9 Frumoase pisici albe și pisoi

Pisica persana

Pisici albe, cu straturile lor moi, pristinice și cu ochii în culori unic de locurile de artă felină! Dar aceste pisici sunt mai mult decât arată bine. Pisicile albe au o istorie prealabilă destul de președinte și sunt considerate noroc în întreaga lume.

01 din 08

Multe rase diferite pot avea straturi albe

Nala_whitemainecoon / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-1 "Container de date =" Adevărat "/">

Ca stambă și Tortoiseshell pisicile, pisicile albe nu sunt legate de o rasa specifica. Mai degrabă, multe rase diferite - atât părul lung, cât și părul scurt - pot prezenta o haină albă pură, inclusiv persani, angorale turcești, părul de păr american, Siamese și Devon Rex.

Deci, ce cauzează hainele lor albe? Dacă o pisică are gena dominantă W, cunoscută sub numele de gena de mascare, va "ascunde" fiecare altă genă de culoare și de model în machiajul genetic al pisicii, rezultând o strat de zăpadă, alb.

Continuați la 2 din 8 de mai jos.
  • 02 din 08

    Pisicile albe pot avea culori foarte unice ale ochilor

    Știați că o culoare ochi a pisicii este legată de producția de melanină din organism? În consecință, pisicile albe sau ușor colorate au adesea ochi lumină. Pisicile albe pot avea o varietate de culori ale ochilor izbitoare, cum ar fi albastru, verde, galben, portocaliu sau o combinație de culori.

    Continuați la 3 din 8 de mai jos.
  • 03 din 08

    Multe (dar nu toate) pisicile albe sunt surd

    Veterinerman / Instagram "Data-Caption =" "Data-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-8 "Container de date =" Adevărat "/">

    Aceiași factori genetici care dau pisicilor albe, straturile lor de zăpadă și culorile unice ale ochilor pot provoca, de asemenea, surditate totală sau parțială în multe pisici. Ea a crezut că urechea cea mai apropiată de ochiul colorat "sau ambele urechi dacă ambii ochi sunt colorați în mod unic) va fi urechea cu surditate.

    Dacă pisica dvs. este parțial sau complet surdă, există mai multe măsuri de precauție trebuie să le păstrați în siguranță. Aveți grijă să nu-i slăbiți și să utilizați semne vizuale mai degrabă decât semne verbale pentru a comunica. Este, de asemenea, cel mai bine să păstrați o pisică parțial surdă sau complet surdă în interior în orice moment - poate avea probleme cu evitarea pericolelor sau Protejându-se de potențialii prădători.

    Continuați până la 4 din 8 de mai jos.
  • 04 din 08

    Pisicile albe nu sunt albine

    Nu, pisicile cu haine albe nu sunt albine. Există o diferență esențială: pisicile albe pur și simplu au o genă pentru blană albă, în timp ce albinismul este o condiție genetică care are ca rezultat o lipsă totală de pigmentare a culorilor în piele, blană și ochi.

    Cea mai ușoară modalitate de a determina dacă o pisică este sau nu un albin care se uită la ochii lor. Pisicile albe, așa cum am menționat anterior, pot avea o gamă largă de culori ale ochilor. Pisicile Albino, cu toate acestea, au ochii care arata foarte albastru deschis, roz sau rosu. (Ochii lor nu sunt cu adevărat roz sau roșii - reflectarea luminii împotriva vaselor de sânge din ochii lor doar le dă aspectul.)

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Pisicile albe pot fi de asemenea arbori

    & # 64-4Pleggedmischischs / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-16 "Container de date =" Adevărat "/">

    Ca oamenii, pisicile cu haine ușoare sau albe sunt la un risc crescut de Dezvoltarea arsurilor solare- în special pe urechile lor, pleoapele și nasul. Deoarece sunt mai susceptibili la arsuri, pisicile albe au, de asemenea, un risc mai mare de a dezvolta carcinomul celular scuamos sau cancerul de piele.

    Este important să luați pașii potriviți pentru a vă proteja pielea ușoară a pisicii de la deteriorarea soarelui:

  • Dacă pisicile tale iubește să placheze, încercați să limitați timpul lângă ferestrele luminoase între 10 A.M. și 4 P.M. Când soarele este mai puternic.
  • Luați în considerare investirea în draperii sau nuanțe mai grele care vor ajuta la blocarea sau limitarea luminii UV care vin prin ferestrele dvs.
  • Aveți o pisică în aer liber sau trăiți într-o zonă în care soarele este foarte puternic? Discutați cu medicul veterinar cu privire la protecția solară a apei, proiectată pentru a proteja pielea sensibilă a pisicilor.
  • Continuați până la 6 din 8 de mai jos.
  • 06 din 08

    Pisicile albe sunt considerate norocoase

    CrosszeriaFamilyCats / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-21 "Container de date =" Adevărat "/">

    Spre deosebire de presupusul nefericit pisici negre, Pisicile albe simbolizează norocul și averea bună în culturile din întreaga lume.

    Binecunoscuta pisica japoneza beckoning (cunoscuta si ca Maneki Neko) este cel mai adesea descris ca o pisică albă. Ori de origine aproximativ 1870, aceste figurine sunt plasate în apropierea intrărilor de case și întreprinderi pentru a aduce noroc.

    Continuați până la 7 din 8 de mai jos.
  • 07 din 08

    Multe pisici albe au trăit în Casa Albă

    xaviere_the_cat / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-Image_19-0-25 "Container de date =" Adevărat "/">

    Potrivite, dreapta? Câțiva președinți ai Statelor Unite au avut pisici albe în jurul Casei Albe în timpul condițiilor lor.

  • Rutherford B. Hayes, Gerald Ford, și Jimm Carter, președinții 19, 38 și al 39-lea, toți aveau pisici Siameze (deși multe pisici Siameze nu sunt complet alb, majoritatea straturilor lor sunt albe).
  • William McKinley, președintele al 25-lea, a avut două angorale turcești cu nume egale de exotice: Enrique Delome și Valeriano Weyler.
  • Continuați la 8 din 8 de mai jos.
  • 08 din 08

    Pisicile persane albe sunt cele mai populare

    HURAYRA_PERSSANS / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-29 "Container de date =" Adevărat "/">

    Nu există nici o îndoială: pisicile albe sunt superbe! Dar cea mai izbitoare - pisică albă-albă, poate, este persană. Hainele lor lungi, matasoase și ochii mari, expresivi arata foarte elegant. Nu este de mirare că au luat calendare de kitty-tematică și etichete pentru animale de companie atâta timp cât ne putem aminti!

    Dacă aveți totuși un persian alb, știți că îngrijirea regulată este cheia. În caz contrar, veți avea o mizerie drăguță, încurcată, mai degrabă decât un kitty model pe mâini!

  • Uita-te acum: 14 moduri pisicile arata dragostea lor

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 9 Frumoase pisici albe și pisoi