8 Lucruri pisica ta iubeste

Portret de țestoasă de țestoasă, pisică așezată pe ușă acasă

Deoarece pisicile sunt creaturi atât de inteligente, simțitoare, pot avea o listă lungă de plăcere (și, poate, o listă la fel de lungă de nu-i place!) În cele mai multe cazuri, lucrurile pe care pisica ta iubește sunt aceleași lucruri pe care le iubești, cum ar fi mâncarea proaspătă, gustoasă, somn lungi în pete confortabile, și o mulțime de activități distractive, pentru a numi câteva.

La fel ca noi oamenii, lucrurile pisicile găsesc interesante, distractive sau interesante se pot schimba pe măsură ce îmbătrânesc - pisica dvs. își poate iubi jucăria cu pene într-o zi, dar găsiți-o plictisitorul următor. Ca părinte Kitty, este treaba dvs. să recunoașteți când se schimbă interesele pisicilor, astfel încât să puteți Păstrați-o fericită, sănătos și angajat. Deși îi place să varieze de la pisică la pisică, aceste opt kitty "îi place" sunt un loc minunat pentru a începe.

01 din 08

Pisicile iubesc luarea lui Naps

MOOWBOX / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-1 "Container de date =" Adevărat "/">

Nu este nici un secret Pisicile iubesc să doarmă. De fapt, Kitty medie doarme pentru o perioadă de 12 până la 16 ore pe zi! Deoarece pisicile sunt creaturi nocturne, snoozeaza cea mai mare parte a zilei departe - si cine le poate da vina? Toată lumea iubește un somn frumos, lung într-un loc confortabil și confortabil.

Țineți minte, pisoiul și pisicile de vârf vor petrece mai mult timp dormind decât, spun, o pisică adolescentă. Dar dacă sunteți îngrijorat de faptul că pisica ta dormește prea mult sau prea puțin vorbind cu medicul veterinar despre ceea ce este normal pentru rasa, vârsta, nivelul de activitate și dimensiunea.

Continuați la 2 din 8 de mai jos.
  • 02 din 08

    Pisicile iubesc îngrijirea și fiind îngrijiți

    Josiesnuggles / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-5 "Container de date =" Adevărat "/">

    Știați că pisicile adulte petrec aproximativ jumătate din orele lor de trezire îngrijire? În mod clar, îngrijirea este o parte importantă a vieții unei pisici!

    Există câteva motive pentru că pisicile dedică atât de mult timp îngrijirea:

  • Le ține curată. Nu numai că îngrijirea ajută pisicile să elimine murdăria și murdăria din hainele lor, dar împiedică prădătorii și pradă de a le detecta. Cum? Lins hainele lor elimină orice mirosuri pe care le-a absorbit.
  • Își păstrează pielea și acoperă sănătos. Îngrijirea regulată dispersează uleiurile produse în mod natural de o piele și blană de pisică, păstrându-și haina sănătoasă, strălucitoare și hidratată.
  • Le face să se simtă relaxați. Nu este nimic mai relaxant decât un masaj, corect? Ei bine, pisicile se simt la fel! Mai degrabă decât vizitarea unei masese, ei se mândresc pur și simplu să reducă stresul și să se calmeze.
  • Îi ajută să lege cu alte pisici. Pisicile se mirează reciproc - și oamenii lor!- să-și dezvolte și să-și consolideze legătura. Veți vedea adesea pisicile îngrijirea reciprocă în locuri greu de ajuns.
  • Le răcește. Oamenii transpirăm. Câini pantaloni. Pisicile se lingoase. Când este super fierbinte, pisicile se diminuează blana lor cu saliva să se răcească.
  • Nu fiecare pisică iubește să fie îngrijită de oamenii săi, dar dacă a ta o face, încercați să vă spălați blănurile cu o perie naturală sau o perie de cauciuc. Va îndepărta orice reziduu din blană și se simte prea relaxant.

    Continuați la 3 din 8 de mai jos.
  • 03 din 08

    Pisicile iubesc alimente proaspete, nutritive

    Chelsea..frac.Cat / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-11 "Container de date =" Adevărat "/">

    Este puțin probabil ca vrei să te scufunzi într-o farfurie mare de mâncare rasă la DiniTime. Același lucru este valabil și pentru pisica ta. Mâncarea veșnică și răsfățată nu are doar gust rău, fie - poate găzdui diferite tipuri de bacterii, cum ar fi Salmonella și Staphylococcus, de asemenea.

    Ori de câte ori vă serviți mesele Kitty, asigurați-vă că verificați datele de expirare atât pe alimentele umede cât și pe produsele uscate. Acest lucru vă va asigura că vă alimentați doar mesele proaspete, nutritive și sigure.

    Continuați până la 4 din 8 de mai jos.
  • 04 din 08

    Pisicile iubesc apa curgătoare

    Project21.Oficial / Instagram "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-15 "Container de date =" Adevărat "/">

    Dacă aveți o pisică, știți că vor încerca să bea apă de la robinete de alergare ori de câte ori se prezintă oportunitatea. Din fericire, există tone de fântâni de băut - concepute special pentru pisici - astfel încât acestea au întotdeauna apă rece, proaspătă, curentă disponibilă.

    Credeți sau nu, unele rase de pisici îi place, de asemenea, să joace în apă. Dacă pisica ta iubește să strige în jur, încercați să umpleți cadă sau o piscină pentru copii cu câțiva centimetri de apă în timpul jocului ei. Această activitate o va ajuta să devină un pic de exerciții și se răcește în zilele deosebit de calde.

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Pisicile iubesc zgârierea și ghearele

    woocy_woo / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-19 "Container de date =" Adevărat "/">

    Unul dintre instinctele de bază ale pisicilor este de a-și ascuți ghearele prin zgârierea și zgârierea suprafețelor diferite. De asemenea, se întâmplă să obțină o mulțime de bucurie de la ea, de asemenea.

    În plus față de ascuțirea ghearelor, zgârierea poate ajuta la relaxarea și întinerirea pisicilor. Gândește-te la asta ca fiind echivalentul omului cu o întindere frumoasă, când mușchii tăi sunt obosiți sau achy. O sesiune de zgârieturi rapidă pe o copac de pisici sau post de zgâriere poate trezi un kitty obosit imediat.

    Continuați până la 6 din 8 de mai jos.
  • 06 din 08

    Pisicile iubesc zilnic Playtime

    Laur15Mh / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-23 "Container de date =" Adevărat "/">

    Playtime este o afacere serioasă pentru pisici, tot drumul de la pisoi la anii lor seniori. Nu ia prea mult pentru a păstra o pisică distraptă - ea va juca cu orice de la scame și șir, la jucării de pisici din păcate, dar este o parte vitală a sănătății și dezvoltării lor. Nu numai că Playtime Hark înapoi în zilele lor în sălbăticie când au trebuit să se oprească, să-și captureze prada, dar îi ține exerciții, angajate și fericite și fericite.

    Există literalmente sute de mii de Jucarii de pisici pe piață, dar pisica ta poate cum să joace jocuri, cum ar fi ascunde și căuta, de asemenea. Indiferent de alegerea pisicii dvs. de joc, este important să furiți în câteva minute zilnic.

    Continuați până la 7 din 8 de mai jos.
  • 07 din 08

    Pisicile iubesc vizionarea păsărilor

    Adventures_in_Catland / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-27 "Container de date =" Adevărat "/">

    Nu este neobișnuit să vezi pisicile curlete pe ferestre. De ce? Este o locație de vizionare a păsărilor! Fie că pisicile iubesc să urmărească păsările, deoarece sunt pradă sau pur și simplu pentru că mișcarea își surprinde atenția, unele pisici pot petrece ore de observare a păsărilor în fiecare zi.

    Dacă pisica ta iubește să se încurce în ferestre, asigurați-vă că vă protejați pielea de razele dure ale soarelui, mai ales dacă are blană de culoare deschisă. Încercați să vă limitați orele de lângă fereastră când soarele este cel mai puternic - între 10 a.M. și 4 P.M.- Și discutați cu medicul veterinar despre produsele solare aprobate de Kitty.

    Continuați la 8 din 8 de mai jos.
  • 08 din 08

    Pisicile iubesc oamenii lor

    HilanAnabeker / Instagram "Data-Caption =" "Data-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-31 "Container de date =" Adevărat "/">

    Deși pisicile sunt deseori descrise ca animale solitare, au nevoie de dragoste, atenție și de companie - și dragoste pentru ao obține de la oamenii lor. Moduri de pisici spun "Te iubesc" sunt doar puțin diferite decât noi.

    Unele semnează pisica ta iubește că includeți purtring, bâjenți (sau puneți-vă capul pe tine), dormind pe sau în apropierea dvs., plâns, lins, și chiar o lipiți Butt in fata ta. Da într-adevăr.

  • Uita-te acum: 14 moduri pisicile arata dragostea lor

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 8 Lucruri pisica ta iubeste