7 Pisici bengal și pisoi

Begal Cat

Pisicile Bengale au aspectul rudelor lor sălbatice, dar mărimea și personalitatea unui pisoi domestic. În plus, sunt drăguți și, spre deosebire de pisici mai mari, exotice, probabil că nu pot provoca vătămări super-grave oamenilor.

Bengal Cats sunteți hibrizi de pisici domestice și pisici de leopard asiatice. Proprietatea generațiilor F1 până la F4 pot fi restricționate în statul dvs. ca Pisici exotice. Dacă pisica dvs. Bengal este de cinci generații eliminate de la strămoșii sălbatici (desemnați F5), probabil că nu există restricții privind proprietatea.

Indiferent dacă sunteți deja un părinte de pisică Bengal sau aveți în vedere cumpărarea unuia, aflați câteva fapte fascinante (și vedeți fotografii super-drăguț) din acest pisicat de domesticitate, dar sălbatic.

01 din 07

Pisicile Bengale au o poveste de origine interesantă

BUBBLEMILKTEASAVANNAH / Instagram "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-1 "Container de date =" Adevărat "/">

Având în vedere strămoșii lor sălbatice, pisicile Bengale nu au fost în jurul tuturor celor atît de mult timp - și au provenit din America.

În anii 1960 și 70, un pediatru pe nume dr. Willard Centerwall a început să reproduce pisicile asiatice Leopard cu pisici domestice pentru a-și studia genetica. Conform muncii sale, au fost imuni la leucemia felină - speră că această cercetare ar putea fi aplicată în cele din urmă la om cu sisteme imunitare compromise.

Centerwall a devenit bolnav critic și a dat pisicile sale hibride la Mill Jean Sudgen. Ea a experimentat cu pisici exotice încrucișate și pisicile domestice la începutul anilor 1960, dar a luat o pauză de la reproducere când soțul ei a murit.

După primirea hibrizilor Centerwall, Mill a continuat să împerecheze pisicile și să promoveze rasa nou dezvoltată. Ea a numit inițial pisicile "Leoptardetă", dar numele lor a fost schimbat în Bengal în onoarea numelui lor științific, Prionailurus Bengalensis.

După ani de muncă, Mill a avut cu succes Bengalul recunoscut de Asociația internațională a CAT în 1983.

Continuați la 2 din 7 de mai jos.
  • 02 din 07

    Bengal pisicile sunt cunoscute pentru aspectul lor distinct

    Bengal_archie / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-Image_19-0-8 "Container de date =" Adevărat "/">

    Bengalii sunt probabil cel mai bine cunoscuți pentru apariția lor - arată ca niște pisici de junglă mici, la urma urmei.

    Coaturile Bengals sunt scurte, matase și au un efect irizat - dacă lumina captează o pisică Bengal să acopere calea cea dreaptă, poate arăta strălucirea.

    Caracteristica cea mai recunoscută este probabil marcajele lor distincte și distincte. În general, straturile lor pot fi văzute (ca un ghepard) sau marmură cu dungi lungi și ușor wiggly, așa cum se vede în piatra de marmură. Cele mai multe bengale sunt negre și maro, dar hainele lor pot avea o varietate de culori, inclusiv argint, cărbune și chiar albastru.

    Continuați la 3 din 7 de mai jos.
  • 03 din 07

    Bengal pisicile sunt foarte active

    Joelkato / Instagram "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-13 "Container de date =" Adevărat "/">

    Deși cea mai mare parte a lui Wildcat a fost crescută din bengali, proprietarii spun că pisicile lor sunt extrem de active, vocale și foarte inteligente. Dacă sunteți în căutarea unui Kitty care vrea doar să se încurce și să se răcească într-un loc însorit, atunci o pisică Bengal probabil nu este pentru dvs.

    Continuați până la 4 din 7 de mai jos.
  • 04 din 07

    Bengalele pot fi mari

    jupe_nala_bear_diego / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-16 "Container de date =" Adevărat "/">

    În timp ce o pisică bengală nu va cântări la fel de mult ca a Maine Coon, ei pot deveni destul de mari. O pisică de bărbați Bengal poate cântări între 10 și 15 kilograme în medie, în timp ce femelele cântăresc între 8 și 10 kilograme.

    Există câteva excepții: Bengalele masculine mai mari pot cântări la fel de mult ca 20-22 de lire sterline.

    Continuați la 5 din 7 de mai jos.
  • 05 din 07

    Pisicile Bengal au un instinct prădător

    Anntherrien / Instagram "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-20 "Container de date =" Adevărat "/">

    Pisicile Bengale au un extrem de puternic Instinctul predat, Deci este important să păstrați iepurașii, hamsterii, șoarecii și alte animale mici de la ei.

    Dacă sunteți squeamish - sau pur și simplu nu doriți să vă treziți la mouse-ul ocazional mouse sau Bird - un Bengal nu poate fi pisicile potrivite pentru tine.

    Continuați până la 6 din 7 de mai jos.
  • 06 din 07

    Pisicile Bengale pot fi extrem de costisitoare

    Medicathippie / Instagram "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-24 "Container de date =" Adevărat "/">

    Dacă doriți să achiziționați o pisică Bengal, mai bine începeți să numărați banii acum - pot costa niște numerar serios.

    Dacă sunteți în căutarea unei pisici non-show Bengal, veți plăti probabil câteva sute de dolari. Dar dacă sperați pentru un Bengal de calitate de spectacol, eticheta de preț poate fi în Mii de mii. Clubul Cat Bengal notează că prețurile depind de locația, crescătorul, genul, calitatea și generația de la pisica din Asia Leopard. Ei remarcă 10.000 de dolari ca unul dintre cele mai mari prețuri și există rapoarte despre o femeie britanică care plătește 50.000 de dolari pentru o pisică Bengală.

    Continuați până la 7 din 7 de mai jos.
  • 07 din 07

    Bengalele creează o rasă de spin-off numit Cheetoh

    Cheettohdex / Instagram "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-28 "Container de date =" Adevărat "/">

    Cheetohs, o combinație de Bengal și Ocicat, origată și în Statele Unite în 2001. Ei au fost inițial crescuți de o femeie pe nume Carol Drymon, care a vrut să dezvolte un pedigree unic - și ea a realizat scopul ei.

    Cheetoh arată ca un ghepar mic, dar are dimensiunea, personalitatea și temperamentul unei pisici domestice.

  • Uita-te acum: Dacă pisica ta ar putea scrie text, ar spune asta

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 7 Pisici bengal și pisoi