Declarația este ca tăierea unghiilor

    Declarația este de fapt amputarea chirurgicală a primei articulații a fiecărui deget al pisicii, o procedură care este privită ca mutilare de către avocați. Din fericire, există multe Alternative umane la declar, cum ar fi ghearele de tăiere în mod obișnuit.

  • 03 din 12

    Pisicile pot prospera pe o dieta vegana

    Unii oameni care aleg un stil de viață vegană și-au supus pisicilor la o dietă fără carne. De către și mare, veterinarii nu sunt de acord cu această practică, deoarece pisicile sunt obligate de carnivore și au nevoie de țesuturi animale, e.G. carne, pentru a-și satisface nevoile alimentare. Faptul este că pisicile nu au un "sens moral" unde vine vorba de nevoile lor nutriționale. Este greșit din punct de vedere moral să încerci să le forțezi într-o dietă nenaturală pentru a-și satisface propriile convingeri morale.

  • 04 din 12

    Pisicile sunt nemulțumite ținute în interior

    Pisicile care cresc În interior, Chiar și în apartamente, poate fi foarte fericit, atâta timp cât li se oferă o mulțime de jucării pentru acele vremuri când tu (sau pisica ta) doriți să fie în aer liber pentru aerul proaspăt și soarele.

    Continuați la 5 din 12 de mai jos.
  • 05 din 12

    Pisicile nu au nevoie de vaccinări

    Sperierea despre VAS (sarcom asociat cu vaccinul) cu câțiva ani în urmă a făcut ca niște oameni să fie reticenți să-și permită pisicilor să aibă vreunul Vaccinări. Grupul de lucru VAS a constatat că aproape toate pisicile ar trebui să le primească. Pisicile care se rostogolesc în aer liber ar trebui să primească vaccinuri suplimentare, deci asigurați-vă că ați lăsat TVA-ul dvs. să știe despre obiceiurile pisicii dvs. atunci când aveți o verificare.

  • 06 din 12

    Bărbații neutered au mai mult UTI

    Deși un studiu a constatat că cel mai mare risc pentru anumiți uroliți (cristale) este pisica de sex masculin de 10 până la 15 ani. Când sunt măsurate împotriva multor riscuri de a părăsi pisicile de sex masculin întregi, neuterizarea este încă cea mai bună alegere.

  • 07 din 12

    Femelele ar trebui să aibă un așternut înainte de spaying

    O pisică poate suferi mai mult rău prin sarcină decât poate fi prin a fi spionat. Adevărul este că unii oameni doresc doar pisoi și vor folosi orice scuză. Spaying va preveni cancerul uterin și va ajuta la prevenirea cancerului mamar, a chisturilor ovariene, precum și complicațiile sarcinii, inclusiv nașterea moștenței și a pisicilor malformați.

  • 08 din 12

    Pisicile trebuie doar să vadă veterinarul o dată pe an

    În funcție de vârsta, starea fizică și de problemele medicale cunoscute, majoritatea pisicilor vor trebui să-și vadă medicul veterinar de mai multe ori în fiecare an, inclusiv vizite urgente sau de urgență. Este important să știți Când să sunați la veterinar Pentru pisica ta.

    Continuați până la 9 din 12 de mai jos.
  • 09 din 12

    Femeile gravide nu ar trebui să aibă pisici

    Toxoplasmoză este A boală zoonotică care poate provoca defecte congenitale dacă sunt contractate de mamă în timpul sarcinii. Se găsește în sol în aer liber, precum și în carne brută sau subacvatică (cea mai probabilă sursă de contact.) De asemenea, se găsește în cutiile de gunoi de pisică dacă pisica a fost expusă. Adevărul este că absolut nu trebuie să scăpați de pisică dacă sunteți a avea un copil.

  • 10 din 12

    Pisicile au pământ întotdeauna pe picioarele lor

    Pisicile fac de obicei terenuri la picioarele lor după o cădere, totuși nu întotdeauna fără răniri. Deși pisicile pot supraviețui unei căderi lungi (înregistrarea neoficială din New York City este de 18 povestiri), ne face să ne uităm la ferestre deschise, deoarece pisicile pot suporta răni severe în timp ce aterizează pe picioarele lor.

    Destul de ciudat, unele dintre cele mai grave leziuni apar într-o cădere de la 10 la 12 picioare. Aflați cum pisicile reușesc să aterizeze pe picioarele lor și de ce caderile mai scurte ar putea fi mai favorabile rănilor.

  • 11 din 12

    Pisicile și câinii sunt arc-dușmani

    Pisicile sunt capabile de relații afectuoase cu câini, precum și alte animale de companie de familie. Această fotografie este dovada vizuală a atașamentului pisicilor la alte specii.

  • 12 din 12

    Pisicile sunt reci și aloof

    Pisicile pot și împărtășesc legături profunde cu familiile lor umane, motiv pentru care majoritatea dintre noi considerăm membrii familiei, spre deosebire de "animale de companie."Pisicile nu exclud membrii non-familiei din cercul lor, ca martor, mulți care dau dragoste și confort pacienților din spitale și case de convalescență. Pisicile sunt într-adevăr creaturi foarte iubitoare, iar legătura lor cu noi este atât de puternică încât se extinde dincolo de moarte!

  • ">
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Top 12 mituri despre pisici