Este pisica mea fericită?

O pisică fericită și sănătoasă

Așa cum se preocupă "părinții pisicilor", oamenii doresc pisici fericite, dar totuși ei se întreabă dacă pisica lor este fericită. Deși fiecare pisică este un individ și, ca și oamenii, poate arăta fericirea în moduri diferite, există câteva indicii destul de universale de pisici fericite. Multe semne vă informează dacă pisicile tale simte bucurie.

Indicii vocale

Pisicile pot spune literalmente "spun" că sunt fericiți. Kitties vocală vă spun totul și să vă angajați în conversații lungi desenate. În general, sunetele mai mari sunt "fericite", în timp ce se pot bucura mai puțin de frustrare și pot fi mai solicitanți. Caturi liniștite poate exprima fericirea cu tăcerea și vocalizarea mai mult pentru a exprima nefericirea. Confuz, da! Dar asta oamenii iubesc felinele lor enigmatice! In timp ce Purrs nu sunt întotdeauna fericite, în cea mai mare parte, ele sunt o indicație de mulțumire de feline sau chiar fericire. Kitty Chortles și Trills - că "prrupttt!"Sună multe pisici fac, este o indicație foarte bună a fericirii pisicilor.

Limbajul trupului

Sunt multi ochiul ochiului, ureche, blană, și Pozițiile corpului care indică supărat sentimente de pisici sau mulțumire. De exemplu, o pisică relaxată și mulțumită se poate odihni cu labele din față ascunse sub, urechile înainte, pleoapele "somnoros", probabil la jumătatea catargului. Blink-ul ochilor ca răspuns la privirea dvs. din toată camera este un gest de pisică fericit. Dilarea bruscă a ochilor poate indica excitarea-fericire ca răspuns la un castron alimentar complet, de exemplu, dar poate fi văzut și cu o suferință de excitare. Pisicile fericite dețin mușchi ușor înainte și blană netedă cu coada relaxată. O pisică plină de bucurie Discuție de coadă se află direct cu doar vârful strâmb într-un salut "urât" pentru oameni și alte animale de companie Cat ia în considerare prietenii.

Angajat și încrezător

O pisică fericită arată interesul în mediul său. Poate fi "pisica de supraveghere" cu o laba în tot ceea ce este nou în jurul casei. Sau poate pur și simplu să se uite calm de la distanță. În timp ce multe pisici au un built-in Pericol străin Implicit, pisica fericită reacționează cu prudență, mai degrabă decât frică. Pisicile încrezătoare au cel mai mare coeficient de fericire.

Joaca

Pisicile sănătoase și bine socializate Joaca non-stop și pur și simplu nu știu mai bine decât să fii fericit. Jocul este o indicație teribilă a fericirii. Pe măsură ce pisicile se maturizează și progresează în vârstă mijlocie și în vârstă, activitatea de a juca în mod natural diminuează în mod natural, dar de multe ori rămâne prezent la un anumit nivel. Orice cantitate de joc, de la cursele rulante și meciurile de lupte cu pisicile până la paw-patting de la picioare (sau piciorul sau fața pentru atenție) poate indica fericirea felină. Pisicile se joacă cu alți critteri (și oameni) pe care îi place și încredere.

Dormi

Pisicile mai dormi mai mult când sunt bolnavi sau deprimate, dar preferințele locației lor de somn pot fi o indicație a fericirii. Dormind cu alte pisici și în special că le-a ieșit, indică relații fericite cu prietenii aleși. Dacă pisica voastră vă alege ca un coleg de pat, bucurați-vă! Asta înseamnă că Kitty are încredere în tine-neîncredere rase nefericire, la urma urmei.

Îngrijirea

Pisicile care se simt bine semeneaza bine îngrijit. Groomingul sărac este un semn de nefericire, boală sau rănire, deci atunci când pisicile tale arată spiffy, asta este o indicație pozitivă că se simte bine. Îngrijirea altor pisici sau linge proprietarul (ca și în cazul somnului reciproc), de asemenea, arată încrederea și o relație pozitivă. Pisicile fericite unul cu celălalt se pot îngriji unul pe altul. Cu toate acestea, deoarece pisicile sunt indivizi, nu toate pisicile simt să-i îndemne pe alții.

Mâncând

Pisicile fericite au apetite sănătoase. Oh, ei pot bluful și proprietarii de antrenament în furnizarea de tratamente speciale sau alimente. Dar, în multe feluri, acest tip de manipulare este doar un semn al modului în care sunt angajate multe pisicile în promovarea fericirii lor.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.

Urmăriți acum: de ce pisicile purr?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Este pisica mea fericită?