De 7 ori pisica acționează exact ca un copil

pisica neagra

Dacă sunteți cel mai mult Părinții de companie, Pisica ta a devenit probabil un membru al familiei tale. Și, sperăm că același lucru este valabil și pentru copilul tău.

De aceea nu este atât de greu să credem că există multe, multe asemănări între pisica ta și copilul tău uman sau copilul tău. Sigur, sunt atât mici, drăguți (sperăm), cuddly, și membri vitali ai copacului familiei - dar acestea nu sunt asemănările despre care vorbim aici.

Citiți mai departe pentru a afla de ce pisicile și bebelușii sunt practic aceleași lucruri - doar cu cantități diferite de blănuri și mușchi.

01 din 07

Ori de câte ori faceți ceva pentru a vă asigura sănătatea și fericirea

& # 64-Tillyontour / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-1 "Container de date =" Adevărat "/">

Când vine vorba de ea, nu există prea multe pisici și copiii pot face pe cont propriu. Având în vedere lipsa lor de degete (pisici) și dexteritate (bebeluși), lipsa generală de inteligență stradală și incapacitatea lor de a-și face viața, au devenit destul de dependenți de ceilalți.

Este un lucru bun pe care părinții CAT (sau părinții umani, pentru această chestiune) nu se așteaptă ca favorurile în schimb. După ani de hrănire, curățenie, ridicare-ridicare și furnizarea de adăpost, îmbrăcăminte, educație și dragoste și afecțiune generală, scorul este probabil destul de dezechilibrat.

Continuați la 2 din 7 de mai jos.
  • 02 din 07

    De fiecare dată când pisica ta poopește

    & # 64-kona_blue_cat / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-5 "Container de date =" Adevărat "/">

    Există o serie de asemănări între pisici și copii, dar trăsătura pe care o au cel mai frecvent? Faptul că pot să se potrivească în orice moment, în orice locație, și altcineva va trebui să o curățească. Sună ca viața, huh? De fapt, pisica ta este probabil undeva în casa ta, pooping într-unul din dvs cutii de gunoi plasate strategic chiar în acest moment.

    Dacă aveți copii, faceți o clipă și încercați să estimați numărul de scutece pe care le-ați schimbat în timpul vieții dvs. - Dacă aveți o pisică, faceți o clipă pentru a reflecta tot timpul când ați petrecut cotul adânc în gunoi. Nu sunt locuri de muncă diferite, la urma urmei.

    Continuați la 3 din 7 de mai jos.
  • 03 din 07

    Când pisica ta strigă (și sună ca un om)

    & # 64-psamoraj / instagram "date-caption =" "date-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-9 "Container de date =" Adevărat "/">

    Studiile au arătat că proprietarii de pisici își pot determina nevoile pisicilor de sunetul și pitch-ul lor mei. Cu alte cuvinte, un proprietar de pisică poate spune diferența dintre o miaună care înseamnă "mi-e foame" și o miau înseamnă "curățați-mi poopul meu, uman."

    Un tip particular de miană-una care înseamnă nevoile dvs. de pisică ceva Și este treaba voastră să vă dați seama că sună ca un copil uman plângând. Da, potrivit științei, unele pisici se pot masa la aceeași frecvență ca și strigătul unui copil.

    Acest lucru poate dovedi unul dintre cele două lucruri:

  • Pisicile au manipulat iubirea oamenilor de copii la favoarea lor - sau
  • Pisicile și bebelușii sunt de fapt aceiași.
  • Continuați până la 4 din 7 de mai jos.
  • 04 din 07

    Când pisica ta are izbucniri aleatorii

    & # 64-lucidajacobs / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-15 "Container de date =" Adevărat "/">

    De câte ori pe săptămână vă face pisica pe față? Sau sări de pe pereți pentru câteva momente înainte de a se stabili înapoi într-un loc confortabil pe canapea? Nu este neobișnuit ca pisicile să obțină aceste izbucniri aleatoare de energie sau agresiune - și de fapt este bine ca ei să scape de acea energie în exces. Același lucru se poate spune despre copii mici.

    Continuați la 5 din 7 de mai jos.
  • 05 din 07

    Când pisica dvs. poartă un costum de vacanță drăguț

    & # 64-kinghenry_princesspearl / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-18 "Container de date =" Adevărat "/">

    De-a lungul vieții lor, majoritatea copiilor au costume speciale de ocazie. Știți - rochia de flori pastel pentru Paște, roșu, alb și albastru ansamblu pentru cea de-a patra iulie, și o broască de mâncărime pentru Ziua Recunoștinței.

    Și dacă sunteți un părinte de pisică suplimentar, Kitty are probabil aceste costume speciale de ocazie. Urechile de ieny nu va continua mai mult de 15 secunde pentru Paste, roșu, alb și albastru de dimensiuni de kitty pentru a patra și un costum de pelerin pentru Ziua Recunoștinței. Și să nu uităm Halloween.

    Continuați până la 6 din 7 de mai jos.
  • 06 din 07

    Când pisica ta se fixează pe tine

    "Adventuresofnemo / Instagram" Data-caption = "" Data-extinde = "300" ID = "MNTL-SC-Bloc-image_19-0-22" Container de date = "Adevărat" / ">

    Omul, pisicile și bebelușii sunt agățați, dreapta? Fiind puțin cluger-on-uri este o singură trăsătură pisică și bebeluși împărtășesc - dar semnificațiile sunt total diferite. Evident, bebelușii se agață pe părinții lor, deoarece le iubesc, se simt protejați de ei și au nevoie cineva să-i hrănească prânzul.

    Pisicile le place să ne frece împotriva noastră și să se agățăm, pentru că ne iubesc și noi, bine? Gresit.

    Când o pisică se freacă împotriva piciorului tău, nu îți dau o îmbrățișare dulce, mică, vă marchează ca proprietate. Când vă presează împotriva voastră (și poate chiar să-și încurce coada în jurul piciorului), glandele de miros intră în Overdrive. Aceste glande de miros eliberează "marca", care permite oricăror alte animale din zonă să știe că sunteți voiproperty - și ei mai bine înapoi.

    Acolo se duc din nou, manipulând emoțiile noastre. &timid-­

    Continuați până la 7 din 7 de mai jos.
  • 07 din 07

    În fiecare an în cartea dvs. de vacanță

    & # 64-Lindaval_ / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-28 "Container de date =" Adevărat "/">

    Cardurile de vacanță sunt menite să ofere actualizări de familie prietenilor și familiei pe care nu le vedeți în mod regulat. Și dacă aveți copii drăguți, ei vă pot ajuta să vă lansați puțin, de asemenea.

    Același lucru este valabil și pentru pisici. Cum altfel vor ști prietenii și familia ta, au învățat cum să meargă pe o lesa în aer liber sau în cele din urmă a încetat să putrezească pe pernele de pat?

  • Uita-te acum: 14 moduri pisicile arata dragostea lor

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » De 7 ori pisica acționează exact ca un copil