Dacă mă potrivesc, stau: 10 pisici care s-au strâns în spații mici

pisica stând în coș

Nu este un secret: pisicile pot fi ciudat. Din acele izbucniri aleatoare ale energiei, la chat-ul dinților, să-și pună fundul în fețe, pisicile nu lipsesc în departamentul de comportament ciudat. Din toate comportamentele lor ciudate, cu toate acestea, cineva ar putea câștiga titlul de Strangest - și a devenit și un fenomen pe internet.

"Dacă se potrivește, eu stă" (sau "dacă mă potrivesc, eu sunt") se referă la actul de pisici care se strânge în spații minuscule, cum ar fi cutii, chiuvete, pantofi, boluri sau chiar vaze de flori. Norocos pentru ei, spinele lor super flexibile le permit să se stoarce în unele locuri serioase mici (și ciudate). Dar de ce pisicile le place să se răcească în spații închise? Cea mai comună teorială este că îi face să se simtă în siguranță, protejați și confortabili - dacă părțile laterale ale unei cutii, coș sau castron își ating corpul, un prădător nu le poate obține. Are sens, dreapta?

Instinctul natural deoparte, "dacă se potrivește, eu se așează", a fost înțepenit internetul cu niște fotografii destul de minunate. Citiți mai departe pentru a vedea 10 pisici care au răspuns la chemarea sălbatică prin blocarea corpului lor în spații mici.

01 din 10

Kitties în carton

Din casetele de expediere, la cutii de pizza, la cutii de pantofi, nu există o singură cutie de carton Un Kitty nu-i plăcea să se încurce. De fapt, pisica ta iubeste probabil o cutie de carton bun cale Mai mult decât 100% organice, latex natural și spumă de memorie Pat de pisică care costă mai mult decât propria ta saltea.

Continuați la 2 din 10 de mai jos.
  • 02 din 10

    Timpul de baie fără apă Kitty

    & # 64-bisselluaustralia / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-4 "Container de date =" Adevărat "/">

    Sigur, multe pisici nu le place să se umezească - și unele absolut Bun luând o baie - dar nimeni nu a spus nimic despre nimic gol baie sau chiuvete de bucătărie. Ele sunt de fapt locul perfect, de pisică, pentru a vă încurca, a lua confortabil, și în totalitate în calea rutinei de dimineață.

    Continuați până la 3 din 10 de mai jos.
  • 03 din 10

    Cat de decorare interioara

    & # 64-mic.Juniper / Instagram "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-7 "Container de date =" Adevărat "/">

    Coșurile sunt un accesoriu super comun în lumea decorată interioară. De ce? Sunt atât de ieftine și versatile! Nu numai că adaugă o anumită textură naturală într-un spațiu, dar pot să-ți păstreze tchotchke-urile preferate, perne suplimentare sau pături, anumite tipuri de plante de uz casnic și... pisicile. Ați auzit-o aici mai întâi: un pisicat cuddled într-un coș de mână va fi cel mai mare (și cutest) tendință de decorare.

    Continuați până la 4 din 10 de mai jos.
  • 04 din 10

    Ajutorul felinar nu-atât de utile

    & # 64-Gerdy1051 / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-10 "Container de urmărire a datelor =" Adevărat "/">

    Făcând lucrările de curte în soarele de vară fierbinte poate fi serios de muncă grea, dar având un ajutor poate salva unele sudare și dureri de spate. Cu excepția cazului în care, desigur, acest ajutor decide să ia o amânare plăcută pe partea de sus a furtunului dvs. de grădină.

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Cea mai drăguță ziua de naștere prezentă

    & # 64-loki_and_marla / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-13 "Container de date =" Adevărat "/">

    Ce este mai bine decât celebrarea zilei de naștere și a fi dus cu dragoste, fericire și daruri cu grijă? Dacă unul dintre acele daruri se întâmplă să fie o pisică adorabilă!

    (PSST: Nu vă recomandăm să dați animale ca cadouri Doar dacă nu ați discutat extensiv (!) cu partenerul, familia sau colegii de cameră. Trebuie să fiți 1000% sigur că destinatarul este gata să ia un animal de companie înainte de a le surprinde cu unul!)

    Continuați până la 6 din 10 de mai jos.
  • 06 din 10

    Picky Punk Rock Kitty

    & # 64-Ayurwen / Instagram "Data-Caption =" "Data-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-17 "Container de date =" Adevărat "/">

    Când ești un Kitty Punk Rock, trebuie să fii choosy cu locațiile tale SITS. Un caz Backstreet Boys DVD Box Set? În nici un caz. O cutie de pantofi Nike? Nu. Într-adevăr, în afară de o cutie de camioane, există doar un alt tip de cutie de pantofi, această pisică punk ar fi văzută strânsă în: Doc Martens.

    Continuați până la 7 din 10 de mai jos.
  • 07 din 10

    Pisica pentru copii

    & # 64-Stepinaginta / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-Image_19-0-20 "Container de date =" Adevărat "/">

    Dacă doresc doar să fie mai aproape de bebelus Sau sunt gelos de toată atenția oamenilor mici, este obișnuit ca pisicile să se încurce într-un pătuț, scaun de mașină sau cărucior. Dar dacă este scos pe stradă, această pisică ar putea aduce un sens cu totul nou la termenul "Doamnă Crazy Cat."Tot ce are nevoie este o capotă și pacificator pentru ao lua cu adevărat la nivelul următor.

    Continuați la 8 din 10 de mai jos.
  • 08 din 10

    Călătorul World Feline

    & # 64-Stanleyanne / Instagram "Data-Caption =" "Data-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-23 "Container de date =" Adevărat "/">

    Nu pare ca animalele tale doar știi Când vă aflați în vacanță? Curling în pungă sau bagaje, cum ar fi această pisică, este o modalitate de a vă asigura că nu veți merge galavant în jurul globului fără el.

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Chef Kitty

    & # 64-atticsandhobbbes / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-26 "Container de date =" Adevărat "/">

    Dacă ați lucrat vreodată într-o bucătărie restaurant - sau ați ajutat mama dvs. în bucătărie - știți că un bucătar bun are o încruntare permanentă. Aceleași inele sunt adevărate pentru această pisică culinară, care preferă să se relaxeze într-un castron de salată.

    Continuați până la 10 din 10 de mai jos.
  • 10 din 10

    Kitty de completare a chorelui

    & # 64-florence_the_lovely_cat / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-29 "Container de date =" Adevărat "/">

    Luați un moment pentru a reflecta cât de greu a fost să faceți treburile dvs. când ați fost un copil. Alternativ, dacă aveți copii, cât de dificil este să le faceți pentru a-și face treburile? Această pisică de cabinet-lounging iubește, de fapt, punerea vesela departe - și apoi le-ați murdar (și acoperite de păr), luând o amânare în dulapuri.

  • Uita-te acum: 14 moduri pisicile arata dragostea lor

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Dacă mă potrivesc, stau: 10 pisici care s-au strâns în spații mici