De ce două pisoi sunt mai bune decât una

două pisoi mai bune decât una

Ce este mai bine decât un pisict drăguț, cuddly? Două pisici drăguțe, cuddly! În afară de dublarea cutenei, există mai multe argumente solide Adoptarea a două pisoi, mai degrabă decât una.

Indiferent dacă aveți deja o pisică sau aveți în vedere adăugarea unui prieten felin familiei, citiți pentru a afla de ce ați dori să vă gândiți la adoptarea unei perechi de pisici.

01 din 08

Ei vor stimula mintal (și se vor distra!) Reciproc

În ciuda stereotipurilor pisicilor Loner, pisicile nu sunt total independente, animale solitare. Când sunt lăsați singuri pentru prea mult timp, ei se pot plictisi și singuri, ceea ce poate duce la "acționând" cu comportamente rele. O atenție negativă mai bună decât nici o atenție, dreapta? De aceea este vital să vă păstrați pisica stimulată și să vă distrați, mai ales dacă lucrați în afara casei sau să aveți un program super-ocupat.

Adoptarea a două pisoi în același timp vă va asigura că pisicile dvs. au întotdeauna companie - și o sursă fiabilă de divertisment. În timp ce vă verificați lista de sarcini, ei vor juca, se joacă și vor amâna ziua.

Doriți să vă asigurați că pisicile dvs. nu se vor distra numai, ci și vor fi se înțelege? Căutați pisici din același gunoi sau o pereche care a fost legată în timpul lor în adăpostul animal.

Continuați la 2 din 8 de mai jos.
  • 02 din 08

    Ea face ca modul de antrenament mai ușor

    Știi tu "maimuță vezi, maimuță?"Când antrenezi un pisoi, este într-adevăr" Kitten vezi, pisoi."Pisicile învață comportamente bune Folosind cutia de gunoi, îngrijirea, și nu zgâriați sau zgâriați-prin vizionarea altor pisici.

    În consecință, dacă un pisoi învață rapid comportamentele sale bune, celălalt este probabil să urmeze costum - mult mai repede decât ar fi învățat pe cont propriu.

    Continuați la 3 din 8 de mai jos.
  • 03 din 08

    Se vor păstra reciproc exercitați și activi

    Pisicile își ard energia în exces în mai multe moduri. Unele dintre aceste căi sunt hilar-ca atunci când el la întâmplare salturi în aer. Dar alte modalități nu sunt atât de hilar, cum ar fi mestecat sau zgârie mobila. Este important să păstrați pisoii activi și angajați să evitați aceste tipuri de comportamente rele, dar chiar și cel mai dedicat părinte de pisic nu poate avea ore și ore pentru a dedica momentului.

    Aici intră un al doilea pisic. Playtime între două pisoi îi va păstra exercitarea, activă și stimulată mental, astfel încât să puteți sta înapoi, relaxați-vă și bucurați-vă de Kitty Antics.

    Continuați până la 4 din 8 de mai jos.
  • 04 din 08

    Va ajuta la prevenirea lipirii de alimente

    Un mâncător pretențios poate fi extrem de frustrant - și dacă refuză să mănânce pentru câteva zile la rând, de asemenea, poate fi un pic mai înfricoșător. Adesea, totuși, curiozitatea lui Kitty preluată va depăși dezaburirea ei pentru o anumită mâncare. Înțeles, dacă ea vede că sora ei mănâncă ceva, probabil că va vrea să mănânce și ea.

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Un pisoi poate conduce bananele mai mari de pisici

    Credeți sau nu, dacă aveți deja o pisică matură, două pisoi sunt mai bune decât una. De ce? Un pisoi nou vă va vedea pisica mai mare ca pe un playmate - fie că îi place sau nu - și ar putea deveni a pacoste la ea sau, mai rău, provoacă stresul și anxietatea ei. Dacă adoptați două pisoi, totuși, se vor juca unul cu celălalt, lăsându-ți pisica mai mare să se întrebe în pace.

    Continuați până la 6 din 8 de mai jos.
  • 06 din 08

    Se vor mistui unul pe altul

    Cheia unui pisoi curat scârțâit? Un alt pisoi! Deși pisicile fac o treabă destul de bună de a se păstra curat cu Tehnici de auto-îngrijire, Un frate sau o soră le poate ajuta să obțină acele zone greu accesibile. Duo-ul dvs. ar putea chiar să dezvolte o rutină regulată de îngrijire după masă sau de joc.

    Continuați până la 7 din 8 de mai jos.
  • 07 din 08

    Veți salva o altă viață

    Unul dintre cele mai puternice argumente pentru adoptarea a două pisici, mai degrabă decât una, este simplă: Dacă adoptați două pisici, salvați două vieți.

    În ciuda faptului că pisicile sunt mai susceptibile de a fi adoptate, nu fiecare pisoi își găsește blana de acasă imediat. De fapt, dacă vizitați adăpostul local de animale, multe dintre pisicile mature pe care le vedeți probabil au intrat în adăpost ca pisoi, dar, din orice motiv, nu au fost adoptate. În consecință, găsirea locuințelor pentru pisici de pisici la scurt timp după ce intră în adăpost are câteva beneficii majore:

  • Împiedică pisicile și pisicile să-și trăiască întreaga viață în adăpost.
  • Dacă pisoii nu sunt disponibili pentru adopție, pisicile mai mari au șanse mai mari de a fi adoptate.
  • Adoptarea pisicilor și pisicilor disponibili creează mai mult spațiu pentru adăpostul pentru a aduce alte animale în nevoie
  • Continuați la 8 din 8 de mai jos.
  • 08 din 08

    Adoptarea a două nu costă mult mai mult decât adoptarea unuia

    Yup, vă puteți dubla cutețea și distracția fără să vă dublați finanțele. În afară de imunizările de pisoi și de degradarea, adoptarea a două pisoi în același timp nu costă mult mai mult decât adoptarea unuia. (Și dacă adăpostul dvs. de animale pune o pereche de pisoi pentru adoptare, aceștia pot oferi o reducere la aceste tratamente.)

    Kittens pot împărtăși multe dintre consumabilele lor - inclusiv cutii de gunoi (Amintiți-vă: Este recomandat ca proprietarii de pisici să păstreze două cutii de gunoi pentru o cutii de pisici - trei gunoi pentru două pisici - și așa mai departe), mâncăruri alimentare și apă, jucării, paturi și multe altele.

  • Uita-te acum: 14 moduri pisicile arata dragostea lor

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » De ce două pisoi sunt mai bune decât una